GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα Σαμαρά στον Στυλιανίδη για τη νεολαία! «Mάζεψέ τους, πριν είναι αργά...»

Aπό το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ Τώρα αρχίζουν να συνειδητοποιούν στη ΝΔ πόσο επικίνδυνο είναι το παιχνίδι με τις Δαπίτισσες π...

Aπό το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Τώρα αρχίζουν να συνειδητοποιούν στη ΝΔ πόσο επικίνδυνο είναι το παιχνίδι με τις Δαπίτισσες που πήγαν να το παίξουν «Λαμπράκισσες» της δεκαετίας του 1960 και αυτοφιμώθηκαν στα Προπύλαια τις προάλλες, για να διαμαρτυρηθούν κατά του νόμου για τα ΑΕΙ.
Από πολλές πλευρές έχουν φτάσει στη Λεωφόρο Συγγρού μηνύματα ότι το ενδεχόμενο συμμετοχής της ΔΑΠ σε πολυήμερες καταλήψεις πανεπιστημιακών σχολών, από την 1η Οκτωβρίου που αρχίζει το ακαδημαϊκό έτος, τείνει να...
 γίνει μόδα στη φοιτητική παράταξη της ΝΔ και στην ΟΝΝΕΔ.
Αυτά τα μηνύματα τους ανησύχησαν τόσο ώστε, όπως λέγεται, προ ημερών ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κάλεσε στο γραφείο του μια ομάδα στελεχών της ΟΝΝΕΔ για κατ’ ιδίαν ενημέρωσή του. Ήταν στελέχη του δικού του κλίματος, τα οποία δεν μετέχουν στην ηγετική ομάδα της οργάνωσης που δείχνει καταληψιακές διαθέσεις.
Το συμπέρασμα αυτής της εσωτερικής διαδικασίας ήταν ότι η ΔΑΠ θα τινάξει στον αέρα τον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος αν μετάσχει σε καταλήψεις.
Την επομένη συνεργάτες του προέδρου την ΝΔ επικοινώνησαν με τον πρώην υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, στον οποίο μεταβίβασαν τις εντολές Σαμαρά: «Μάζεψέ τους, πριν είναι αργά». Γιατί ο Στυλιανίδης;
Διότι ο επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος είναι πρόσωπο που ελέγχεται απολύτως από τον πρώην υπουργό. Εδώ υπάρχει και εσωκομματική ίντριγκα. Διότι η ΟΝΝΕΔ δεν κλείνει απλώς το μάτι στις καταλήψεις, αλλά οργανώνει και την εσωκομματική επίθεση που δέχεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Του καταλογίζουν «ενδοτισμό», «ήπια στάση απέναντι στην Άννα Διαμαντοπούλου» και «υπονόμευση των αγώνων της ΔΑΠ στα πανεπιστήμια».
Στο παιχνίδι, υπέρ του Άρη, μπήκε τις τελευτές μέρες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και καταγγέλλει το φλερτ με τους καταληψίες ως ασύμβατο με την ιδεολογία της ΝΔ.
Σ’ αυτές τις συνθήκες ο Στυλιανίδης πρέπει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Εφόσον τις προσεχείς ημέρες αποσύρει τους Δαπίτες από τις συνελεύσεις των καταλήψεων, θα επαληθεύσει ότι πράγματι τους ελέγχει διά των ανθρώπων του στην ΟΝΝΕΔ. Αν δεν το κάνει, θα κατηγορηθεί ότι απέτυχε ή ότι αγνόησε τις προεδρικές υποδείξεις.
Ούτε ψύλλος στον κόρφο του.

21 σχόλια

  1. Καλά θα κάνει ο Σαμαράς ν α κάνει αντιπολίτευση και όχι να "τραβάει" το αυτό στις φοιτήτριες.

    Αυτές κάνουν ότι θα έπρεπε να κάνει ο ίδιος.

    Βέβαια οι νουθεσίες οι δικές μου ως απλού πολιτη δεν έχουν και μεγάλη σημασία, γιατί δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω τη Ν.Δ. όπως έκανα παλια μια και είναι μία από τα ίδια και απλά παίζει τον ρόλο του καλού αστυνόμου για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να δω μπατσινα να ξεμαλλιαζεται με δαπιτισα και μετα μαζι κομμωτηριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δαπισσα ριξε ταρματα
    δεν ειναι δω το σουλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παλευει η αννα μαρια
    παλευει και ο βασιλιας
    παλευει και η αλεξια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. les merveullieuses et les petroleuses ensemble luttent contre la tyrannie d'anne de l'ambassade.

    αννιο μου κοζανιτικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντονομαρια,σωτη,λωρη
    δεν θελουμε τη γνωμη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στον αγωνα αρχοντοπουλες
    σαν παλιες σουλιωτοπουλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΣΙΠΡΑ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βρωμερη πασοκικη προπαγανδα

    ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΕΣ,ΔΑΠΙΤΙΣΕΣ,ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΣΕΣ,ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΕΣ :ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΙΣ

    http://www.freeforum-gr.net/index.php?topic=9633.0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λατρευω τις γυναικες μας και στ'ονομα τους μνεω.
    η τελευταια ελπιδα του γενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η χώρα καταστρέφεται και οι Φαρμακοποιοί απολαμβάνουν το κλειστό... επάγγελμά τους με μεταβιβάσεις, μαύρες... αγοραπωλησίες και κληρονομικές μεταβιβάσεις κρατικών αδειών λειτουργίας των Φαρμακείων τους. Η ανεργία καλπάζει... και τα κόμματα παίζουν τις κουμπάρες... για το θέμα των κλειστών... επαγγελμάτων.

    Κύριοι της Κυβέρνησης, μόνο οι άδειες των ταξί είναι κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβάζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται;
    Οι άδειες των Φαρμακείων είναι επίσης κρατικές και ΔΕΝ θα πρέπει να μεταβιβαζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται. Δεν θέλετε να απελευθερώσετε το Φαρμακευτικό επάγγελμα ουσιαστικά (κατάργηση πλυθησμιακών και γεωγραφικών κρητηρίων) για λόγους πελατειακών... σχέσεων με τους Φαρμακοποιούς, τουλάχιστον βάλτε... ένα τέλος στο παράνομο, χουντικό/φασιστικό και αντισυνταγματικό "δικαίωμα" των κλειστοεπαγγελματιών.... Φαρμακοποιών να μεταβιβάζουν/πωλούν και να κληρονομούν όπου θέλουν τις κρατικές άδειες των Φαρμακείων που οι ίδιοι έχουν λάβρι δωρεάν από το κράτος. Η κύρια ευθύνη βέβαια για την φεουδαρχική... και παράλογη συμπεριφορα και προνομιακή αντιμετώπιση των κλειστοεπαγγελματιών... Φαρμακοποιών ανήκει στον κ/ο Πρωθυπουργό και στον κ/ο Α. Λοβέρδο. Σε ποιά άλλη χώρα του δυτικού κόσμου υπάρχει το παράλογο δικαίωμα της κληρονομικής εργασίας με τη διαδικασία της κληρονομικής μεταβίβασης κρατικής άδειας για την άσκηση ενός επαγγέλματος και μάλιστα επιστημονικού; Εξαίρεση -με την καλή έννοια- αποτελεί για το Υπουργικό Συμβούλιο ο κύρος Γ. Ραγκούσης που ήρθε σε σύγκρουση με μία συντεχνία και σκοπεύει -παρά τις πελατειακές... αντιδράσεις των περισσότερων Βουλευτών σας- να απελευθερώσει πλήρως το επάγγελμα των ταξί όπως ορίζει το Σύνταγμα και η πρόσφατη άπόφαση -06/2010- της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για πλήρες άνοιγμα... ΟΛΩΝ των κλειστών... επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των Φαρμακοποιών που προστατεύονται ακόμα και σήμερα από το "κράτος δικαίου... της Δ.Ε.Θ. το 2011" του κυρίου! Γ. Παπανδρέου, με πλυθησμιακά και γεωγραφικά κρητήρια, παράνομες μεταβιβάσεις/αγοραπωλησίες κρατικών αδειών ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Φαρμακείων (όπως και οι ταξιτζήδες/φορτηγατζήδες) και "δικαίωμα" κληρονομικής μεταβίβασης των αδειών αυτών. Παλέψτε με τις ισχυρές συντεχνίες και τα αδικαολόγητα προνόμια και συμφέροντα κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο και κύριε Πάγκαλε και όχι με τους ανέργους στην Πλ. Συντάγματος, όπως είπε και ο κ/Ος Η. Μόσιαλος. Κάντε αυτά που πρέπει και οι πολίτες θα αλλάξουν στάση. Τώρα όμως, η κοινωνία βράζει... στην ανεργία που προκαλούν τα κλειστά... επαγγέλματα. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ -ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΤΑΞΙ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ Κ.Α.- ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ... ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Το αυτονόητο ζητάει η κοινωνία, ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στην εργασία. Προσωπική και επαγγελματική ελευθερία για όλους θέλουμε, αυτός είναι ο ορισμός της δημοκρατίας. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ, ΔEN ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ... ΑΛΛΩΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αννιο: Γιατί κάνατε ζορμπαλίκη; Τι γυρεύετε;
    χαιδω(δαπ νομικης): Πήραμε τ` άρματα να ξεσκλαβωθούμε
    αννιο: Αν θες να μας δουλέψεις σου χαρίζω τη ζωή.
    χαιδω(δαπ ιατρικης): Δε σας δουλεύω, πασοκια.
    αννιο: Θα σε ξεκάνω, ωρη χαιδω.
    χαιδω(δαπ πολυτεχνειου): Σκότωσέ με! Να ξέρεις όμως πως η πατρίδα μου έχει πολλες ωσάν εμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η χώρα καταστρέφεται και οι Φαρμακοποιοί απολαμβάνουν το κλειστό... επάγγελμά τους με μεταβιβάσεις, μαύρες... αγοραπωλησίες και κληρονομικές μεταβιβάσεις κρατικών αδειών λειτουργίας των Φαρμακείων τους. Η ανεργία καλπάζει... και τα κόμματα παίζουν τις κουμπάρες... για το θέμα των κλειστών... επαγγελμάτων.

    Κύριοι της Κυβέρνησης, μόνο οι άδειες των ταξί είναι κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβάζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται;
    Οι άδειες των Φαρμακείων είναι επίσης κρατικές και ΔΕΝ θα πρέπει να μεταβιβαζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται. Δεν θέλετε να απελευθερώσετε το Φαρμακευτικό επάγγελμα ουσιαστικά (κατάργηση πλυθησμιακών και γεωγραφικών κρητηρίων) για λόγους πελατειακών... σχέσεων με τους Φαρμακοποιούς, τουλάχιστον βάλτε... ένα τέλος στο παράνομο, χουντικό/φασιστικό και αντισυνταγματικό "δικαίωμα" των κλειστοεπαγγελματιών.... Φαρμακοποιών να μεταβιβάζουν/πωλούν και να κληρονομούν όπου θέλουν τις κρατικές άδειες των Φαρμακείων που οι ίδιοι έχουν λάβρι δωρεάν από το κράτος. Η κύρια ευθύνη βέβαια για την φεουδαρχική... και παράλογη συμπεριφορα και προνομιακή αντιμετώπιση των κλειστοεπαγγελματιών... Φαρμακοποιών ανήκει στον κ/ο Πρωθυπουργό και στον κ/ο Α. Λοβέρδο. Σε ποιά άλλη χώρα του δυτικού κόσμου υπάρχει το παράλογο δικαίωμα της κληρονομικής εργασίας με τη διαδικασία της κληρονομικής μεταβίβασης κρατικής άδειας για την άσκηση ενός επαγγέλματος και μάλιστα επιστημονικού; Εξαίρεση -με την καλή έννοια- αποτελεί για το Υπουργικό Συμβούλιο ο κύρος Γ. Ραγκούσης που ήρθε σε σύγκρουση με μία συντεχνία και σκοπεύει -παρά τις πελατειακές... αντιδράσεις των περισσότερων Βουλευτών σας- να απελευθερώσει πλήρως το επάγγελμα των ταξί όπως ορίζει το Σύνταγμα και η πρόσφατη άπόφαση -06/2010- της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για πλήρες άνοιγμα... ΟΛΩΝ των κλειστών... επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των Φαρμακοποιών που προστατεύονται ακόμα και σήμερα από το "κράτος δικαίου... της Δ.Ε.Θ. το 2011" του κυρίου! Γ. Παπανδρέου, με πλυθησμιακά και γεωγραφικά κρητήρια, παράνομες μεταβιβάσεις/αγοραπωλησίες κρατικών αδειών ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Φαρμακείων (όπως και οι ταξιτζήδες/φορτηγατζήδες) και "δικαίωμα" κληρονομικής μεταβίβασης των αδειών αυτών. Παλέψτε με τις ισχυρές συντεχνίες και τα αδικαολόγητα προνόμια και συμφέροντα κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο και κύριε Πάγκαλε και όχι με τους ανέργους στην Πλ. Συντάγματος, όπως είπε και ο κ/Ος Η. Μόσιαλος. Κάντε αυτά που πρέπει και οι πολίτες θα αλλάξουν στάση. Τώρα όμως, η κοινωνία βράζει... στην ανεργία που προκαλούν τα κλειστά... επαγγέλματα. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ -ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΤΑΞΙ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ Κ.Α.- ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ... ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Το αυτονόητο ζητάει η κοινωνία, ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στην εργασία. Προσωπική και επαγγελματική ελευθερία για όλους θέλουμε, αυτός είναι ο ορισμός της δημοκρατίας. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ, ΔEN ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ... ΑΛΛΩΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΣΙΠΡΑ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολα αυτα τα τραβατε γιατι ψηφισατε καποτε τον κουρασμενο (Καραμανλη) που κατεστρεψε την οικονομια Γιαυτο καλα να παθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αληθεύει πως οργανώνονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ αντικαταληψιακές επιτροπές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το BLOG είναι 100% φερέφωνο του ΜΠΑΤΣΟΚ και οι ειδήσεις που αναρτώνται
    της πλακας και κατευθυνόμενες Δείτε
    http://anti-ntp.blogspot.com/ δείτε

    http://ksipnistere.blogspot.com/ Δείτε
    http://thalamofilakas.blogspot.com/ Δείτε
    http://seisaxthia.blogspot.com/ Δείτε τόσα άλλα αξιόλογα blogs .Αυτό εδω ανήκει σε παπαγάλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δε φτάνει δηλαδή που ο Σαμαράς δεν
    κάνει αντιπολίτευση για κανένα θέμα
    και περνάει χέρι χέρι με την κυβέρνηση τα πάντα,πάει τώρα να βουλώσει και το στόμα των νεολαίων του.Φοβερό!
    Η δημοκρατία στο απόγειό της...
    Μνημονιακή δημοκρατία και τα στόματα κλειστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και αυτο το λέει ο ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο piaccadel ΧΟΥΝΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ
    Ο ΦΡΕΣΚΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ
    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ..ΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ
    ΤΣΙΡΑΚΙ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    ΠΟΥΣΤΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πηγαίντε όλοι στο Παρακαταθηκών και Δανείων και πληρώστε ΜΟΝΟ το ποσό που αντιστοιχεί στη ΔΕΗ. ΜΟΝΟ αυτό. Κανένα χαράτσι.
    Έτσι, ούτε ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ θα μας πούν ούτε όμως και ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση