GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο διευθυντής της Διαμαντοπούλου που εμπλέκεται με ΜΚΟ...

Από το http://www.axortagos.gr/ Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα , ο στενός συνεργάτης και νυν διευθυντής του πολιτικού γραφείου της υπουργού Π...


Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα , ο στενός συνεργάτης και νυν διευθυντής του πολιτικού γραφείου της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Μπάστας, έχει δημιουργήσει ΜΚΟ (την ΚΕΑΕΠ-πρώην ΙΝΠΑ) ,η οποία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Δημιουργία θέσεων απασχόλησης-κοινωφελής εργασία …κατάφερε να... υπογράψει μνημόνια συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειάρχης είναι ο Γιάννης Σγουρός με τον συνδιασμό του οποίου ήταν και υποψήφιος) και με αρκετούς δήμους του λεκανοπεδίου, ώστε να καθορίσει τους διορισμούς εκατοντάδων ανέργων, που φυσικά πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ.

7 σχόλια

  1. Φοβερά επιχειρήματα για να κρίνετε κάποιον. Του τύπου όποιος έχει ΜΚΟ είναι απαταεώνας, όποιος είναι Έλληνας είναι τεμπέλης και όποιος διορίζεται είναι ΠΑΣΟΚ. Έλεος με την μαλακία που σας δέρνει φασίστες της αριστεράς και της δεξιάς. Γρήγορα στο Σύνταγμα νούμερα να δείξετε το μαύρισμα που αποκτήσατε το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι μπορει να το κανει ο ΟΑΕΔ,με προσωπικο που υπαρχει και πληρωνεται,γιατι να το κανει αυτος με αμοιβη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O bloger που έγραψε το σχόλιο λέγεται "αχόρταγος". Φυσικό είναι λοιπόν να ξερνάει σκατά, δηλαδή μαλακίες.
    Σοβαρευτείτε ρε... Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης γράφει το ίδιο το σχόλιο, ότι είναι. Είναι ΠΑΣΟΚ και η ΕΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ
    ΜΚΟ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμο μουνόπανο 5:38. Άντε γαμήσου ρε πασοκοκλεφτοκοτά που τολμάς λεχρίτη να κάνεις και υποδείξεις στους άλλους. Άντε γιατί πολλά σας τα έχουμε αρχίδι μαζεμένα. Κλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στενός συνεργάτης της Διαμαντοπούλου με ΜΚΟ
    -Τι απαντάει;

    Φωτιές άναψε στην κυβέρνηση νέο δημοσίευμα που φέρει τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου της Άννας Διαμαντοπούλου να έχει ΜΚΟ που υπέγραψε μνημόνια συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής και πολλούς Δήμους.

    Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο στενός συνεργάτης και νυν διευθυντής του Πολιτικού Γραφείού της Υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνος Μπάστας, έχει δημιουργήσει ΜΚΟ (την ΚΕΑΕΠ-πρώην ΙΝΠΑ) ,η οποία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Δημιουργία θέσεων απασχόλησης-κοινωφελής εργασία, κατάφερε να υπογράψει μνημόνια συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειάρχης είναι ο Γιάννης Σγουρός με τον συνδιασμό του οποίου ήταν και υποψήφιος) και με αρκετούς δήμους του λεκανοπεδίου, ώστε να καθορίσει τους διορισμούς εκατοντάδων ανέργων.

    Το Νewsit επικοινώνησε με τον κύριο Μπάστα ο οποίος μας είπε πως δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο στις δραστηριότητες της ΜΚΟ που ίδρυσε το 1997 και πως σε κάθε περίπτωση ο ίδιος παραιτήθηκε από το καταστατικό της εταιρείας τον Μάρτιο του 2011 ενώ το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται σε δραστηριότητα της εταιρείας τον Ιούνιο του 2011,
    3 μήνες μετά την παραίτησή του...

    ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ..ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΟΛΕ ! ΠΑ$$ΟΚ...ΟΛΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τετοια πραγματα στο μπατσοκ ,σε αυτο το τιμιοτατο κομμα που δεν καταχραστηκε ποτε δεκαρα αποκλειεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση