GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ»…

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ «Και πάψτε να κουνάτε το δάκτυλο στους Έλληνες για καθυστερήσεις»… ΑΡΘΡΟ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη

«Και πάψτε να κουνάτε το δάκτυλο
στους Έλληνες για καθυστερήσεις»…
ΑΡΘΡΟ-ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΓΙΑ ΣΑΡΚΟΖΙ, ΜΕΡΚΕΛ
ΑΠΟ ΤΟΝ JEFFREY SACHS ΣΤΟΥΣ FINANCIAL TIMES
  • Οι Γερμανοί συμπεριφέρονται με περιφρόνηση απέναντι στην Ελλάδα.
  • Η πρωτοφανής ύφεση εμποδίζει το μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας.
  • Η πιστωτική ασφυξία γίνεται χειρότερη κάθε φορά που συζητιέται η χρεοκοπία.
  • Να «κλειδωθούν» πραγματικά χαμηλά επιτόκια που θα επιτρέψουν στην Αθήνα να ανασάνει και να χρηματοδοτηθεί το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
  • Αν αποτύχουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στην Ελλάδα οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες. Τόσο στην Ευρώπη όσο και σ’ όλον τον κόσμο.
  • Ώρα η ηγεσία της ΕΕ να δουλέψει υπερωρίες και  να πάψει να κουνάει το δάκτυλο στους Έλληνες για καθυστερήσεις.
«Ο γερμανικός τύπος και η ευρωπαική κοινή γνώμη συμπεριφέρονται απέναντι στην Ελλάδα με περιφρόνηση. Το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση παίρνει επώδυνα μέτρα λιτότητας αντιμετωπίζοντας μαζικές διαμαρτυρίες δεν φαίνεται να απασχολεί κανένα.. Η επιθετική αυτή στάση θέτει το ευρώ σε πραγματικό κίνδυνο.
Οι κοντόφθαλμοι γερμανοί πολιτικοί, πιστεύουν ότι η χώρα τους θα ωφεληθεί αν η Ελλάδα κηρύξει πτώχευση και φύγει από το ευρώ.
Αυτό είναι εντελώς αναληθές.
Η Γερμανία διακυβεύει την ευρωπαική και τη δική της ευημερία.αγνοώντας την αλληλεξάρτηση των ευρωπαικών οικονομιών.
 Η κ. Μερκελ, προς τιμήν της, έδειξε αυτοσυγκράτηση υποβαθμίζοντας τις δηλώσεις των θερμοκέφαλων συναδέλφων της. Ωστόσο...
 η μακρο οικονομική πολιτική της εξακολουθεί να λειτουργεί με παρωπίδες.
Η Ελλάδα κάνει ένα  γενναίο μετασχηματισμό της οικονομίας, προσπαθώντας να περάσει από ένα γιγαντιαίο έλλειμα το 2009, σε πρωτογενές πλεόνασμα το 2012.
Η ολίσθηση και μη επίτευξη των στόχων οφείλεται στην πρωτοφανή σε ένταση και μέγεθος ύφεση.
Οι Ευρωπαίοι παραγνωρίζουν ότι η τρομακτική οικονομική κρίση έχει στεγνώσει τις ελληνικές τράπεζες και οι καταθέσεις έχουν μειωθεί δραματικά,. Με συνέπεια έντονο πρόβλημα χρηματοδότησης .
Η πιστωτική ασφυξία γίνεται χειρότερη κάθε φορά που συζητιέται η χρεοκοπία.
Όσο τα πράγματα χειροτερεύουν, οι ευρωπαίοι ηγέτες επιταχύνουν το πτωτικό σπιράλ, ζητώντας καινούργια μέτρα λιτότητας. Η Ελλάδα υποκύπτει κάθε φορά, προκαλώντας μεγαλύτερη ασφυξία
 Η χώρα πλέον βρίσκεται ένα βήμα από την κοινωνική αναταραχή.
Επιπλέον περικοπές θα ωθήσουν την ελληνική οικονομία πέρα από τα όρια της και θα επιβεβαιώσουν εκείνους που ζητούν από την Ελλάδα να αποχωρήσει από την ΕΕ.
Είναι αφέλεια να πιστεύουν ότι θα σταματήσει εκεί. Θα ακολουθήσουν οι ήδη στοχευμένες Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ιταλία και πιθανόν ακόμα και η Γαλλία.
Όταν θα ξεκινήσουν μαζικές αναλήψεις από τις τράπεζες, το όλο οικοδόμημα θα γίνει κομμάτια.
Τώρα σήμανε η πιο μεγάλη ώρα για την ευρωπαική ηγεσία. Θα πρέπει να κρατήσουμε την αναπνοή μας έως ότου ο Mario Draghi θα διαδεχτεί τον J. C. Trichet  στην  ΕΚΤ. Ο τελευταίος έπαψε πλέον να εισακούεται. (Συνέχεια εδώ)

4 σχόλια

  1. ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥΣ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΤΑΙ.
    ΟΙ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ.
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΑΞΑ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΤΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ.
    ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥΗΔΟΣ

    Και η προδοσία της πονά περισσοτερο ,γιατί έχει εγκλωβίσει το μεγαλύτερο μέρος των πατριωτών και τους διαχειρίζεται σαν προαγωγός.
    Δεν θα αναφερθουμε στις παλαιές προδοσίες απο το 74 και μετά,αλλα στις προσφατες...

    1. Αν ανατρέξει κανείς στα σχολικα βιβλία της πεμπτης δημοτικού,τα οποία εχουν εκδοθεί τον Σεπτ του 2009,διαπιστώνει οοοοολον τον νεοταξικό οχετό σε συσκευασία δώρου.Εκει ,η κυβέρνηση καραμανλή ,μας κάνει την πρώτη γνωριμία με τον....
    μικρό Χασαν .....και προετοιμάζει το έδαφος για το περί ιθαγενείας νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ.
    Οι συγγραψαντες το βιβλιο,είναι μέλη του τσυριζα.....τυχαίο δεν νομιζω

    2.Πρώτη η βουλευτής της ΝΔΟΥΛΑΣ χωρις Ν παρακαλώ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ,επι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,δημιουργει ομάδα 50 βουλευτών,η οποία προωθεί την απόδωση ιθαγενείας στους ασιατοαφρικανούς,ενώ ο γνωστός ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,επεξεργάζεται μαζι με τον συνεργάτη του ΑΛΕΒΙΖΑΤΟ ,το λαθρονομοσχέδιο,του οποίου η προώθηση αναβάλλεται για .....αργότερα.

    3.Το γνωστό προδοτικό λαθρονομοσχέδιο υποβ¨αλλεται για ψηφιση απο το ΠΑΣΟΚ.....η ΝΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΥ ΣΑΜΑΡΑ....αντιλαμβανεται οτι θα γίνει σαματάς ,και προσπαθει να μανιπουλάρει τον κοσμο της ,πρώτα με την ύποπτη και αινιγμ ατική σιωπή,και στην συνέχεια με διαδόσεις του τύπου θα βγούμε στον δρόμο.....δήθεν ,διότι φρόντησε να μην κάνει καμμία κινητοποίηση και καμμία ενημέρωση,απλα καποιες δηλώσεις έκανε ο αντωνάκης ,έτσι για να ρίξει στάχτη στα μάτια των πατριωτών.....

    4.Η ΝΔΟΥΛΑ ψηφίζει μαζι με το ΠΑΣΟΚ το λαθρονομοσχέδιο ,ψηφίζοντας υπέρ της συνταγματικότητας του,και τρωει την πρώτη σφαλλιάρα,όταν μετα απο μερικούς μήνες ,το συμβούλιο επικρατείας αποφασίζει ότι είναι αντισυνταγματικό......τότε σπευδει ,για να μην χάσει τα κοροιδα,να υπερθεματίσει.......

    5.Πριν λίγες μέρες,η ΝΔΟΥΛΑ,παρεούλα με το ΠΑΣΟΚ ξεπέφτει στην μέγιστη προδοσία ,και ψηφίζει για την ανέγερση τεμένους ,στην απελευθερωμένη 190 χρόνια,,απο το ΙΣΛΑΜ,ελληνική πρωτεύουσα,γραφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της ,την βούληση των πατριωτών ,των οποίων την ψήφο ζητά.

    6.Φυσικά οι ανθέλληνες,ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΡΡΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ,ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ,παραμένουν στις θέσεις τους ,μαζί με διάφορα μαρξιστοφιλελευθερα σκοπίδια ,και μάλλον θα πάρουν και σπουδαίες θέσεις αν επανέλθει η συμμορία στην εξουσία.

    ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΤΟΡΟΘΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΘΥΡΩΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ
    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ,ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ....ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΝΤΟΡΑ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ
    ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙS ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΝΤΙ......ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΓΑΠΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ....ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ.......
    και κάτι ακόμα προς τους αποπάνω....
    τι γίνεται????ολα καλά με τους σαουδάραβες??????
    τα δωράκια τα πήρατε,για το τζαμι, γαμωνενέκοι,η, έρχονται λιγα λίγα????

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΌΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ).

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΩΝΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση