GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο παλιός κόσμος πεθαίνει...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Ζούμε αυτές τις ώρες σαν κοινωνία και σαν λαός το απόγειο της εκστρατείας ΣΟΚ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Ζούμε αυτές τις ώρες σαν κοινωνία και σαν λαός το απόγειο της εκστρατείας ΣΟΚ και ΔΕΟΣ. Ο Γιώργος Παπανδρέου και η ηγετική ομάδα του ταλαιπωρούν την ψυχή του Ελληνικού Λαού με μοναδικό όπλο τον φόβο. Συνεχώς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα και ηλεκτρονικά) βομβαρδίζουν την κοινή γνώμη με πληροφορίες για τηλεδιασκέψεις μεταξύ του υπουργού οικονομίας και της τρόικας, με αντικείμενο τι παραπάνω θα χάσουν οι έλληνες για να πληρωθούν γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια οι δανειστές.
Να πληρωθούν τι; Τα πανωτόκια των πανωτοκιών.
Για εμάς είναι σχεδόν βέβαιο ότι η περιβόητη 6η δόση θα δοθεί, ενώ το πρόγραμμα PSI (πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων) -υπό κάποια μορφή διαφορετική της αρχικής που είχε ανακοινωθεί ώστε να μην προστίθενται αξιόλογες ζημιές στις τράπεζες- φαίνεται ότι θα υλοποιηθεί τελικά.
Δηλαδή που βρισκόμαστε; Οι ξένοι δανειστές αντικαθιστούν τα παλαιά ομόλογα που έχουν σήμερα στην κατοχή τους με νέα, των οποίων το κεφάλαιο εγγυάται ο Μόνιμος Ευρωπαϊκός Μηχανισμός στήριξης (EFSF), ενώ οι τόκοι είναι εγγυημένοι από το Ελληνικό Δημόσιο. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι οι τόκοι θα πληρωθούν από το ευρύ πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων που...
συμπεριλαμβάνεται στο περιβόητο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής (ΜΠΔΣ).
Άρα γιατί αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή για του διεθνείς ομολογιούχους να επιδιώξει ή να προκαλέσει η τρόικα χρεοκοπία έστω και ελεγχόμενη της Ελλάδας; Όλη η φασαρία γίνεται για να περάσουν με τους μικρότερους δυνατούς τριγμούς τα νέα πιο σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που μεθοδεύουν από κοινού Γιώργος Παπανδρέου και τρόικα.
Τα έχουμε πει και γράψει πάρα πολλές φορές και δεν θα κουραστούμε να το γράφουμε. Μία χώρα που ήταν μόλις 16η -ως προς το σύνολο του χρέους (δημόσιο και ιδιωτικό)- στην κατάταξη των 20 πιο πλούσιων χωρών και της οποίας οι κάτοικοι έχουν ακίνητη περιουσία 1 τρις ευρώ και ιδιωτικές καταθέσεις περίπου 280 δις ευρώ, δεν είναι δυνατόν να πτωχεύσει. Χρειάζεται είτε προσπάθεια είτε υπερβάλλουσα ανικανότητα.
Τα παραπάνω είναι όμως όλα μια παραειπωμένη κριτική. Το πρόβλημα είναι τι κάνουμε όλοι εμείς, τα θύματα της κρίσης. Όλοι εμείς που πληρώνουμε τα βιβλία των παιδιών μας, τα φάρμακα των γονιών μας και βλέπουμε τον αδερφό μας και τους φίλους μας να τους λειώνει το σαράκι της ανεργίας, ενώ ταυτόχρονα ο φόβος της απόλυσης και της συνεπακόλουθης οικογενειακής δυστυχίας μας τρώει την ψυχή.
Η μία λύση είναι να υποκύψουμε και να υπομείνουμε το μαρτύριο του οικονομικού καταναγκασμού στο οποίο μας υποβάλλουν καθημερινά κυβέρνηση και τρόικα. Θα αντέξουμε όμως και ως πότε; Γιατί είναι βέβαιο ότι κάθε δικός μας βήμα οπισθοχώρησης αποθρασύνει ακόμα περισσότερο τους διεθνείς τοκογλύφους που έχουν εγκατασταθεί πλέον στην χώρα μας.
Η άλλη λύση είναι να στραφούμε στο μέλλον. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να εξοφλήσουμε τα παλαιά δάνεια. Η Αργεντινή δείχνει τον δρόμο. Γρήγορο και αποτελεσματικό κούρεμα (haircut) των παλαιών ομολόγων και ξανά από την αρχή χτίσιμο της χώρας μας και της εθνικής οικονομίας. Στόχος πρώτος: να βρουν δουλειά οι άνεργοι.
Μα θα μου αντιπαραβάλουν οι οπαδοί του νεοφιλελευθερισμού, που θα βρεθούν τα κεφάλαια για να χτιστεί η νέα παραγωγική βάση της χώρας; Θα το ξαναπώ, οι Έλληνες έχουν 1 τρις ευρώ ακίνητη περιουσία. Αντί να πληρώνουμε το «χαράτσι» που επιβλήθηκε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ στην ακίνητη περιουσία για να εξοφληθούν τόκοι θα πληρώνουμε, το ίδιο ποσό σαν φόρο ανοικοδόμησης για να κατασκευαστούν εργοστάσια κλπ. Έχουν απομείνει στις Ελληνικές Τράπεζες περίπου 180 δις ευρώ καταθέσεις. Όλοι θα δανείσουμε ένα μέρος των χρημάτων αυτών για να χρηματοδοτηθεί η νέα παραγωγική βάση της χώρας.
Μα πως θα αποδεχθούν οι Έλληνες μια τόσο γενναία μετακίνηση ιδιωτικού πλούτου σε κοινωφελείς σκοπούς, θα αντιτείνει κάποιος κακόπιστος. Κανένας δεν θέλει να χάσει αυτά που έφτιαξε με κόπο ζωής. Αλλά επίσης κανένας δεν θέλει να χαθεί η πατρίδα του. Και όλοι μαζί υπό την ηγεσία ενός παλλαϊκού πατριωτικού μετώπου θα ήταν διατεθειμένοι να συνεισφέρουν. Ενός παλλαϊκού πατριωτικού μετώπου στο οποίο θα είναι όλοι παρόντες: δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, πλην των φίλο-μνημονιακών και των κάθε λογής υπηρετών της τρόικας. Δεν χωρούν σε αυτή την εθνική προσπάθεια ριψάσπιδες και τρίτης κατηγορίας παγκοσμιοποιημένοι διεθνιστές.
Φυσικά όλοι όσοι συμμετάσχουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα θα πρέπει να ξεχάσουν κακές συνήθειες του παρελθόντος, καθώς και τον καταναλωτικό μικροαστισμό. Θα δουλεύουμε όλοι σκληρά και με συνείδηση ότι ξανακτίζουμε πατρίδα.
Περιγράφουμε ένα νέο κόσμο. Θα γεννηθεί δύσκολα αφού προσκρούει σε συμφέροντα και κακές συνήθειες ετών. Αλλά τώρα είναι η ώρα, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε σαν αξιοπρεπείς άνθρωποι. Αλλιώς θα συνεχίσουμε ανά δίμηνο και όταν είναι να καταβληθεί μία δόση, να ζούμε μία εκστρατεία ΣΟΚ και ΔΕΟΥΣ. Σήμερα λοιπόν είναι περισσότερο επίκαιρη από ποτέ η θέση: “Ο Παλιός Κόσμος πεθαίνει και ο καινούργιος πασχίζει για να γεννηθεί. Ζούμε στην εποχή των τεράτων!” (Αντόνιο Γκράμσι)

14 σχόλια

  1. Γράφουν τέτοια στο "σπίτι" του Καψαμπέλη ρε φίλε?Ο Καψαμπέλης θέλει Παπανδρέου νάναι πάνω κι ας μας εκτελεί έναν έναν μπροστά στο μνημείο του Αγν. Στρατιώτη. Μας έχει φτάσει το στομάχι στην πλάτη κι ο Καψαμπέλης κάνει ακόμα αντιπολίτευση στον...Καραμανλή!!!Πάλι καλά που δε μας είπε πως για όλα φταίει ο....Παπάγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ αυτή η καταραμένη δεξιά θέλει να ξανάρθει να ρίξει τον φιλεύσπλαχνο μεγάλο ηγέτη του κώλου Γιώργο Παπανδρέου για να ρουφήξει το υπόλοιπο αίμα του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΚ και ΠΕΟΣ
    απ´ τα μέτρα που συμφώνησε ο Μπένυ: 100.000 απολύσεις, ως 50% μείωσεις μισθών-συντάξων

    Τα μέτρα παΣΟΚ στα οποία συμφώνησε ο Βενιζέλος και πιθανόν θα ανακοινωθούν αύριο μετά την κυβερνητική επιτροπή είναι:

    - Τουλάχιστον 25.000 απολύσεις δηλ όλους όσους διόρισε το ΠΑΣΟΚ απ' το παράθυρο τα δύο προηγούμενα χρόνια (ναι εσύ ΠΑΣΟΚε που διαβάζεις αυτές τις γραμμές και σου έλεγαν ότι δεν διορίζουν ξαναδιάβασε την παραπάνω γραμμή μπας και καταλάβεις για πόσο μακάκα σε έχουν!)

    - 70.000 σε εργασιακή εφεδρεία από τις αρχές Οκτωβρίου και σε ένα χρόνο κλωτσιά ΠΑΣΟΚ και έξω απ' το δημόσιο

    - Μέχρι 50% μειώσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων

    - Ανώτερη σύνταξη δημοσίων υπαλλήλων τα 1700 ευρώ από 2.700 που είναι τώρα... αυτό να το δω στη ΔΕΗ και να μην το πιστεύω.

    - Εξίσωση ειδικού φόρου πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης με αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης πάνω από μισό ευρώ!

    - Συζητάνε ακόμα τη μείωση του αφορολόγητου από τις 8.000 ευρώ στα 4.000!!! Για όσους ξεχνάνε εύκολα να θυμίσουμε ότι σε μια όχι και τόσο μακρινή εποχή που κυβερνούσε ο κουρασμένος, το αφορολόγητο ήταν 12.000 και το πετρέλαιο θέρμανσης έκανε 40 λεπτά...

    Με τα νέα μέτρα σκοπεύουν να μαζέψουν 1 δις μέχρι τέλους του έτους και 6,5 δις το 2012... επειδή όμως δεν θα τα μαζέψουν περιμένετε κατά τον Οκτώβριο τα επόμενα μέτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξαναζεσταμένη μπαγιάτικη σούπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά που είναι ο Παπανδρέου ;
    Τον κρατάνε οι εξωγήινοι για εγγύηση
    αποπληρωμής του χρέους ;

    Τι αφήνει το χοντρό να βγάζει χουντικά διαγγέλματα σαν αυτό της Κυριακής και να προκαλεί τον κόσμο ;
    Δεν τον βλέπει ότι από τη μια μαλ ακία πάει στην άλλη ;

    Κοντεύει να διαλύσει οχι μονο ΕΜΑΣ, αλλά ΚΑΙ όλη την Ευρώπη.

    ΤΕΛΟΣ.
    Γαμ ήστε τους ΠαΣτόκους όπου τους βρίσκετε. Κανένα έλεος στους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αληθεύει ότι η τουρκια κλείνει τα στενα 28 και 29 σεπτεμβρίου?? αν ναι αυτό θα εκνευρίσει κάποιους σε μεγαλο βαθμό και η χρεωκοπία είναιτο λιγοτερο που θα μας ανησυχεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά που είναι ο Παπανδρέου ;
    Τον κρατάνε οι εξωγήινοι για εγγύηση
    αποπληρωμής του χρέους ;

    Τι αφήνει το χοντρό να βγάζει χουντικά διαγγέλματα σαν αυτό της Κυριακής και να προκαλεί τον κόσμο ;
    Δεν τον βλέπει ότι από τη μια μαλ ακία πάει στην άλλη ;

    Κοντεύει να διαλύσει οχι μονο ΕΜΑΣ, αλλά ΚΑΙ όλη την Ευρώπη.

    ΤΕΛΟΣ.
    Γαμ ήστε τους ΠαΣτόκους όπου τους βρίσκετε.
    Κανένα έλεος στους προδότες.
    --------------------------------
    Τι ψάχνετε και τι ζητάτε από εμάς τον λαό ....συνένοχους ;
    Θα θέλατε να μας πείτε ότι πρέπει να προδώσουμε τον γείτονά μας ,
    τον αδερφό μας, τον φίλο μας ,
    με το θέμα των απολύσεων ;

    Να θεωρήσουμε την τρίτη γενιά άχρηστη και ότι πρέπει να θυσιαστεί (πετσοκόβοντας τις είδη πετσοκομμένες συντάξεις που έχουν δουλέψει μια ζωή ),
    για να ζήσουμε εμείς ;

    Ποιόν πρέπει εμείς να προδώσουμε για να ζήσουμε ;

    Ακούστε ωρέ ξεπουλημένοι δεν γράφουμε όλοι στο μέτωπό μας ΕΦΙΑΛΤΗΣ ...........10,31 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άν η χώρα διοικείται απο έναν εχθρό της μήν απορείτε σε τίποτα τα πάντα να περιμένετε ειδικά άν αυτός ο εχθρός έχει σούπερ αβαντάζ ένα 43% που το έδωσε ο ίδιος ο Ελληνικός λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με ΨΕΜΜΑΤΑ ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. - Ομολογώ ότι το αγνοούσα !

    Ο κ. Βενιζέλος, εκτός από το Γραφείο του Υπουργού Οικονομικών στην Πλατεία Συντάγματος, διατηρεί και Γραφείο ….Αντιπροέδρου επί της Οδού Ζαλοκώστα! Εκεί που παλιά ήταν η έδρα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου!
    Προφανώς το κάνει για το ….prestige !!!
    Είμαστε με τα καλά μας ;

    Η χώρα βουλιάζει οικονομικά.
    Οι δημόσιες δαπάνες έχουν εκτροχιαστεί.
    Κάθε μέρα επιβάλλονται σκληρά μέτρα λιτότητας.
    O κόσμος αγωνίζεται με το ζόρι για να τα φέρει βόλτα.

    Και το ελληνικό δημόσιο, για τη ματαιοδοξία του κ. Βενιζέλου, ….
    συντηρεί και Γραφείο Αντιπροεδρίας;

    Το οποίο προφανώς θα είναι πλήρως στελεχωμένο (με ….αξιοκρατικές διαδικασίες) και θα κοστίζει στον έλληνα φορολογούμενο μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;
    «Μωραίνει Κύριος…».........

    Κυκλοφόρησε e-mail πριν λίγες μέρες που έλεγε ότι το γραφείο του Βενιζέλου ως ΥΠΟΙΚ έχει 20 άτομα και στοιχίζει 900.000€ το χρόνο και τώρα έκανε το αντιπροεδρίας με 20 άτομα επίσης, στα 850.000€ το χρόνο.

    Αν σε αυτά προσθέσουμε και το γραφείο του Παγκάλου με 20-25 άτομα που όμως στοιχίζει 1.000.000€

    ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ “ΧΟΥΒΑΡΝΤΑ” ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ… ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΥΝΩ !!!

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ…
    ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ…
    __________________________________
    ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς τον 11:37

    Για τα όσα αναφέρονται στο παραπάνω σχόλιο σχετικά με την μη υποβολή φόρων και τον διαμοιρασμό όλου του ορυκτού πλούτου της χώρας δεν εχω προβεί σε σχετική ανακοίνωση ακόμη, παρακαλώ θερμά να είστε λιγάκι προσεκτικότερος.

    Με εκτίμηση Βασιλεύς Ιωάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλα πως δεν σε ανακαλυψαν να σε βαλουν Τσαρο της Οικονομιας??? Τι εισαι κυριε?? οικονομολογος, καθηγητης, ειδικος αναλυτης ή σαν ολους τους αλλους ξερολες που ολα τα ξερουν ολα τα σφαζουν και ολα τα μαχαιρωνουν. Ηθελα να ηξερα τι εχεις στο μυαλο σου ανθρωπε μου, δηλαδη ειναι ολα μελι γαλα, κανενα προβλημα και οι προδοτες παιζοντας το κεφαλι τους (το πολιτικο και το πραγματικο) κωρωνα γραμματα οδηγουν τον Λαο σε περιπετεις, ετσι για εξηπηρετησουν τους Ευρωπαιους ή ειναι πρακτωρες των Τουρκων για να μας εξαθλιωσουν και να μας πουλησουν. Τι ανοησιες ειναι αυτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ---------------------------------
    Θα μείνουν χωρίς ρεύμα 300.000 άνεργοι και συνταξιούχοι.
    ----------------------------------

    Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να τους κοπεί το ρεύμα βρίσκονται πάνω από 300.000 χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι και καταναλωτές που ήδη αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και οι οποίοι πληρώνουν σε πολλές μηνιαίες δόσεις τον λογαριασμό τους, έχοντας κάνει διακανονισμό με τη ΔΕΗ. Τον κίνδυνο αυτό παραδέχεται η Επιχείρηση, αφού στην τροπολογία για το ειδικό τέλος δεν υπάρχει πρόβλεψει για διακανονισμό.

    Την ίδια στιγμή η τρόικα φέρεται να έχει ζητήσει από την κυβέρνηση την επέκταση του μέτρου και για τα έτη 2013-2014.
    Σύμφωνα με τα Νέα, το 2010 οι καταναλωτές της ΔΕΗ που αναγκάστηκαν να έρθουν σε διακανονισμό με την επιχείρηση για την εξόφληση των λογαριασμών της ξεπέρασαν τους 300.000, αριθμός που σήμερα πρέπει να έχει αυξηθεί.
    Πρόκειται για πελάτες που αδυνατούν να εξοφλήσουν λογαριασμούς της τάξης των 60 και 80 ευρώ, όπως ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών που αντιμετωπίζονται σαν ξεχωριστή κατηγορία από τη ΔΕΗ καθώς τους παρέχεται η δυνατότητα να πληρώσουν σε 6 δόσεις. Τώρα, ακόμη κι αν αυτοί υπαχθούν στη μειωμένη κλίμακα του τέλους (του 0,5 ευρώ/ τ.μ.) θα κληθούν να πληρώσουν την πρώτη δόση χωρίς δυνατότητα διακανονισμού. Διαφορετικά, η ΔΕΗ θα πρέπει να τους κόψει το ρεύμα.

    Όπως μάλιστα σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ, επειδή το μέτρο θα επιβληθεί για φέτος αλλά και για το 2012 διαφαίνεται ο κίνδυνος να καταστεί αδύνατη η πραγματοποίηση οποιουδήποτε διακανονισμού για έναν ολόκληρο χρόνο.
    ___________________________________
    Πρώτα (χθες) η Roche με ευλογίες του Λοβερδου άφησε δίχως φάρμακα τους καρκινοπαθείς ..
    __________________________________
    Tώρα ο Παπακωνσταντινου ..τους ανέργους ..
    ___________________________________
    Δοξάστε τους χριστιανοί ορθόδοξοι-
    καθολικοί-μουσουλμάνοι-Βουδιστες κλ.π ..

    Αίσχος !!
    ρε ζώωωωωωωωωωωωωωωωωααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση