GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποδοχή ήρωα για τον Αμπάς από τους Παλαιστίνιους...

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι υποδέχτηκαν τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς κατά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη, όπου κατέθεσε ιστορικό αί...

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι υποδέχτηκαν τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς κατά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη, όπου κατέθεσε ιστορικό αίτημα στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού.
Κουνώντας παλαιστινιακές σημαίες, χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στην έδρα της Παλαιστινιακής Αρχής στη Ραμάλα της Δυτικής Οχθης, όπου...
 ο Αμπάς έφθασε με αυτοκίνητο μετά την άφιξή του αργά χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο της ιορδανικής πρωτεύουσας, Αμάν. Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος δήλωσε ότι δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ αν δεν προηγηθεί ο «πλήρης τερματισμός» της πολιτικής του εποικισμού.

1 σχόλιο

  1. Και τελικα μετα απο δυο χρονια αθλιας διακυβερνησης απο την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια φτασαμε σε .."κομβικο σημειο"!!:

    1. Τα αθλια σκατοπραμματα της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια να λενε οτι αν δεν παρουμε την .."δοση" απο το ΔΝΤ τοτε τον Οκτωβριο δεν εχουμε μία!! Τα ταμεια θα ειναι αδεια!!

    Το φανταζεστε??
    Ζηταμε δανεικα και διαλαλουμε οτι δεν εχουμε μία!!
    Και ενω ηδη τους εχουμε παρει
    (δανεικα) 80 δις ευρω!!
    Εχουμε διπλασιασει την τιμη των καυσιμων ,ποτων,τσιγαρων κλπ κλπ
    Εχουμε επιβαλλει ΦΠΑ 23 και 13# απο 19 και 5% που ηταν πριν (επι κυβερνησης της Νεας Δημοκρατιας του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο!!)..

    Ποιος τραπεζιτης θα δανεισει λοιπον αυτη την συμμορια??
    Υπαρχει κανεις?? ΚΑΝΕΙΣ .. ΚΑΝΕΙΣ επαναλαμβανω.. Και αν υπαρξει κανεις τοτε θα θελησει, για να δωσει εστω και ενα ευρω ,ενεχυρο την Ακροπολη!!
    Ετσι δεν ειναι φιλοι μου????

    2. Καταφεραν επισης αυτα τα αθλια σιχαμενα γουρουνια να .."πανηργυριζουν" που μας δανεισαν (επιτελους!!)!!!!!!
    Με τα σπρεντς στις 2200 μοναδες βασης!!! Δηλαδη με επιτοκιο 22 φορες παραπανω απο οτι δανειζεται η Γερμανια!!!
    Και αυτο το λενε επιτυχια τα τζογλανια ,οι βρωμεροι αλητες!!!

    Πριν δυο χρονια κατηγορουσαν τους .."αλλους" (την κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο) γιατι .."δανειζοταν"!!!!
    Με τα σπρεντς μαλιστα στις 130 μοναδες βασης ,δηλαδη 1,3 παραπανω μοναδες απο το επιτοκιο που δανειζοταν η Γερμανια!!!

    Θυμαμαι πολυ τον Ιουνιο του 2008 η 2009 που η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας (του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο σκατοπραμμα το βλακογιοργο),τι σαματα κανανε αυτα τα τζογλανια.. Σε συνεργασια βεβαιως βαβαιως με τα ΜΜΕξαπατησης του μπομπολα ,λαμπρακισταν και λοιπων συμμοριων...

    Συμπερασμα:
    Χρειαζομαστε επειγοντως ενα αειμνηστο Γεωργιο Παπαδοπουλο..
    Να συλλαβει και να εκτελεσει ΑΜΕΣΑ αυτα τα παλιοσκυλα της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Δια απαγχονισμου.. Χωρις οικτο. Χωρις χρονοτριβη..
    Γουρουνοειδη κητη τυπου τουρκογλου-μπενιζελ μια σφαιρα και στο χαντακι..Δεν ειναι καιρος τωρα για εξτρα σιδερενια ικριωματα και δαπανες για εξτρα αντοχης σκοινια..

    Και ενας δεκανεας ας ειναι. Αρκει να ξεπαστρεψει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση