GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραματικό τηλεφώνημα Βενιζέλου στον Παπανδρέου...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ενας από τους βασικός λόγους που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας έκανε τον Γ. Παπανδρέου ν...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ενας από τους βασικός λόγους που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας έκανε τον Γ. Παπανδρέου να επιστρέψει στην Αθήνα ήταν το τηλεφώνημα που του έκανε ο Ευ. Βενιζέλος από την Πολωνία μετά τη σύνοδο του Eurogroup. Το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος ήταν κατά τις πληροφορίες δραματικό, χωρίς να...
 είναι μέχρι στιγμής γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό πάντως οδήγησε τον κ. Παπανδρέου στην οριστική απόφαση να ματαιώσει το ταξίδι στις ΗΠΑ.

17 σχόλια

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!!!!
    ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡ, ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έξαλλοι οι Ευρωπαίοι απαγόρευσαν στον αμερικαο ΓΑΠοτσιράκι
    το ταξιδάκι στις ΗΠΑ !!

    Σύμφωνα με ευρωπαίους αξιωματούχους, διάφοροι Υπουργοί Οικονομικών ήταν εξω φρενών με την πρόθεση του ΓΑΠ να λείπει στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα τη στιγμή που οι ίδιοι θα συνεδρίαζαν προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας.
    Έτσι του διαμήνυσαν ότι θα τα τινάξουν όλα στον αέρα αν τολμήσει και στείλει τον Βενιζέλο σε ένα από τα κρισιμότερα συμβούλια για την Ελλάδα και ο ίδιος συναντάται με αμερικανοεβραίους και τον Ερντογάν στις ΗΠΑ.

    Κατόπιν αυτών ο ΓΑΠ αποφάσισε να γυρίσει εσπευσμένα από τις ΗΠΑ όπου ήδη βρίσκονταν και να ακυρώσει την εμφάνισή του στη σύνοδο του ΟΗΕ, κάτι που αναμένεται να πυροδοτήσει πάλι τα σενάρια χρεοκοπίας κ.λπ.

    « Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου στην ευρωζώνη και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η χώρα, ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αποφάσισε να αναβάλλει την προγραμματισμένη επισκεψή του στις ΗΠΑ» αναφέρει η κυβερνητική ανακοίνωση .
    ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΓΑΖΕΣ
    ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΙΜΟΡΡΑΙΟΝΤΑ ΚΩΛΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ.ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ. ΦΟΡΟΣ 20% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΔΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΜΑΣΕΛΕΣ ΜΑ ΤΑ CDS.
    ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΞ.
    ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ.
    ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούσατε,ακούσατε!!Ανεβλήθη το ταξίδι του ΓΑΠ!!Ωιμέ,πτωχεύουμε,δεν μας δίνουν τη δόση!Τί λέτε μωρέ;Πόσες φορές θα επαναλάβετε την ίδια κομπίνα;Τί διάολο θέλετε επιτέλους ξεφτιλισμένα τομάρια που ούτε ένα ευφάνταστο σενάριο δεν μπορείτε να φτιάξετε;Πτωχευμένοι δεν είμαστε;Τί παραπάνω θα χάσουμε δηλαδή;Αλλά σ ένα λαό που μια ζωή σπαράζεται στους εμφυλιους,αυτό αξίζει.Αντε να δω πότε θα ξυπνήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΙΣΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΕ. ΕΙΣΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΠΑΣ.........ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ US ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ @@ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΗΔΕΝ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΜΠΕΝΥ,ΠΑΕΙ... ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΠΙΑ .Η ΡΗΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΗΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΟΝΟΤΟΝΗ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΠΕΝΥ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΕ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΑΣΣΟ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕΣ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ,ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.
    ΕΝΩ ΤΟ ΒΟΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΒΟΔΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και του είπε ο Βενιζέλας.

    Πρόεδρε. Αυτοί δεν μου δώσανε την Δόση, για την ΣΠΟΓΓΩΔΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ..

    Αλλά μου είπαν για ένα μήνα
    να τρώω Αμελέτητα Συντρόφων
    (μεταξύ τους είναι και διακριτικοί, δεν λένε την λέξη, Αρχίδια)..και βλέπουμε μετά.

    Επειδή τα το κόματος είναι τζούφια
    μήπως, να ζητήσω και μερικά απο
    στις Ντόρας και Καρατζαφέρη, και του Κουβέλη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαν το σκύλο που χάσαμε τρέχει ο χαζο-Γιώργης.
    Δεν ξέρει πιά ούτε και για ποιόν πρέπει να γαυγίζει. . .
    Κάτσε του λένε. . κάθεται
    Τρέξε του λένε. . τρέχει.

    "good boy George, goood boooyyy"


    ---Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Logiko. Otan analambaneis kapoies ypoxrewseis kai den tis threis... Gia to anoigma... p.x. twn kleistwn epaggelmatwn o kyrios... A. Loverdos akoma... den 3erei... tipote.. To kleisto epaggelma twn farmakopoiwn akoma... to anoigei... o kyrios... A. Loverdos... Thn klhronomikothta twn kratikwn adeiwn leitoyrgias twn farmakeiwn kai tis mayres... paranomes agorapwlhsies kratikwn adeiwn, akoma... tis polema... h Kybernhsh me ton Prw8ypoyrgo kai ton kyrio... A. Loverdo... Logia... kai desmeyseis kyrie Papandreou, alla apo pra3eis... Kleista epaggelmata kai Eyrwph, den kollane... kyrioi... toy PA.SO.K..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το τι μαλακίες γράφονται στα σχόλια δε λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δραματικό τηλεφώνημα Βενιζέλου στον Παπανδρέου...

    ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΕΧΑΑΑΑ
    ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΛΑΣΩ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση