GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα τα ψέματα τελείωσαν...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Το ακούσαμε και αυτό… Ναι μεν η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έχει περάσει...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Το ακούσαμε και αυτό… Ναι μεν η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έχει περάσει από την Βουλή όλα τα φίλο-μνημονιακά νομοθετήματα που αποφάσισε και διέταξε η περιβόητη Τρόικα, αλλά δεν τα έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα 100% με διάφορα τερτίπια. Γιατί τα έκανε τα τερτίπια; Μα φυσικά γιατί αγαπάει μέχρι τα βάθη τη ψυχής της τον λαό και δεν θέλει να τον δει να υποφέρει κάτω από τις απαιτήσεις της ανάλγητης Τρόικα.
Τώρα όμως τα ψέματα τελείωσαν αφού η Τρόικα μας κατάλαβε και δεν κάνει με πίσω με τίποτε. Έτσι τα καλαμπούρια τελείωσαν και όλοι (μα όλοι) οι Δημόσιοι Υπάλληλοι θα παίρνουν τον ίδιο μισθό όταν έχουν τα ίδια προσόντα.
Έτσι ένας απόφοιτος της Νομικής με μεταπτυχιακό και 22 χρόνια προϋπηρεσία, που εργάζεται στο υπουργείο πολιτισμού, θα έχει τις ίδιες μηνιαίες αποδοχές με ένα εισαγγελέα ή ένα δικαστή οι οποίοι έχουν και αυτοί πτυχίο Νομικής, μεταπτυχιακό και 22 χρόνια προϋπηρεσία.
Να το δω αυτό και μετά ας πεθάνω πτωχευμένος!
Δεν θα συμβεί όμως κάτι ανάλογο. Η κουτοπονηριά σε όλο της το μεγαλείο. Θα υπάρχει πριμ παραγωγικότητας για τους υπαλλήλους… Δηλαδή οι Δικαστικοί θα μπορούν ανάλογα με την παραγωγικότητα τους να πάρουν και πριμ παραγωγικότητας. Εκεί θα γίνει το γέλιο… Αντί πχ να βγάζουν 5 αποφάσεις τον μήνα, θα πρέπει να βγάλουν πχ 10 αποφάσεις για να...
πάρουν το πριμ παραγωγικότητας. Η ζωή η τιμή και η υπόληψη των διαδίκων στο ζύγι για το πριμ παραγωγικότητας.
Εφευρίσκεται λοιπόν το πριμ παραγωγικότητας το οποίο θα διατίθεται σε όσους υπαλλήλους επιτυγχάνουν αυξημένη παραγωγική εργασία. Τώρα ποιος θα θεσπίσει τα κριτήρια για να μπει κάποιος υπάλληλος στην κατηγορία πριμ παραγωγικότητας είναι γνωστό. Μα η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου.
Τώρα δέσαμε θα πει κάποιος κακοπροαίρετος. Λάθος τεράστιο αγαπητέ φίλε.
Η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου θα επιλέξει απόλυτα σωστά. Για τους δικαστικούς, τους στρατιωτικούς, τους αστυνομικούς, άντε και για τις φορολογικές διωκτικές αρχές, θα υπάρξει πρόνοια για πριμ παραγωγικότητας. Για τους υπόλοιπους θα παραπεμφθεί στις καλένδες μέσα από σύσταση κάποιων επιτροπών που θα εξετάσουν το πρόβλημα και τα προτείνουν λύσεις.
Έτσι η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου και την επιταγή τις τρόικα εξυπηρετεί και εφαρμόζει, αφού μειώνονται μισθοί και συντάξεις στο Δημόσιο και τα πιο ισχυρά προπύργια της γραφειοκρατίας μέσα στο Κράτος έχει μισθολογικά ευχαριστημένα, άρα και πολιτικούς συμμάχους στην πολιτική τους.
Οι γκαιμπελίσκοι του Μαξίμου και του ΔΝΤ έχουν σχηματοποιήσει πολύ σωστά το πάζλ της εξουσίας τους. Από την μια μεριά οι έξαλλοι φοιτητές και ταξιτζήδες που θα φοβίσουν με τις κινητοποιήσεις τους την μεσαία κοινή γνώμη. Από την άλλη πλευρά με αρωγό το επιχείρημα σύμφωνα με τα τυπικά προσόντα και οι αμοιβές, θα επιχειρήσουν να υφαρπάξουν την πολιτική συνενοχή των συντηρητικών μεσαίων στρωμάτων. (Έχω κάτι φίλους με κάτι μεταπτυχιακά 10 τόνους που τυχαίνει αυτή την εποχή να είναι άνεργοι. Να τα συγκρίνουμε με τα μεταπτυχιακά των κυβερνητικών στελεχών-μερικοί δεν έχουν καν πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης και μετά να δούμε ποιος θα κλαίει…)
Και φυσικά για καλό και για κακό έχουμε καλοπληρωμένους όλους τους διωκτικούς μηχανισμούς. Έτσι όποιος κουνηθεί θα ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει και αντάμα τον χωροφύλακα και τον κατή!

9 σχόλια

  1. Το ενιαίο μισθολόγιο σημαίνει ότι ο πτυχιούχος Νομικής στο υπουργείο Εσωτερικών θα παίρνει το ίδιο με τον πτυχιούχο Νομικής στο υπουργείο Οικονομικών. Αυτά που γράφεις δεν είναι στοχασμοί, είναι - επιεικώς - αρλούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να συμπληρώσω κάποια πράγματα:
    1. Θεσπίστηκε το ΑΣΕΠ, για να μη μπαίνει άκριτα όποιος νάναι στο δημόσιο. Οι ίδιοι οι πολιτικοί το κουρέλιασαν για να μπορούν να βάζουν τους γλείφτες τους. Και μη μου πεί κάποιος ότι το έκαναν από πίεση ή παρά τη θέλησή τους.
    2. Φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια και τα δύο κόματα για να μην πώ όλα, να βάλουν σε θέσεις κλειδιά του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα, δικούς τους δηλαδή κοματικούς, οι οποίοι επιδόθηκαν και επιδίδονται στην τακτοποίηση των δικών τους (κοματικών). Προχθές άκουσα ότι στον ΟΑΕΕ έγιναν κρίσεις προϊσταμένων, παρ΄ ότι αναμένεται νέο μισθολόγιο - βαθμολόγιο κ.λ. Ποιοί και γιατί έγιναν; Εύκολο να το συμπεράνει κανείς, όπως και το το γιατί βιάστηκαν να κάνουν τις κρίσεις ενώ επί πολλά χρόνια βόλευαν τους ανθρώπους τους με ανάθεση. Εύκολα βέβαια συμπεραίνει κανείς και γιατί ο Οργανισμός έφτασε σ' αυτή την κατάντια.
    3. Όλοι οι πολιτικοί φρόντισαν να έχουν στο δημόσιο τομέα τους συνδικαλιστές τους (οι οποίοι τώρα κάνουν την πάπια και δεν ντρέπονται που ο κόσμος τους φτύνει), ανεξάρτητα αν ήξεραν γράμματα, αν ήσαν ικανοί ή όχι κ.λ., τους οποίους πλήρωναν, χωρίς να δουλεύουν, τους οποίους χρησιμοποιούσαν για την ανέλιξη των δικών τους ανθρώπων και τους οποίους στη συνέχεια βόλευαν και σαν βουλευτές. Κάποιοι απ’ αυτούς ήσαν και στα Διοικ. Συμβούλια των οργανισμών που πήραν "τοξικά χαρτιά" και χάθηκαν τα λεφτά. Κανείς δεν ξέρει τίποτα! Έφτασε το δημόσιο στο χάλι να προΐσταται β΄ και γ΄ κατηγορίας υπάλληλοι (αλλά τακτικοί θαμώνες των προθαλάμων των βουλευτικών γραφείων) σε μορφωμένους, ικανούς, με τίτλους και πτυχία κ.λ.
    4. Τόσα χρόνια Προϊστάμενοι και Διευθυντές και Γενικοί Διευθυντές που καμάρωναν σαν το γύφτικο σκεπάρνι και κομπορρημονούσαν οδήγησαν το δημόσιο σ’ αυτό το χάλι με το σιγοντάρισμα των πολιτικών τους προϊσταμένων. Τους ζήτησε κανείς το λόγο; Ζήτησε κανείς γιατί δεν ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους; Ζήτησε κανείς το λόγο για τις παραλείψεις τους; Όχι! Μάλιστα πολλοί απ’ αυτούς, εκτός του ότι απήλαυσαν την ασυδοσία, απήλαυσαν και τίτλους και προαγωγές!
    5. Ακούγεται ότι και σήμερα, τέτοια ανδρείκελα, τα ετοιμάζουν, αν δεν το έχουν κάνει ακόμη, να τα προαγάγουν σε ανώτατες θέσεις. Και αυτές τις ενέργειες τις κάνουν Διοικητές, βουλευτές, υπουργοί και άλλοι της τωρινής κυβέρνησης, η οποία λέει ότι όλα είναι αξιοκρατικά, διαφανή, με το μέρος του πολίτη κ.λ.,
    και 6. Θα περίμενε κανείς η Δικαιοσύνη, το τελευταίο αποκούμπι του φτωχού, του αδικημένου, του άμοιρου πολίτη αλλά και υπαλλήλου στο δημόσιο, ότι θα έκανε το καθήκον της…. Αμ’ δε!
    Άρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συντακτης του κειμενου ειναι καλα διαβασμενος

    κινητρα και αξολογηση ειναι αυθαιρετα
    και τελικα σημαινουν οτι η εξουσια πληρωνει οτι θελει σε οποιον θελει,με βαση οτι κριτηριο θελει.

    τοσο αφελης,και με πτυχιο νομικης.
    εχετε και μεταπτυχιακο καλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ , ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 1990 ) , ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ . ΓΙΑΤΙ , ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ , Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΠΙΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΞΤΕΕ

    ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ "Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο" ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑ$$ΟΚ.
    ------------------------------------
    77χρονος εργάτης, 76 παρκαδόρος, 69χρονη καθαρίστρια... όλοι τους συμβασιούχοι ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ
    Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ!!!

    Την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος προαναγγέλλει απολύσεις στο δημόσιο, ο ομόλογός του στο υπουργείο Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος μονιμοποιεί, στον Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (Ο.Δ.Ι.Ε.), 77 χρονους εργάτες και 70χρονες καθαρίστριες που ενδεχομένως να είναι πλέον συνταξιούχοι ή και… νεκροί ακόμα!
    _________________________________
    Το newsbomb αποκαλύπτει σήμερα τη λίστα της ντροπής με τα 146 άτομα, οι συμβάσεις των οποίων μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου, αν και περισσότεροι από τους μισούς έχουν αποχωρήσει από τον οργανισμό, είτε επειδή βρήκαν δουλειά αλλού, είτε επειδή βγήκαν σε σύνταξη, είτε επειδή έφυγαν από τη ζωή!

    Η ιστορία ξεκίνησε το 2004, οπότε 700 συμβασιούχοι του Ο.Δ.Ι.Ε. κατέθεσαν αίτηση για να μετατραπεί η σύμβασή τους από μίας ημέρας (ανανεωνόταν καθημερινά) σε αορίστου, εκμεταλλευόμενοι το νόμο Παυλόπουλου. Επί χρόνια οι αιτήσεις παραπέμπονταν στις καλένδες, μέχρι το φετινό καλοκαίρι. Στις 10 Ιουνίου του 2011 το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Δ.Ι.Ε. με την απόφαση 358 ενέκρινε τις αιτήσεις των 146 από τους 700 και έστειλε το φάκελο στο ΑΣΕΠ. Εκείνο με τη σειρά του, εν μέσω θέρους και χωρίς – όπως καταγγέλλεται – να συγκληθεί η Ολομέλεια, αποφάνθηκε, ότι οι 146 καλύπτουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και ουσιαστικά επικύρωσε την απόφαση του Ο.Δ.Ι.Ε. Έτσι, λοιπόν, καλείται να εργαστεί με σύμβαση αορίστου χρόνου ένας 77χρονος στο σελλωτήριο, δηλαδή να τοποθετεί σέλα στα άλογα πριν τις κούρσες προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγει τις κλωτσιές τους, μία υπάλληλος που στο μεταξύ έχει μονιμοποιηθεί στον ΟΠΑΠ, συνταξιούχοι άνω των 65 ετών ως εργάτες, αλλά και ένας 76χρονος ως ταμίας, ο οποίος όμως έχει φύγει από τη ζωή. «Ήμουν στην κηδεία του πριν από περίπου τρία χρόνια», δηλώνει στο newsbomb η πρόεδρος των εργαζομένων στον Ο.Δ.Ι.Ε. κα Μάγδα Παναγάκου – Πανούσου και συμπληρώνει: «Από τους 146 μόνο οι 69 εξακολουθούν να εργάζονται στον Ο.Δ.Ι.Ε. Οι υπόλοιποι έχουν αποχωρήσει, έχουν συνταξιοδοτηθεί, ενώ κάποιοι έχουν πεθάνει»

    Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Ο.Δ.Ι.Ε. κ. Αλέξανδρος Ζαχαρής υποστηρίζει, ότι «είχαμε εκφράσεις τις αντιρρήσεις μας στο ΑΣΕΠ για το θέμα αυτό, αλλά μας είπε ότι προχωράμε με βάση τη λίστα. Το θέμα είναι νομικό. Εμείς κρίναμε σύμφωνα με τα δεδομένα που ίσχυαν το 2004, οπότε και κατατέθηκαν οι αιτήσεις, αλλά και με όσα μας είπε το ΑΣΕΠ και ο νομικός μας σύμβουλος».

    Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται η περίοδος υποβολής των ενστάσεων.
    Αν δεν προσβάλλει την απόφαση είτε ο Ο.Δ.Ι.Ε., είτε κάποιοι υποψήφιοι που έμειναν εκτός λίστας, στη συνέχεια θα σταλεί προς υπογραφή στον κ. Παύλο Γερουλάνο, καθώς ο Ο.Δ.Ι.Ε. ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού, αλλά και στους συναρμόδιους υπουργούς. Θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης…

    Απόσπασμα από τα αποδεικτικά έγγραφα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11 28

    γιατι δεν ειχαν προλαβει ευρω και ολυμπιακους,και γιατι δεν ειχαν τελειωσει τα φραγκα απο την ΕΕ.

    τα νεα τζακια θελουν το χρονο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι πρασινογάλαζοι συνεταίροι επί
    το έργον...
    Εργασιακή εφεδρεία και απολύσεις στο Δημόσιο,γρήγορα ξεπουλήματα της δημόσιας περιουσίας,κι άλλες φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο,κι άλλα πακέτα στις τράπεζες,κινεζοποίηση των μισθών,διάλυση των συλλογικών συμβάσεων,χέρι χέρι με τη Διαμαντοπούλου στη διάλυση του Πανεπιστημίου,χέρι χέρι στα μισά άρθρα του Μεσοπρόθεσμου κλπ κλπ...
    Στο συνέδριο του Economist το είπε
    ξεκάθαρα ο Σαμαράς:συμφωνούμε στους στόχους ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (δηλαδή όλα τα παραπάνω) αλλά διαφωνούμε ως προς κάποια μέσα.
    Δεν έχει υπάρξει πιο συναινετικός
    αρχηγός αντιπολίτευσης από το
    '74 και μετά.
    Συγκυβερνά ΑΠΟ ΤΩΡΑ με το Γιωργάκη
    και μάλιστα τα εξαπτέρυγά του το
    χαίρονται κιόλας:δική μας λένε είναι η ιδέα της εργασιακής εφεδρείας,δική μας είναι η ιδέα για τα 50 δισ. ευρώ της δημόσιας
    περιουσίας,εμείς πιέσαμε για
    να καταργηθεί εντελώς το πανεπιστημιακό άσυλο κλπ κλπ.
    Και τα εξαπτέρυγα αυτά (που σε λιγάκι θα σκάσουνε μύτη κι εδώ και θα βρίζουν και πάλι ανώνυμα),είναι
    τόσο ηλίθια που δεν καταλαβαίνουν
    ότι όσο πιο πολύ πανηγυρίζουν για την ουσιαστική τους συγκυβέρνηση
    με τους πράσινους,τόσο πιο πολύ
    θα πλησιάσουν κι αυτοί το 20% που με το ζόρι θα πιάσουν και οι πράσινοι...
    Συνεχίστε έτσι,παιδιά.
    Θα σας σαρώσει ο λαός πολύ σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ μάλλον αυτός
    - Ο CLOWN LOBERTO, έχει ΔΙΟΡΙΣΕΙ τους πιο πολλούς Ρουφιάνους
    Αφού βγαίνει πρώτους σε ψήφους.. !

    ΕΕΕ πασόκε.....βολεμένε του Πάγκωλου ?


    ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΦΡΟ.
    ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΕΧΕΙ ΑΠΟ 60-100%.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ?

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΒΑΡΕΤΑ....... ΚΑΦΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριοι της Κυβέρνησης, μόνο οι άδειες των ταξί είναι κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβάζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται;
    Οι άδειες των Φαρμακείων είναι επίσης κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβαζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται. Δεν θέλετε να απελευθερώσετε το φαρμακευτικό επάγγελμα ουσιαστικά (κατάργηση πλυθησμιακών και γεωγραφικών κρητηρίων) για λόγους πελατειακών... σχέσεων με τους φαρμακοποιούς, τουλάχιστον βάλτε... ένα τέλος στο παράνομο, χουντικό/φασιστικό και αντισυνταγματικό "δικαίωμα" των κλειστοεπαγγελματιών.... Φαρμακοποιών να μεταβιβάζουν/πωλούν και να κληρονομούν όπου θέλουν τις κρατικές άδειες των Φαρμακείων που οι ίδιοι έχουν λάβρι δωρεάν από το κράτος. Η κύρια ευθύνη βέβαια για την φεουδαρχική... και παράλογη συμπεριφορα και προνομιακή ! αντιμετώπιση των κλειστοεπαγγελματιών... Φαρμακοποιών ανήκει στον κ. Πρωθυπουργό και στον κ. Α. Λοβέρδο. Σε ποιά άλλη χώρα του δυτικού κόσμου υπάρχει το παράλογο δικαίωμα της κληρονομικής εργασίας με τη διαδικασία της κληρονομικής μεταβίβασης κρατικής άδειας για την άσκηση ενός επαγγέλματος και μάλιστα επιστημονικού; Εξαίρεση -με την καλή ένοια- αποτελεί για το Υπουργικό Συμβούλιο ο κύρος Γ. Ραγκούσης που ήρθε σε σύγκρουση με μία συντεχνία και σκοπεύει -παρά τις πελατειακές... αντιδράσεις των περισσότερων Βουλευτών σας- να απελευθερώσει πλήρως το επάγγελμα των ταξί όπως ορίζει το Σύνταγμα και η πρόσφατη άπόφαση -06/2010- της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για πλήρες άνοιγμα... ΟΛΩΝ των κλειστών... επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των Φαρμακοποιών που προστατεύονται ακόμα και σήμερα από το "κράτος δικαίου... της Δ.Ε.Θ. το 2010" του κυρίου! Γ. Παπανδρέου, με πλυθησμιακά/γεωγραφικά κρητήρια, παράνομες μεταβιβάσεις/αγοραπωλησίες κρατικών αδειών Φαρμακείων (όπως και οι ταξιτζήδες/φορτηγατζήδες) και "δικαίωμα" κληρονομικής μεταβίβασης των αδειών αυτών. Παλέψτε με τις ισχυρές συντεχνίες και τα αδικαολόγητα προνόμια και συμφέροντα κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο και κύριε Πάγκαλε και όχι με τους ανέργους στην Πλ. Συντάγματος, όπως είπε και ο κ. Η. Μόσιαλος. Κάντε αυτά που πρέπει και οι πολίτες θα αλλάξουν στάση. Τώρα όμως, η κοινωνία βράζει... στην ανεργία που προκαλούν τα κλειστά... επαγγέλματα. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ -ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΤΑΞΙ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ Κ.Α.- ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ... ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Το αυτονόητο ζητάει η κοινωνία, ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στην εργασία. Προσωπική και επαγγελματική ελευθερία για όλους θέλουμε, αυτός είναι ο ορισμός της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση