GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απολαύστε τα τελευταία κυβερνητικά εγκαίνια...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ετοιμάζεται να εγκαινιάσει την Διεθνή Έκθε...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ετοιμάζεται να εγκαινιάσει την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Πριν 4 ακριβώς χρόνια τέτοια εποχή μία άλλη κυβέρνηση ετοιμάζονταν να εγκαινιάσει την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ποια ήταν αυτή η κυβέρνηση; Για όσους δεν θυμούνται ήταν η κυβέρνηση Κ. Καραμανλή, που οδηγούσε εκείνη την εποχή την χώρα και σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές.
Με βάση τα τότε δεδομένα, σήμερα 4 χρόνια μετά, πάλι η κυβέρνηση Κ. Καραμανλή θα έπρεπε να ετοιμάζονταν να εγκαινιάσει την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο λόγος; Η κυβέρνηση Κ. Καραμανλή εκλέχθηκε τον Οκτώβριο του 2007, άρα τα τέσσερα χρόνια της συνταγματικής της θητείας έληγαν τον Οκτώβριο του 2011, οπότε έπρεπε να διενεργήσει βουλευτικές εκλογές. Ως εκ τούτου παρ’ ότι προεκλογική κυβέρνηση αυτή θα εγκαινίαζε την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Μπορεί κανείς πολύ εύκολα να φανταστεί την πολιτική ατμόσφαιρα στην προαναφερόμενη υποθετική πολιτική συγκυρία. Η κυβέρνηση Καραμανλή θα είχε εξαναγκαστεί από το τέλος του 2009 να χειριστεί την κρίση χρέους που θα έπληττε και την Ελληνική και την Παγκόσμια Οικονομία. Θα εφάρμοζε και αυτή μία νεοφιλελεύθερη πολιτική αντίστοιχη με αυτή που...
εφάρμοσε η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου. Θα είχε έρθει σε σύγκρουση με μεγάλα κοινωνικά τμήματα και θα υπολείπονταν κατά πολύ στις δημοσκοπήσεις από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, που θα κάλπαζε με σημαίες να ανεμίζουν προς την εξουσία. Ουσιαστικά τα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον Κ. Καραμανλή θα γίνονταν σε μία βαριά και θλιμμένη πολιτικά ατμόσφαιρα για την επικείμενη εκλογική ήττα και την απώλεια της εξουσίας.
Όμως η ιστορία δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις λογική εξίσωση. Υπάρχει πάντα ο απρόβλεπτος παράγων. Και στην δική μας την περίπτωση ο απρόβλεπτος παράγων ονομάζονταν Γιώργος Παπανδρέου. Αφού δεν είχε, όπως αποδείχτηκε από την εξέλιξη της ζωής, διαφορετική από την νεοφιλελεύθερη πλατφόρμα λύση για την διαχείριση της κρίσης χρέους που ταλάνιζε την Ελληνική Οικονομίας, γιατί βιάστηκε να προκαλέσει Βουλευτικές εκλογές αρνούμενος να ψηφίσει σαν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κ. Παπούλια;
Για να σώσει τον τόπο από την λαίλαπα της δεξιάς μας έλεγε τότε. Μα και αυτός την ίδια πολιτική εφάρμοσε. Αφού ούτε τον ΟΤΕ και τον ΟΛΠ δεν επανα-κρατικοποίησε, όπως μας έλεγε προεκλογικά, ιδιωτικοποιήσεις επιλέγει να κάνει και αφειδώς χρήματα και μάλιστα πολύ περισσότερα δίνει στις τράπεζες.
Σε απλά Ελληνικά, τι Αλογοσκούφης, τι Παπακωνσταντίνου! Και οι δύο την ίδια ακριβώς και απαράλλαχτη πολιτική εφάρμοσαν.
Δηλαδή, εδώ έχουμε άλλο ένα ψυχιατρικό πρόβλημα. Αντί να κάνεις λίγο υπομονή ώστε να έρθεις πάνω στο άλογο απελευθερωτής από την μαύρη και ανάλγητη δεξιά πολιτική της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, επιλέγεις το αντίθετο. Να σπρώξεις την κυβέρνηση Κ. Καραμανλή σε εκλογές, δίνοντας και πολιτικό άλλοθι με την άρνηση να ψηφίσεις τον κοινής αποδοχής Κ. Παπούλια για πρόεδρο Δημοκρατίας (Υποψήφιο που ψηφίζεις όμως αργότερα), για να εφαρμόσεις εσύ την δεξιά και ανάλγητη πολιτική.
Για όποιον δεν κατάλαβε… Αντί να είναι τα εγκαίνια της ΔΕΘ το πικρό αποχαιρετιστήριο πάρτι της Δεξιάς, είναι για το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος το επαναλαμβάνουμε για όσους δεν το κατάλαβαν, έσυρε τον Κ. Καραμανλή σε εκλογές για να κυβερνήσει ο ίδιος και το ΠΑΣΟΚ και να εφαρμόσουν πολιτική Αλογοσκούφη. Λες και ο αυθεντικός Αλογοσκούφης δεν ήταν ικανός να την εφαρμόσει.
Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Αυτό όπως είπαμε θα το ερευνήσει και θα το ερμηνεύσει η ιστορία και μάλιστα το ψυχιατρικό τμήμα της. Το χειρότερο για τον Γιώργο Παπανδρέου είναι ότι η δεξιά πρόλαβε σε αυτά τα δυο χρόνια και έκανε πράξη όσα δεν είχε κάνει σε όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης. Απέκτησε και πάλι πατριωτική συνείδηση και φυσιογνωμία, ενώ ταυτόχρονα διέρρηξε τις σχέσεις της με το νόθο πολιτικό σύστημα που κινείται μεταξύ της νεοφιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας και του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ. Με δύο κουβέντες χάρισε και τον Αλογοσκούφη και την νεοφιλελεύθερη κοσμοθεωρία του στο ΠΑΣΟΚ και είπε ιδιαίτερα βροντερό για συντηρητικό κόμμα ΟΧΙ στον αφελληνισμό της χώρας και της οικονομίας. Άρνηση που απομόνωσε αρχικά πολιτικά τον Α. Σαμαρά, αλλά σήμερα τον αναγορεύει λόγω της επιτυχέστατης πρόβλεψης του για αποτυχία των φίλο-μνημονιακών πολιτικών σε ηγέτη της πατριωτικής συνιστώσας.
Με αυτά και με αυτά μαύρισα την ψυχή των «Συντρόφων» που ετοιμάζονται να κάνουν περατζάδα στην Τσιμισκή (ακολουθούμενοι πάντα και για λόγους ασφαλείας από αστυνομική συνοδεία). Αφού λοιπόν κυβερνητικά εγκαίνια δεν πρόκειται να ξαναδείτε «Σύντροφοι», απολαύστε τα τελευταία κυβερνητικά εγκαίνια!

20 σχόλια

  1. Αποκλεισμένο το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, λίγο πριν από την επίσκεψη Παπανδρέου

    Ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γ.Μπουτάρη στις 2 το μεσημέριΑποκλεισμένο είναι αυτήν την ώρα το δημαρχείο Θεσσαλονίκης από εργαζόμενους του Δήμου, που αντιδρούν στην προγραμματισμένη για τις 14:00 επίσκεψη του πρωθυπουργού, προκειμένου να συναντηθεί με τον Γ.Μπουτάρη. Οι υπάλληλοι χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητη» την παρουσία του πρωθυπουργού στο δημαρχείο. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας εν όψει της ΔΕΘ πραγματοποιούνται το απόγευμα της Παρασκευής και θα κορυφωθούν το απόγευμα του Σαββάτου.

    Νωρίτερα, μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν κατάληψη στο δημαρχείο, ενώ κρέμασαν και πανό έξω από το κτίριο.

    Στη συνέχεια έξω από το δημαρχειακό μέγαρο συγκεντρώθηκαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο, οι οποίοι αντιδρούν στην επίσκεψη του πρωθυπουργού και στην παρουσία της αστυνομίας. Οι δημοτικοί υπάλληλοι πραγματοποιούν και στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00.

    Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 14:00 με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και στις 15:00 με τοπικούς κοιωνικούς και παραγωγικούς φορείς.

    Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων

    Στις 5:30 το απόγευμα αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ θα συγκεντρωθούν μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

    Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, οι «Αγανακτισμένοι» διοργανώνουν μουσική συναυλία, στο χώρο μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

    Στις 3 το απόγευμα του Σαββάτου, την ώρα που οι αστυνομικές δυνάμεις θα σχηματίζουν κλοιό γύρω από το Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», οι «Αγανακτισμένοι» θα θέσουν σε εφαρμογή το «σχέδιο αποκλεισμού της ΔΕΘ», όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιοι.

    Θα πραγματοποιηθούν τρεις προσυγκεντρώσεις (στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, έξω από το κτίριο του πρώην 424 στρατιωτικού νοσοκομείου και στο Λευκό Πύργο) και στη συνέχεια οι διαδηλωτές θα κινηθούν προς το Βελλίδειο.

    Μισή ώρα αργότερα (15:30) ιδιοκτήτες ταξί από διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα συγκεντρωθούν στο Ιβανόφειο, στην οδό Αγίου Δημητρίου και γύρω στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν πορεία, χωρίς τα αυτοκίνητά τους, μέχρι το συνεδριακό κέντρο.

    Επίσης, στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι συγκεντρώσεις των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου, των φοιτητών, στην πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ, των φιλάθλων της ομάδας του Ηρακλή, στο «Κατσάνειο» αθλητικό κέντρο, καθώς επίσης και των αντιεξουσιαστών, στην Καμάρα.

    Για τις 6.30 το απόγευμα, εξάλλου, προγραμματίστηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην πλατεία
    Αριστοτέλους.

    Μετά τις 7 το βράδυ αναμένεται να ξεκινήσουν και αυτές οι πορείες, από τα παραπάνω διαφορετικά σημεία συγκέντρωσης, με κατάληξη το Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε...το ΚΟΚΟΡΙΖΙΚΟ, τον ..κύριο Αναγνωστου !!!!!


    ΓΑΠ: Περασμένα μεγαλεία... +++++++

    Με στόχο τη Νεολαία η άνοδος Γιώργου στη ΔΕΘ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/09/2005..

    Σε πλήρη κινητοποίηση για την προετοιμασία της υποδοχής του Γιώργου Παπανδρέου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρίσκονται τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
    Θέλουν η συγκέντρωση να έχει παλλαϊκό χαρακτήρα, να παραπέμπει σε ανάλογες υποδοχές του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη, τηρουμένων των αναλογιών, ενώ θα υπάρχουν και χάπενινγκ με πρωταγωνιστές νεολαίους.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα φτάσει στο αεροδρόμιο αύριο (Σάββατο) στις 4.15 μ.μ. και αφού του γίνει η υποδοχή από μέλη και φίλους θα εκφωνήσει σύντομη ομιλία. Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», μέσω της περιφερειακής οδού, χωρίς καμιά ενδιάμεση στάση.
    Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει στο δείπνο, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», και η καινοτομία είναι πως, εκτός από τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, έχουν προσκληθεί να πάρουν μέρος εκπρόσωποι 15μελών μαθητικών συμβουλίων και άνθρωποι του πολιτισμού.

    Στη συνέχεια θα μεταβεί στο πάρτι της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, στο αναψυκτήριο του Δήμου Νεάπολης (πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη) και αργότερα ίσως κάνει βόλτα σε στέκια νεολαίας.
    Στις 10 το πρωί της Κυριακής θα επισκεφθεί τα γραφεία διοίκησης και περίπτερα της ΔΕΘ, στη 1μ.μ. θα δώσει εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στις 3 μ.μ. θα γευματίσει με κομματικά στελέχη στο «Μακεδονία Παλάς».
    Οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται επί ποδός. Από χθες βρίσκεται στην πόλη ο Θανάσης Τσούρας και σήμερα φτάνει η γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου για τον συντονισμό της προετοιμασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναγνώστουυυυυυυυυυυ, συνέχεια....

    Δούλεψε ο μηχανισμός, απ' το «Μακεδονία»
    τα πυρά...ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 19/09/2005
    _____________________________________________
    Προεκλογική περίοδο θύμιζε η μαζική και ενθουσιώδης υποδοχή που επιφύλαξαν στελέχη, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Παπανδρέου, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το απόγευμα του Σαββάτου.

    Μόλις εμφανίστηκε στην πόρτα του αεροπλάνου της «Ολυμπιακής», το πλήθος που είχε κατακλύσει τον χώρο μπροστά από την πίστα και τις εξωτερικές σκάλες, ξέσπασε σε συνθήματα κουνώντας τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ, ενώ μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και βουλευτές έσπευσαν να τον υποδεχτούν.
    Οι γραμματείς της περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας Ν. Κριθαρίδης και της Ν.Ε. Α' Θεσσαλονίκης Δ. Τσαβδαρίδης, δήλωσαν ικανοποιημένοι από το κλίμα της υποδοχής και τη συμμετοχή του κόσμου. «Αυτό που θέλαμε το πετύχαμε», είπαν χαρακτηριστικά και επισήμαναν την κινητοποίηση όλου του μηχανισμού της Χ. Τρικούπη και της Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους βουλευτές.

    «Η νέα Δεξιά»
    Ενθουσιασμένος από αυτό το κλίμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έφτασε στη μικρή εξέδρα που είχε στηθεί και αμέσως έστρεψε τα πυρά κατά του πρωθυπουργού.
    - Ο Κ. Καραμανλής δεν εκφράζει τον νέο μεσαίο χώρο, αλλά τον στυγνό πελατειακό καπιταλισμό, που ήταν πάντα η σημαία της Δεξιάς, είπε.
    - Οσα είχε πει ο Α. Παπανδρέου για την κυβέρνηση Μητσοτάκη (1990-'93) ισχύουν και για την κυβέρνηση Καραμανλή «σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα».
    - Η «νέα διακυβέρνηση» αποκάλυψε τη νέα Δεξιά, της αδιαφάνειας και της διαφθοράς.
    - Η Ν.Δ. δηλητηρίαζε την πολιτική ζωή μιλώντας για το «διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ». Αποκαλούσαν «κλέφτη» τον Ανδρέα Παπανδρέου και «αρχιερέα της διαπλοκής» τον Κώστα Σημίτη. Τώρα, όμως, που κάποιοι συνδικαλιστές και βουλευτές τους μιλούν για διαφθορά στη Ν.Δ., τους φιμώνουν, τους διαγράφουν.

    Εκανε λογοπαίγνιο με τη μόνιμη επωδό της κυβέρνησης ότι «για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ» και παρατήρησε πως «όταν μετά τις επόμενες εκλογές η Ν.Δ. θα είναι και πάλι αντιπολίτευση, γι' αυτό θα φταίει το ΠΑΣΟΚ».
    Είχε διάλογο με τους συγκεντρωμένους που εκτός από τα συνθήματα «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό», «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά», φώναξαν «Γερά γερά να πέσει η Δεξιά».

    Τους άκουσε ο Γ. Παπανδρέου και σχολίασε:
    «Πού θα πάει...».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ.Αναγνώστου χτύπα ένα δυναμωτικό
    χαπάκι -ξέρεις εσύ - για την συνέχεια.....


    Η Νεολαία
    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε μήνυμα στη νεολαία να πάρει μέρος στη δημιουργία του νέου φορέα που θα αντικαταστήσει τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ, αλλά πήρε κιόλας μήνυμα. Ενα τμήμα της Νεολαίας που αυτοαποκαλείται «Ρεύμα νέων σοσιαλιστών» και διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο είχε τοποθετήσει ένα μεγάλο πανό που κατέγραφε τη διαφωνία με τη θέση του Γ. Παπανδρέου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια. «Η κοινωνική συνοχή και η δημόσια δωρεάν παιδεία δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Αυτοοργανωνόμαστε-συνεχίζουμε», έγραφε.......

    Η παρουσία των νέων ήταν έντονη τόσο στην υποδοχή στο αεροδρόμιο όσο και στο πάρτι με νεολαίους, στο δημοτικό αναψυκτήριο Νεάπολης, στο οποίο πήγε αργά το βράδυ ο Γ. Παπανδρέου. Κάποια στελέχη της Νεολαίας, που δυσαρεστήθηκαν από την απόφασή του για διάλυσή της, δεν έδωσαν το «παρών», όπως ο Γιάννης Στεφάνου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Ν. ΠΑΣΟΚ...

    ΑΜΗΝ +
    ΚΑΚΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΜΕΡΑ ...του ΟΛΟΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντολή Παπανδρέου: μακριά από πλατείες, ταβέρνες και καφετέριες !
    -------------------------------
    Απαγορευτικό εξόδου και δημοσίων εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη επέβαλε ο Παπανδρέου όχι βέβαια για να μην τους δει ο κόσμος να διασκεδάζουν, αλλά για να μην τους δει και τους πλακώσει στο ξύλο…

    Πρέπει να αποφευχθούν τα περυσινά παρατράγουδα, λέει το....Μαξίμου, από την άλλη όμως αν οι Θεσσαλονικείς δεν… δουν στην Αριστοτέλους τον Σκανδαλίδη,
    τον Λοβέρδο , τη Διαμαντοπούλου και ένα σωρό ακόμη που έστρωσαν πέρυσι στο κυνήγι, θα κατευθυνθούν μαζικά εναντίον του ίδιου του Παπανδρέου, όσο κι όπου κι αν κρυφτεί.

    Φαύλος κύκλος δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΕΡΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΑΕΙ
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ
    ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΚ
    ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    (εμβατήριο ΔΕΘ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε μια εποχή που η πραγματική ανεργία ξεπέρασε το 20%, που οι μισθοί και οι συντάξεις συνεχώς συρρικνώνονται,που πολλά ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν τα χρήματα να πληρώσουν τα φάρμακα των ασφαλισμένων τους, που δεν έχουν τυπωθεί ακόμα τα σχολικά βιβλία,η κυβέρνηση-θίασος ετοιμάζεται να πάει στη Θεσσαλονίκη-ΔΕΘ για να ξοδέψει-πετάξει μερικά εκατομμύρια ευρώ.
    Τόσα θα κοστίσει η μετακίνηση του πολυμελούς κυβερνητικού σχήματος και η παραμονή τους στην συμπρωτεύουσα.Επιπλέον θα πρέπει να πληρωθούν τα εκτος έδρας των 2000 επιπλέον αστυνομικών που θα προστατεύουν τον...αγαπημένο πρωθυπουργό των Ελλήνων!
    Αλήθεια, αναρωτήθηκε κάποιος, τι πάει να πεί σε όλους εμάς πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπανδρέου;

    Για τη διάλυση της παραγωγικής βάσης της χώρας;
    Για την μακροχρόνια υποθήκη της χώρας με τα συνεχόμενα δάνεια;
    Για την εξαθλίωση των πολιτών με συνεχόμενες μειώσεις του πενιχρού εισοδήματός του και την αυξανόμενη ύφεση;
    Για το κουκούλωμα των σκανδάλων;
    Για την υπόθαλψη και ατιμωρησία των ενόχων της οικονομικής κρίσης;
    Για την προκλητική και ανήθικη διατήρηση της βουλευτικής ασυλίας;
    Για την τρομοκρατία και εκφοβισμό των πολιτών με την αστυνομική βία και τα νέα φορολογικά νομοσχέδια;

    ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΜΟΙΡΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mono oi farmakopoioi den exoyn yfesh ws gnhsioi kleistoepaggelmaties. Ply8hsmiaka kai gewgrafika krhthria, metabibash/pwlhsh ths kratikhs adeias opote to 8elhsoyn -400.000 euro- kai "dikaiwma" klhronomikhs metabibashs ths kratikhs adeias otan gyrisei o kanakarhs me to agorasmeno ptyxio twn anatolikwn xwrwn. Kai meta apo ola ayta o Loverdos apeley8erwnei... to epaggelma me to na anoigoyn ta farmakeia Deytera kia Tetarth apogeyma. Ayto kai an einai karagkiozhliki. Mono oi tarifes eixan kratikes adeies? Oi farmakopoioi den exoyn kratikes adeies?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχώς που υπάρχει το ΠΑΣΟΚ που μας κόβει τους μισθούς και τις συντάξεις μας και έχουμε την υγεία μας .
    Τελικά αρχίζει να μας αρέσει από πίσω .
    Είδες λίγο , λίγο δεν πονάει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιστολή προς αιδαείς
    Η σύγχρονη επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Πελοποννήσους δεν έχει απλή δόση αλήθειας ,αλλά είναι η πραγματική γραμμένη ιστορία .
    Δυστυχώς για τους ανιστόρητους που το θεωρούν προπαγάνδα , ευτυχώς για όλους εμάς που γνωρίζουμε την αληθινή ιστορία και τα ακριβή γεγονότα .
    Είμαστε λίγοι για προπαγάνδα και εμφυλίους , σταματήστε όμως ανδρείκελα του Ιμπραήμ να ξεπουλάτε την Ελλάδα στα εβραιοαμερικάνικα συμφέροντα .
    Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές βιβλιογραφίες :
    Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος , καθηγητής πολιτικής ιστορίας της νεοτέρας Ελλάδος , στο Πάντειο πανεπιστήμιο , Δρακοπούλου Κατερίνα , Δρακοπούλου Καίτη , Αντωνόπουλος Ιωάννης , Πετροπούλου Αγγελική Αλεξανδροπούλου Κατερίνα , Χατζόπουλος Μίλτος , Σβολόπουλος Κωνσταντίνος .
    Σχόλιο : όλα τα τά ονόματα των παραπάνω ιστορικών έχουν κατάληξη - οπουλος μήπως ξέρει κανείς πότε δόθηκε αυτή η κατάληξη και σε ποιους ; τυχαίο , δεν νομίζω .
    Σε νέα επιστολή ο απόστολος Παύλος θα μιλήσει εκτενεστέρα γι αυτό το θέμα .
    Απόστολος Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΗ .
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ .
    Για τους προδότες Πελλοπονήσιους αναφέρω ενδεικτικά :
    1.Μαχη του Μαραθώνος .
    2. Ο Εφιάλτης .
    3. Εκστρατεία του Μεγάλου Αλέξανδρου .
    4. Το κείμενο της διακήρυξης της Αγίας Λαύρας , υπάρχουν 179 υπογραφές εκ των οποίων μόλις 11 από την Πελοπόννησο .
    5 . Κολοκοτρώνης στην φυλακή .
    6 . Δολοφονία Καραϊσκάκη .
    7 . Δολοφονία Καποδίστρια .
    8 . Ιμπραήμ .
    9 .Πως λεγόταν η Αρεόπολη πριν ; μήπως είχε σλαβικό όνομα ;
    10. Χρεόγραφα μαρτυρούν την παράδοση Ελληνικής γης από τους Τούρκους μπέηδες και αγάδες , σε Πελλοπονήσιους δημογέροντες και προεστούς όχι μόνο στην Πελοπόννησο , αλλά και σε όλη την Ελλάδα , γιατί οι τσιφλικάδες της Θεσσαλίας , ήταν Πελλοπονήσιοι στην καταγωγή τους .
    Ήμαστε λίγοι σήμερα για να κάνουμε εμφύλιο , αλλά όχι και να ψηφίζουμε την προδοτική οικογένεια των Παπανδρέ-ειδών και τα συναφίδια τους .
    Τα ιδία αυτά πρόσωπα παραδίδουν σήμερα την Ελλάδα με μέγιστη δουλοπρέπεια στα Εβραιοαμερικάνικα αφεντικά τους .
    Μην προκαλείτε άλλο γιατί η αλήθεια δεν συμφέρει κανέναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

    ΑΚΟΥΣ ΒΛΑΚΑ ΣΑΜΑΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!
    ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΙ «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ» ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ…
    Κύκλωμα με 650 Βουλγάρες και 20 Βούλγαρους που εισέπρατταν παράνομα συντάξεις από το ελληνικό δημόσιο, εξάρθρωσαν οι αρχές. Μάλιστα η σύνταξη έφθανε τα …… 500 ευρώ τον μήνα.
    «Πρόκειται για καραμπινάτη κομπίνα που γινόταν για χρόνια
    εις βάρος του ασφαλιστικού μας συστήματος και των ασφαλισμένων» δήλωσε στην εφημερίδα το «Βήμα» ο υπουργός αναπληρωτής Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Κουτρουμάνης, ο οποίος αποκάλυψε ότι «η καλοστημένη αυτή απάτη ήδη απασχολεί δύο κράτη, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία».
    Σύμφωνα με πληροφορείς της εφημερίδας, το κύκλωμα δρούσε ως εξής. Γραφεία προσέφεραν εργασία με το αζημίωτο σε Βουλγάρες ηλικίας 53-54 ετών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
    Οι δουλειές που τους έβρισκαν ήταν να εργάζονται κυρίως ως καθαρίστριες σε ξενοδοχεία ή σε εστιατόρια ή σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Επιπλέον τους δήλωναν ψευδή μόνιμη διεύθυνση
    κι αυτό γιατί αν δεν το έκαναν τότε θα δικαιούνταν σύνταξη ύψους μόλις 15 ευρώ. Μόνο δηλαδή για περίθαλψη!
    Για κάθε Βουλγάρα που έφερναν στη χώρα μας, τα γραφεία έπαιρναν από αυτή προμήθεια που εφθανε ως και το 10% του μισθού που έπαιρνε εκείνη από την εργασία της.
    Μόλις οι Βουλγάρες συμπλήρωναν του 55ο έτος ηλικίας κι έχοντας ήδη δουλέψει 14 χρόνια στη Βουλγαρία κι ένα στη Ελλάδα, διεκδικούσαν από το ΙΚΑ σύνταξη ύψους 500 ευρώ!!!
    Επιπλέον από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι η υπόθεση έχει προκαλέσει ζημιά στο ΙΚΑ αλλά και σε άλλους ασφαλιστικούς οργανισμούς που υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σύνταξη σε όλους! …αρκεί να μην είναι Έλληνες!!
    Μετανάστες από γειτονικές χώρες, με λίγους μόνο μήνες ασφάλισης στην Ελλάδα και οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τα όρια ηλικίας, μπορούν να πάρουν την κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ ύψους 716 ευρώ, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Βουλγάρα 60 ετών η οποία έχει δουλέψει μόνο έναν χρόνο στην Ελλάδα....
    κατοικεί στη χώρα και παίρνει από το ΙΚΑ σύνταξη του ΕΚΑΣ 716 ευρώ. Όχι, δεν είναι το τελευταίο σύντομο ρατσιστικό ανέκδοτο, αλλά η νέα ασφαλιστική καταιγίδα που θα μεγαλώσει αναπόφευκτα τη «μαύρη τρύπα» του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Της Μαίρης Λαμπαδίτη

    Ο αριθμός αιτήσεων για συνταξιοδότηση Βουλγάρων εργαζομένων τριπλασιάστηκε απότομα τους τελευταίους μήνες, προκαλώντας την εύλογη απορία της αρμόδιας διεύθυνσης του ΙΚΑ. Το μυστήριο βεβαίως λύθηκε όταν οι υπάλληλοι ανέτρεξαν στους κοινοτικούς κανονισμούς απονομής συντάξεων. Οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι, ως ισότιμα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης διέλευσης στην χώρα μας από την 1η Ιανουαρίου του 2009 και απολαμβάνουν τα ίδια εργασιακά και συνταξιοδοτικά προνόμια με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους πολίτες. Έτσι, ακόμα και με λίγους μήνες ασφάλισης στην Ελλάδα, ένας Βούλγαρος, ένας Ρουμάνος ή ένας Πολωνός που έχει δουλέψει 14-15 χρόνια στην πατρίδα του, μπορεί (στα 65 ο άντρας, στα 60 η γυναίκα) να πάρει την κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ, ύψους 486 ευρώ, όπως επίσης να κάνει και αίτηση για χορήγηση του ΕΚΑΣ, ύψους 230 ευρώ. Το ποσό θεωρείται αστρονομικό για τη Βουλγαρία, η οποία καταβάλλει συντάξεις‐ψίχουλα, της τάξεως των 40 έως 130 ευρώ. Αυτοί οι αλλοδαποί όμως ζουν στην Ελλάδα ή απλώς εισπράττουν τη σύνταξη από το ΙΚΑ και συνεχίζουν να διαμένουν στην φθηνή χώρα τους;
    Τα μικροκυκλώματα πέριξ της Ομόνοιας, τα οποία εκμεταλλεύονταν πριν από λίγα χρόνια τους αλλοδαπούς για να τους βγάλουν την περιβόητη άδεια παραμονής και εργασίας (500 έως 1.800 ευρώ ήταν η ταρίφα για την άδεια), σπεύδουν τώρα να βγάλουν σύνταξη με το αζημίωτο… Το σημαντικότερο κατόρθωμά τους είναι να ξεπεράσουν τα γρανάζια της γραφειοκρατίας που ταλαιπωρούν εξίσου και εμάς τους Έλληνες και να δηλώσουν ψεύτικη διεύθυνση κατοικίας εντός της ελληνικής επικράτειας, λαδώνοντας κάποιον πρόθυμο να δανείσει τη διεύθυνσή του, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνταξιοδότηση είναι ο αλλοδαπός να αποδείξει ότι διαμένει μόνιμα στην χώρα μας. Έτσι, οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΙΚΑ συχνά διαπιστώνουν ότι σε πολλές περιπτώσεις αναφέρεται η ίδια διεύθυνση σπιτιού, αλλά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και αυτή τη φορά δεν έχουν βρει την άκρη του νήματος. Η Μαρίνα Δ., 66 ετών, από τη Βουλγαρία, ήρθε πέρυσι στη χώρα μας ενώ ήδη είχε διανύσει 25 χρόνια ασφάλισης. Η σύνταξη που περίμενε να πάρει στην χώρα της δεν ήταν παραπάνω από 130 ευρώ. Δούλεψε λοιπόν έναν χρόνο σε συνεργείο καθαριότητας και μετά την 1η Ιανουαρίου, που βαφτίστηκε και επισήμως ισότιμη Ευρωπαία πολίτης (αφού εξέπνευσε και η διετής μεταβατική περίοδος που είχε ζητήσει από την Ε.Ε., το Υπουργείο Απασχόλησης), πληροφορήθηκε ότι δικαιούται σύνταξη από το ΙΚΑ.
    Βάσει των κοινοτικών κανονισμών, οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι αν έχουν ασφαλιστεί έναν χρόνο στη χώρα υποδοχής τους, έχουν συγκεντρώσει το σύνολο των απαιτούμενων ενσήμων και συμπληρώσει το όριο ηλικίας, ενώ αποδεδειγμένα είναι μόνιμοι κάτοικοι σε αυτή τη χώρα, δικαιούνται να πάρουν σύνταξη.
    Το σκεπτικό που διέπει την κοινοτική νομοθεσία είναι ότι κάθε κράτος‐μέλος είναι υποχρεωμένο να προσφέρει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και την ανάλογη περίθαλψη στους Ευρωπαίους πολίτες που διαμένουν και εργάζονται σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θλιβερο θεαμα πρωθυπουργου....κυνηγημενος , φυλασσομενος απο χιλιαδες αστυνομικους,ακουγοντας απολυτα δικαιολογημενα καταρες απο εναν ολοκληρο λαο πλην βρωμολαμογιων και ηλιθιων πορωμενων, προσπαθει να δηλωσει θρασυτατα την παρουσια του, φυσικα με οπλο του μοναδικο την αμετροεπεια ,το ψεμα , την απατη και τον ωμο κυνικο εκβιασμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριοι της Κυβέρνησης, μόνο οι άδειες των ταξί είναι κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβάζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται;
    Οι άδειες των Φαρμακείων είναι επίσης κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβαζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται. Δεν θέλετε να απελευθερώσετε το φαρμακευτικό επάγγελμα ουσιαστικά (κατάργηση πλυθησμιακών και γεωγραφικών κρητηρίων) για λόγους πελατειακών... σχέσεων με τους φαρμακοποιούς, τουλάχιστον βάλτε... ένα τέλος στο παράνομο, χουντικό/φασιστικό και αντισυνταγματικό "δικαίωμα" των κλειστοεπαγγελματιών.... Φαρμακοποιών να μεταβιβάζουν/πωλούν και να κληρονομούν όπου θέλουν τις κρατικές άδειες των Φαρμακείων που οι ίδιοι έχουν λάβρι δωρεάν από το κράτος. Η κύρια ευθύνη βέβαια για την φεουδαρχική... και παράλογη συμπεριφορα και προνομιακή ! αντιμετώπιση των κλειστοεπαγγελματιών... Φαρμακοποιών ανήκει στον κ. Πρωθυπουργό και στον κ. Α. Λοβέρδο. Σε ποιά άλλη χώρα του δυτικού κόσμου υπάρχει το παράλογο δικαίωμα της κληρονομικής εργασίας με τη διαδικασία της κληρονομικής μεταβίβασης κρατικής άδειας για την άσκηση ενός επαγγέλματος και μάλιστα επιστημονικού; Εξαίρεση -με την καλή ένοια- αποτελεί για το Υπουργικό Συμβούλιο ο κύρος Γ. Ραγκούσης που ήρθε σε σύγκρουση με μία συντεχνία και σκοπεύει -παρά τις πελατειακές... αντιδράσεις των περισσότερων Βουλευτών σας- να απελευθερώσει πλήρως το επάγγελμα των ταξί όπως ορίζει το Σύνταγμα και η πρόσφατη άπόφαση -06/2010- της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για πλήρες άνοιγμα... ΟΛΩΝ των κλειστών... επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των Φαρμακοποιών που προστατεύονται ακόμα και σήμερα από το "κράτος δικαίου... της Δ.Ε.Θ. το 2010" του κυρίου! Γ. Παπανδρέου, με πλυθησμιακά/γεωγραφικά κρητήρια, παράνομες μεταβιβάσεις/αγοραπωλησίες κρατικών αδειών Φαρμακείων (όπως και οι ταξιτζήδες/φορτηγατζήδες) και "δικαίωμα" κληρονομικής μεταβίβασης των αδειών αυτών. Παλέψτε με τις ισχυρές συντεχνίες και τα αδικαολόγητα προνόμια και συμφέροντα κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο και κύριε Πάγκαλε και όχι με τους ανέργους στην Πλ. Συντάγματος, όπως είπε και ο κ. Η. Μόσιαλος. Κάντε αυτά που πρέπει και οι πολίτες θα αλλάξουν στάση. Τώρα όμως, η κοινωνία βράζει... στην ανεργία που προκαλούν τα κλειστά... επαγγέλματα. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ -ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΤΑΞΙ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ Κ.Α.- ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ... ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Το αυτονόητο ζητάει η κοινωνία, ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στην εργασία. Προσωπική και επαγγελματική ελευθερία για όλους θέλουμε, αυτός είναι ο ορισμός της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γιωργακη λιγες να ειναι οι ωρες σου .κατεβα στα θυμαρακια αν σου βασταει για ψηφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TaXalia (Macedonia):
    Ούτε ο Ράλλης τόσα ΟΥΥΥΥΥ Γιώργο μου !
    _____________________________________________
    Δείτε τα πλάνα και ακούστε το γιουχάισμα στον πρωθυπουργό κατά την προσέλευσή του στο δημαρχείο:
    YouTube. Thestival.gr Άφιξη Παπανδρέου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
    thestivalgr στις Παρασκευή, Σεπτέμβριος 09, 2011

    - Κύριε πρ-ο-θυπουργέ ηρθες να πάρεις διπλό σε μια πολύ καυτή έδρα, να ξέρεις μόνο ότι ο προηγούμενος έφυγε με μία "δεκάρα" στην πλάτη.
    _______________________________________________
    Αποκάλυψη: Στο 1/4 του "Βελλιδείου" θα μιλήσει ο Παπανδρέου...
    _______________________________________________
    Αυτήν την ώρα συνεργεία ετοιμάζουν το "Βελλίδειο" για την ομιλία Παπανδρέου.
    Η αίθουσα έχει χωριστεί στη μέση, καθώς κρίθηκε ότι οι προσκεκλημένοι θα είναι περίπου 800, οπότε αρκεί η μισή !
    Επιπλέον, έχει στηθεί μία πελώρια σκηνή για τον ομιλητή που καλύπτει μεγάλο μέρος της αίθουσας!
    Με τον τρόπο αυτό ο πρωθυπουργός ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να εισέλθουν στο χώρο άτομα μη ελεγχόμενα...


    Γελάει πλέον όλη η Ελλάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση