GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία στα γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Κατερίνη...

Από το http://lefteria.blogspot.com/ Δυναμική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τα γραφεία των βουλευτών ΠΑΣΟΚ Πιερίας στο κέντρο...

Από το http://lefteria.blogspot.com/

Δυναμική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τα γραφεία των βουλευτών ΠΑΣΟΚ Πιερίας στο κέντρο της Κατερίνης πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι πολίτες μετά από κάλεσμα της Ομάδας  Εθελοντικής Δράσης Πιερίας. Οι διαδηλωτές φώναζαν μεταξύ άλλων...
 τα συνθήματα "Γιώργο ψεύτη, τζαμπατζή, δεν τα φάγαμε μαζί" και πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από 'δω" και κατόπιν απευθυνόμενοι στους πολίτες ανέγνωσαν την εξής ανακοίνωση :
"Αγαπητοί συμπολίτες,
Βεβήλωσαν ασφαλιστικές κατακτήσεις, τσαλάκωσαν την αξιοπρέπειά μας, λεηλάτησαν τον εθνικό πλούτο και τα εισοδήματά μας, βύθισαν τη χώρα στη φτώχεια, την απόγνωση και τη δυστυχία. Διέγραψαν το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας! Μετά από όλα αυτά, τα κατοχικά στρατεύματα, ζητούν και τις προσωπικές μας περιουσίες. Ζητούν την πλήρη υποταγή μας!
Οι ειδοποιήσεις για τη νέα εισφορά και για το νέο τέλος στα ακίνητα είναι ένα νέο βήμα οικονομικής εξόντωσης και κοινωνικής εξαθλίωσης.
Στον πόλεμο αυτό, έχουμε την υποχρέωση να αντισταθούμε και να υπερασπίσουμε τις οικογένειές μας, τον τόπο μας, τη χώρα, την πατρίδα μας.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και κάνουμε το φόβο δύναμη! Κανείς πλέον μόνος του!
Ανοίγουμε μια νέα σελίδα αισιοδοξίας που θα βάλει τέλος στον εξευτελισμό της χώρας μας και των πολιτών της".

6 σχόλια

  1. http://www.ibtimes.com/articles/215389/20110916/shocking-pictures-of-greek-man-setting-himself-on-fire-northern-greek-city-of-thessaloniki-greece-in.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι οι ιδιοι που χθες το βραδυ γεμισαν λουλουδια τον Ρεμο.Κακουργα οικονομικη κριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ.ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο ανεύθυνοι, πόσο φανατικοί, πόσο λαϊκιστές και πόσο λαμόγια έχουν καταντήσει τόσοι πολλοί Έλληνες. Διαβάζω σχόλια του τύπου ας έρθει η Τουρκία εγώ δεν πολεμώ για τον ΓΑΠ ή εγώ δεν πληρώνω γιατί έτσι θα σωθεί ο ΓΑΠ και άλλα τέτοια. Πόσο έχει μπολιάσει η προπαγάνδα μίσους μέσα σας ΝεοΈλληνες; Ο ΓΑΠ ήρθε και θα φύγει από πρωθυπουργός. Η χρεοκοπία και το χάος που εσείς θέλετε να προκαλέσετε θα μείνει στα σπίτια σας αλλά τότε θα είναι αργά. Αυτός ο λαός δε θα μονιάσει ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ 6:21. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΟΥΣΤ! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τι μαλακίες γράφονται στα σχόλια δε λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση