GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η καταδίκη του σχολείου...

Γράφει η Λώρη Κέζα Δεν θα μιλήσουμε πάλι για τη ολιγωρία του υπουργείου Παιδείας: δεν τυπώθηκαν βιβλία και τούτο είναι ελεεινό και άθλιο....

Γράφει η Λώρη Κέζα

Δεν θα μιλήσουμε πάλι για τη ολιγωρία του υπουργείου Παιδείας: δεν τυπώθηκαν βιβλία και τούτο είναι ελεεινό και άθλιο. Αυτό που προβληματίζει είναι η στάση ορισμένων γονέων να κρατούν τα σχολεία κλειστά. Τα κρατούν κλειστά διά της απάθειας καθώς εκείνοι που πρωταγωνιστούν στις καταλήψεις είναι μια μειοψηφία. Η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής: τελούν υπό κατάληψη περί τα 500 από τα 5.000 σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σε ορισμένα δεν έγινε καν συνέλευση για να καθοριστούν οι δράσεις. Σε κάποια σχολεία αποφάσισαν τα δεκαπενταμελή συμβούλια, σε άλλα σιγόνταραν διδάσκοντες και γονείς. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η κατεύθυνση δίδεται από κόκκινους νιχιλιστές. Λίγο οι κουκουέδες, λίγο οι συνιστώσες και δημιουργείται μια «κατάσταση». Σε πόλεις με φοιτητές δεν χρειάζεται καν να...
ερωτηθούν αυτοί. Την κατάληψη οργανώνουν ομάδες που θέλουν κλειστά τα πανεπιστήμια και βρίσκουν έδαφος για σαματά σε άλλες βαθμίδες της εκπαίδευσης.
Ορισμένα παραδείγματα. Στη Θεσσαλονίκη έκλεισαν αρχικά 20 σχολεία και οργανώθηκε πορεία διαμαρτυρίας. Από τα 20 σχολεία κατέβηκαν στον δρόμο μόλις 100 μαθητές! Μια ακόμη επίσημη καταγραφή της συμμετοχής: σε συγκρότημα της Τούμπας μπήκαν κάποιο βράδυ «εξωσχολικοί» γυρεύοντας φασαρίες. Στο κτίριο βρίσκονταν μόλις πέντε μαθητές. Στην Πάτρα δεν ισχύει το ίδιο – τα σχολεία είναι γεμάτα καταληψίες. Ζουν μέσα αλλοδαποί, άσχετοι με το εκπαιδευτικό ζήτημα, κυκλοφορούν ενήλικοι επαναστάτες της συμφοράς, ενώ την Τρίτη βρέθηκαν και δύο σύριγγες. Να σημειώσουμε ότι δίδονται εντατικά μαθήματα χαρτοπαιξίας. Πήγαν κάποιοι γονείς να δουν τι γίνεται και απωθήθηκαν από τους νέους ενοίκους των σχολικών εγκαταστάσεων. Στην Κομοτηνή υπάρχει άλλο σκηνικό: οι καταληψίες φορούν κουκούλες.
Πολλά είναι τα ερωτήματα που τίθενται. Για τους λίγους γονείς που παρακινούν τα παιδιά μπορούμε να μιλήσουμε για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Μπορεί να παρέμβει εισαγγελέας. Για τους καταληψίες που είναι άσχετοι με τη σχολική κοινότητα υπάρχει κατάλογος εγκλημάτων για τα οποία θα διώκονταν σε μια ευνομούμενη πολιτεία. Δεν χρειάζεται όμως να φτάσουμε ως εκεί, σε μέτρα καταστολής. Η απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης μπορεί να σταματήσει με τη φυσική παρουσία των γονιών και των μαθητών οι οποίοι μένουν στο σπίτι μην τολμώντας να εκφράσουν τη διαφωνία τους. Δεν έχει νόημα να εμπλακούν σε μια συζήτηση για το αν τα σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά ή κλειστά. Αυτό είναι αυτονόητο. Το μάθημα δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Δεν πρόκειται για απεργία όπου ο εργαζόμενος ζημιώνει την παραγωγή και το κέρδος του εργοδότη. Ο μαθητής που «απεργεί» ή ανέχεται την «απεργία» ζημιώνει τον εαυτό του. Ταυτόχρονα συμβάλλει στην υπεραξία της ιδιωτικής εκπαίδευσης: όποιος έχει χρήμα μορφώνεται και όποιος δεν έχει καμαρώνει τις μαύρες σημαίες.
Η λειτουργία του σχολείου είναι πλέον μια μάχη. Η κυρία Διαμαντοπούλου έβγαλε το μάτι του μαθητή. Ο γονιός που κλείνει το σχολείο βγάζει και το δεύτερο μάτι, έχοντας την πεποίθηση ότι έτσι αποκαθιστά την όραση.

12 σχόλια

  1. Τα σχολεία; Το ίδιο είναι είτε κλειστά είτε ανοιχτά. Δυστυχώς τα παιδιά χαζολογάνε στα σχολεία και μαθαίνουν στα φροντιστήρια.
    Αλλά θα έπρεπε κάθε μέρα που χάνεται, να αναπληρώνεται τον Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο για κάθε σχολείο υπο κατάληψη. Κι αν δε φτάνουν οι καλοκαιρινές μέρες, να χάνεται η χρονιά για τους μαθητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω αν δεν μπουνε τα ματ μεσα στα σχολεια και στα πανεπιστημια να σαπισουνε στο ξυλο καθε μαθητη και καθε φοιτητη κα να τον ψεκασουν σαν κατσαριδα με τα χημικα, παλι δεν ικανοποιουμε.
    γιατι κανετε καταληψεις ρε τσογλανια???
    δεν εχετε βιβλια στα σχολεια ,μηπως??
    δεν θα εχετε δουλεια φοιτητες αυριο και διαμαρτυρεσται????
    ε αλβανοι του συριζα?
    απαιτειται καλυτερη παιδεια ρε και τα φροντιστηρια και τα ιδιωτικα κολλεγια τα ιδιωτικα πανεπιστημια πως θα ευδοκοιμησουν??
    αλητες ε αλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπάνια και θαρραλέα κριτική που άπτεται καυτών θεμάτων. Μπορεί κανείς να επεκταθεί αναφερόμενος στο φασισμό των επαναλαμβανόμενων γενικών συνελεύσεων που αρχίζουν το μεσημέρι και τελειώνουν τα μεσάνυχτα, μόλις οι οργανωμένοι διαπιστώσουν πλειοψηφία; Ποιοί ανέχθηκαν και συνέβαλαν στις μηδενιστικές συμπεριφορές και μαξιμιστικές επιδιώξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην περιμένετε απο εισαγγελείς, μπάτσους και χωροφυλάκους να διδάξουν ήθος, τάξη και νόμο σ αυτή τη χώρα.

    Αυτό είναι δουλειά των δασκάλων.

    Αν δεν υπάρχουν δάσκαλοι ικανοί και τίμιοι,

    διώξτε τους.

    Μόνο ετσι θα αλλάξει, θα φτιάξει η νοοτροπια των μαθητών και της κοινωνίας.

    Εγώ θαυμάζω τους Αλβανούς, αυτούς που ηρθαν στην Ελλάδα πρώτοι, μετά την πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων.

    Ολοι αυτοί οι Αλβανοί, ηρθαν ταπεινοί και φτωχικοί, όμως δούλεψαν σκληρά και σήμερα είναι όλοι πλούσιοι γιατί;

    Διότι ολοι τους ηταν μορφωμένοι άνθρωποι με καλή νοοτροπία.

    Μπορεί να τους ελλειπαν πλούτη και πολυτέλεια όμως στο κράτος του Χότζα, είχαν καλά και αυστηρά σχολεία.

    Οταν ηρθαν εδώ, αμέσως κατάλαβαν τί μπάχαλο ηταν η χώρα, εκμεταλεύτηκαν ολες τις ευκαιρίες, δούλεψαν σκληρά και σήμερα είναι εργοδότες μας.

    Διώξτε τους δασκάλους απ τα σχολεία διοτι μεγαλώνουν τα παιδιά σας ανάλογα με τον κακό τους χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολη η σαβουρα στα δελτια των 8 σε περιθωριακες συχνοτητες, Τραγκας, Κουικ και Παπαγιαννης....νομιζουν οτι επειδη επεσε το πασοκ θα ερθει ο Σωτηρας Σαμαρας για να ξαναδινει διαφημησεις σε κωλοχαρτα οπως η Χωρα...
    Μαρτης 2004 4 μερες πριν τις εκλογες, βροχερο πρωινο, ωρα 8 παρα, ο Κουικ σε μια λαικη αγορα να κλαιει και να οδυρεται πανω απο εναν παγκο με ντοματες γιατι λογω ευρω (Σημιτη) εγιναν πανακριβες...
    μετα τις εκλογες του 2004 τουμπεκιαστικαν και αρχισαν να τρωνε με τα χρυσα ευρω του μεγαλυτερου ΤΣΟΓΛΑΝΙΟΥ-ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ και της παρεας του (βλ. Καραμανλης)....
    Σαν βρυκολακες λοιπον επανερχονται στο προσκηνιου ....χιλιες φορες ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πούμε και καμιά αλήθεια !!!!!

    Ούτε οι τοκογλύφοι λειτουργούν όπως η κυβέρνηση ΠΑ$$ΟΚ.

    Σύμφωνα με άρθρο 31 του Νόμου 3986/2011, από το νέο κυβερνητικό χαράτσι αποκλείονται όσοι ασκούν δραστηριότητα σε χωριά έως 500 κατοίκους και σε νησιά έως 3.100 κατοίκους.

    Άρα, η ΔΕΗ δεν πρέπει να στέλνει «σημειώματα» με το τέλος στις περιοχές αυτές…

    Εσείς τώρα τι πιστεύετε ;
    Ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα το άφηνε έτσι ;
    ____________________________________
    Όχι βέβαια και στην εφαρμοστική Υπουργική Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών,
    κ. Π. Οικονόμου (4ΑΜΞΗ-61Σ/02.08.2011) ορίζεται παρά το Νόμο και χωρίς νομοθετική εξουσιοδότηση, ότι «για την εξεύρεση του πραγματικού πληθυσμού τους (χωριά – νησιά) λαμβάνεται υπόψη η τελευταία επίσημη γενική απογραφή πληθυσμού της 18ης Μαρτίου 2001».

    Δηλαδή, ο πραγματικός πληθυσμός της χώρας
    δεν είναι αυτός που έγινε πριν από λίγους μήνες αλλά αυτός που έγινε πριν από δέκα χρόνια…
    ____________________________________
    Και τι δεν θα κάνουν για να εισπράξουν νέους φόρους….....OI ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑssΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι καταλήψεις των σχολείων άρχισαν αφότου εφαρμόστηκε το νομικό πλαίσιο μετά το 1981 που καθόριζε τον τρόπο εκλογής των δεκαπενταμελών μαθητικών συμβουλίων, το δικαίωμα των μαθητών να κάνουν ωριαία κατά μήνα συνέλευση και τρίωρες κατά τετράμηνο. Συνήθης πρακτική να εκλέγονται μέτριοι μαθητές, οι οποίοι υποκινούν και οργανώνουν καταλήψεις με πιο δυναμικό τρόπο και πολύ λίγο τους ενδιαφέρει η απώλεια μαθημάτων. Ακολουθούν με σχετική ευχαρίστηση και οι "καλοί" μαθητές που έχουν τη δυνατότητα να εγκαταλείψουν το σχολείο νωρίτερα, για να είναι συνεπείς με τον καθηγητή των ιδιαίτερων μαθημάτων τους, που συνήθως είναι καθηγητές του σχολείου τους. Τόση αναλγυσία υπάρχει απέναντι στους συμμαθητές τους που εμπόδιζαν ακόμη και τους συμμαθητές τους που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, στα οποία συμμετείχαν για λόγους οικονομικούς. Στις ψηφοφορίες η εφορευτική επιτροπή ήταν μαθητές που αλλοίωναν το εκλογικό αποτέλεσμα ακόμη και τότε που μετά από πολλές μέρες κατάληψης υπήρχε κάποια επίσχεση αγωνιστικότητας και αντιλαμβάνονταν ότι έπρεπε η κατάληψη να σταματήσει. Οι οδηγίες για καταλήψεις εξικνούνταν από το κέντρο (Αθήνα). Θυμόμαστε εκείνο τον δυναμικό μαθητή (Τσίπρα) που έγινε γνωστός στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Οι γονείς αποδέχτηκαν τις καταλήψεις ως φθινοπωρινές διακοπές για να ξεκουραστούν τα παιδιά τους, χωρίς όμως διακοπές από τα φροντιστήρια. Δυστυχώς για τα παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις χαμένες ώρες λόγω οικονομικής αδυναμίας. Όσο για τις τρίωρες και μονόωρες συνελεύσεις των μαθητών, ούτε καν προσέρχονται σ' αυτές. Η διδακτική ύλη παρόλα αυτά πρέπει στις αρχές Απριλίου να έχει διδαχτεί. Ένας καθηγητής μπαίνει στην τάξη κατά μέσο όρο 550-600 ώρες το χρόνο. Η μία ώρα διδασκαλίας εκτιμάται σε 40-50 ευρώ. Πόσα εκατομμύρια ευρώ χάνονται κάθε χρόνο εξαιτίας των απωλειών αυτών και άλλων ωρών που κάποια κακοδιοικούμενα σχολεία χάνουν; Είναι καιρός να γίνει επανεκτίμηση του χρόνου εργασίας και τα περί δικαιωμάτων και δημοκρατίας επιχειρήματα των όποιων κομμάτων, φορέων συλλογικών και "πνευματικών" πολιτών να ελεχθούν με ειλικρίνεια και ευθύτητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να πουμε και την αληθεια τους μεταναστες τους φερανε για να αυξανουν τα κερδη τους οι εργολαβοι και να διαλυσουνε τα σωματεια των οικοδομων που πρωτοστατουσανε στους αγωνες.
    οι εργολαβοι φαγανε τοσα(κλεφτες μεγαλοι της εφοριας)που πλεον δεν εχουνε αναγκη να πουλησουνε ,τα διαμερισματα παραμενουν κλειστα αφορολογητα και οι τιμες δεν πεφτουν.
    κατα τα αλλα το γνωστο παραμυθι,η γνωστη καραμελα οι ελληνες ειναι τεμπεληδες .
    την αθηνα την εχτισαν οι αλβανοι σε 15 χρονια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και φυσικα φταινε και οι καθηγητες αυτοι βεβαια που πλεον το κρατος δεν εχει λεφτα για προσληψεις ,μενου ανεργοι θα τους συναντησεται σε δουλειες οπως ντελιβερυ ,σεκιουριτυ και αλλα τετοια και βεβαια το προτυπο για την νεολαια ειναι το καθε λαμογιο που τα κονομαει και κυκλοφορει ελευθερος .
    οχι μην το ξαναπειτε αυτο ο δασκαλακος φταιει για ολα με τον μισθο της πεινας που μπαινει στην ταξη να κανει μαθημα σε 30 παιδια ενω ενας αλλος δημοσιος υπαλληλος εργαζεται σκληρα στο διπλα καφε.
    και φυσικα ενας οδηγος στις δεκο παιρνει πολυ καλυτερα λεφτα γιατι εκανε χρονια σπουδων στον συνδικαλισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η Διαμαντοπουλου Αννα εχει μια συμβουλο την Μπουντα Ελενη την αγραμματη που πρεπει να ερευνηθει και πως γραφτηκε σε διδακτορικο και το πως εγινε συμβουλος
    Την Μπουντα Ελενη που την εβαλε να φτειαξει τα πειραματικα και τα χαλασε γιατι πληρωνονται απο τα ιδιωτικα με χοντρα παεανομα χρηματα σε πακετα.

    Η Μπουντα Ελενη τωρα κανει ιντριγκες με κατι του ΣΥΡΙΖΑ της Ελμε Προτυπων που ειναι μια ππαρανομη ΕΛΜΕ με ποεδρο την Παπατσιμπα Λαμπρινη με πληρωμενο διδακτορικο.
    Αυτη με τον ηλιθιο που εχει διπλα της ειναι παρανομα στο ΠΣΠΑ Σκουφα 45 γιατι ειναι υπεραριθμοι ( ο συζυγος εχει λιγες ωρες και το κρατος πληρωνει τον παρανομο) και οι δυο σε Πανεπιστημιακο χωρο......

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μπει μεσω της Παπατσιμπα Λαμπρινης που δεν διδασκει κανονικο ωραριο αλλα το παιζει συνδικαλιστρια και της την ΕΛΜΕ Προτυπων (που λειτουργει παρανομα γιατι εχει μονο δυο σχολεια ενω ολα ειναι 54) μεσα στο γραφειο της Διαμαντοπουλου και την "τρωει" γιατι αυτοι τα κονομανε.

    Οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ διωχνουν απο τα σχολεια οσους δεν ειναι στην "κλικα του ΣΥΡΙΖΑ" ακομα και ολους τους πασοκτζηδες και το εμφανιζουν στην Διαμαντοπουλου Αννα ως εργο ΠΑΣΟΚ!!

    Γιωργο

    διωξε την Διαμαντοπουλου και την Μπουντα Ελενη με πληρωμενο διδακτορικο Ματθαιο Δημητρη που εχει πληρωμενο διδακτορικο απο Αγγλια!

    Ο νεοβλαξ πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ), καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών δασκαλων κ. Δημήτρης Ματθαίου, με το πληρωμενο διδακτορικο και με τις μασες που εκνε στα ΠΕΚ Κηφισιας οπου δεν πληρωνε κανεναν ειπε οτι τα σημερινά πειραματικά και πρότυπα σχολεία είναι περίπου 120.
    Οι μαθητες για να μπουν σε αυτα θα δινουν εξετασεις

    Τα δυαλυουν ολα τα πειραματικα οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και οι Πασοκτζηδες κοιμουνται!

    Διαμαντοπουλου Αννα πες αλευρι,,,, η Μπουντα Ελενη η αγραμματη με την Ελμε Προτυπων του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστρεφει!!

    Αννα δεν ξαναβγαινεις βουλευτινα με την Παπατσιμπα Λαμπρινη την ασχετη να σε σκαβει και να τα κονομαει.....Αννα θα την παθεις σαν την Γιανακου!

    Που ειναι τα χρηματα ανοικοδομησης του ΠΣΠΑ να γινει εισαγγελικος ελεγχος πως βγηκε η νεα διευθυνση και ποιοι πιεζουν καταστασεεις να γινει προτυπο. Διαμαντοπουλου Αννα να τεθει σε διαθεσιμοτητα η Παπατσιμπα ο ανθρωπος της δεξιας μεσα στο Υπουργειο.

    Να μπουνεισαγγελεις να ψαξουν βαθεια.

    Αριστειδου Ελευθερια
    ΠΣΠΑ 2103611112

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η Διαμαντοπουλου Αννα εχει μια συμβουλο την Μπουντα Ελενη την αγραμματη που πρεπει να ερευνηθει και πως γραφτηκε σε διδακτορικο και το πως εγινε συμβουλος
    Την Μπουντα Ελενη που την εβαλε να φτειαξει τα πειραματικα και τα χαλασε γιατι πληρωνονται απο τα ιδιωτικα με χοντρα παεανομα χρηματα σε πακετα.

    Η Μπουντα Ελενη τωρα κανει ιντριγκες με κατι του ΣΥΡΙΖΑ της Ελμε Προτυπων που ειναι μια ππαρανομη ΕΛΜΕ με ποεδρο την Παπατσιμπα Λαμπρινη με πληρωμενο διδακτορικο.
    Αυτη με τον ηλιθιο που εχει διπλα της ειναι παρανομα στο ΠΣΠΑ Σκουφα 45 γιατι ειναι υπεραριθμοι ( ο συζυγος εχει λιγες ωρες και το κρατος πληρωνει τον παρανομο) και οι δυο σε Πανεπιστημιακο χωρο......

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μπει μεσω της Παπατσιμπα Λαμπρινης που δεν διδασκει κανονικο ωραριο αλλα το παιζει συνδικαλιστρια και της την ΕΛΜΕ Προτυπων (που λειτουργει παρανομα γιατι εχει μονο δυο σχολεια ενω ολα ειναι 54) μεσα στο γραφειο της Διαμαντοπουλου και την "τρωει" γιατι αυτοι τα κονομανε.

    Οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ διωχνουν απο τα σχολεια οσους δεν ειναι στην "κλικα του ΣΥΡΙΖΑ" ακομα και ολους τους πασοκτζηδες και το εμφανιζουν στην Διαμαντοπουλου Αννα ως εργο ΠΑΣΟΚ!!

    Γιωργο

    διωξε την Διαμαντοπουλου και την Μπουντα Ελενη με πληρωμενο διδακτορικο Ματθαιο Δημητρη που εχει πληρωμενο διδακτορικο απο Αγγλια!

    Ο νεοβλαξ πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ), καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών δασκαλων κ. Δημήτρης Ματθαίου, με το πληρωμενο διδακτορικο και με τις μασες που εκνε στα ΠΕΚ Κηφισιας οπου δεν πληρωνε κανεναν ειπε οτι τα σημερινά πειραματικά και πρότυπα σχολεία είναι περίπου 120.
    Οι μαθητες για να μπουν σε αυτα θα δινουν εξετασεις

    Τα δυαλυουν ολα τα πειραματικα οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και οι Πασοκτζηδες κοιμουνται!

    Διαμαντοπουλου Αννα πες αλευρι,,,, η Μπουντα Ελενη η αγραμματη με την Ελμε Προτυπων του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστρεφει!!

    Αννα δεν ξαναβγαινεις βουλευτινα με την Παπατσιμπα Λαμπρινη την ασχετη να σε σκαβει και να τα κονομαει.....Αννα θα την παθεις σαν την Γιανακου!

    Που ειναι τα χρηματα ανοικοδομησης του ΠΣΠΑ να γινει εισαγγελικος ελεγχος πως βγηκε η νεα διευθυνση και ποιοι πιεζουν καταστασεεις να γινει προτυπο. Διαμαντοπουλου Αννα να τεθει σε διαθεσιμοτητα η Παπατσιμπα ο ανθρωπος της δεξιας μεσα στο Υπουργειο.

    Να μπουνεισαγγελεις να ψαξουν βαθεια.

    Αριστειδου Ελευθερια
    ΠΣΠΑ 2103611112

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η Διαμαντοπουλου Αννα εχει μια συμβουλο την Μπουντα Ελενη την αγραμματη που πρεπει να ερευνηθει και πως γραφτηκε σε διδακτορικο και το πως εγινε συμβουλος
    Την Μπουντα Ελενη που την εβαλε να φτειαξει τα πειραματικα και τα χαλασε γιατι πληρωνονται απο τα ιδιωτικα με χοντρα παεανομα χρηματα σε πακετα.

    Η Μπουντα Ελενη τωρα κανει ιντριγκες με κατι του ΣΥΡΙΖΑ της Ελμε Προτυπων που ειναι μια ππαρανομη ΕΛΜΕ με ποεδρο την Παπατσιμπα Λαμπρινη με πληρωμενο διδακτορικο.
    Αυτη με τον ηλιθιο που εχει διπλα της ειναι παρανομα στο ΠΣΠΑ Σκουφα 45 γιατι ειναι υπεραριθμοι ( ο συζυγος εχει λιγες ωρες και το κρατος πληρωνει τον παρανομο) και οι δυο σε Πανεπιστημιακο χωρο......

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μπει μεσω της Παπατσιμπα Λαμπρινης που δεν διδασκει κανονικο ωραριο αλλα το παιζει συνδικαλιστρια και της την ΕΛΜΕ Προτυπων (που λειτουργει παρανομα γιατι εχει μονο δυο σχολεια ενω ολα ειναι 54) μεσα στο γραφειο της Διαμαντοπουλου και την "τρωει" γιατι αυτοι τα κονομανε.

    Οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ διωχνουν απο τα σχολεια οσους δεν ειναι στην "κλικα του ΣΥΡΙΖΑ" ακομα και ολους τους πασοκτζηδες και το εμφανιζουν στην Διαμαντοπουλου Αννα ως εργο ΠΑΣΟΚ!!

    Γιωργο

    διωξε την Διαμαντοπουλου και την Μπουντα Ελενη με πληρωμενο διδακτορικο Ματθαιο Δημητρη που εχει πληρωμενο διδακτορικο απο Αγγλια!

    Ο νεοβλαξ πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ), καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών δασκαλων κ. Δημήτρης Ματθαίου, με το πληρωμενο διδακτορικο και με τις μασες που εκνε στα ΠΕΚ Κηφισιας οπου δεν πληρωνε κανεναν ειπε οτι τα σημερινά πειραματικά και πρότυπα σχολεία είναι περίπου 120.
    Οι μαθητες για να μπουν σε αυτα θα δινουν εξετασεις

    Τα δυαλυουν ολα τα πειραματικα οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και οι Πασοκτζηδες κοιμουνται!

    Διαμαντοπουλου Αννα πες αλευρι,,,, η Μπουντα Ελενη η αγραμματη με την Ελμε Προτυπων του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστρεφει!!

    Αννα δεν ξαναβγαινεις βουλευτινα με την Παπατσιμπα Λαμπρινη την ασχετη να σε σκαβει και να τα κονομαει.....Αννα θα την παθεις σαν την Γιανακου!

    Που ειναι τα χρηματα ανοικοδομησης του ΠΣΠΑ να γινει εισαγγελικος ελεγχος πως βγηκε η νεα διευθυνση και ποιοι πιεζουν καταστασεεις να γινει προτυπο. Διαμαντοπουλου Αννα να τεθει σε διαθεσιμοτητα η Παπατσιμπα ο ανθρωπος της δεξιας μεσα στο Υπουργειο.

    Να μπουνεισαγγελεις να ψαξουν βαθεια.

    Αριστειδου Ελευθερια
    ΠΣΠΑ 2103611112

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση