GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανικά σενάρια χρεοκοπίας με Σαμαρά πρωθυπουργό...

Από το tvxs.gr Αλήθεια , τι θα συνέβαινε αν τα σενάρια περί χρεοκοπίας της Ελλάδας έβγαιναν αληθινά και η χώρα μας εγκατέλειπε τη ...

Από το tvxs.gr

Αλήθεια, τι θα συνέβαινε αν τα σενάρια περί χρεοκοπίας της Ελλάδας έβγαιναν αληθινά και η χώρα μας εγκατέλειπε τη ζώνη του ευρώ; Τι θα μπορούσε να συμβεί αν το Μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση αποτύγχαναν; Απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήσεις δίνει η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, η οποία καταγράφει όλα τα πιθανά σενάρια “Τι θα συμβεί αν...”.
Συγκεκριμένα, μια ομάδα οικονομολόγων της εφημερίδας με...
επικεφαλής τον Dirk Heilmann επιχείρησαν να...διαλύσουν την ευρωζώνη.
"Διαλύοντας" τη ζώνη του ευρώ
Σύμφωνα με το σενάριο που δημοσιεύει, το Φεβρουάριο του 2012 η κρίση χρέους στην Ελλάδα οξύνεται, οι αντοχές και η προθυμία των Ελλήνων για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές έχουν φθάσει στα όρια τους, η κοινή γνώμη εξεγείρεται και η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου πέφτει αφού χάνει την ψήφο εμπιστοσύνης στη βουλή.
Μετά από εκλογές, τη διακυβέρνηση της χώρας αναλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία ενώ πρωθυπουργός ορκίζεται ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Αντώνης Σαμαράς ανακοινώνει τον Απρίλιο 2012 την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την επαναφορά της δραχμής. Αυτομάτως, όλες οι καταθέσεις στις τράπεζες μετατρέπονται στο νέο νόμισμα και η Αθήνα προτείνει την ανταλλαγή των κρατικών ομολόγων στο νέο νόμισμα στο 80% της ονομαστικής τους αξίας.
Η κυβέρνηση της ΝΔ κρατάει για τρείς ημέρες τις τράπεζες κλειστές, εξαγγέλλει ελέγχους συναλλάγματος και απαγορεύει την εξαγωγή ευρώ στο εξωτερικό. Εξαιτίας αυτών των εξελίξεων τα χρηματιστήρια Φραγκφούρτης και Παρισιού κατρακυλούν και το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου καταρρέει.
Μετά το διάστημα των τριών ημερών οι εγχώριες τράπεζες ανοίγουν για λίγες ώρες και δίνουν τα ευρώ με σφραγίδα που λέει "Νέα Δραχμή". Στα ΑΤΜ οι Έλληνες μπορούν να “σηκώσουν” μόλις ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ από κάθε λογαριασμό. Η αστυνομία στις μεγάλες πόλεις φυλάσσει τράπεζες και δημόσια κτήρια. Οι καταθέτες σε Πορτογαλία, Ισπανία, Ιρλανδία και Ισπανία προσπαθούν να αποσύρουν από τις τράπεζες τις καταθέσεις τους.
Οι ευρωπαίοι ηγέτες αποφασίζουν τότε να πάρουν “γενναίες” αποφάσεις και διπλασιάζουν τα κονδύλια του μηχανισμού στήριξης. Είναι όμως αργά...Η κρίση έχει φτάσει ήδη στην Ευρώπη!
Η μειοψηφία της Μέρκελ

Λίγους μήνες αργότερα και πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2012 η τραπεζική κρίση οξύνεται ακόμα περισσότερο. Η Πορτογαλία αποχωρεί από την ευρωζώνη. Στην Ισπανία και τη Γαλλία λαμβάνουν χώρα μαζικές διαδηλώσεις κατά των νέων μέτρων λιτότητας που επιβάλει η ευρωζώνη. Ένα μήνα μετά και μετά από πιέσεις του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, οι Βρυξέλλες αποφασίζουν την καθιέρωση ευρωομολόγων. Οι ΗΠΑ φοβούνται νέα παγκόσμια οικονομική κρίση. Γερμανία και Γαλλία εκδίδουν ευρωομόλογα 100 δισεκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να στηρίξουν την Ισπανία και την Ιταλία. Στη Γερμανία βουλευτές του συνασπισμού παραιτούνται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθιέρωση ευρωομολόγων.
Τέλη του ίδιου μήνα η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ χάνει την εμπιστοσύνη της βουλής, η οποία αρνείται να δεχθεί τα ευρωομόλογα. Το κόμμα των Φιλελευθέρων αποχωρεί από τον συνασπισμό και η Μέρκελ κυβερνά μέχρι τις επόμενες εκλογές με κυβέρνηση μειοψηφίας με την ανοχή των σοσιαλδημοκρατών.
Την ίδια ώρα, σε Ρώμη, Παρίσι και Μαδρίτη χιλιάδες διαδηλωτές διαμαρτύρονται κατά της Γερμανίας.
Ευρωζώνη με το...σταγονόμετρο!

Τον Αύγουστο του 2012 Μέρκελ και Σαρκοζί αποφασίζουν σε μυστική τους συνάντηση την καθιέρωση του “Ευρώ του Βορρά” και καλούν να μετάσχουν Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Φινλανδία, Εσθονία, Αυστρία και Σλοβενία. Η γερμανική βουλή εγκρίνει μετά από δύο εβδομάδες τη συμμετοχή της Γερμανίας στο “Ευρώ του Βορρά” και την καθιέρωση κοινής δημοσιονομικής πολιτικής. Στην ευρωζώνη, πλέον, ανήκει το 1/3 των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
The end
Η αποδεκατισμένη ΕΚΤ αποδεικνύεται ότι δεν είναι πια σε θέση να εξασφαλίσει την νομισματική σταθερότητα. Η τιμή του νέου ευρώ υπερτιμάται σε σχέση με τα νομίσματα των χωρών που έχουν εκδιωχθεί. Τα γερμανικά προϊόντα είναι πανάκριβα και οι καταναλωτές στα κράτη της νοτίου Ευρώπης δεν τα αγοράζουν με αποτέλεσμα οι γερμανικές επιχειρήσεις να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Στις αγορές επικρατεί χάος και οι ευρωσκεπτικιστές παίρνουν το πάνω χέρι. Με δημοψηφίσματα περιορίζεται η ελεύθερη διακίνηση στην Ευρώπη και η εσωτερική αγορά. Ενας πρώην καγκελάριος(εννοεί τον Χέλμουτ Κόλ-ΣΣ) υπενθυμίζει ότι ήδη πριν χρόνια προειδοποιούσε ότι αν παραμελήσει κανείς την Ευρώπη, δεν θα απομείνει τελικά στο τέλος τίποτε παρά ένα...ιστορικό γεγονός.

19 σχόλια

  1. ακομα δεν το είδαμε...ΟΙ ΠΑΣΟΚ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ..ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ..ΜΟΥΝΑΚΙΑ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    "ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΦΥΛΑΚΗ "

    (H εφημερίδα ζητά από τον ΓΑΠαπανδρέου να βάλει ΦΥΛΑΚΗ τον αδελφό του, μιας και το δημόσιο ζημιώθηκε 25δισ ευρώ!!!)

    Το -σημερινό- εξώφυλλο της εφημερίδας "Press Time".
    Ακόμη ένα πρωτοσέλιδο που έφερεη ερώτηση-βόμβα που κατατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου με αφορμή το θέμα των CDS, δηλαδή των γνωστών ασφαλίστρων για την περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας !
    ____________________________________

    Επερώτηση Βόμβα Αυστριακού ευρωβουλευτή Andreas Mölzer:"Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του".

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , ο Αυστριακός ευρωβουλευτής Andreas Mölzer, έκανε την εξής γραπτή ερώτηση :

    Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις
    27 Ιουνίου 2011
    E-006139/2011
    Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης
    προς την Επιτροπή
    Άρθρο 117 του Κανονισμού
    Andreas Mölzer (NI)


    Θέμα: Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του
    Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου κατηγορήθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο ότι απέκτησε μια περιουσία εκμεταλλευόμενος εμπιστευτικές πληροφορίες για την ελληνική δυσχερή θέση. Κατά το έτος 2009, η συντηρητική κυβέρνηση αγόρασε τις συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης (Credit Default Swaps) στην αξία του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, οι οποίες πωλήθηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους στον Παπανδρέου με κέρδος σχεδόν 30 εκατομμυρίων ευρώ, επομένως σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία το πρόβλημα στη χρηματοπιστωτική αγορά δεν ήταν γνωστό, ενώ στα παρασκήνια ήδη γίνονταν διαπραγματεύσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για πακέτο ενίσχυσης. Η πώληση των συμβάσεων ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης, μέσω της οποίας η ελληνική χρεοκοπία μπορεί να μετατραπεί σε κερδοφόρα επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε στην καλύτερη στιγμή για τον αγοραστή και στη χειρότερη για τον πωλητή. Λόγω των πακέτων στήριξης, αυτές οι συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης θα αποκτούσαν στο μεταξύ αξία 22 δισεκατομμυρίων ευρώ. Επομένως, ο Παπανδρέου επωφελείται όσο η Ελλάδα δεν εξυγιαίνεται.
    1. Γνωρίζει η Επιτροπή της ΕΕ τις εν λόγω κατηγορίες;
    2. Πώς αντέδρασε ή θα αντιδράσει η Επιτροπή απέναντι σε αυτές τις κατηγορίες;
    3. Εάν δεν έχει αντιδράσει, ποιες αντιδράσεις προβλέπονται;
    4. Πώς θα αποτραπούν μιμητές σε άλλες χώρες, οι οποίοι από τη θέση ισχύος τους επηρεάζουν σημαντικά τη διαχείριση των χρεών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΕΕΕΕΕΕΕΡΕΙΣΣΣΣ ????

    ___________________________________
    ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 25, 2011

    Διαβάστε τις απίστευτες αποκαλύψεις που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στην αφάνεια τα ΜΜ”Ε” αλλά και οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος.

    ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ: ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

    Σπάει η Ομερτά! Επερώτηση – βόμβα από τον Νίκο Νικολόπουλο για τον αδερφό του πρωθυπουργού

    Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: LEHMAN BROTHERS – ΕΛΛΗΝΙΚΑ CDS. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα…

    Και την συνέχεια: Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ. Μάλλον άρχισε ο πόλεμος.

    Και μία ενδιαφέρουσα λίστα: Εργάζομαι στα Goody’s αλλά δεν έχω καμμία σχέση με τα hamburgers. Ασχολούμαι αποκλειστικά με τα Chicky’s.

    ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 2000 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜ”Ε”. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
    ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!
    ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ DOMAIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
    ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΜΚΟ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    Εδώ και ημέρες, ξεκινήσαμε την έρευνα για να δούμε που κατέληγαν οι χορηγίες κρατικών οργανισμών όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία “I4CENSE”, του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου. Είχαμε αποκαλύψει ότι στο site της εταιρείας δεν υπήρχε ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο. Δηλαδή τα στοιχεία της εταιρείας ήταν ΑΓΝΩΣΤΑ, μη προσβάσιμα στο κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρ’ όλη την σοβαρότητα της καταγγελίας, ούτε ένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε, ούτε ένα κανάλι δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Όπως και με το ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού ακόμα και για την καταχώρηση του Domain της εταιρείας, δήλωσε ως διεύθυνση το …ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!

    ΤΟ κτίριο στην οδό Vignerons 1A όπου στεγάζεται η εταιρεία του Α. Παπανδρέου

    Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε την εταιρεία που διατηρεί ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου στην Ελβετία, με μοναδικούς εταίρους αυτόν και την σύζυγο του κυρία Μαριάνθη Αλεξίου.

    Δείτε τα στοιχεία της εταιρείας:

    Κλικ στην εικόνα για να δείτε καθαρά τα στοιχεία.

    Η εταιρεία λοιπόν ονομάζεται Institute for Climate and Energy Security

    Όνομα που ξεκάθαρα ταυτίζεται με το ακρωνύμιο “I4CENSE”, το δημοσιοποιημένο όνομα της εταιρείας δηλαδή, μέσω της οποίας λαμβάνονται χορηγίες από κρατικούς φορείς, οργανισμούς αλλά ακόμα και τη …SIEMENS!

    Συνεχίζοντας την έρευνα διαπιστώσαμε ότι η επωνυμία της εταιρείας δεν βρισκόταν γενικώς στον τηλεφωνικό κατάλογο αλλά και στην συγκεκριμένη διεύθυνση δεν φαινόταν εταιρεία με αυτό το όνομα.

    Σε αυτοψία λοιπον που κάναμε στο κτίριο (φωτό), είδαμε ότι όντως δεν υπήρχε ούτε ταμπελάκι, ούτε καν κουδούνι (!). Βλέποντας ότι ως αποδέκτη αλληλογραφίας ο κύριος Παπανδρέου είχε δηλώσει το όνομα Etude Häsler, είδαμε ότι στο ίδιο κτίριο στεγάζεται το γνωστό δικηγορικό γραφείο H&B LAW, (κλικ στην φωτό για μεγένθυση), όπου υπεύθυνος είναι ο κύριος Hasler Marc. Την αυτοψία επιβεβαιώνει και η καταχώρηση στον τηλεφωνικό κατάλογο.

    Η εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, στεγάζεται στο δικηγορικό γραφείο H&B LAW, γραφείο που φημίζεται για τις δραστηριότητες τους σε …Venture Capitals, συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών, δραστηριότητες με μεγάλη ζήτηση από ανθρώπους με διαθέσιμα κεφάλαια, για τους οποίους η Ελβετία είναι ακόμα “ασφαλές λιμάνι”. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία έχει ειδικό division για Ρώσους πελάτες.

    Το τι είδους εταιρείες στεγάζονται σε δικηγορικά γραφεία με τέτοιον τρόπο, ρωτήστε κάποιους ειδικούς να σας διαφωτίσουν όσοι δεν το γνωρίζετε.

    Δείτε σκαναρισμένα αποσπάσματα του καταστατικού της εταιρείας, με την επίσημη σφραγίδα του Ελβετικού κράτους και τις υπογραφές τους. Το καταστατικό είναι στην διάθεση των αρχών και των ΜΜΕ που θα θελήσουν να παρουσιάσουν το θέμα, αλλά κυρίως στην διάθεση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Στο μνημόνιο δεν γνωρίζατε τι ψηφίζατε κύριοι. Τώρα δεν μπορείτε να επικαλεστείτε άγνοια.

    Ένα μεγάλο Μπράβο στους φίλους του Ολυμπία για την ανιδιοτέλεια και την αυτοθυσία τους.

    Ένα μεγάλο Μπράβο στο παλικάρι που λέγεται ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Από το θάρρος και την μπέσα ενός άνδρα ξεκίνησαν όλες οι αποκαλύψεις αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις. ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ IJ PARTNERS ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ LEHMAN BROTHRS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… αλλά έχει ένα πρόβλημα.

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 21, 2011

    ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

    Αγαπητό “Ολυμπία”,

    Διαφωνώ κάθετα με την κριτική σου στις ευαισθησίες της οικογένειας Παπανδρέου σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, την πράσινη ανάπτυξη και την κλιματική αλλαγή.

    Επειδή έχω οικονομική ευχέρεια, θα ήθελα με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλλω στην δράση για την προστασία του πλανήτη. Σκέφτηκα λοιπόν να συνεισφέρω ένα ποσό στην ΜΚΟ του Ανδρέα Α. Παπανδρέου (που υποτιμητικά τον προσφωνείτε “Ανδρίκο”).

    Είδα σε προηγούμενο δημοσίευμα σας ότι η ΜΚΟ του λέγεται “I4Cense”. Επισκέφθηκα λοιπόν την ιστοσελίδα της εταιρείας: http://www.i4cense.org/ προκειμένου να βρω την διεύθυνση τους και να τους επισκεφθώ για να τους κοινοποιήσω την πρόθεση μου αυτή.

    Προς μεγάλη μου έκπληξη, δεν είδα κάποιο στοιχείο επικοινωνίας. Ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο, ούτε Φαξ, ούτε Τέλεξ. Μόνο μία φόρμα που έπρεπε να συμπληρώσω. Το έκανα αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση.

    Ίσως να μην χειρίζομαι καλά το διαδίκτυο αλλά προσπαθούσα για ώρες να βρω κάποια διεύθυνση.

    Θα ήθελα λοιπόν να με βοηθήσετε. Που βρίσκεται η έδρα της ΜΚΟ του κυρίου Παπανδρέου; Είναι στην Ελλάδα; Εντός Αττικής; Στα Γρεβενά; Στα Σεπόλια; Στην Μακρακώμη;

    Μήπως έχετε κάποιο τηλέφωνο; Σταθερό ή κινητό, δεν με πειράζει. Ξέρω ότι είστε κακοπροαίρετοι αλλά εγώ θέλω πραγματικά να βοηθήσω. Ενημερώστε με παρακαλώ με τα ελάχιστα αποθέματα καλοσύνης και υπευθυνότητας που διαθέτετε.

    Αναγνώστης

    σσΟ: Βεβαίως αγαπητέ αναγνώστη. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να βρούμε την διεύθυνση. Και αυτό είναι δέσμευση :-)

    Μέχρι στιγμής, με την βοήθεια των σχολιαστών καταφέραμε να βρούμε αυτό: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο αδερφός του πρωθυπουργού δηλώνει ως διεύθυνση το …Πανεπιστήμιο Αθηνών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο αδερφός του πρωθυπουργού δηλώνει ως διεύθυνση το …Πανεπιστήμιο Αθηνών!


    Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, το είδαμε και αυτό. Προσπαθώντας να βοηθήσουμε τον αναγνώστη μας που έψαχνε την διεύθυνση της ΜΚΟ του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού, πέσαμε σε μία απίστευτη αποκάλυψη…

    Στην καταχώρηση του διαδικτυακού τόπου όπου φιλοξενεί την ιστοσελίδα της ΜΚΟ, έχει δηλώσει ως διεύθυνση το …πανεπιστήμιο Αθηνών!!

    Δεν είναι φάρσα, δείτε την εικόνα (κλικ)…

    Μιλάμε ότι το Ελλάντα είναι παράδεισος! Ο ένας κάνει βόλτες με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ο άλλος κλείνει το domain της ΜΚΟ με διεύθυνση κρατικού ιδρύματος, εμ γι’ αυτούς είναι η ζωή!

    Εξακολουθούμε βεβαίως να ψάχνουμε την πραγματική διεύθυνση της ΜΚΟ για να εξυπηρετήσουμε τον αναγνώστη μας ώστε να κάνει την δωρεά του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ====================================ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΑΝΕΚΔΟΤΟ..... βλήμα.


    Ήτανε που θα βγαίναμε στις αγορές το 2011..
    Να θυμηθούμε κάτι να γελάσουμε ;

    Ακόμα και στο τέλος του 2011 μπορεί να βγούμε στις αγορές έλεγε ως υπουργός Οικονομικών ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αν όχι τότε, σίγουρα μέσα στο 2012 συμπλήρωνε από....κοντά και ο Γιώργος Παπανδρέου.

    Μπράβο και στους δύο, να τους απονείμουμε το Νόμπελ της πιο αξιόπουστης εκτίμησης
    και να τους… προτιμήσουμε την επόμενη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πασοκικη προπαγανδα !!!!ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η δικαίωση Καραμανλή, απογειώνει την Νέα Δημοκρατία.

    Ήταν αναμενόμενο μετά το σφυροκόπημα των τελευταίων απκαλύψεων να εκτιναχθεί η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    Γι’ αυτό οι βουβουζέλες του ΔΝΤ προσπαθούσαν απεγνωσμένα να αποκρύψουν τις αποκαλύψεις που αφορούν τον Κώστα Καραμανλή για να μην αποκαλυφθεί η χυδαία πολιτική απάτη που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού λαού.

    Άλλωστε τα χαλκεία της Ιπποκράτους το κατάλαβαν νωρίς και άρχισαν να διαδίδουν φήμες ότι δήθεν αυτές οι αποκαλύψεις είναι …τρικλοποδιά στον Σαμαρά !!
    Ξέχασαν βέβαια να το τεκμηριώσουν αντίστοιχα, “αποκαλύπτοντας” τις προχωρημένες συζητήσεις Καραμανλή
    – Παπαρήγα για προσχώρηση στον Περισσό.

    Άλλωστε το νοητικό επίπεδο των αναγνωστών πράσινων ΜΜ¨Ε¨και Blogs (όσα έμειναν) είναι γνωστό........

    Αυτό που προξενεί εντύπωση, είναι το ότι βρέθηκαν και “νεοδημοκράτες” με IQ …αρνητικό, που να αναπαράγουν αυτές τις ηλιθιότητες. Μήπως δεν άκουσαν ότι ο ΚΚ είναι υποψήφιος με τη Νου Δου και όχι με την ΟΑΚΚΕ;

    Μήπως είναι κατά βάθος θαυμαστές του ΓΑΠ εγκλωβισμένοι σε γαλάζιο κορμί ; Μήπως είναι απλώς λαμόγια και ψηφοφόροι επ’ αμοιβή ;

    Όπως και να ‘χει, οι περισσότεροι από αυτούς κατάλαβαν την κοτσάνα τους και άρχισαν τους διθύραμβους.

    Οι υπόλοιποι, τον χαβά τους.
    Σαν τα καλά ..τζουκμποξ

    tvxs.gr...1.000.000 $$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Παπανδρέου το έχει πει σε ανύποπτο
    χρόνο,ότι ο Σαμαράς πάει να γίνει πρωθυπουργός της δραχμής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...αυτό που δεν είπε όμως ο Παπανδρέου είναι ότι ο Σαμαράς πάει
    να γίνει πρωθυπουργός της δραχμής με
    τη στήριξη ΠΑΣΟΚ σε μια πρασινογάλαζη
    συγκυβέρνηση κατ'επιταγήν των δανειστών...
    Γιατί αυτοδυναμίες δεν υπάρχουν και
    κανένα από τα πρώην μεγάλα κόμματα
    δεν βλέπει ούτε με το κυάλι ούτε
    καν το 30%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε χρειάζονται οι βουβουζέλες του ΔΝΤ φίλε 1.14 για να θάψουνε τις αποκαλύψεις για το βρώμικο παιχνίδι σε βάρος του Καραμανλή.
    Μια χαρά τα καταφέρνει μόνη της η ΝΔ να τις...θάψει.
    Οι Σαμαρικοί μάλιστα στα blogs τα χώνουν ασύστολα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού.
    Καλά δε λέω τι σούρνουν για τους συνεργάτες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΑ..λΑγΕ..ΦΑΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥ..
    ΠΑΣΟΚΟΓΛΥΦΤΗ.

    ΓΑΠ: Απευθύνεται σε ηλίθιους (εθνική συνδιάσκεψη ΠΑΣΟΚ) οπότε λογικό να λέει παπαριές..

    Τη ΝΔ κατηγόρησε ο ΓΑΠ ότι φταίει για το αδιέξοδο που δημιούργησε με τά από δύο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας. Ενώ όσο ήταν στην αντιπολίτευση, μαζί με το Κρόγια, μας λέγανε ότι η ΝΔ σε 5,5 χρόνια αύξησε 100 δις το δημόσιο χρέος... σήμερα μας είπε ότι το διπλασίασε δηλ. από δήθεν 150 το πήγε στα 300 που το παρέλαβε αυτός...

    Φυσικά αυξάνει σαν ακορντεόν το χρέος της ΝΔ (που έχουμε πει πολλές φορές ότι τα 80 δις ήταν για τόκους ΠΑΣΟΚ και όπλα που αγόρασαν) για να κρύψει τη δικιά του γύμνια και ότι ο ίδιος

    αύξησε το δημόσιο χρέος κατά 65 δις μόνο μέσα σε 21 μήνες...
    φανταστείτε να κυβερνάει και άλλα δύο χρόνια...
    ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ το ορνεα..ΟΡΝΕΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11.12 πραγματικά αξιόπουστη εκτίμηση,
    αλλά κι αυτή για το μηδενισμό του ελλείμματος σε 6 μήνες δεν πάει παραπίσω...
    Οι Πρασινογάλαζοι συνεταίροι έχοντας
    ξεμείνει από επιχειρήματα για να
    αφαιμάξουν το λαό το έχουν ρίξει στο
    σουρεαλισμό,για να μην πω ότι το'χουν ρίξει στη μαλακία...
    Για Νόμπελ πραγματικά και οι δυο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. επιχειρηματικο πανεπιστημιο
    αξιολογηση και κοινωνικη λογοδοσια
    επιβραβευση της αριστειας(αννα δωσε κατι)
    NOBEL οικονομικων(γιατι οι αλλοι καλυτεροι ειναι?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2.22 σκατά από Πρασινογάλαζους δεν θα ξαναφάει ο λαός.
    Όσο κι αν λυσσάς εσύ κι οι όμοιοί σου να τον φορτώσετε με γαλάζια σκατά αντί για τα πράσινα που τρώει τώρα,θα σας σαρώσει ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.
    Και σύντομα μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το καλυτερο ανεκδοτο

    οι παραγωγικες ταξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΤΙΓΡΑΦΉ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ
    Ο κ. Κ. Καραμανλής ολοκλήρωσε τις παρατεταμένες θερινές διακοπές του μετά τη διαρκή ανοιξιάτικη χαλάρωση και την ατελείωτη χειμωνιάτικη ξεκούραση που τον «ταλαιπώρησε» και εφέτος. Ο πρώην πρωθυπουργός επέστρεψε από τη Ρόδο, όπου απόλαυσε την παρέα του κ. Ι.Βαληνάκη , και ετοιμάζεται τώρα για μια κοπιαστική φθινοπωρινή ανάπαυλα που θα προηγηθεί της χειμερινής νιρβάνας. Μου λένε ότι ο κ. Καραμανλής διασκεδάζει με τις φήμες ότι θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό με επιστολή ή με διάγγελμα για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

    Πηγές μου με διαβεβαιώνουν ότι δεν θα πει απολύτως τίποτε. Αλλωστε να πει τι; Οτι δικαιώθηκε που το 2005, όντας πανίσχυρος πρωθυπουργός, δεν έκανε απολύτως τίποτε για να αποκαλύψει τους ωτακουστές του; Αναλυτές της νεοκαραμανλικής σκέψης εικάζουν ότι δίστασε μπροστά στο σίγουρο πολιτικό κέρδος, αφού εκείνο που τον ενδιέφερε πρωτίστως ήταν να περιορίσει την παραμονή του στην εξουσία κατά το δυνατόν περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΚΑΛΟΠ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ !
    ΣΤΟ MEGA ΠΙΕΖΕΙ - ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ...
    To Mega δεν είναι δικό του μαγαζί για να παίξει μπάλα διαφορετικά.

    Στο Βήμα ακολουθεί άλλη πολιτική. Δικό του είναι το μαγαζί,
    ότι θέλει κάνει.

    Καλή η εκδούλευση που πούλησε σήμερα...ο Ψυχάρης στο Μαξίμου.
    Το μόνο που μένει είναι στην επόμενη δημοσκόπηση να βγάλει
    το ΠΑΣΟΚ μπροστά !...


    Στο πρωκτό να σου σταθούν $$$$$$$ επίγονε του Λαμπράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. απο TO FIMOTRO..

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΨΥΧΑΡΗ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

    Δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή που το Βήμα (κλικ) προσπαθεί να γελοιοποιήσει τον Καραμανλή.
    Όσο ήταν πρωθυπουργός, έκανε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πρέπει να κάνει ένα ΜΜΕ.

    Όταν...ήταν ισχυρός τον στήριζε και τον τώρα προσπαθεί να τον γελοιοποιήσει!

    Ο εκδότης της εφημερίδας τον καλούσε συχνά - πυκνά στο σπίτι του και συζητούσε μαζί του. Ποτέ δεν τον ακούμπησε προσωπικά, γιατί ο Ψυχάρης ξέρει να παίζει το παιχνίδι και να έχει την εύνοια των ισχυρών.

    Σήμερα τον ξαναχτυπάει για να τον γελοιοποιήσει. Επαναφέρει το ζήτημα των διακοπών του για ένα και μοναδικό λόγο.
    Να τον εκδικηθεί γιατί δεν παραχώρησε συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής. Κάτι το οποίο, όπως λέει ο Ψυχάρης, είχε υποσχεθεί ο πρώην πρωθυπουργός σε συνάντηση που είχε αποκαλύψει το Fimotro, στο σπίτι του γνωστού εκδότη στην οδό Αναγνωστοπούλου.

    Ο Καραμανλής όμως, αποκλείεται να δεσμεύθηκε για συνέντευξη.
    Αυτά είναι διαρροές του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση