GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σαχλαμάρα της ΔΕΘ...

Από τον Περικλή Πηλείδη http://www.aixmi.gr/ «Γεννήθηκα στη Σαλονίκη και ξέρω απ’ έξω τη διαδρομή», τους διαδρόμους και τους δρόμους της «Έ...

Από τον Περικλή Πηλείδη
«Γεννήθηκα στη Σαλονίκη και ξέρω απ’ έξω τη διαδρομή», τους διαδρόμους και τους δρόμους της «Έκθεσης», όπως λέγαμε τη ΔΕΘ όταν ήμασταν πιτσιρίκια (λίγες, όχι πολλές δεκαετίες πριν).
Στην παιδική μας ηλικία, η Έκθεση ήταν ένα συμβολικό γεγονός. Με το που τελείωνε ο Αύγουστος και επιστρέφαμε στη Θεσσαλονίκη από τις διακοπές μας, κυριαρχούσε το συναίσθημα της θλίψης για το τέλος των διακοπών, αλλά παράλληλα είχαμε και μια μικρή χαρά για το ξέφρενο πανηγύρι της Έκθεσης. Η τσακαλοπαρέα της πόλης, διαφορετική συνήθως από αυτή των διακοπών, συντονιζόμασταν από....
 την πρώτη κιόλας μέρα, χωρίς κινητά, sms, facebook, ούτε καν τηλέφωνο. Χτυπώντας το θυροτηλέφωνο.
Η Έκθεση συμβόλιζε την τελευταία αναλαμπή, τη στερνή γουλιά ελευθερίας και ανεμελιάς πριν από το σχολείο (που για μένα ήταν πάντα ένας εφιάλτης). Η μεγάλη γιορτή ξεκινούσε την ημέρα των εγκαινίων με τα πιο θεαματικά πυροτεχνήματα -και ήταν τα πιο θεαματικά γιατί ήταν τα πρώτα που είδαμε στη ζωή μας. Οι παιδικές δραστηριότητές μας ξεκινούσαν από την προσπάθεια εισόδου μας. Μετά από μια εξονυχιστική έρευνα γύρω από ολόκληρη την περίφραξη, αν δε βρίσκαμε τρύπα για να χωθούμε τζάμπα, αναγκαζόμασταν να πληρώσουμε το εισιτήριο-κέρμα. Και το πανηγύρι ξεκινούσε.
Αφού εξασφαλίζαμε τη διαφημιστική σακούλα από κάποιο stand, μπαινοβγαίναμε σε όλα τα περίπτερα και μαζεύαμε ό,τι κι αν μοίραζαν. Έντυπα για αγροτικά μηχανήματα, για οδοντιατρικά εργαλεία, για αυτοκίνητα, για κλωστοϋφαντουργικές μηχανές, για παγωτομηχανές, όλα χρήσιμα και απαραίτητα για τη μεταξύ μας κόντρα ποιος μάζεψε περισσότερα. Το καλύτερό μας ήταν τα διαφημιστικά δωράκια, στυλό, κονκάρδες, κουκλάκια, μπρελοκάκια, μπαλόνια αλλά και απλά αυτοκόλλητα που διαφήμιζαν βαλβολίνες ή ρουλεμάν και θα τα κοπανούσαμε σε κανένα τετράδιο.
Το περίπτερο των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν το πρώτο στη λίστα μας και ακολουθούσαν της Κίνας, της Γαλλίας και μετά τη μεταπολίτευση και της Σοβιετικής Ένωσης. Στη συνέχεια περνούσαμε στο πιο διασκεδαστικό κομμάτι, που ήταν τα περίπτερα που πουλούσαν προϊόντα σαν αυτά που βλέπουμε σήμερα στο telemarketing.
Τους λαχανοκόπτες, τα μαχαίρια που κόβουν τα πάντα, τις μικροσυσκευές που βγάζουν με μια κίνηση το κουκούτσι από τα κεράσια ή περνούν την κλωστή στη βελόνα ακόμη κι αν είσαι τυφλός, τα διαφήμιζαν με στεντόρεια φωνή άντρες ή γυναίκες κάνοντας επίδειξη με θεατρικότητα και ταχυδακτυλουργίες. Για το φινάλε φυλάγαμε το καλύτερο. Το Luna Park. Αυτό ήταν η επιβράβευση των κόπων μας, η στιγμή που κρυφά περιμέναμε όλοι, ο παράδεισος της Έκθεσης.
Το Τρενάκι του Τρόμου, που κατάφερε να μας τρομάξει μόνο την πρώτη χρονιά και που τώρα το ξέραμε απ’ έξω… Ο Γύρος του Θανάτου με τη μοτοσικλέτα να τραντάζει τα καδρόνια του τεράστιου βαρελιού… Σκοποβολή και Κρίκοι, Συγκρουόμενα, ο Μεγάλος Τροχός που από το ψηλότερο σημείο προσπαθούσαμε να εντοπίσουμε το σπίτι μας. Και τέλος, το βραστό λουκάνικο με αλατορίγανη, ντοματούλα και την υπέροχη νερουλή κατακίτρινη μουστάρδα, να κοιμούνται μέσα σε μαλακό κατάλευκο φραντζολάκι (κλεμμένο από Μαμαλάκη). Όταν μεγαλώσαμε λίγο, συνοδεύονταν πάντα και με μαύρη μπύρα FIX από βαρέλι (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μαύρη μπύρα είχε μόνο στην Έκθεση).
Ψόφιοι, κατάκοποι αλλά ευτυχισμένοι, πέφταμε για ύπνο με ένα χαμόγελο και μία υπόσχεση να πάμε και μία δεύτερη φορά. Συνήθως το πετυχαίναμε, γιατί η πρώτη ήταν με την παλιοπαρέα και η δεύτερη με τους γονείς, που δεν είχε τόσο χαβαλέ αλλά είχε μεγαλύτερο budget.
Αυτή ήταν η υπέροχη σαχλαμάρα της Έκθεσης.
Από αυτή την υπέροχη σαχλαμάρα, δούλευαν τα ξενοδοχεία, οι ταβέρνες, τα εμπορικά της Εγνατίας, της Τσιμισκή, της Μητροπόλεως. Ένα πανηγύρι που έδινε ζωντάνια και χρώμα στην πόλη από τους χιλιάδες επισκέπτες από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Τα χρόνια πέρασαν, το Luna Park, όπως το ξέραμε, καταργήθηκε πολύ καιρό πριν. Τα πράγματα σοβάρεψαν.
Τα τελευταία χρόνια, χιλιάδες αστυνομικοί έρχονται στην έκθεση όχι για να παίξουν σκοποβολή στο luna park, ούτε για το τρενάκι του τρόμου, αλλά για τον τρόμο των διαδηλωτών. Φέτος η αστυνομία θα στήσει οδοφράγματα πριν από τους διαδηλωτές. Τα καταστήματα θα κλείσουν για να σώσουν ό,τι μπορούν.
Την ημέρα των εγκαινίων, τα μπαμ και μπουμ δεν θα είναι από τα πυροτεχνήματα αλλά από τις κροτίδες τρόμου και τα δακρυγόνα. Σε όλο το κέντρο δεν θα κινούνται αυτοκίνητα, όχι από το μποτιλιάρισμα και την πολυκοσμία, αλλά από το φόβο και την απαγόρευση. Πριν και μετά…
Οι Θεσσαλονικείς δεν χρειαζόμαστε δακρυγόνα για να δακρύσουμε.
Σας παρακαλούμε πολύ, σταματήστε να πηδάτε την πόλη μας.
Υ.Γ.
- Η Helexpo πρέπει να φύγει από το κέντρο της πόλης.
- Η αξιοποίηση του χώρου θα δώσει άλλη πνοή σε ολόκληρη την πόλη.
- Η ΔΕΘ, ως διοργάνωση, είναι μια άχρηστη σαχλαμάρα εδώ και χρόνια, καταργήστε την.
- Ρίξτε το βάρος σε εξειδικευμένες εκθέσεις.
- Ο κάθε πρωθυπουργός ας κάνει την εξαγγελία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησής του, από το σπίτι του. Θα χρειαστούν λιγότεροι αστυνομικοί για να το περιφρουρήσουν.
Όλα τα παραπάνω είναι υποκειμενικές μου απόψεις, φυσικά.
Περικλής Πηλείδης.
Σύμβουλος αναμνήσεων.

12 σχόλια

  1. ο μονος λογος υπαρξης της ΔΕΘ

    η χαμηλομισθη πρετεντερω,ανεργες με παιδια στην αγκαλια η τρεμη και η κοσιωνη,απολυμενοι και χρεωμενοι ο καψης και ο κυριος μπαμπης,διαδηλωνουν στη ΔΕΘ με το μπλοκ του συριζα και τρομοκρατουν τους νομοταγεις πολιτες.
    9 Σεπ 2011 9:10:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο λιμάνι, αντί για το Βελλίδειο η συνέντευξη τύπου του Γ.Παπανδρέου.
    Στην αποθήκη Γ’ του Λιμανιού Θεσσαλονίκης.

    Δεν την δίνετε καλύτερα στον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου Μακεδονία κ.Πρωθυπουργέ ;
    Ή σε κανένα καραβάκι ;
    Εκεί, δεν θα σας φτάνει κανείς !

    Ταχάλια

    - δεν πεφτεις και μεσα να δεις τον θερμαικο ;!

    - Μάλλον από την μεγάλη αγάπη που έχει για
    τον εθνοσωτήρα και την παρέα του ο λαός,
    να θεωρείται η περίπτωση ανάγκης σίγουρη και θέλουν η έξοδος να είναι κοντά !

    - ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟ ΤΟΥ…
    ΑΝ ΔΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ…..
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μιλήσει αλλά δεν θα εγκαινιάσει τη Δ.Ε.Θ ο πρωθυπουργός.

    Θα πάει, θα τα πει και θα φύγει...

    Ούτε εγκαίνια, ούτε βόλτες στα περίπτερα, πολύ δε περισσότερο παροχές, περιλαμβάνει η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.
    Μάλιστα η καθιερωμένη συνεντευξη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την Κυριακή το μεσημέρι θα γίνει στον ΟΛΘ στην αποθήκη Γ'. Το πρόγραμμα του Γιώργου Παπανδρέου ξεκινάει την Παρασκευή με συνάντηση του με τον...
    Δημαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη και αμέσως μετά με εκπροσώπους τοπικων παραγωγικων και κοινωνικων φορεων.....

    ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ;;;;
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ;; ΤΟΛΜΑΕΙ ;;;
    ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ !!!!
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ !!
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ """ΑΓΑΠΗ¨¨¨ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΣΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ !!!
    ....ΚΑΝΤΑΪΦΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άδειο σαν το καλάθι της νοικοκυράς, το καλάθι Παπανδρέου στη ΔΕΘ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Από την στιγμή που δε θα έχει να παρουσιάσει κανένα “δωράκι” στον ελληνικό λαό από τη ΔΕΘ, θα αναγκαστεί να βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη θέση του “αμυνόμενου”.

    Όλο και κάποια ερώτηση που θα τεθεί θα είναι μία....καλή πάσα για να περάσει και λίγο την σέντρα, αλλά γκολ δε θα μπορέσει να βάλει.
    Όχι μόνο γιατί έχει αποδείξει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι αποτελεσματική, αλλά δεν είναι
    καν “δημιουργική”.

    Τόσους μήνες με την τρόικα, έχουν συνηθίσει να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Το μόνο που θα μπορέσει να κάνει ο Παπανδρέου είναι να υπερασπιστεί τους υπουργούς του και τις επιλογές της κυβέρνησης.
    Ως εκ τούτου, θα πρέπει να κάνει και λίγο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο του υπουργού Οικονομικών και προεδρεύοντα αντιπροέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου…
    Για καλό, ή για κακό, δεν το γνωρίζουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περικλή δεν μας τα λες καλά και μάλιστα μια και υπήρξες μαθηταράς(;) δεν τα πήγες και τόσο άσχημα με τις αναθέσεις έργων από ΝΔ κλπ
    Γιατί την χαρακτηρίζεις με πρόθεση καλόγουστου(;;;;) χιουμορ ως "σαχλαμάρα"...
    Ως πολύ παλιότερος και πολύ γνωστός Σαλονικιός σε διορθώνω και σε πληροφορώ (πάντα ήσουν πολύ λίγο καλά πληροφορημένος) ότι σε άλλες εποχές ήταν η ΔΕΘ εκδήλωση συγκρίσιμη και με του Μιλάνου και της Κολωνίας και της Φραγκφούρτης και, και, και...
    Την διαμέλησαν, κλέψαν πολλά κομμάτια της για την Αθήνα (και μάλιστα πρωτοστάτησαν πράσινοι και μπλε βουλευτές και Υπουργοί της Σαλονίκης και της Β.Ελλάδας στο πλιάτσικο) και τώρα έγινε όντως
    "καραγκιόζ μπερντές" και "λαϊκή φτωχής γειτονιάς Δυτικών προαστείων..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιωργακη θα δουλευουν τα στρατοδικεια μερα νυχτα για την παρτη σας.
    Ποιά...στρατοδικεία;

    Συνοπτικές Τσαουσέσκιες
    διαδικασίες +

    Οτι ο ΓΑΠ ειναι ενας Εφιάλτης για την Ελλάδα, αργά η γρήγορα θα το καταλάβει και ο τελευταιος πρασινοφρουρός, νοσταλγός του λαοπλάνου αλήτη πατέρα του.
    Μέχρι να φύγει ή να τον διώξουμε όμως πρέπει να κάνουμε υπομονή
    και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.

    Δυστυχως όμως θα πρέπει απο οτι φαινεται να υπομεινουμε αρκετές ακόμα ταπεινώσεις ως Χωρα.

    Υπομονή όμως. Ο Έλληνας λυγίζει αλλά δεν σπάει, και επανέρχεται δρυμιτερος, σαν το λάστιχο, που στην επαναφορά του πονάει πολύ όποιον χτυπήσει…
    ____________________________________
    Δεν ντρέπεστε ρε κυβερνώντες να επιτρέπετε στον κάθε μαλάκα να ξεφτιλίζει την πατρίδα ;;
    Ου να χαθείτε !!!

    - Έτινγκερ (Γερμανός Επίτροπος): Ευρωπαίοι υπάλληλοι στην Ελλάδα για φόρους και ιδιωτικοποιήσεις !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο λιμάνι, αντί για το Βελλίδειο
    η συνέντευξη τύπου του Γ.Παπανδρέου.
    Στην αποθήκη Γ’ του Λιμανιού Θεσσαλονίκης.

    Δεν την δίνετε καλύτερα στον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου Μακεδονία κ.Πρωθυπουργέ ;
    Ή σε κανένα καραβάκι ;
    Εκεί, δεν θα σας φτάνει κανείς!

    Ταχάλια

    - δεν πεφτεις και μεσα να δεις τον θερμαικο ;!

    - Μάλλον από την μεγάλη αγάπη που έχει για
    τον εθνοσωτήρα και την παρέα του ο λαός,
    να θεωρείται η περίπτωση ανάγκης σίγουρη και θέλουν η έξοδος να είναι κοντά !

    - ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟ ΤΟΥ… ;

    ΑΝ ΔΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ…..
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντολή Παπανδρέου: μακριά από πλατείες, ταβέρνες και καφετέριες !
    -------------------------------
    Απαγορευτικό εξόδου και δημοσίων εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη επέβαλε ο Παπανδρέου όχι βέβαια για να μην τους δει ο κόσμος να διασκεδάζουν, αλλά για να μην τους δει και τους πλακώσει στο ξύλο…

    Πρέπει να αποφευχθούν τα περυσινά παρατράγουδα, λέει το....Μαξίμου, από την άλλη όμως αν οι Θεσσαλονικείς δεν… δουν στην Αριστοτέλους τον Σκανδαλίδη,
    τον Λοβέρδο , τη Διαμαντοπούλου και ένα σωρό ακόμη που έστρωσαν πέρυσι στο κυνήγι, θα κατευθυνθούν μαζικά εναντίον του ίδιου του Παπανδρέου, όσο κι όπου κι αν κρυφτεί.

    Φαύλος κύκλος δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΕΡΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΑΕΙ
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ
    ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΚ
    ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    (εμβατήριο ΔΕΘ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε μια εποχή που η πραγματική ανεργία ξεπέρασε το 20%, που οι μισθοί και οι συντάξεις συνεχώς συρρικνώνονται,που πολλά ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν τα χρήματα να πληρώσουν τα φάρμακα των ασφαλισμένων τους, που δεν έχουν τυπωθεί ακόμα τα σχολικά βιβλία,η κυβέρνηση-θίασος ετοιμάζεται να πάει στη Θεσσαλονίκη-ΔΕΘ για να ξοδέψει-πετάξει μερικά εκατομμύρια ευρώ.
    Τόσα θα κοστίσει η μετακίνηση του πολυμελούς κυβερνητικού σχήματος και η παραμονή τους στην συμπρωτεύουσα.Επιπλέον θα πρέπει να πληρωθούν τα εκτος έδρας των 2000 επιπλέον αστυνομικών που θα προστατεύουν τον...αγαπημένο πρωθυπουργό των Ελλήνων!
    Αλήθεια, αναρωτήθηκε κάποιος, τι πάει να πεί σε όλους εμάς πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπανδρέου;

    Για τη διάλυση της παραγωγικής βάσης της χώρας;
    Για την μακροχρόνια υποθήκη της χώρας με τα συνεχόμενα δάνεια;
    Για την εξαθλίωση των πολιτών με συνεχόμενες μειώσεις του πενιχρού εισοδήματός του και την αυξανόμενη ύφεση;
    Για το κουκούλωμα των σκανδάλων;
    Για την υπόθαλψη και ατιμωρησία των ενόχων της οικονομικής κρίσης;
    Για την προκλητική και ανήθικη διατήρηση της βουλευτικής ασυλίας;
    Για την τρομοκρατία και εκφοβισμό των πολιτών με την αστυνομική βία και τα νέα φορολογικά νομοσχέδια;

    ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΜΟΙΡΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η τσακαλοπαρέα της πόλης ηθέλες να πεις Πειλίδη η η φουστοπαρέα...

    Aρούληδες,Λούληδες και Φούστιδες ηταν παντα οι κ-ω-λ-η-τοί σου..

    Σας κερνάγανε και γλυφιτζούρια
    η σας εβλέπαν σαν λιγούρια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TaXalia (Macedonia):
    Ούτε ο Ράλλης τόσα ΟΥΥΥΥΥ Γιώργο μου !
    _____________________________________________
    Δείτε τα πλάνα και ακούστε το γιουχάισμα στον πρωθυπουργό κατά την προσέλευσή του στο δημαρχείο:
    YouTube. Thestival.gr Άφιξη Παπανδρέου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
    thestivalgr στις Παρασκευή, Σεπτέμβριος 09, 2011

    - Κύριε πρ-ο-θυπουργέ ηρθες να πάρεις διπλό σε μια πολύ καυτή έδρα, να ξέρεις μόνο ότι ο προηγούμενος έφυγε με μία "δεκάρα" στην πλάτη.
    _______________________________________________
    Αποκάλυψη: Στο 1/4 του "Βελλιδείου" θα μιλήσει ο Παπανδρέου...
    _______________________________________________
    Αυτήν την ώρα συνεργεία ετοιμάζουν το "Βελλίδειο" για την ομιλία Παπανδρέου.
    Η αίθουσα έχει χωριστεί στη μέση, καθώς κρίθηκε ότι οι προσκεκλημένοι θα είναι περίπου 800, οπότε αρκεί η μισή !
    Επιπλέον, έχει στηθεί μία πελώρια σκηνή για τον ομιλητή που καλύπτει μεγάλο μέρος της αίθουσας!
    Με τον τρόπο αυτό ο πρωθυπουργός ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να εισέλθουν στο χώρο άτομα μη ελεγχόμενα...


    Γελάει πλέον όλη η Ελλάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση