GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Ραγκούσης για τα ταξί στο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ...

Από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ,  Γ.  ΡΑΓ...

Από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ,  Γ.  ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΣΤΟ ΚΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Μετά το περασμένο Σαββατοκύριακο βρισκόμαστε μπροστά σε νέα δεδομένα, είμαι βέβαιος ότι όλοι το έχουμε συνειδητοποιήσει.
Τα τελευταία 24ωρα, πιστοποιείται μια πολύ σημαντική μεταβολή και αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι η κατάσταση έχει αλλάξει και πλέον διεθνώς υπάρχει μηδενική ανοχή, όπως μηδενικά είναι και τα περιθώρια που έχει η χώρα μας, η κυβέρνηση, να μην....
 αντιδράσει άμεσα.
Πρέπει να κάνουμε πράξη όσα λέμε με τρόπο απόλυτο, ολοκληρωμένο και άμεσο.
Είναι η ώρα μηδέν για την πατρίδα.
Η Ελλάδα που άλλα λέει, άλλα εννοεί και άλλα κάνει στο τέλος - πάγια πρακτική της σκοτεινής πλευράς της μεταπολίτευσης - δεν έχει καμία ανοχή από κανένα, ούτε από τους εταίρους ούτε από τους πολίτες.
Δε μιλάμε πια για κρισιμότητα ούτε της περιόδου, ούτε της εποχής. Πλέον μιλάμε για κρίσιμες στιγμές.
Αυτό που είναι το μείζον και καθοριστικό είναι ότι η Ελλάδα έχει απέναντι της, πιο ενισχυμένες από ποτέ, διεθνώς συντεταγμένες δυνάμεις που ποντάρουν ή και επιδιώκουν την χρεοκοπία μας. Ψάχνουν όλοι αυτοί για προσχήματα και αφορμές.
Όποιος δώσει τέτοια αφορμή, τέτοιο πρόσχημα, αναλαμβάνει ιστορικές, όχι μόνο πολιτικές ευθύνες.
Είναι σαφές ότι η χώρα βρίσκεται σε οριακό σημείο. Δεν μας επιτρέπεται να τους κάνουμε το χατίρι.
Τώρα είναι η ώρα να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα, ότι πλέον δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για κανέναν από εμάς, να μην προχωρήσουμε μπροστά.
Δε μπορούμε να αφήσουμε να πλανάται στο εξωτερικό το ότι η Ελλάδα ούτε θέλει, ούτε μπορεί.
Υπήρξαν καθυστερήσεις. Τώρα όμως δεν είναι η ώρα για κριτική.
Είναι η ώρα να κάνουμε πράξη τις μεταρρυθμίσεις, όπως το χτύπημα της μαύρης αγοράς αδειών. Μόνο την τελευταία 10ετία έχουν αλλάξει χέρια 35.000 άδειες και υπολογίζεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί αφορολόγητες συναλλαγές 5δις ευρώ.
Πρέπει να προχωρήσουμε στις απαραίτητες και κατεπείγουσες προοδευτικές και αναπτυξιακές μεταρρυθμίσεις, σύμφωνα με τις ομόφωνες αποφάσεις των 2 τελευταίων υπουργικών συμβουλίων, όπως οι νέες μορφές ΤΑΞΙ που έχουν δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας όπου έχουν ανοίξει.
Δεν είμαστε αυτοί που δημιουργήσαμε το πρόβλημα. Ούτε αυτή η κυβέρνηση, ούτε αυτή η Κ.Ο. Δεν πρέπει όμως να γίνουμε αυτοί οι οποίοι θα ευθύνονται, ο μη γένοιτο, γιατί δε λύθηκε το πρόβλημα. Δεν έχουμε το δικαίωμα ως κυβέρνηση να κάνουμε ούτε βήμα πίσω γιατί τότε θα πάνε χαμένοι οι κόποι και θυσίες που έχουν κάνει οι πολίτες αυτά τα δύο χρόνια.
Πλέον η παραμικρή ολιγωρία ή παλινωδία από πλευράς της χώρας, της κυβέρνησης, είναι ικανή να δημιουργήσει χάος όπως το «πέταγμα μιας πεταλούδας» σύμφωνα με τη γνωστή θεωρία.
Εξέλιξη που είναι ικανή να οδηγήσει τη χώρα σε συνθήκες οικονομικού και κοινωνικού χάους, εν γνώσει μας, δεν είναι δυνατό να προκαλέσουμε.
Όπως γνωρίζετε είναι ομόφωνη απόφαση της κυβέρνησης να ξαναδούμε το άνοιγμα σε όλα τα επαγγέλματα.
Σας ενημερώνω ότι σ αυτό το νομοσχέδιο θα υπάρχουν εκτός από τα ΤΑΞΙ και διατάξεις που αφορούν στα φορτηγά. Το άνοιγμα θα είναι πλήρες, ολοκληρωμένο, άμεσο και με κανόνες που δεν θα επιτρέπουν τη δημιουργία καρτέλ.
Ειδικά μετά τα προχθεσινά μέτρα, την ώρα που λαμβάνουμε τόσο δύσκολα μέτρα για τον ελληνικό λαό, θα ήταν τουλάχιστον ανήθικο και άδικο η κυβέρνηση να συναλλάσσεται με συντεχνίες προκειμένου να διατηρήσουν άδικα προνόμια.
Δε νομίζω ότι αντέχει κανείς να βγει και να πει στους Έλληνες ότι θα κάνουμε χάρη σε μια συντεχνία τη στιγμή που ζητάμε από όλους να δώσουν από αυτά που δεν περισσεύουν.
Δεν υπάρχει περιθώριο να κάνουμε άλλες εξαιρέσεις, η Ελλάδα των εξαιρέσεων μας έφερε ως εδώ.
Το προσχέδιο νόμου, όπως και κάθε νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, όπου επιδέχεται βελτιώσεων είναι αυτονόητο ότι θα ενσωματωθούν.
Οι βελτιώσεις, όμως, δεν μπορούν να κινούνται αντίθετα από την κατεύθυνση του σχεδίου νόμου που ομόφωνα έχει εγκρίνει το Υ/Σ ούτε από το Ν.3919 που έχουμε ήδη ψηφίσει, δηλαδή την πραγματική απελευθέρωση του επαγγέλματος.
Στη συνέχεια ο Υπουργός παρουσίασε τα βασικά σημεία του προσχεδίου νόμου που ενέκρινε ομόφωνα το υπουργικό συμβούλιο.

32 σχόλια

  1. Κύριοι της Κυβέρνησης, μόνο οι άδειες των ταξί είναι κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβάζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται;
    Οι άδειες των Φαρμακείων είναι επίσης κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβαζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται. Δεν θέλετε να απελευθερώσετε το φαρμακευτικό επάγγελμα ουσιαστικά (κατάργηση πλυθησμιακών και γεωγραφικών κρητηρίων) για λόγους πελατειακών... σχέσεων με τους φαρμακοποιούς, τουλάχιστον βάλτε... ένα τέλος στο παράνομο, χουντικό/φασιστικό και αντισυνταγματικό "δικαίωμα" των κλειστοεπαγγελματιών.... Φαρμακοποιών να μεταβιβάζουν/πωλούν και να κληρονομούν όπου θέλουν τις κρατικές άδειες των Φαρμακείων που οι ίδιοι έχουν λάβρι δωρεάν από το κράτος. Η κύρια ευθύνη βέβαια για την φεουδαρχική... και παράλογη συμπεριφορα και προνομιακή ! αντιμετώπιση των κλειστοεπαγγελματιών... Φαρμακοποιών ανήκει στον κ. Πρωθυπουργό και στον κ. Α. Λοβέρδο. Σε ποιά άλλη χώρα του δυτικού κόσμου υπάρχει το παράλογο δικαίωμα της κληρονομικής εργασίας με τη διαδικασία της κληρονομικής μεταβίβασης κρατικής άδειας για την άσκηση ενός επαγγέλματος και μάλιστα επιστημονικού; Εξαίρεση -με την καλή ένοια- αποτελεί για το Υπουργικό Συμβούλιο ο κύρος Γ. Ραγκούσης που ήρθε σε σύγκρουση με μία συντεχνία και σκοπεύει -παρά τις πελατειακές... αντιδράσεις των περισσότερων Βουλευτών σας- να απελευθερώσει πλήρως το επάγγελμα των ταξί όπως ορίζει το Σύνταγμα και η πρόσφατη άπόφαση -06/2011- της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για πλήρες άνοιγμα... ΟΛΩΝ των κλειστών... επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των Φαρμακοποιών που προστατεύονται ακόμα και σήμερα από το "κράτος δικαίου... της Δ.Ε.Θ. το 2011" του κυρίου! Γ. Παπανδρέου, με πλυθησμιακά/γεωγραφικά κρητήρια, παράνομες μεταβιβάσεις/αγοραπωλησίες κρατικών αδειών Φαρμακείων (όπως και οι ταξιτζήδες/φορτηγατζήδες) και "δικαίωμα" κληρονομικής μεταβίβασης των αδειών αυτών. Παλέψτε με τις ισχυρές συντεχνίες και τα αδικαολόγητα προνόμια και συμφέροντα κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο και κύριε Πάγκαλε και όχι με τους ανέργους στην Πλ. Συντάγματος, όπως είπε και ο κ. Η. Μόσιαλος. Κάντε αυτά που πρέπει και οι πολίτες θα αλλάξουν στάση. Τώρα όμως, η κοινωνία βράζει... στην ανεργία που προκαλούν τα κλειστά... επαγγέλματα. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ -ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΤΑΞΙ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ Κ.Α.- ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ... ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Το αυτονόητο ζητάει η κοινωνία, ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στην εργασία. Προσωπική και επαγγελματική ελευθερία για όλους θέλουμε, αυτός είναι ο ορισμός της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι και ο Λοβέρδος να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ραγκούση. Τι θα πει 30% των φαρμακείων ανοικτό κάθε μέρα; Το σωστό είναι ΠΛΗΡΗΣ απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων και μάλιστα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ των τοπικών φαρμακευτικών συλλόγων! Να μην μπορεί κανένας κωλο-σύλλογος να επιβάλλει ωράρια, ούτε και περιφερειάρχης! Άρση ΟΛΩΝ των γεωγραφικών και πληθυσμιακών περιορισμών, ανεξαρτήτως τι θα αποφανθεί η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Αν και είναι σίγουρο ότι θα επαναλάβει τη σωστή απόφασή της του 2006. Το ίδιο πρέπει να γίνει με ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα επαγγέλματα, χωρίς πονηρούς περιορισμούς δήθεν «για λόγους δημοσίου συμφέροντος». Κανένας περιορισμός, για κανέναν, ποτέ και πουθενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην μπορεί κανένας κωλο-σύλλογος να επιβάλλει ωράρια

    Τι λές ρε κουτοπόνηρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 'Οσο η κυβέρνηση δείχνει αδυναμία τόσο ο λαός την αποστρέφεται. Είμαι ειλικρινά με το μέρος της κυβέρνησης. Ποτέ όμως με επιμέρους βουλευτές της και υπουργούς που δεν έχουν κότσια να πουν όχι επιτέλους σε κάθε συντεχνία.
    Να βρεθούν τα στοιχεία και οι σχέσεις κάθε μορφής των βουλευτών και υπουργών της που τηρούν επιφυλακτική στάση και να καταγγελθούν ως πρβοκάτορες στη λύση των προβλημάτων που ταλάνισαν τη χώρα και την έφεραν εδώ που είναι σήμερα. Να στιγματιστούν στου ψηφοφόρους τους ως λαμόγια για να αποβληθούν από το ίδιο το εκλογικό τους σώμα! Όσοι από τα άλλα κόμματα, όχι τα αποκόμματα τύπου Τσίπρα που δεν έχει τσίπα, δεν βάζουν πλάτη στην κρίσιμη τούτη ώρα, αν συμβεί στη χώρα να μπεί στο περιθώριο με πτώχευση θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα βρεθούν στο στόχαστρο εκείνων που με τις οικονομίες τους και με τη δουλειά τους μπορούν να πορεύονται κουτσά ή στραβά. Αν όμως τους κόψουν τα πόδια τι περιμένουν; Λύπηση; Λάθος. Θα κινδυνεύσουν πλέον από τους απελπισμένους!
    Προσοχή! Δε γίνεται να κρυφτεί κανενας πια!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Giati oi adeies twn taxi na mhn mporoyn na metabibastoyn/pwlh8oyn kai na klhronomh8oyn (swsto san metro ayto toy Ragousi), alla oi -kratikes- adeies twn farmakeiwn na mporoyn na metabibazontai/pwloyntai kai na klhronomoyntai kai na emporeyonta mayra... apo toys farmakopoioys?

    Giati ayth h e3airesh gia toys farmakopoioys, oi adeies se ka8e periptwsh kratikes htan kai einai. Gia na mhn anaferw oti akoma kai shmera yparxoyn plvy8hsmiakva kai gewgrafika krhthria poy prostateyoyn toys farmakopoioys apo to plhres anoigma... toy epaggelmatos toys? Giati kyrie Paapandreou synexizete na afhnete ton k. Loverdo na mas empaizei psyxra? Apeley8erwse to wrario o k. Loverdos twn hdh askoyntwn to epaggelma kai etsi anoi3e... to farmakeytiko epaggelma? Ti 8a ginei kyrie Prw8ypoyrge me thn klhronomikothta twn kratikwn adeiwn farmakeiwn kai me th mayrh... agorapwlhsia kratikwn adeiwn mesw ths metabibashs? Eimaste sobaroi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 13 Σεπ 11:22μμ
    ΑΥΤΟ που διάβασες λέω, και το ΕΝΝΟΩ! Τι ακριβώς δεν κατάλαβες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "13 Σεπ 2011 11:13:00 μ.μ." kai "13 Σεπ 2011 11:23:00 μ.μ.", sygxarhthria gia osa grafete. Makari o ka8e Ellhnas na eixe tis idies swstes apopseis. Eley8erh agora kai anoixta... ola ta epaggelmata, episthmonika kai mh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "13 Σεπ 2011 11:22:00 μ.μ.", ton paizeis..? Mia xara ta leei o allos. Ti 8a pei syllogos? Ntabatzhs dhladh? O syllogos einai gia an prostateyei ta melh toy kai gia na ta antiproswpeyei, oxi gia na ta katey8ynei kai gia na toys bazei kaloypia... gia to pws kai pote 8a ergazontai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "13 Σεπ 2011 11:22:00 μ.μ.", ton paizeis..? Mia xara ta leei o allos. Ti 8a pei syllogos? Ntabatzhs dhladh? O syllogos einai gia na prostateyei ta melh toy kai gia na ta antiproswpeyei, oxi gia na ta katey8ynei kai gia na toys bazei kaloypia... gia to pws kai pote 8a ergazontai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποια στιγμή η σοβιετική νοοτροπία πρέπει να ψοφήσει σε αυτή τη χώρα. Και πρέπει να ψοφήσει με πάταγο ώστε οι σημερινοί εκφραστές της, να μην ξανατολμήσουν ούτε καν να την σκεφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το θεμα ειναι ηθικο τους εξαπατησε ολους οπως ολο τον λαο οι πασοκοι αλλα τους λεγανε προεκλογοκα και να μην το πεζουνε παρθενες στο πασοκ καταντησανε σιχαματα προς αποστροφη εξω ψευτες ,κλεφτες ουξω ουξω ουξω προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To epaggelma toy farmakopoioy pote 8a apeley8erw8ei plhrws?

    Ragousi proxwra, h koinwnia einai mazi soy.

    Ti 8a pei kleisto epaggelma?

    Giati e3airoyntai oi farmakopoioi apo ton alhtara ton Lover kai exoyn akoma ply8hsmiaka kai gewgrafika krhthria?

    Giati oi farmakopoioi synexizoyn akoma kai shmera (me nomo toy paliopoysta toy Lover) na poylane tis kratikes adeies twn farmakeiwn toys kai na tis klhronomoyn sta paidia toys? Idia periptwsh me ta taxi kai ta forthga einai. Giati?

    Ragousi anoi3e... plhrws to epaggelma twra. Kai meta na paroyn seira oi farmakopoioi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ολα τα επαγγελματα ανοιχτα στους μεταναστες.ελευθερη αγορα,κανενας περιορισμος,κανενας συλλογος.λιγο κωλωνουμε εδω;λιγο καταλαβαινουμε τι θα μας συμβει αν πραγματι ανοιξουν τα επαγγελματα;
    θυματα σας παιζουν μια ζωη οι ραγκουσηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.eglimatikotita.gr/2011/09/blog-post_6717.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 14 Σεπ 12:14 πμ
    Ε, τότε να βάλουμε εσένα τον πάνσοφο και πανέξυπνο, να μας οδηγήσεις στην ευημερία!!! Αδικείσαι...αδικείσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12:26:00 π.μ.
    απο τη στιγμη που θα παρεις την αδεια,θα θελεις κλειστο το επαγγελμα.
    καποιος αλλος θα σε βριζει.θα καταληξετε ολοι μαζι υπαλληλοι 300 ευρω,σε φαρμακειο αλυσιδας supermarket.τελικα σας αξιζει ο ραγκουσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ θέλω ΠΟΤΕ κλειστό επάγγελμα! Αν δω ότι δεν με συμφέρει οικονομικά, θα αλλάξω επάγγελμα! Τόσο απλά! Τι είναι επιτέλους τόσο δύσκολο, για να μην μπορεί ο εγκέφαλός σας να το κατανοήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριοι της Κυβέρνησης, μόνο οι άδειες των ταξί είναι κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβάζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται;
    Οι άδειες των Φαρμακείων είναι επίσης κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβαζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται. Δεν θέλετε να απελευθερώσετε το φαρμακευτικό επάγγελμα ουσιαστικά (κατάργηση πλυθησμιακών και γεωγραφικών κρητηρίων) για λόγους πελατειακών... σχέσεων με τους φαρμακοποιούς, τουλάχιστον βάλτε... ένα τέλος στο παράνομο, χουντικό/φασιστικό και αντισυνταγματικό "δικαίωμα" των κλειστοεπαγγελματιών.... Φαρμακοποιών να μεταβιβάζουν/πωλούν και να κληρονομούν όπου θέλουν τις κρατικές άδειες των Φαρμακείων που οι ίδιοι έχουν λάβρι δωρεάν από το κράτος. Η κύρια ευθύνη βέβαια για την φεουδαρχική... και παράλογη συμπεριφορα και προνομιακή ! αντιμετώπιση των κλειστοεπαγγελματιών... Φαρμακοποιών ανήκει στον κ. Πρωθυπουργό και στον κ. Α. Λοβέρδο. Σε ποιά άλλη χώρα του δυτικού κόσμου υπάρχει το παράλογο δικαίωμα της κληρονομικής εργασίας με τη διαδικασία της κληρονομικής μεταβίβασης κρατικής άδειας για την άσκηση ενός επαγγέλματος και μάλιστα επιστημονικού; Εξαίρεση -με την καλή ένοια- αποτελεί για το Υπουργικό Συμβούλιο ο κύρος Γ. Ραγκούσης που ήρθε σε σύγκρουση με μία συντεχνία και σκοπεύει -παρά τις πελατειακές... αντιδράσεις των περισσότερων Βουλευτών σας- να απελευθερώσει πλήρως το επάγγελμα των ταξί όπως ορίζει το Σύνταγμα και η πρόσφατη άπόφαση -06/2011- της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για πλήρες άνοιγμα... ΟΛΩΝ των κλειστών... επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των Φαρμακοποιών που προστατεύονται ακόμα και σήμερα από το "κράτος δικαίου... της Δ.Ε.Θ. το 2011" του κυρίου! Γ. Παπανδρέου, με πλυθησμιακά/γεωγραφικά κρητήρια, παράνομες μεταβιβάσεις/αγοραπωλησίες κρατικών αδειών Φαρμακείων (όπως και οι ταξιτζήδες/φορτηγατζήδες) και "δικαίωμα" κληρονομικής μεταβίβασης των αδειών αυτών. Παλέψτε με τις ισχυρές συντεχνίες και τα αδικαολόγητα προνόμια και συμφέροντα κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο και κύριε Πάγκαλε και όχι με τους ανέργους στην Πλ. Συντάγματος, όπως είπε και ο κ. Η. Μόσιαλος. Κάντε αυτά που πρέπει και οι πολίτες θα αλλάξουν στάση. Τώρα όμως, η κοινωνία βράζει... στην ανεργία που προκαλούν τα κλειστά... επαγγέλματα. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ -ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΤΑΞΙ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ Κ.Α.- ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ... ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Το αυτονόητο ζητάει η κοινωνία, ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στην εργασία. Προσωπική και επαγγελματική ελευθερία για όλους θέλουμε, αυτός είναι ο ορισμός της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το εππαγγελμα στο ταξι να ανοιξει αλλα με κανονες ωστε να μπορει να επιβιωσει αυτος που το δουλευει.Αυτο που παρουσιασε ο υπουργος δημιουργει χαος.Τα πληθ.κρητιρια ειναι απαραιτητα.Στην αθηνα ειναι γεματο ταξι.Ουρες στους σταθμους μετρο- πλατειες-πιατσες.Στο αεροδρομιο ολο το 24ωρο ειναι 1000 ταξι σε 2 παρκινκ και περιμενουν να επιβιβασουν 4 με 5 ωρες.Στα ΚΤΕΛ αφηνεις πελατη και περιμενεις 10 λεπτα για να φυγεις αδειος γιατι δεν χωρας απο το μποτιλιαρισμα.Ακομα στα νοσοκομεια απο τα πολλα ταξι δημιουργητε κυκλοφοριακο και για τα ασθενοφορα.Καταληγω οτι οι αναγκες δεν ειναι για περισοτερα ταξι γιατι στους δρομους θα γινει χαος.Οι αναγκες ειναι για ποιοτικοτερες υπηρεσιες.α]αυτοκηνιτα καθαρα β]συμπεριφορα οδηγου αριστη γ]ποτε επιλογη και διπλη μισθωση δ]κομιστρο λογικο για τα δεδομενα.Αυτα ομως ολλα να τα επιβλεπει πανω απο ολα το ΣΑΤΑ και μετα η αστυνομια.ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. To epaggelma toy farmakopoioy pote 8a apeley8erw8ei plhrws?

    Ragousi proxwra, h koinwnia einai mazi soy.

    Ti 8a pei kleisto epaggelma?

    Giati e3airoyntai oi farmakopoioi apo ton alhtara ton Lover kai exoyn akoma ply8hsmiaka kai gewgrafika krhthria?

    Giati oi farmakopoioi synexizoyn akoma kai shmera (me nomo toy paliopoysta toy Lover) na poylane tis kratikes adeies twn farmakeiwn toys kai na tis klhronomoyn sta paidia toys? Idia periptwsh me ta taxi kai ta forthga einai. Giati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. H agora aytory8mizetai file moy ta3itzh. Poios eisai esy poy 8a apagoreyseiss se kapoion thn eiso do se ena epaggelma? Egw 8elw na exw taxi kai na mhn bgazw fragko... kai na kobw... boltes. Dikaiwma moyn den einai? To prwi 8elw na exw taxi, to apogeyma (an eimai ptyxioyxos farmakopoios bebaia) 8elw na exw farmakeiuo kai to brady 8elw na kanw ta3idia me to forthgo moy. Giati na mhn mporw? Dhmokratia den exoyme? An eimai enta3ei forologika kai nomika, giati na mn mporw? Ti 8a pei kleisto epaggelma agaphte moy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. H agora aytory8mizetai file moy ta3itzh. Poios eisai esy poy 8a apagoreyseiss se kapoion thn eisodo se ena epaggelma? Egw 8elw na exw taxi kai na mhn bgazw fragko... kai na kobw... boltes. Dikaiwma moyn den einai? To prwi 8elw na exw taxi, to apogeyma (an eimai ptyxioyxos farmakopoios bebaia) 8elw na exw farmakeiuo kai to brady 8elw na kanw ta3idia me to forthgo moy. Giati na mhn mporw? Dhmokratia den exoyme? An eimai enta3ei forologika kai nomika, giati na mn mporw? Ti 8a pei kleisto epaggelma agaphte moy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 14 Σεπ. 1:12πμ

    ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! Τα πληθυσμιακά είναι γελοίο πρόσχημα για να μην πάρει κανείς άλλος άδεια. Το κράτος όμως ΔΕΝ θέλει εσένα ταρίφα μου, θέλει την εταιρεία για να μπορεί να την φορολογήσει. Η εταιρεία θα πληρώνει ΙΚΑ, θα δίνει δουλειά και θα λογοδοτεί στις αρχές που θα θέτουν τα στάνταρντ ποιότητας. Η εταιρεία μπορεί να παρέχει την ποιότητα των υπηρεσιών που επικαλείσαι. Επειδή λοιπόν το κράτος ΔΕΝ θέλει εσένα αγαπητέ μου ταρίφα, αλλά ούτε και το ΣΑΤΑ σου, που συντεχνιάζει ασυστόλως, αίρει τα πληθυσμιακά και σας δίνει κίνητρα ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ! Αντί όμως εσείς να δείτε τις ευκαιρίες που σας ανοίγονται με τον νέο νόμο, ταμπουρωθήκατε πίσω από τα πληθυσμιακά και πίσω από την φράση: «Εγώ έτσι έμαθα να δουλεύω, ποιος είσαι εσύ που θα μου το αλλάξεις». Ε, λοιπόν αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε! Τα πράγματα αλλάζουν στις κοινωνίες. Αλίμονο αν έμεναν στάσιμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Το επάγγελμα να ανοίξει, αλλά με κανόνες..."
    Δηλαδή ουσιαστικά να μην ανοίξει ποτέ! Μα τι είδους υποκρισία είναι αυτή που σας δέρνει! Ποιόν νομίζετε ότι κοροϊδεύετε; Δεν καταλαβαίνετε ότι υποτιμάτε την νοημοσύνη μας με αυτά που λέτε και γράφετε; Τι θα πει "κανόνες"; Όταν ένα επάγγελμμα έχει "κανόνες" δηλαδή περιορισμούς, σημαίνει ότι το επάγγελμα αυτό ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ! Και ακριβώς αυτό θέλετε! "Εγώ έχω άδεια, να μην έχει κανείς άλλος γιατί είμαστε πολλοί!" Ναι, είστε πολλοί, αλλά είστε ΣΚΑΤΑ! Και η κόπρος του Αυγεία πρέπει κάποτε να καθαριστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΡΑΓΓΟΥΣΗ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ...ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ.ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΙΩΝΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DNA ΣΑΣ ΝΑ ΧΕΡΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ''ΨΟΦΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ψάχνω να βρω μια λέξη για τους επι πληρωμή γραφιάδες σχολίων. Νομίζω ότι θα κάνω γκάλοπ... Έχετε κάτι να προτείνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 14 Σεπ 14:21πμ

    Μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα! Το πρόβλημα δεν είναι "η κατσίκα του γείτονα", αλλά ότι ο γείτονας ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να έχεις εσύ κατσίκες!!! ΗΛΙΘΙΕ!!!! Τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΓΓΟΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΥΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΤΟΣΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΑΚΟΣ;ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΟ.ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ.ΑΝΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ.....ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΑΓΓΟΥΣΗ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΟΥ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ena tarifospori me arxidia den yparxei edw mesa? Kai as afhsoyn oi tarifes ta "katsika toy geitona" kai "kanones". Enas, enas, na pei thn alh8eia gia tis agorapwlhsies kratikwn adeiwn den yparxei? Ayto sas kaiei... alhtakia kai na afhsete tis malakies gia ton Ragousi. Proswpika to PA.SO.K. 8elw na dw sthn kolash.., alla ayto den shmainei pws den prepei na 3exwrizoyme kai osoys prospa8oyn -estw kai ligo- gia kati kalytero kai koinwnika dikaiotero. Ti 8a pei re ka8ikia tarifakia galazia... kleisto epaggelma? Egw na exw adeia kai na doyleyw kai oi alloi na pane na koyreyontai... kai an 8eloyn as er8oyn ypallhloi sto taxi moy? Eisai sobaroi re kitriniarhdes gyftoyles? Emporeyeste kratikes adeies mayra... (kai eseis kai oi paliopoystes oi farmakopoioi oi filoi... toy Loverdou) kai milate? Alhtes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ena tarifospori me arxidia den yparxei edw mesa? Kai as afhsoyn oi tarifes ta "katsika toy geitona" kai "kanones". Enas, enas, na pei thn alh8eia gia tis agorapwlhsies kratikwn adeiwn den yparxei? Ayto sas kaiei... alhtakia kai na afhsete tis malakies gia ton Ragousi. Proswpika to PA.SO.K. 8elw na dw sthn kolash.., alla ayto den shmainei pws den prepei na 3exwrizoyme kai osoys prospa8oyn -estw kai ligo- gia kati kalytero kai koinwnika dikaiotero. Ti 8a pei re ka8ikia tarifakia galazia... kleisto epaggelma? Egw na exw adeia kai na doyleyw kai oi alloi na pane na koyreyontai... kai an 8eloyn as er8oyn ypallhloi sto taxi moy? Eiste sobaroi re kitriniarhdes gyftoyles? Emporeyeste kratikes adeies mayra... (kai eseis kai oi paliopoystes oi farmakopoioi oi filoi... toy Loverdou) kai milate? Alhtes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. To epaggelma toy farmakopoioy pote 8a apeley8erw8ei plhrws?

    Ragousi proxwra, h koinwnia einai mazi soy.

    Ti 8a pei kleisto epaggelma?

    Giati e3airoyntai oi farmakopoioi apo ton alhtara ton Lover kai exoyn akoma ply8hsmiaka kai gewgrafika krhthria?

    Giati oi farmakopoioi synexizoyn akoma kai shmera (me nomo toy paliopoysta toy Lover) na poylane tis kratikes adeies twn farmakeiwn toys kai na tis klhronomoyn sta paidia toys? Idia periptwsh me ta taxi kai ta forthga einai. Giati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση