GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κυβερνάται η χώρα;‏"...

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός Κάθε μέρα χάνουμε τα λόγια μας με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε.  Και ακριβώς λόγω της αθλίας κατάστασης που...

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Κάθε μέρα χάνουμε τα λόγια μας με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε.  Και ακριβώς λόγω της αθλίας κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, πολλοί άνθρωποι θέλουν να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον, αλλά και τις όποιες προσπάθειες καταβάλλονται από πλευράς του κυρίου πρωθυπουργού για να ορθοποδήσει η χώρα.  Όμως ο καθένας στο κυβερνών κόμμα τον χαβά του.  Εμείς προσπαθούμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και εκείνοι δεν μας αφήνουν όχι μισογεμάτο να το βλέπουμε, αλλά του τραβούν και...
 μια κλωτσιά για να μην μείνει σε αυτό ούτε μια σταγόνα νερό ….
 Από πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Πριν από λίγες ημέρες είχαμε την παραίτηση βόμβα του κ. Παμπούκη για την οποία το πρωθυπουργικό περιβάλλον κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για να πέσουν οι τόνοι, έτσι ώστε και οι πολιτικές συνέπειες να είναι μικρότερες.  Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι και ο κύριος Ραγκούσης έφθασε στα πρόθυρα της παραίτησης για το θέμα των ταξί εξ αιτίας της αντιπαράθεσης του με τον κύριο Ρέππα.  Η οικονομία είναι σε πλήρες αδιέξοδο.  Οι υπουργοί αντί να προχωρούν στο δύσκολο έργο τους κοιτούν πως θα κοροϊδέψουν τους «κουτόφραγκους» Τροϊκανούς!  Εν τω μεταξύ οι κίτρινες κάρτες από την τρόικα πέφτουν σύννεφο…. Κλείσιμο αχρήστων οργανισμών δεν γίνεται, μετατάξεις ή όλα τα άλλα αναγκαία μέτρα όσον αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους δεν γίνονται, ετοιμάζονται δε και κομματικές προσλήψεις μέσω των ΜΚΟ (!!!).  Κρίμα που πριν από λίγες ημέρες όταν έγινε γνωστό ότι απεβίωσε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αν. Πεπονής όλοι στο Κίνημα εκθείαζαν το έργο του και ειδικά την δημιουργία του ΑΣΕΠ που έβαλε ένα τέλος στις κομματικές προσλήψεις!!!!!  Εν τω μεταξύ ο κόσμος που τρώει από τα σκουπίδια αυξάνεται, η ανεργία αυξάνεται, γενικά αυξάνεται ραγδαία η δυστυχία του κόσμου.  Και η κυβέρνηση τι κάνει;  Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα… Πέρα βρέχει… Δεν τρέχει κάστανο… 
 Τι δεν κατανοούν λοιπόν;  Τι δεν μπορούν να αντιληφθούν; Τι θα γίνει αν καταστραφεί η χώρα;  Που θα τρέξουν να κρυφτούν μετά;  Και ας πούμε ότι όλοι αυτοί οι κύριοι που μας οδήγησαν εδώ θα την κοπανήσουν από την Ελλάδα.  Για τους συγγενείς τους, για τους φίλους τους, για τους δικούς τους ανθρώπους που δεν θα έχουν την δυνατότητα να τους ακολουθήσουν δεν τους νοιάζει;  Τι θα γίνει λοιπόν κύριε Παπανδρέου; Θα χρησιμοποιήσετε και το φραγγέλιο στο κόμμα σας, στους υπουργούς σας ή θα το χρησιμοποιείτε μόνο πάνω στον Ελληνικό λαό;  Τι να κάνει ο λαός τις φιλότιμες σας προσπάθειες όταν το τελικό για εκείνον αποτέλεσμα είναι μια τρύπα στο νερό.  Και στο κάτω κάτω της γραφής, αν δεν μπορείτε να ελέγξετε το κόμμα σας, αφήστε να δοκιμάσει και κάποιος άλλος μπας και δει και λίγο φως ο δυστυχής αυτός λαός… Τόσους και τόσους δελφίνους έχετε στο ΠΑΣΟΚ!
 Α, και κάτι άλλο.  Τι Διογένης θα ήμουνα αν δεν έψαχνα με το φανάρι όχι άνθρωπο αλλά κανέναν πολιτικό που να υποφέρει με όλα αυτά τα μέτρα.  Μήπως έχετε δει κανέναν, λέμε τώρα;  Και μάλιστα ανεξαρτήτως κόμματος;  Προφανώς η δουλειά αυτή δεν περνά κρίση, τουλάχιστον οικονομική!

7 σχόλια

  1. Η Κυβέρνηση αυτή έχει μιά τρομερη ικανότητα να δημιουργεί προβλήματα και στη συνέχεια να προσποιείται ότι παλεύει να τα λύσει.
    Ακόμα και στις ανθελληνικές τοποθετήσεις των ξένων το έναυσμα το έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός με τις δηλώσεις του ότι κυβερνά διεφθαρμένη χώρα και τόσο άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρετε τι θα πει να προσπαθείτε να βάλετε στο μαντρί αγριοκάτσικα; Οι έλληνες δεν γνωρίζουν από εφαρμογές των νόμων! Έτσι τους έμαθαν! Πιαστήκανε να κλέβουν και για να γλυτώσουν κλείσανε τη Βουλή! Γίνεται καλύτερο και αποτελεσματικότερο μάθημα; κλέβεις; Βρες τρόπο να ξεφύγεις! Μπορείς! Και ο πολύς λαός; Προσπαθεί να καταλάβει και χάνει τα νερά του! και κάνει ό,τι μπορεί για να μην πληρώσει στο κράτος αφού δεν μπορεί αλλιώς να κλέψει. Και το κράτος; οπως έστρωσε κοιμάται! Δεν μπορεί να μαζέψει και συνεχίζει να δανείζεται! Και το χρέος ανεβαίνει! Και λέει ο καλοθελητής: τα φάγανε! Σίγουρα φάγανε , αλλά τα πολλά τα πήραν δανεικά για να κρατήσουν με αυτά την οικονομία όρθια! Αλλά ως πότε; Σήμερα η σύγχηση έχει φτάσει στο μέγιστο που μπορεί.Και η πατάτα είναι τόσο καφτή που είναι άτυχος όποιος την κρατεί! Πιο άτυχος θα είναι ο άνθρωπος που ενώ ζει στη νομιμότητα και εργάζεται και εργαζόταν ευσυνείδητα τώρα καλείται να πληρώσει τόσα που δεν μπόρεί! Και αγνοεί τι έρχεται. Και αδυνατεί να βοηθήσει για να μην έρθει! Το ποτήρι είναι χαμηλά. Μακάρι να πιουν όλοι μια γουλιά ως τη νέα σοδειά.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για την Ι Μουνι Μιμης...και για τους άλλους διανοητικά καθυστερημένους
    φτωχοκαμπινέδες του πασοκ.



    Καλύτερα φιλέτα στα αδέσποτα, παρά δάνεια στα λαμόγια των ΜΜΕ !
    Τρέξτε τώρα κύριοι Τραπεζίτες μας να μαζέψετε τον τραχανά που απλώσατε στα λαμόγια των ΜΜΕ.
    -----------------------------------
    Σε πόσα άθλια κανάλια και πατσαβουροφυλλάδες, που δεν πιάνουν μία στην εποχή του Ίντερνετ, σπεύσατε να σπρώξετε εκατοντάδες εκατομμύρια θαλασσοδάνεια ;
    Από τι μπορούν να σας προστατεύσει τώρα ο ξεπεσμένος υπόκοσμος των ΜΜΕ-δεν είναι όλοι ίδιοι, υπάρχουν και κάποιοι έντιμοι, οι οποίοι δεν εκβιάζουν για δάνεια.

    Εσείς κε Σάλα για παράδειγμα, πόσα εκατομμύρια ευρώ δάνεια δώσατε σε εφημερίδες- σαπάκια που αν πάθει κάνα έμφραγμα, εγκεφαλικό η τροχαίο ο εκδότης, δεν πρόκειται να πάρετε πίσω ούτε στυλό ;
    Από τα 120 εκατ. που δώσατε στον Γιαννίκο πόσα θα πάρετε πίσω κε Σάλα ;

    Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους.

    Η Eurobank μαθαίνω ότι έδωσε 50 μύρια σε εκδότες του βλαχομπαρόκ lifestyle.
    Αυτά πότε θα τα πάρετε πίσω κε Λάτση μας, όταν οι συγκεκριμένοι Όμιλοι, δεν πληρώνουν πλέον ούτε τους συντάκτες τους ;

    Για ποιο λόγο κύριοι Τραπεζίτες μας, αυτή η επιλεκτική ευαισθησία προς τα ΜΜΕ ;
    Τι κερδίσατε κάνοντας πλούσια κάποια λαμόγια που σας προσφέρουν τάχα μου «προστασία» ;
    Από ποιον σας προστατεύουν στη τελική ;

    Ελπίζω να έχετε συνειδητοποιήσει πλέον
    πως τα λεφτά σας θα έπιαναν τόπο αν τα κάνατε καλοψημένα φιλέτα για τα αδέσποτα της Ελλάδας, οι ψυχές των οποίων θα σας ευγνωμονούσαν παρά για τους σκατόψυχους ιδιοκτήτες-λαμόγια (εξαιρούνται οι έντιμοι) των ΜΜΕ.

    Επιτέλους κύριοι Τραπεζίτες μας, λίγη σύνεση, λίγη σωφροσύνη, έστω κάποιος σεβασμός στους κανόνες του Καπιταλισμού -δεν σας λέω να γίνεται κομμούνια.

    Αλλά πως είναι δυνατόν να δίνεται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στον υπόκοσμο των ΜΜΕ ;
    Σοβαροί να είσαστε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αυτό που γίνεται τώρα είναι ένα έγκλημα"..

    Αφού το λέει ο Πρετεντέρης έτσι θα είναι..

    "Αυτό που γίνεται τώρα είναι ένα έγκλημα..γίνεται ένα πραγματικό έγκλημα.."
    Αυτά και άλλα πολλά είπε χθες ο κ.Πρετεντέρης στο MEGA που αναφέρθηκε σε γελοίους στόχους, στα μέτρα και στην ύφεση.

    Κε Βενιζέλε μου, Η ύφεση δεν είναι φυσικό φαινόμενο, δεν είναι η καταιγίδα Αιρίν..η πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας την έφερε.
    Δεν την έφερε ο Θεός..ούτε απ΄ τον πλανήτη Άρη έπεσε..



    1 σχόλιο:
    Το γιαούρτι είναι τελικά πολύ θαυματουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H diakybernhsh ths xwas einai sta xeria twn isxyrwn syntexniwn. Farmakopoioi, tarifes kai forthgatzhdes elegxoyn ta basika Ypoyrgeia. Se rolo ypallhloy poy ektelei entoles kai xathria bolemenwn oi Loverdos kai Repas. E3airesh o Ragousis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H diakybernhsh ths xwras einai sta xeria twn isxyrwn syntexniwn. Farmakopoioi, tarifes kai forthgatzhdes elegxoyn ta basika Ypoyrgeia. Se rolo ypallhloy poy ektelei entoles kai xathria bolemenwn oi Loverdos kai Repas. E3airesh o Ragousis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μεγάλε 3.20,τις πιο μεγάλες και τρανές συντεχνίες που είναι οι
    τραπεζίτες,οι βιομήχανοι,οι καναλάρχες γιατί τις ''ξεχνάς'';;
    Μήπως γιατί σου χαλάνε την άνοστη σούπα του κοινωνικού αυτοματισμού που πας να φτιάξεις;
    Να ξέρεις πάντως ότι,όπως όλες οι έννοιες έχουνε ξεσκιστεί στη χώρα (σύνταγμα,δημοκρατία,δικαιοσύνη,
    ισότητα κλπ) σύντομα θα γίνει και κάτι καλό:θα...ξεσκιστεί και η έννοια του κοινωνικού αυτοματισμού.
    Και θα σταματήσει να περιέχει το φαρμακοποιό και τον ταξιτζή και θα
    αρχίσει να περιλαμβάνει αυτούς που
    ''ξεχνάς''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση