GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή..."

Από τον Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Μέλος Π.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ Δυο χρόνια τώρα μοιραίοι άνθρωποι , μικροί και άβουλοι, αναποτελεσματικοί και ανεύθυνοι βρ...

Από τον Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ
Μέλος Π.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ

Δυο χρόνια τώρα μοιραίοι άνθρωποι, μικροί και άβουλοι, αναποτελεσματικοί και ανεύθυνοι βρέθηκαν σε πολύ σπουδαίες θέσεις και οδήγησαν τη χώρα στη καταστροφή.
Κύριοι της κυβέρνησης, συνέλθετε, αλλάξτε ρότα.
Τα εισπρακτικά μέτρα δεν οδηγούν πουθενά.
Οδηγείτε τη χώρα στη καταστροφή.
Η χώρα δεν είναι ούτε Σουδάν ούτε Σομαλία.
Έχει ΑΕΠ.
Τέρμα τα....
επικοινωνιακά τερτίπια.
Ο λαϊκισμός και η πατριδοκαπηλία μέχρι εδώ.
Οι εθνοσωτήρες μας τελείωσαν.
Συνέλθετε πριν είναι αργά για το λαό και την πατρίδα μας.

33 σχόλια

  1. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
    ΣΤΟΝ ΛΕΧΡΙΤΗ...ΤΟΝ ΜΙΜΗΚΟ
    ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ & ΤΟΥ ΟΠΑΠ $$$$$$

    “ Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω.
    Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον
    πούτσο !”.
    _______________________________
    Τα λόγια αυτά του Καραϊσκου έρχονται πλέον στο στόμα κάθε Έλληνα, ύστερα από τις δηλώσεις του ανεκδιήγητου αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Βενιζέλου. Και μια ακόμη φράση. Δεν πάει άλλο.

    Ο τσάρος της οικονομίας, ο οποίος πλέον μετράει μέρες αυτός και η κυβέρνησή του, ανακοίνωσαν νέα μέτρα για να σώσουν, για ακόμη μια φορά την Ελλάδα. Τόσες φορές που την έχουν σώσει άλλωστε…

    Καταλάβαμε όλοι καλά τι εννοούσε όταν έλεγε χθες ότι χρειάζεται να κάνουμε ένα …ντου. Εννοούσε να ξανακάνει ντου στα σπίτια μας, στις άδειες τσέπες μας. Το έκανε λοιπόν το ντου ανακοινώνοντας νέο τέλος ακίνητης περιουσίας για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων, για περισσότερους από 5 εκατ. πολίτες που έχουν την ατυχία να έχουν από μια γκαρσονιέρα μέχρι μια πολυκατοικία.

    Μετά τους κεφαλικούς φόρους έρχονται και οι φόροι σε κάθε κτίριο με την καινοφανή δικαιολογία ότι πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη για να σώσουμε τη χώρα.

    Η πραγματική αιτία είναι ότι η κυβέρνηση απέτυχε και τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι τα σπασμένα.

    Φόρος, λοιπόν για δύο χρόνια σε όλα τα ακίνητα από 0,5 λεπτά έως 10 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, από το πρώτο τετραγωνικό. Θα τον πληρώσουμε φέτος εφάπαξ μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ και του χρόνου σε δόσεις. Πιστεύουν ότι θα πληρωθεί κατά μέσο όρο ένα ποσό γύρω στα 4 ευρώ/τ.μ. ώστε να βρεθούν τα 2 δισ. ή και παραπάνω για να κλείσει η μαύρη τρύπα του 2011.

    Για να χρυσώσει το χάπι ο κ. Βενιζέλος είπε ότι θα γίνει με δίκαιο τρόπο, με τους έχοντες μεγάλα και ακριβά σπίτια να πληρώνουν περισσότερο και τους μη έχοντες λιγότερο.

    Επίσης ανακοίνωσε περικοπή μισθού για όλους τους πολιτικούς και τους κρατικούς αξιωματούχους και αιρετούς εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    Κατά τα λοιπά, ο κ. Βενιζέλος μιλούσε επί μία ώρα για να μας πείσει ότι το κάνει με κρύα καρδιά αλλά πρέπει να σώσει τη χώρα.

    Απίστευτη η δήλωσή του “μας λείπουν σχετικά μικρά ποσά για να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα του 2011″. Είναι κατ’ αυτόν μικρή η φοροεπιδρομή 2 δισ στις τσέπες μας.

    Ακόμη πιο απίστευτη η δήλωσή του ότι δεν θα υπάρξει καμιά επιπλέον επιβάρυνση για τους πολίτες!!!

    Επίσης, ότι όλα αυτά τα κάνουμε για να αποστομώσουμε τους ξένους που λένε ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε.

    Παραδέχθηκε υστέρηση στα έσοδα, παραδέχθηκε ότι έπεσαν έξω στις προβλέψεις για την ύφεση που πήγε στα 5,3%, παραδέχθηκε ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι ανίκανος να εισπράξει τα έσοδα που πρέπει.

    Το εντυπωσιακό είναι η πρόβλεψή του ότι από τον ερχόμενο Μάρτιο θα έχουμε επιτέλους πλεόνασμα 3 δισ. ευρώ και ότι βγαίνουμε από το τούνελ των ελλειμμάτων.

    Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε απόγνωση και καθώς πνέει τα λοίσθια, κάνει τραγικά λάθη. Μόλις μια εβδομάδα πριν ο κ. Βενιζέλος στη συνέντευξη τύπου που είχε δώσει είπε ότι η τρόικα δεν τον πιέζει για τίποτε, ότι είναι καλό το κλίμα, ότι δε ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις. Έκτοτε ανακοινώνονται νέα μέτρα φορολογικού χαρακτήρα, ανακοινώνονται απολύσεις στο δημόσιο, μειώσεις μισθών και συντάξεων. Κι όλα αυτά για να έρθει ξανά η τρόικα στην Αθήνα.

    Ας πούμε, όμως, ότι τα μέτρα ήταν αναγκαστικά, δε γινόταν αλλιώς. Μας διαβεβαιώνουν ότι σε τρεις μήνες που θα έλθει η τρόικα για την 7η δόση δε θα ζητήσει κι άλλα μέτρα;

    Μας διαβεβαιώνουν ότι θα εισπράξουν τους φόρους που πρέπει κι ότι το 2012 δε θα χρειαστούν κι άλλα μέτρα;

    Φυσικά όχι αλλά η ουσία είναι αλλιώς.
    Αυτή η κυβέρνηση είναι αδύνατο να προλάβει να εισπράξει κι αυτό το χαράτσι.
    Δε θα είναι εδώ για να το κάνει +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ, ΜΑΣ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΚΑΠΕΛΟ.
    ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΚΟΤΖΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,
    ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΣΤΑΖΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΙΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ,
    ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ
    ΚΟΡΟΪΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι σωστοί άντρες στην περίπτωση σου παραιτούνται απο το κόμμα καταγγέλοντας τον υπεύθυνο, εσύ φοβάσαι να το κάνει γιατί λέγεται Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν προκειται να σε διαγραψουνε.παραιτησου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Παναγιωτακόπουλε
    Επιτέλους, ή θα σταματήσετε να κάνετε φθηνές καταγγελίες ή θα παραιτηθείτε. Γιατί δεν είναι δυνατόν να τους θεωρείτε "λαμόγια", απ' ότι καταλαβαίνω από το άρθρο σας, και να κάθεστε και να συναγελέζεστε μαζί τους. Λυπάμαι, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να τελειώσει το δούλεμα και από μέρους σας. Όλοι στα σπίτια σας πλέον κ. Παναγιωτακόπουλε, γιατί καταστρέψατε τον τόπο. Ουστ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Πόρνη των Εθνών.

    Εδώ και τώρα να απαιτήσουμε ως Ελλάδα με προσφυγές σε όλα τα Διεθνή Φόρα να μας επιστραφεί το Κατοχικό Δάνειο, αλλά και να καταβληθούν οι Πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα από την Πόρνη των Εθνών Γερμανία, από την Βαβυλώνα της Αποκαλύψεως που διέφθειρε και διαφθείρει Κράτη και Κυβερνήσεις, και όχι μόνο αυτό, αλλά και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
    Από αυτήν που κρύβει, προστατεύει και αμνηστεύει τους ανά την Υφήλιο διαφθορείς οικονομικούς πράκτορες της, και που στήριξε την δική της οικονομική ευμάρεια και ισχύ , στην διαφθορά που αυτή δημιούργησε διεθνώς.
    Από αυτήν που αιματοκύλησε δυο φορές ολόκληρο τον κόσμο τον περασμένο αιώνα. Από αυτήν που έχει ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς ο Μιλιταρισμός και ο άρρωστος εθνικισμός είναι στο αίμα της, αλλά αυτή την φορά όχι με κανόνια, καθώς αυτά τα αντικατέστησε και επιτυχώς μάλιστα με την Υπηρεσία Επιστημονικής Διαφθοράς Ξένων Ηγετών και Αξιωματούχων, αλλά με την Οικονομία, τις καταλήψεις Ξένων Εθνικών Εταιριών, και μεγάλων Εθνικών Οικονομικών Συμφερόντων, και δια μέσω αυτών, των Εθνών.
    Από αυτήν που αιματοκύλησε και διέλυσε την Γιουγκοσλαβία επειδή κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που αυτή η Πόρνη προκάλεσε, οι Γιουγκοσλάβοι αντάρτες αντιστάθηκαν σθεναρά, ηρωικά, στα στρατεύματα της.
    Από αυτήν που τώρα θέλει και το έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό να καταλάβει Οικονομικώς και την Ελλάδα μας, και θα το ολοκληρώσει αν της επιτρέψουμε τις επενδύσεις που θέλει να κάνει εδώ, και οι οποίες θα είναι επενδύσεις Κατοχής.
    Με κανένα τρόπο δεν πρέπει να δεχτούμε οι όποιες επενδύσεις να είναι αμιγώς με Γερμανικά κεφάλαια αλλά αυτά να είναι η μειοψηφία σε ένα σύνολο που και οι δορυφόροι της πρέπει να απέχουν.
    Και αυτήν την Οικονομική και μέσω αυτής Εθνική κατάληψη της Ελλάδας μας, η Πόρνη των Εθνών Γερμανία, η Βαβυλώνα της Αποκαλύψεως, την χρωστά στον εαυτό της από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που αυτή προκάλεσε και η Μάχη της Κρήτης την καθυστέρησε στην κατάληψη του Στάλινγκραντ, την κατάληψη ουσιαστικά της Σοβιετικής Ένωσης.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    Το πιο ωραίο το είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης στους «αδιάβροχους» στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Είπε λοιπόν: Ουσιαστικά, ο ελληνικός λαός πληρώνει την εκδίκηση μιας απατημένης γυναίκας, που μέσω του γιού της εκδικείται το λαό, ο οποίος χαιρέτησε ένα πρωθυπουργό που στη κοπέλα του έκανε ένα ευχάριστο σήμα να βγει από το αεροπλάνο.
    Αυτό πληρώνουμε» !!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ; ΕΣΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΧΙΔΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΜΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.youtube.com/watch?v=S9GlOpEQoMo&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαγαλαξιακό ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:

    Το μονοετές ελληνικό ομόλογο, απ' το 0,9% επί Καραμανλή, τερμάτισε το κοντέρ!!!!!!!!!

    Απόδοση ελληνικών ομολόγων:
    15ετούς 18,03%
    10ετούς 20,55%
    6ετούς 22,47%
    5ετούς 25,62%
    3ετούς 40,97%
    2ετές 56,97%

    και αν νομίζετε ότι δεν πάει παραπάνω... χάσατε!
    Κρατηθείτε και δείτε την απόδοση του 1ετούς ελληνικού ομολόγου:

    97,964%!!

    Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φώτο
    το ίδιο ομόλογο επί Καραμανλή είχε απόδοση 0,91%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ .....
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΙΓΗΡΙΑ !

    Στο 18,1 δισ. ευρώ εκτινάχθηκε το έλλειμμα του Δημοσίου σύμφωνα με το Reuters

    Από 14,81 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο

    Εκτινάχτηκε το έλλειμμα του ελληνικού δημοσίου, στην περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου. Όπως μεταδίδει το Reuters, αυξήθηκε στα 18,1 δισ. ευρώ, από 14,81 δισ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περίοδο το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παναγιωτακόπουλε χθές το ακατοίκητο που υποστηρίζεις πάλι Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα είπε, άν σε στενοχωρούν λοιπόν οι σοσιαλιστές έλα με μάς τους βάρβαρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΗ ΠΟΙΟΝ .ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΕ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ .ΚΑΤΙ ΖΗΤΟΥΝ .ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ.ΜΗΝ ΑΚΟΝΙΖΕΤΕ ΔΟΝΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΦΘΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ "ΕΚΘΕΣΕΙΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δε σου εξοφλούνε τα γραμμάτια και φωνάζεις ή έχασες καμιά πηγή αρπαχτής; Άντε πνίξου καημένε!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Οδηγήτε τη χώρα στην καταστροφή."
    ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ....ΟΛΟΝ ΠΑ$$ΟΚ
    __________________________________

    Πρόβλεψη – σοκ για έλλειμμα
    9% το 2011
    και 9,2% το 2012________

    Πρόβλεψη – σοκ για έλλειμμα 9% το 2011 και 9,2% το 2012, κάνει η Κομισιόν για την Ελλάδα, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο την οικονομία μας και την αξιοπιστία μας φυσικά.

    Να πούμε μόνο ότι ο προϋπολογισμός έκανε λόγο για έλλειμμα κάτω από 7,5% ενώ μετά την αναθεώρηση των τελευταίων ημερών το οικονομικό επιτελείο δεν ανέβαζε το ποσοστό πάνω από 8,5%. Αυτή η υστέρηση 1% ήταν που οδήγησε τον Ευ. Βενιζέλο στην ανακοίνωση των μέτρων από τη Θεσσαλονίκη και ειδικά στο νέο χαράτσι στα ακίνητα.

    Αν λοιπόν το έλλειμμα είναι μεγαλύτερο κατά 0,5% του ΑΕΠ ή πάνω από 1 δις ευρώ κι αν η ύφεση είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την αρχική πρόβλεψη τότε γεννάται το ερώτημα: Φτάνουν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες ή μέχρι το τέλος του έτους θα πάμε και σ’ άλλα, πιο σκληρά;

    Και το ακόμη χειρότερο. Αν του χρόνου το έλλειμμα είναι πάνω από 9%, τι κουραφέξαλα για έξοδο από την κρίση και πρωτογενές πλεόνασμα μας έλεγε ο πρωθυπουργός; Και μήπως το 2012 είναι ακόμη χειρότερο για τους Έλληνες από πλευράς μέτρων;

    Αν λοιπόν πιστεύατε ότι τα είδε όλα με την κυβέρνηση Παπανδρέου, γελαστήκατε. Κι αν περιμένετε ότι το ριφιφί στις τσέπες κάπου έχει τέλος με το… τέλος ακινήτων του Βενιζέλου, τότε δεν έχετε καταλάβει τίποτα από αυτούς που μας κυβερνούν

    Αν κι έχουμε φτάσει στο αμήν, αν και όλοι βρίζουν την κυβέρνηση για το νέο χαράτσι στην ακίνητη περιουσία, πριν ακόμα δουν το φως οι σημερινές πληροφορίες για το έλλειμμα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός άφησε χθες ανοικτό το ενδεχόμενο να επιβληθούν κι άλλα μέτρα.

    «Aν δεν είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, θα υπάρχουν πάντα διορθωτικές κινήσεις », απάντησε κυνικά σε σχετικη ερώτηση ο Γ. Παπανδρέου προαναγγέλλοντας δηλαδή ότι αν δεν πάμε και καλά και δεν κάνουμε ότι δεσμευτήκαμε θα φάμε κι άλλα μέτρα στο κεφάλι.

    Την ίδια στιγμή που από όλους ομολογείται η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής που βασίζεται στα μέτρα εισπρακτικού χαρακτήρα, η κυβέρνηση δεν ακούει τίποτε και ακολουθεί το δικό της δρόμο προς την καταστροφή.

    Βέβαια, το αστείο είναι ότι ο πρωθυπουργός επιμένει ότι η φοροεπιδρομή γίνεται με… δίκαιο τρόπο ενώ ο Βενιζέλος επιμένει ότι δεν πρόκειται για επιπλέον επιβάρυνση για το 2011.

    Το τραγικό όμως της υπόθεσης είναι ότι ακόμη και με τα σκληρά μέτρα η κυβέρνηση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να χρεοκοπήσουμε.
    Το είπε ο φωστήρας της οικονομικής σκέψης,
    Ευ. Βενιζέλος ( Ο ΜΠΕΝΥ ΧΙΛ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ)
    ο οποίος δεν απέκλεισε μια ελεγχόμενη χρεοκοπία της χώρας._____________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παναγιωτακόπουλε, μάλλον σου σάλεψε.
    Δεν εξηγείται αλλιώς.
    Συνεχώς κάνεις καταγγελίες, ΧΩΡΙΣ να προτείνεις την, κατά τη γνώμη σου, σωστή λύση.
    Γιατί, ή την ξέρεις και την υποδεικνύεις, ή αλλιώς σταμάτα.
    Μας ζάλισες. Δεν το καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι προτείνω; Κοινωνικό αυτοματισμό στα πάντα. Το αντίθετο δηλαδή από το δεν πληρώνω και κάνω κακό στο κράτος όπου το βρω. Μία κοινωνία που θα λειτουργεί σαν εφοριακός, αστυνομικός, πολεοδόμος, τελωνειακός, τροχονόμος, ελεγκτής υγειονομικού και ότι άλλο έχει σχέση με τον έλεγχο στο κάθε τι. Αυτό που με μεγάλη μαεστρία και πονηριά οι Έλληνες το ονόμασαν ρουφιανιά ανατρέχοντας σε παρωχημένες και άκυρες παρομοιώσεις με το παρελθόν. Εγώ λοιπόν το ονομάζω ευσυνειδησία και συμμετοχή. Το ονομάζω συνυπευθυνότητα και ωριμότητα. Το ονομάζω λύση του Ελληνικού προβλήματος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΟΝΟ ΔΥΟ? Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΟΛΗΤΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δώστε ένα υπουργείο στον Παναγιωτακόπουλο να τελειώνουμε βρε παιδιά!! Κάντε το όπως με τον Π.Οικονόμου. πετάξτε του ένα κόκαλο και θα δείτε πως θα γίνει αρνάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Που μπορω να βρω το βιογραφικο αυτου του κυριου.Αα και παρεπιπτοντος το γιαδουρομωρο του κινηματος που μεγαλωσε και δεν ακουγεται τι κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ποια ειναι αυτη η σκατοφατσα ρε παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΠΕΝΥ


    ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΙΠΟΣ..
    ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

    ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΜΕ ΤΑ 100 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 8.000 ΕΥΡΩ........

    ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΓΙΕΝ ΚΤΛ...

    ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΦΟΡΟΙ/ΕΙΣΦΟΡΕΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΑΥΤΗ..

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΒΓΑΛΑΤΕ.
    ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ..)

    ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

    ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    ΣΑΜΑΡΑ ΑΣΕ ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Ο ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ
    ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Σαμαρας πορδυπουργος χα χα χα χα ληγμενα πρεπει να περνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΖΩΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ
    ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. που πηγαν τα λεφτα οεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ Κου ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Κ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ 1)ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΔΙΑ 2) ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΏΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ κ 3) ΤΟ ΑΣΥΛΗΠΤΟ ΧΑΡΆΤΣΙ ΜΕΣΩ ΔΕΗ (ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ) κ την κομπίνα της ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ)
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
    Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΊΝΑΙ:
    <>,
    ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΜΩΣΗΣ,(ΕΚΤΌΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,φυσικά) π.χ. ΣΕ ΦΙΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΊΑ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΘΈΣΗ του ΝΑ ΕΊΝΑΙ
    <<. ΕΛΕΓΤΗΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑΣ >>
    ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.....κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση