GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Π. Δούκας κλήθηκε για την ομιλία Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη...

Ποιοι πρώην υπουργοί της ΝΔ "κόπηκαν" από την ΔΕΘ... Από τον Γιάννη Δαίδαλο Σε δύο κατηγορίες χωρίστηκαν από την λεωφόρο Συγγρο...

Ποιοι πρώην υπουργοί της ΝΔ "κόπηκαν" από την ΔΕΘ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Σε δύο κατηγορίες χωρίστηκαν από την λεωφόρο Συγγρού οι πρώην υπουργοί της ΝΔ (οι οποίοι είτε είχαν "κοπεί" από τα γαλάζια ψηφοδέλτια του 2009 είτε δεν βγήκαν βουλευτές) εν όψει της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ Αντ. Σαμαρά το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο της ΔΕΘ.
Στην μια κατηγορία εντάσσονται αυτοί που δεν έλαβαν πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την ομιλία και είναι...
 κυρίως οι Θ. Ρουσόπουλος, Γ. Βουλγαράκης, Μ. Λιάπης, Α. Παυλίδης. Στη δεύτερη κατηγορία εντάσσονται αυτοί που έλαβαν πρόσκληση. Και είναι ο Ευάγγελος Μπασιάκος (ο οποίος, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα πάει στη Θεσσαλονίκη) και ο Πέτρος Δούκας ο ο οποίος, αντίθετα, σκοπεύει να πάει και να παρακολουθήσει την ομιλία Σαμαρά.
Αυτή η εξέλιξη ερμηνεύεται και ως προσέγγιση των δύο πλευρών και προλείανση του εδάφους για συμμετοχή του Π. Δούκα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ όταν γίνουν εκλογές.

7 σχόλια

  1. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ,ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΛΑ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νικόλαος Λογοθέτης, μέχρι πρόσφατα αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, επιβεβαιώνει τις καταγγελίες περί ”μαγειρέματος” του ελλείμματος.

    Τεράστιες διαστάσεις παίρνει πλέον η υπόθεση των καταγγελιών της πρώην μέλους της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ζωής Γεωργαντά αφού τις τις υιοθετεί ο επίσης μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Νικόλαος Λογοθέτης.

    Μάλιστα ο νομικός εκπρόσωπος του, ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος δηλώνει: “Ο κ. Λογοθέτης, τα όσα καταγγέλλει η κ. Γεωργαντά, τα προσυπογράφει ως απολύτως αληθή.

    Στο μόνο σκέλος των δηλώσεων της κ. Γεωργαντά από το οποίο διαφοροποιείται ο κ. Λογοθέτης, είναι ότι η πρόσληψη των μελών του δ.σ. έγινε εξαιτίας των σχέσεων τους με το ΠΑΣΟΚ.

    Ο κ. Λογοθέτης επελέγη εξαιτίας των προσόντων του, καθώς δεν είχε την οποιαδήποτε σχέση με το κυβερνών κόμμα”.

    Newsit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ.
    τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
    __________________________________
    Το ακουσαμε και σημερα πρωι απο την ιδια την κ. Γεωργαντα ..της Ελληνικης Στατιστικης.. στον κ. Χατζηνικολαου στο ραδιοφωνο του real fm ?
    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ τα οικονομικα στοιχεια της Τραπεζας για τα εσοδα-εξοδα-ελλειμα..κλπ. αλλα & για το ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ των οικονομικων στοιχειων του 09..για την μετεπειτα ληψη των σκληρων μετρων..απο τον ΠΑΠ..κλπ.
    αρχιζει & γινεται ΟΡΑΤΟΣ ο στοχος οπως και η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ των αναλγητων κυβερνοντων &
    ΤΟΤΕ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ η ΤΙΜΩΡΙΑ των υπευθύνων.

    Που με περίσσιο θράσος …οδηγησαν στην ΠΤΩΧΕΥΣΗ την ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    με τα γνωστα αποτελεσματα…αλλα και με το κακως εννοούμενο κουράγιο ακόμα και σήμερα..ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ την κλοπή σε απαλλαγή της “περίσσιας ” στοιχειώδους ανθρώπινης αξιοπρέπειας…
    ΕΠΙΣΗΣ ανακοινωθηκανε στις 13/9/11 τα στατιστικά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλαδος σχετικα με την πορεια της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ..τα οποια ειναι ΛΑΛΙΣΤΑΤΑ..για το μεγεθος της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ των μετρων & της κυβερνησης .

    Ολα..λα !!
    Ο Καραμανλης φταιει για ολα !!
    Σαν δεν ντρεπομαστε να εκπροσωπούμαστε απο κατι τυπους σαν τον ΠΑΠΑΚ και τον Γεωργιου της ΕΛΣΤΑΤ ! Καλα ξεμπερδεματα !


    Αν τα μισά αληθεύουν από όσα είπε η Γεωργαντά, τότε ένα ισχύει:
    Ο Παπακωνσταντίνου είναι ένας κοινός απατεωνίσκος (τον ρόλο του ρουφιάνου τον είχε ήδη στην τάξη του, στο Κολλέγιο Αθηνών, όπως μου είπε σύζυγος συμφοιτητή του…),
    και ο ΓΑΠ είναι ένας ηλίθιος σε διατεταγμένη υπηρεσία να καταστραφεί η χώρα.

    Περιμένουμε την αντίδραση της ΝΔ, διότι το θέμα είναι τεράστιο….
    Τα ψέμματα και οι καλές συμπεριφορές τελείωσαν.
    Εχουμε μπροστά μας μία σπείρα.

    Πέρα από την ουσία της χάλκευσης ψεύτικων στοιχείων, είναι προφανές ότι και ως προς τη μεθόδευση πρόκειται για άλλη μία φασιστική ενέργεια.
    Χούντα κανονική, της οποίας η νοοτροπία αντανακλάται και από την αλαζονική, φασιστική εντολή “στα πρακτικά θα γράφεται μόνον ό,τι θέλω εγώ”.

    Τα πρώτα χρόνια της “Αλλαγής”, θυμάμαι ακόμα το σύνθημα
    “κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ”.
    Μήπως ήρθε η ώρα να… βγει από το ψυγείο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βγηκαν τα σκατα στην επιφανεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΣ ΠΑστόκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ.ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΛΕΙΦΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο φως επιστολές Δούκα προς Καραμανλή για το χρέος και την αδυναμία δανεισμού
    Γνωστή η χρεοκοπία από το 2008.
    Τέσσερις επιστολές του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Πέτρου Δούκα προς τον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή σχετικά με τη...
    δημοσιονομική κατάσταση της χώρας αποκαλύπτει Το Βήμα της Κυριακής. Στις επιστολές του ο κ. Δούκας προειδοποιούσε για τη διόγκωση των ελλειμμάτων και τον κίνδυνο η χώρα να μην μπορέσει να βγει στις αγορές να δανειστεί. Αναλυτικά, σε επιστολή του...

    ...τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: «Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών».

    Στην επιστολή εκείνη ο κ. Δούκας πρότεινε μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης, όπως αποκρατικοποιήσεις (ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, ΤΤ, ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΕΥΔΑΠ, Λαχεία, ΟΔΙΕ κλπ), αλλαγές στα τεκμήρια, μείωση των αμυντικών δαπανών, μετοχοποιήσεις σε αεροδρόμια και λιμάνια.

    «Χωρίς ανάπτυξη δεν θα έχουμε τα έσοδα που θα στηρίξουν τον κοινωνικό ρόλο του κράτους. Είναι όμως προφανές πως η ανάταξη δεν μπορεί να έλθει με υπερβολική αύξηση των δημοσίων δαπανών. Τα ελλείμματα, η αυστηρότητα της ΕΕ δεν μπορεί να υποτιμηθούν.

    » Επίσης δεν μπορεί να υποτιμηθεί η συμπεριφορά των διεθνών αγορών απέναντι στα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.»

    Σε άλλη επιστολή την παραμονή των Χριστουγέννων του 2008, τόνιζε, μεταξύ άλλων:

    «Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή και υπεύθυνη κυβέρνηση σε ένα πολύ δύσκολο διεθνές περιβάλλον. Τα οικονομικά θα δυσκολέψουν τους επόμενους μήνες. Οι δείκτες της ελληνικής οικονομίας θα είναι κάτω από μεγάλη πίεση. Χρειάζεται να ενισχύσουμε τις ασθενέστερες τάξεις, αν και οι πολίτες δύσκολα θα πιστέψουν σε προεκλογικού τύπου παροχές, όποιες και αν είναι αυτές.»

    Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο τότε υφυπουργός Π. Δούκας, όσο και ο υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης είχαν από το καλοκαίρι του 2008 υποστηρίξει τη λήψη σκληρών μέτρων, ωστόσο, οι πολιτικές εκείνες είχαν απορριφθεί από το Μαξίμου, λόγω της πίεσης των «γαλάζιων» υπουργών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση