GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλ. Παπαρήγα: «Μην πληρώνετε τα χαράτσια...»

Σε «άμεση αντίδραση με στάση πληρωμών» κάλεσε τους πολίτες η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε ομιλία της στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ ...

Σε «άμεση αντίδραση με στάση πληρωμών» κάλεσε τους πολίτες η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε ομιλία της στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ  Η κ. Παπαρήγα επισήμανε ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα «στηρίζει, ενθαρρύνει και, συμμετέχει σε ένα παλλαϊκό κίνημα που αρνείται να πληρώσει τα χαράτσια».
Αυτή, ανέφερε, είναι η απάντηση στο επιχείρημα της κυβέρνησης «ότι θα ζήσουμε δύο κολασμένους μήνες». «Εμείς πρέπει να κάνουμε τη ζωή της κυβέρνησης, της τρόικας κόλαση», πρόσθεσε.
Αναφερόμενη στις τρέχουσες εξελίξεις και τη στάση των δυνάμεων του ΚΚΕ η κ. Παπαρήγα είπε ότι...
 «θέλει γερά κότσια σήμερα για να μείνεις σταθερός, αταλάντευτος μαχητής σε μια περίοδο όπου σε κάθε βήμα σου αντιμετωπίζεις οξυμένα προβλήματα, το δράμα της ανεργίας, η ναρκοκουλτούρα που καλλιεργεί τώρα επίσημα η κυβέρνηση, το κυνήγι της χίμαιρας των προσωπικών ευκαιριών».
Αρκετοί μας ρωτούν γιατί, τώρα που ο λαός έχει χάσει σχεδόν τα πάντα, δεν έχει ακόμα ξεσηκωθεί ώστε να επιβάλλει άμεση ανατροπή της σημερινής κατάστασης, ή τουλάχιστον να αποτρέψει τα πιο επώδυνα, βάρβαρα μέτρα, είπε η κ. Παπαρήγα.
Εξέφρασε ακόμη την εκτίμηση ότι «βεβαίως το εργατικό, το λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα είναι πίσω από τις ανάγκες», ωστόσο σημείωσε ότι αν κάνουμε μια σύγκριση με την κατάσταση του κινήματος στην Ευρώπη, ακόμα και σε πολλές χώρες του κόσμου, τότε θα δούμε ότι στην Ελλάδα τα τελευταία 10- 15 χρόνια έγιναν σημαντικοί αγώνες, που δεν μπορούν να συγκριθούν με όλους τους προηγούμενους.
Η κ. Παπαρήγα προέβλεψε ότι θα έχουμε φυγόκεντρες τάσεις από την ΕΕ, κάποιες χώρες θα αποβληθούν από την Ευρωζώνη και πρόσθεσε ότι θα υπάρξει αστάθεια στο αστικό πολιτικό σύστημα, οπωσδήποτε και στην Ελλάδα και αλλού.
Ενδεχομένως, σημείωσε, θα υπάρχει περίοδος δυσκολίας σχηματισμού μιας αστικής κυβέρνησης, αλλεπάλληλες εκλογικές μάχες, απότομη πτώση κυβερνήσεων και ανακατατάξεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

10 σχόλια

  1. ISA ΘΑΡΘΟΥΝ ΡΟΥΒΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο! Αν και σεν εχω καμμια σχεση με το ΚοΚουΕξω ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! ΚΑΝΕΙΣ να μην πληρωσει ουτε ενα ευρω την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια!!
    Και αυτο να γινει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!

    Οσους μπατσους και λοιπα γενιτσαρους να στειλουν!
    Πανε να "[πασπυν" η να επιβαλλουν κυρωσεις σε καποιο πολιτη που δεν πλξρωσε?? Ολοι μαζι οι αλλοι να κανουμε ντου και να τους γαμησουμε!!

    Αντισταση ΤΩΡΑ!!
    Κρεμαλες στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kamia enisxisi sto kke ews otou dimosieysei tous xorhgous tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά λές και σε άλλους καιρούς
    θα σε έψαχνε η GBU.
    Στο Ελλαδιστάν,ότι θέμε-λέμε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποτε είχαμε μια αδυναμία και πλησιάζαμε το ΚΚΕ. Ήταν νωρίς όταν καταλάβαμε το παιγνίδι που παιζόταν στην πλάτη του Ελληνικού λαού με τη σύμπραξη και των συμμάχων μας, προπάντων Άγγλων και Ρώσσων! Μας κατάταξαν στο Δυτικό μπλογκ και μας εξώθησαν σε πολιτικές σαν τη σημερινή της Παπαρήγα! Αντισταθείτε. Πολεμίστε τον καπιταλισμό! Έτσι φτάσαμε στην καταστροφή του εμφύλιου πολέμου! Εκ των υστέρων ανακάλυψαν στο ΚΚΕ πως οι διαχειριστές κομμουνιστές της τότε κατάστασης ήταν προδότες πράκτορες της Ιντέλιτζενς Σέρβις! Τίνος τις εντολές εκτελούσαν όταν κοροϊδεύοντας το λαό έρριξαν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες στις φυλακές, στις εξορίες και στα βασανιστήρια; Τι κέρδισαν ; Μας κράτησαν πίσω, ξοδεύτηκαν οι εξωτερικές βοήθειες στους εξοπλισμούς και την ανοικοδόμηση των ερειπίων που άφησαν πίσω η Δεξιά με το ΚΚΕ! Η άλλη Ευρώπη έφτιαχνε το σπίτι ακόμα και της Γερμανίας και μεις αντιστεκόμαστε στον "καπιταλισμό " υπακούοντας σε ποιούς; Στους Βασιλιάδες και στο ΚΚΕ, που ήταν στα πάνω του επειδή συμμετείχε κεντρικά στην Εθνική Αντίσταση και που σαν ατίθαση αγελάδα έδωσε στο τέλος μια κλωτσιά και έχυσε το γάλα του Έλληνα! Και τώρα τι διδάσκει η Παπαρήγα; Όποιος έχει λίγο νιονιό τα βλέπει τα κακμώματά της και κείνης και του Σαμαρά που είναι με τη σημερινή του πολιτική στην ίδια γραμμή όπως ήταν τότε η Δεξιά!

    Χαρήτε τους , δοξάστε τους


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και για το ρεμάλι Ι Μ Μ
    και για τα υπόλιπα τσογλανια του πασοκ.

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ.

    και μην τυχόν τολμήσει κανάνα μπάστραδο να πει καμία κλανιά......
    ------------------------------------


    γιατι το ακούσαμε και αυτό,
    από τουε ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ________________________________
    Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φέρεται να δήλωσε , σχολιάζοντας τον λόγο του Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ :
    ¨ΤΟ ΜΟΥΝI… ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ¨ .
    Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο ακούστηκε στην διάρκεια εκπομπής του ¨ALTER¨ …

    Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: Το Μουνί της μάνας του !

    Μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά πριν από λίγο, ο παρουσιαστής του ALTER έβγαλε στον αέρα τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ του Κιλκίς
    Θεόδωρο Παραστατίδη........................
    να σχολιάσει το λόγο του Σαμαρά.

    Και τότε ακούσαμε έκπληκτοι μια φωνή να λέει: «Το MOY NI.. της μάνας του…» και αμέσως διακόπηκε η σύνδεση !
    Ο αθυρόστομος βουλευτής βγήκε στον αέρα πιο πριν απ’ ότι υπολόγιζε και νόμιζε πως δεν ακούγεται ( ; ) .

    Ο παρουσιαστής των ειδήσεων είπε αργότερα ότι είχαν… μπλέξει οι γραμμές !



    +

    Τσαουσέσκου ετοιμάσου να φιλεψεις Έλληνες Σοσιαληστές κωλάνθρωπους
    κυριολεκτικα.
    +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναστάση, σε έχασα!
    Στείλε μαιλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λέει το μουνόπανο η ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗ. Το κακό είναι ότι υπάρχου μερικέ χιλιάδες μαλάκες που την πιστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Καρέτα - Καρέτα τα έπαιρνε όμως από την Γερμανός. Στην υπόθεση SIEMENS άχνα δεν έβγαλε. Με τόσα ευρω της βουλώσανε το στόμα, και χώθηκε στο καβούκι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση