GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ισλάμ γίνεται νόμος στη Λιβύη...

Το Ισλάμ θα είναι η κύρια πηγή της νομοθεσίας στη νέα Λιβύη, δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου της Λιβύης Μουστάφα Αμπντ...

Το Ισλάμ θα είναι η κύρια πηγή της νομοθεσίας στη νέα Λιβύη, δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου της Λιβύης Μουστάφα Αμπντελτζαλίλ, στην πρώτη δημόσια ομιλία του στην Τρίπολη.
«Δεν θα αποδεχθούμε καμία εξτρεμιστική ιδεολογία της δεξιάς ή της αριστεράς. Είμαστε ένας μουσουλμανικός λαός, του μετριοπαθούς Ισλάμ, και θα...
 παραμείνουμε σε αυτόν το δρόμο», σημείωσε κατά την ομιλία του ενώπιον χιλιάδων Λίβυων που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία των Μαρτύρων στην Τρίπολη.
Ο Αμπντελτζαλίλ επισκέπτεται την Τρίπολη για πρώτη φορά από την έναρξη της εξέγερσης κατά του καθεστώτος του Μουάμαρ Καντάφι στις 17 Φεβρουαρίου.
Ο Αμπντελτζαλίλ χαρακτήρισε τέλος «την απελευθέρωση της Τρίπολης ένα θαύμα που έγινε με ένα ελάχιστο απωλειών» σε ανθρώπινες ζωές.

5 σχόλια

  1. Οχι τιποτα αλλα να τα βλεπουν οσοι βιαστικαν να μιλησουν για επανασταση του λαου, ελευθερια και αλλες τινες τριχες κατσαρες και ειδικα απο του βλαμμενους αριστερους. Ιραν με μουζαχεντιν θα την κανουν την Λυβυη. Ειναι δυνατον να γινουν αυτα που ονειρευονται μερικοι σε τετοια Αραβικα Ισλαμικα κρατη?? Ρε να δεις που ο κοσμος θα αρχισει να αναπολει σε λιγο τον Κανταφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ=βλαμμενοι αριστεροι.
    εισαι βαθια πληροφορημενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. IRAN..
    AFGANISTAN...
    IRAK...
    YUGOSLAVIA...
    GIORGIA...
    AFRIKA...
    AGAIN USA FAULT.
    AFTER COOLD WAR, WARM RELIGION WAR!!!
    GOD BLEST YOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!ΟΛΗ Η ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΟΙΚΟΛ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ,ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΤΖΑΜΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση