GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντελόρ: «Ντροπή» για τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης!...

Την «αγανάκτησή» του από τη διχογνωμία στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να αντιμετωπιστεί...

Την «αγανάκτησή» του από τη διχογνωμία στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση, εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζακ Ντελόρ.
«Χθες το βράδυ οι 17 (υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης που συνεδρίασαν στο Βρότσλαβ της Πολωνίας), ενώ...
 η κερδοσκοπία και η ανασφάλεια βρίσκονται παντού, δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν» για την επιβολή ενός φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές και «ανέβαλαν την απόφασή τους για τα μέσα Οκτωβρίου», ανέφερε ο Ντελόρ μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL.
«Αυτό σημαίνει ότι οι 17 υπουργοί, που βρίσκονται σε ένα καράβι εν μέσω καταιγίδας, συζητούν κάνοντας μικροϋπολογισμούς (...) Είναι ντροπή», πρόσθεσε.
«Είμαι αγανακτισμένος (...) Αυτό που έκαναν χθες είναι ένα τρομερό πλήγμα για όσους από το 1948 έχουν αφοσιωθεί στο όραμα μιας Ευρώπης που θα ζει με ειρήνη και ευημερία», κατέληξε.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό πρακτορείο

2 σχόλια

  1. και εγώ θα νόμιζα ότι θα έλεγε
    ΝΤΡΟΠΗ για τον σύντροφο clown Loberto
    του ΠΑssΟΚ.


    ΦΡΙΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ....και πάλι !!
    ____________________________________
    Εκτός απ το 1 εκ ΔΥ από εδώ και πέρα θα μας ταλαιπωρί και η γυναίκα του Λοβέρδου...
    τη διόρισε στο δημόσιο ο αθεόφοβος!

    Το "νόμιμο και ηθικό" εννοείται ότι ισχύει μόνο για τους μακάκες τους δεξιούς...

    Η γυναίκα του ήταν υπάλληλος της Ολυμπιακής που μέχρι τώρα κάθονταν και έπαιρνε μερικά χιλιάρικα,
    αφού πριν είχε πάρει και μια βαρβάτη αποζημίωση...

    Τώρα ο Λοβέρδος αποφάσισε να τη μεταφέρει στο Υπ. Εσωτερικών ή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ.λπ. για να μας ταλαιπωρεί κι αυτή μαζί με τους υπόλοιπους ένα εκ δημοσίους υπαλλήλους όπως είπε ο ίδιος πριν 10 μέρες !

    Φυσικά ο ίδιος θα απαξιώσει να δώσει μια τυπικά απάντηση και στην απίθανη περίπτωση που θ ασχοληθεί, θα πεί ότι η γυναίκα του έκανε ότι δικαιούνταν... να θυμίσουμε όμως ότι ο ίδιος και όλοι οι ΠΑΣΟΚοι είχαν ανέβει στα κάγκελα για το νόμιμο και ηθικό... ο Βουλγαράκης βέβαια που το είπε πήγε σπίτι του επειδή δεν ήταν αρεστός στους αμερικάνους ενώ ο Λοβέρδος κυβερνάει. τόσο μαλάκες είναι οι Έλληνες !

    Δείτε και το ΦΕΚ (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση