GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ΜΚΟ της Δυτικής Μακεδονίας...

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΚΕ-ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Γ...

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΑΜΚΕ-ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ: ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΥΨΙΠΥΛΗ
ΜΕΛΟΣ: ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΓΙΑΤΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ...
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΒΒΑΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΣΚΟΡΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΙΝΕ ΓΣΕΕ
Πρόεδρος   : Γιάννης Παναγόπουλος
Αντιπρόεδρος Α’  : Δημήτρης Στρατούλης
Αντιπρόεδρος Β’   : Γιώργος Ποντικός
Γραμματέας Οικονομικού : Νικόλαος Κιουτσούκης
Διευθύνων Σύμβουλος  : Φρατζέσκος Φατούρος
Μέλος    : Δημήτρης Μπαζίγος
Μέλος    : Νίκος Τσιούνης
Μέλος    : Μιχάλης Κουρουτός
Μέλος    : Κώστας Καπέλλος
Μέλος    : Κώστας Βερυκάκης
Μέλος     : Σοφοκλής Κοντόπουλος
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΙΠΑΔΜ)
Τράντης Χρήστος (Πρόεδρος)
Βίκας Κων/νος (Αντιπρόεδρος)
Βάρκας Γιώργος (μέλος)
Καρλόπουλος Ευάγγελος (μέλος)
Παπαδόπουλος Αθανάσιος (μέλος)
ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ "Ο ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ"
Πρόεδρος: Μπατσή Άννα
Αντιπρόεδρος: Τσίτσας Θεόδωρος
Γενικός Γραμματέας: Μπούρτσος Αθανάσιος
Ταμίας: Μπόραβος Γεώργιος
Έφορος Αναβάσεων, Χιονοδρομίας & Αναρρίχησης: Τσιούτσιος Γεώργιος
Έφορος Καταφυγίου: Μάνος Χαρίσιος
Έφορος Βοτανικού Μουσείου: Τριανταφύλλου Γιάννης
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Πατσάκας Αναστάσιος
Έφορος Υλικού & Περιουσίας: Καλαμπούκας Ιωάννης
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΡΕΣΠΩΝ(CTP)
SCHEINER GABRIELA: ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΛΗ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΟΥΖΕΛΗ ΣΟΦΙΑ: ΤΑΜΙΑΣ
ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΠΑΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΛΕΓΚΤΗΣ
ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ: ΜΕΛΟΣ

2 σχόλια

  1. Βόμβα ΑΣΕΠ στα «πράσινα stage».


    Θα τρίζουν τα κόκκαλα του μακαρίτη του Πεπονή γράφαμε στις 16 Αυγούστου όταν μυριστήκαμε ότι το ΠΑΣΟΚ πάει να κάνει προσλήψεις από το παράθυρο στους δήμους.

    Αυτό το θέμα λοιπόν ανακάλυψαν ξαφνικά τα ΜΜΕ και ειδικότερα το Mega που τελευταία ασκεί αντικυβερνητική πολιτική.

    Αλλά επρόκειτο για ένα θέμα ολοφάνερα σκάνδαλο. Το είπε ουσιαστικά και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Γ. Βέης, μιλώντας σε διακομματική επιτροπή της Βουλής. Όπως αποκάλυψε η Αρχή δεν έχει καμιά ανάμειξη στην πρόσληψη μέσω ΜΚΟ 55.000 συμβασιούχων σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.

    “Εμείς δεν θα έχουμε καμία ανάμειξη. Δεν τα ξέρουμε, δεν είναι στις αρμοδιότητες μας. Δεν έχουμε κανένα λόγο να εμπλακούμε“, δήλωσε ο Γ. Βέης, αναφερόμενος στον τρόπο επιλογής ανέργων μέσω ΜΚΟ, οι οποίοι θα απασχοληθούν – με πεντάμηνες συμβάσεις – σε Δήμους. Αιτιολογώντας την άρνηση αυτή του ΑΣΕΠ, ο κ. Βέης σημείωσε πως όταν έγινε η σχετική πρόταση από τον Υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, ήταν ήδη “τετελεσμένα γεγονότα και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ουσιαστικό έλεγχο και δύσκολα θα έβαζες την υπογραφή σου”.

    Τι είπε ουσιαστικά; Ότι δεν μπορούσε αυτός να υπογράψει για προσλήψεις που ήδη είχαν αποφασιστεί. Δεν είναι γλάστρα ο ΑΣΕΠ παρά τα προβλήματα που έχει.

    Ο κ. Βέης πρόσθεσε ότι το ΑΣΕΠ θα μπορούσε να προσφέρει την τεχνογνωσία του και να κάνει προτάσεις για να βελτιωθούν οι διαδικασίες, τόσο της προκήρυξης όσο και της αίτησης, “ώστε να δημιουργείται δυσκολία στο να γίνονται σφάλματα και παρατυπίες”.

    Οι βόμβες του Βέη θα έπρεπε κανονικά να ταρακουνήσουν την κυβέρνηση η οποία όλο αυτό τον καιρό έπαιζε με το ηθικό πλεονέκτημα έναντι της ΝΔ. Τώρα, όμως, που βάζουν από το παράθυρο των αμαρτωλών ΜΚΟ χιλιάδες εργαζόμενους τι θα πει;

    Φυσικά δεν είναι κακό να προσλαμβάνεις κόσμο, ειδικά την περίοδο αυτή. Όταν όμως το κάνεις προκειμένου να βολέψεις δικά σου παιδιά, καταργώντας κάθε έννοια νομιμότητας, τότε κάποιος πρέπει να μιλήσει.

    Στο μεταξύ, την εξαίρεση των ΜΚΟ από τη διαδικασία των προσλήψεων και την ανάθεση της επιλογής των συμβασιούχων στο ΑΣΕΠ ζητούν με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσαν δέκα βουλευτές της ΝΔ, σχετικά με τη συμμετοχή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.

    «Μέρα με την ημέρα ξηλώνεται το πουλόβερ του μηχανισμού προσλήψεων που έστησε η κυβέρνηση με αμαρτωλές ΜΚΟ. Τι έχεις Γιάννη; Τι είχα πάντα; Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε με αφορμή την κατάθεση της ερώτησης ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

    Ο βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «στα λόγια» μιλά για διαφάνεια και αξιοκρατία, αλλά στην πράξη «προωθεί το ρουσφέτι και τις πελατειακές αντιλήψεις».

    Την ερώτηση υπογράφουν οι βουλευτές Μ. Χαρακόπουλος, Κ. Τασούλας, Ν. Νικολόπουλος, Κ. Χατζηδάκης, Μ. Σαλμάς, Α. Λυκουρέντζος, Γ. Βρούτσης, Κ. Τζαβάρας, Κ. Καραγκούνης και Κ. Μαρκόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ είνε κάποιο σκάνδαλο στην δυτική Μακεδονία που θέλει ψάξιμο αυτό είναι με την ΜΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΔΕΔΟΝΙΑΣ (ΙΠΑΔΜ)
    Πίσω από ένα βαρύγδουπο όνομα που παραπέμπει σε οργανισμό του Ελληνικού Δημοσίου βρίσκεται μια καλά οργανωμένη επιχείρηση ενός δημοσίου υπαλλήλου του κ. Τράντη, ενός οπτομέτρη, κ. Βήκας και ενός Καθηγητή του ΤΕΙ Κοζάνης.
    Οι κύριοι κατάφεραν τόσα χρόνια να ξεγελάσουν τους πάντες στην Κοζάνη και με το πρόσχημα του ονόματος να στήσουν μια επιχείρηση η οποία φορολογείται ως σύλλογος, καταλαμβάνεται τι σημαίνει αυτό.
    Κάνουν τα πάντα από μελέτες επιχειρήσεων και οργανισμών σε ευρωπαϊκά προγράμματα, μέχρι εγκατάσταση φωτοβολταϊλων και από εκδόσεις μέχρι εμπορία φυτών, ότι τους ζητήσετε το κάνουν, ΠΡΟΣΟΧΗ είναι δημόσιοι υπάλληλοι και παρουσιάζουν ως Σύλλογος ζημιές, η φοροδιαφυγή σε όλο της το μεγαλείο.
    Δυστυχώς οι κύριοι τυγχάνουν της εμπιστοσύνης πολλών αρχόντων της αυτοδιοι΄κησης τουλάχιστον αξιοποιώντας τις εκάστοτε θέσεις τους και στα δύο μεγάλα κόμματα.
    Τελευτάια τους μεγάλη επιτυχία είναι η ίδρυση Συνεταιρισμού Ενεργειακών Φυτών με ΟΧΙ πάνω από 10 μέλη. Ναι κι όμως βρήκαν κανα δυο τρία κορόιδα και βάλαν υποφαές στην Αιανή ίδρυσαν Συνεταιρισμό με πρόεδρο τον Τράντη, όπως καταλάβατε πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού ένας Δημόσιος Υπάλληλος.
    Γύρω από αυτό με λεφτά της πρώην Νομαρχίας και άλλων κρατικών φορέων έστησαν μυθοπλασίες περι τεχνογνωσίας και έκαναν ανα τον Νομό ημερίδες ενημέρωσης.
    Ένα ακόμη ευρωπαϊκό πρόγραμμα που τους δόθηκε ήταν αυτό από τον Δήμο Αιανής περί παραδοσιακής κουζίνας, κατι βρήκε ο Τράντης(από σάλτσες δεν τον φτάνει κανείς). Γιατί από τον Δήμο Αιανής διότι λογιστής της ΜΚΟ και της εταιρείας δηλαδή είναι ο πρώην Δήμαρχος Αιανής κ. Τζέλος ο οποίος τυγχάνει υπάλληλος της εφορίας Κοζάνης και διατηρεί παρανόμως τα βιβλία της ΜΚΟ σπίτι του με την υπογραφή κάποιου λογιστή
    Είναι παρα πολλά που μπορεί να πει κανείς εαν αυτή η ΜΚΟ φαντάζομαι και άλλες λειτουργούν έναντι των επιχειρήσεων αθέμιτα, διότι πληρώνουν λιγότερο φόρο και κατά δεύτερο μιλάμε για δημοσίους υπαλλήλους , να γιατί η ανεργία στην είναι στα ύψη και το επιχειρεί στο ναδίρ.
    Εισαγγελεις, ΣΔΟΕ, Ελεγκτες Δημόσιας διοίκησης, Εργατικά κέντρα, Επιμελητήριο ΟΛΟΙ πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με την συγκεκριμένη ΜΚΟ και όσους την εκπροσωπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση