GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα συνεχίσουν να κυνηγάνε τον Καντάφι...

Τη συνέχιση των επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ για όσο διάστημα ο πρώην ισχυρός άνδρας της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι συνεχίζει να αποτελεί απειλή για τ...

Τη συνέχιση των επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ για όσο διάστημα ο πρώην ισχυρός άνδρας της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι συνεχίζει να αποτελεί απειλή για το λαό του ανακοίνωσαν από το Παρίσι ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Αντερς Φογκ Ράσμουσεν.
«Συμφωνήσαμε για τη συνέχιση των πληγμάτων του ΝΑΤΟ για όσο καιρό ο Καντάφι και οι υποστηρικτές του αποτελούν...
 απειλή για τη Λιβύη», δήλωσε ο Νικολά Σαρκοζί μετά την ολοκλήρωση της διεθνούς διάσκεψης για το μέλλον της Λιβύης που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, υπό την προεδρία της Γαλλίας και της Βρετανίας.
«Ανακοινώσαμε ότι οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν για όσο καιρό είναι απαραίτητο, για όσο καιρό υπάρχει μια απειλή για τους αμάχους», ανέφερε από την πλευρά του ο Αντερς Φογκ Ράσμουσεν.
Επιπλέον, ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν επιτρέπουν την άμεση άρση του ''παγώματος'', προς όφελος των νέων αρχών της Λιβύης, περίπου 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τους πόρους που είχαν δεσμευτεί στο πλαίσιο των κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στο καθεστώς Καντάφι.
Ο Νικολά Σαρκοζί τόνισε ακόμη ότι ο Καντάφι θα πρέπει να συλληφθεί, ενώ επισήμανε ότι οι ίδιοι οι Λίβυοι πρέπει να αποφασίσουν ελεύθερα σχετικά με τη δίκη του και το πού θα πρέπει να γίνει αυτή.

3 σχόλια

  1. Όσο θα ρέει πετρέλαιο σε αυτές τις περιοχές αλλό τόσο θα τρέχει και το αίμα των λαών που κατοικούν τις περιοχές αυτές.

    Ασφαλώς ο Καντάφι εγκλημάτισε επί πολλά χρόνια 42!!! εναντίον αυτού του λαού κάνωντας ότι ήθελε και ζώντας ως Μίδας παρά την φτώχεια που επιφύλαξε για τον λαό του. όμως και οι νατοικοι δεν είναι τάγμα αγγέλων αλλά αρπακτικά που παίρνουν τον πλούτο των λαών μεταφεροντάς τον στα χέρια των ολιγων.

    Μην εκπλαγείται αν σε λίγους μήνες δείτε την HULLIBURTON να έχει υπό την κατοχή και επίβλεψη της την εξόρυξη πετρελαίου στην Λιβυη τοποθετώντας μια χαζοχαρούμενη μαριονέτα ως κυβερνήτη αυτής της χώρας. Βέβαια εδώ κάπου θα χωθεί και η Γαλλία που κοιλοπονούσε για τον "λαο" στην Λιβυη και θέλει και αυτή το μερτίκι της.
    Στον λαό που επαναστάτησε θα μείνουν οι νεκροί και ο δρόμος πρός την δημοκρατία που επιθυμούσε θα τους "φορεθεί" από το ΝΑΤΟ με τους δικούς του κανόνες.
    Χιλιοπαιγμένο έργο με τον ίδιο δρακουλα στο τέλος.
    Όσο οι λαοί λειτουργούν με το γνωμικό μακρυα από τον κώλο μας και όπου θέλει ας μπεί τόσο ανενόχλητα η αλητοελιτ θα λούζει με αίμα τους λαούς παίρνοντας τον πλούτο τους.
    Ξερετε πόσα δις δολλάρια χρέωσαν την Λιβυη για την "βοηθεία" τους; τόσα που ποτέ δεν θα μπορούσε να ξεπληρώσει άρα θα συμβιβαστούμε σε είδος (πετρελαιο)για τα επόμενα 50-100 χρόνια για να εξωφληθούν. Απλα πράγματα!!!
    Ο λαός θα πρέπει να συνεχίζει να βιώνει την ανέχεια του γιατί άλλοι θα τους παίρνουν τον πλούτο τους.
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο "ΔΙΚΟΣ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ......
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O BΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΓΟΥΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ.ΤΙ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ΖΟΥΣΑΝ.ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ.ΟΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΑΝΤΑΜ.ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΑΤΟΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.ΕΠΝΙΞΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΚΟΙΤΑ ΜΟΥΤΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση