GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί να μην εμπιστευτώ έναν συνδικαλιστή?!

Γράφει η Αθηνά Ελευθερίου Όχι δεν έβαλα καταλάθος 2 σημεία στίξης απλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιό θέλω να διαλέξω!! Ένας συνδικαλιστή...

Γράφει η Αθηνά Ελευθερίου

Όχι δεν έβαλα καταλάθος 2 σημεία στίξης απλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιό θέλω να διαλέξω!!
Ένας συνδικαλιστής μάχεται για τα δικαιώματα των συναδέλφων του, ενδιαφέρεται για τον συνανθρωπό του , προστετεύει και θεμελιώνει δικαιώματα και γενικά προσφέρει κοινωνικό έργο!!!
Εδώ μάλλον ταιριάζει το ερωτηματικό!
Ένας συνδικαλιστής πέρνει τον κανονικό του μισθό, συν την αντιμισθία, ενδιαφέρεται μόνο για το πως θα πάρει την απαλλαγή του από την εργασία και κυκλοφορεί στους δρόμους με μπράβους για να...
μην τον λιντσάρει ο κόσμος!!
Εδώ μάλλον ταιριάζει το θαυμαστικό!
Και γράφοντας αυτές τις σειρές καταλήγω στο ότι όπως σε κάθε κλάδο ,σε κάθε δουλειά υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί , έτσι είναι και με τον συνδικαλισμό , υπάρχουν οι καλοί συνδικαλίστες και οι συμφεροντολόγοι συνδικαλιστές!!Το θέμα όμως είναι τι κάνουμε εμείς??
Γιατί όταν εμέις (και το τονίζω εμείς) ψηφίζουμε τον συμφεροντολόγο συνδικαλιστή για να μας κάνει το "ρουσφέτι " , το χατιράκι, για να βολευτούμε και εμείς πίσω από αυτόν γινόμαστε συνένοχη στην απαξίωση του όποιου θεσμού θεσπίστηκε πριν κάποια χρόνια για να μας προστατεύσει!!!Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η πελατειακή σχέση που υπάρχει στον συνδικαλισμό , ας δούμε κατάματα την αλήθεια πως δεν φταίν μόνο τα λαμόγια που είναι λαμόγια , βοηθήσαμε και εμείς για να ανεληχθούν, εμείς του δώσαμε την δύναμη για να γίνουν αυτοί που γίναν!!
Αν εμείς δεν αλλάξουμε , κανείς δεν θα αλλάξει και κανείς δεν θα φταίει για την καταστροφή μας ,παρα μόνο ΕΜΕΙΣ!!!

Υ.Γ. Οι άνθρωποι πρέπει να οργανώνονται για να αγωνίζονται ενωμένοι ώστε να κατακτούν.Αλλά αρχίζω να φοβάμαι πως στο τέλος θα καταλήξω να υπερασπίζομαι τον συνδικαλισμό αλλά όχι τους συνδικαλιστές!!

9 σχόλια

  1. εκείνο το ΑΡΧΙΝΤΙ, ο σκατόμαγκας ο Σκανδαλίδηε
    που έλεγε ότι αυτός δεν δέχεται μπάστακες της Τρόικας πάνω απο το κεφάλι του.....

    Χθές στην συνάντηση με τον Ράιχενμπαχ
    ( ΤΟ νέο πρωθυπουργό τους).

    του έριξε καμία μπουνιά...
    ή ήταν απασχολημένος με του του κάνει
    πίπα πολυτελείας... ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πασοκ φτωχεια χουντα και ανεργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ;
    ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι παλιό αλλά θα το γράψω γιατί όλο και σε κάποιον θα φτιάξει λίγο τη διάθεση...

    Πατέρα
    Αναπαύσου
    Συνεχίζω
    Ολοκληρωτική
    Καταστροφή

    Πείτε μου, δεν ταιριάζει απόλητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΘΗΤΕ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΑΙ ΠΟΥ ΣΠΑΤΕ ΤΟΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.

    ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΑΥΤΟΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΘΗΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΤΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    Australian/Greek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MΑΛΑΚΑ ΑΝΟΝΖΜΕ 15 Σεπ 2011 2:09:00 μ.μ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΝΟ?
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς οι συνδικαλιστές, ως συντριπτικός κανόνας, με ελαχιστότατες εξαιρέσεις, χρησιμοποιούν την ιδιότητά τους για προσωπική ανέλιξη και προβολή.
    Απόδειξη; Βλέπε γύρω σου έναν-έναν, τί ήταν πριν και τί είναι τώρα και θα καταλάβεις!!!
    Επομένως μόνο θαυμαστικά (!!!!) χρειάζονται.Όχι για τους συνδικαλιστές, αλλά για την αφέλειά μας να πιστεύουμε ότι αγωνίζονται για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ερχονται οι λογαριασμοι δεη απο οκτωβρη θα πληρωσετε λαμογια κοπριτες που τα τρωγατε μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΩΟ.

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΟ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ

    Ο ΑΝΕΡΓΟΣ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ
    ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ..ΡΕ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ
    ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΑΣΟΚ ?????

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση