GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερωτήματα για τη χορηγία της ΕΡΤ στο "Τρίτο Στεφάνι" και το "Παλλάς"...

Από το http://petraskandalou.blogspot.com/ Σκάνδαλο ολκής:  το κράτος διαφημίζει τον Γιαννίκο μέσω της ΕΡΤ... Τα όρια του σκανδάλου αγγί...

Από το http://petraskandalou.blogspot.com/

Σκάνδαλο ολκής:  το κράτος διαφημίζει τον Γιαννίκο μέσω της ΕΡΤ...
Τα όρια του σκανδάλου αγγίζει πλέον η προνομιακή σχέση του Κ. Γιαννίκου που εμπαίζει και κοροϊδεύει συστηματικά τους εργαζόμενους του Alter με το κράτος. Ενώ αρχικά το υπουργείο Πολιτισμού και ο Παύλος Γερουλάνος χάρισαν στο Παλλάς την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, «Τρίτο στεφάνι» τώρα τον διαφημίζουν κιόλας από την ΕΡΤ με τα λεφτά του ελληνικού λαού! Το γεγονός χρήζει διερεύνησης και ζητούνται απαντήσεις, τόσο από τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο για την απόφασή του να....


φύγει η παράσταση από το Εθνικό όσο και από τον υπουργό Επικρατείας, Ηλία Μόσιαλο, για την χορηγία της ΕΡΤ να τον διαφημίζει καθημερινά με αλλεπάλληλα σποτάκια! Αλήθεια, τι απαντά ο κύριος Ταγματάρχης;
Σημαντική λεπτομέρεια: υπεύθυνος για τις χορηγίες στο ΔΣ της ΕΡΤ είναι το μέλος και άνθρωπος του υπουργού πολιτισμού, δικηγόρος Γεωργανδρέας Ζάννος! Είναι σαφές ότι πρόκειται για σκάνδαλο και πρόκληση ταυτόχρονα στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, με απλήρωτους για περισσότερο από 8 μήνες οι εργαζόμενοι του Alter να υφίστανται τέτοιου μεγέθους κοροϊδία. Αν και στην πραγματικότητα το γεγονός ξεπερνάει τα στενά όρια του δοκιμαζόμενου σταθμού, αφού την ίδια ώρα που η κυβέρνηση προστατεύει περιπτώσεις τύπου Γιαννίκου, νομοθετεί το ένα χαράτσι μετά το άλλο, ξεζουμίζοντας εργαζόμενους και συνταξιούχους και αφήνοντας ασύδοτους φοροφυγάδες και λαμόγια!
πηγή : http://www.enimerosi24.gr/

6 σχόλια

  1. ολοι θα γινετε πουστηδες και πουτανες

    ρεε βαλτε δρ Κουτσουκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΖΑΝΝΟΣ
    ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    Το Fimotro, φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα για πρώτη φορά και κατ' αποκλειστικότητα τη διαπλοκή συνεργατών του Π. Γερουλάνου με εκδοτικά συμφέροντα και δικηγορικά γραφεία. Αυτό το ρεπορτάζ αποδεικνύει περίτρανα το πως και γιατί κάποιοι θέλουν...
    να βυθίσουν την ΕΡΤ στο σκοτάδι.

    Η Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου, συνεργάτης του Γιαννίκου και συνιδιοκτήτρια του Παλλάς -στα χαρτιά τουλάχιστον- από το 1995 διατηρεί μαζί με τον Γιώργο-Ανδρέα Ζάννο και τον Δημήτρη Σαραφιανό το δικηγορικό γραφείο «ΖΑΝΝΟΣ – ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ – ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ», το οποίο ειδικεύεται σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και δικαίου Μ.Μ.Ε.! Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα Γιώργος -Ανδρέας Ζάννος, σωστά μαντέψατε!

    Είναι ο Νομικός εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού του Π. Γερουλάνου και μέλος του Δ.Σ της ΕΡΤ, υπεύθυνος για τις χορηγίες!
    Ο συνέταιρος λοιπόν της Αρχοντούλας και συνεργάτης του Γερουλάνου, δίνει χορηγία της ΕΡΤ στο Παλλάς του Γιαννίκου- ο οποίος έχει απλήρωτους 700 ανθρώπους έχοντας καταπατησει κάθε φορολογική, εργασιακή και ασφαλιστική νομοθεσία!

    Του Γιαννίκου που γνώριζε ότι αν δεν πληρώσει τον κόσμο, το Alter θα σιωπήσει- και σίγουρα αυτό εξυπηρετεί πολύ την κυβέρνηση αφού ο σταθμός του Μπουρναζίου ασκεί την πιο σκληρή αντιμνημονιακή πολιτική!
    Και την ίδια στιγμή, ο Γ.Α. Ζάννος, ο συνέταιρος λοιπόν της Αρχοντούλας και συνεργάτης του Γερουλάνου ως μέλος του ΔΣ διαφημίζει την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, «Τρίτο στεφάνι» από την ΕΡΤ- την οποία ο Μόσιαλος διαλύει γιατί "λεφτά δεν υπάρχουν"!

    Αν αυτό δεν είναι διαπλοκή, την ώρα μάλιστα που πετιούνται στο δρόμο εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται,τότε τι είναι;;
    Στο μεταξύ, ήδη το enimerosi24.gr έχει παρουσιάσει τις αβάντες στον Κ. Γιαννίκο από τα διαφημιστικά της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες, το υπουργείο Πολιτισμού και ο Παύλος Γερουλάνος χάρισαν στο Παλλάς -του Κώστα Γιαννίκου- την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, «Τρίτο στεφάνι», διάρκειας 4 ωρών παρακαλώ αλλά και μία σειρά ακόμη παραστάσεων του ΚΡΑΤΙΚΟΥ Εθνικού Θεάτρου!
    Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αυτής και κυρίως το οικονομικό όφελος Γιαννίκου, δεν εχουν φυσικά ανακοινωθεί! Να διευκρινίσω για όποιον δεν γνωρίζει ότι ο Κώστας Γιαννίκος είναι ο άνθρωπος που ως διευθύνων σύμβουλος του Alter οδήγησε το κανάλι στην χρεοκοπία, σε φέσι 500 εκατομμυρίων ευρώ, σε χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, την εφορία και κυρίως οδήγησε 700 εργαζομένους σε απόγνωση!

    Ως "επιβράβευση" ο κ.Γερουλάνος, του έδωσε κρατικές παραστάσεις για να συντηρήσει τα επόμενα χρόνια την προσωπική του περιουσία- μέσω Παλλάς!
    Το "Παλλάς" βεβαίως επισήμως ανήκει στην Ελληνική Θεαμάτων, η οποία φέρεται να έχει μεταβιβαστεί -αφού άρχισαν οι περιπέτειες του Alter- στην κα Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου, νομική σύμβουλο των επιχειρήσεων Γιαννίκου η οποία χειρίστηκε νομικά και την υπαγωγή του σταθμού στο άρθρο 99.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ...
    ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
    ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ
    A! Nα μην το ξεχάσουμε.

    Στο ρεπορτάζ μας (εδώ) για το τρίο Γιαννίκου, Ζάννα, Γερουλάνου, τον ρόλο του μεσάζοντα παίζει ο Λάμπης Ταγματάρχης της ΕΡΤ. Α

    πό αυτόν περνάει το τελικό ΟΚ για τις πανάκριβες διαφημίσεις που παίζει η κρατική τηλεόραση, εντελώς...δωρεάν για τα περιοδικά του Γιαννίκου.

    Έχει μεγάλο υπόβαθρο το θέμα και το αναδεικνύει σήμερα και το enimerosi24.gr...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λεφτα υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aπορώ που εντυπωσιαζόμαστε ακόμα με τέτοια πράγματα. Οι πασόκοι πάντοτε ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΝ ΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση