GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αμετανόητος..."

Του Νίκου Μπίστη Στην Ελλάδα όπως μας είπε ο Τσαρούχης πριν από χρόνια, είσαι ό,τι δηλώσεις. Γιατί λοιπόν να μην δηλώσει και ο κ. Σαμαράς...

Του Νίκου Μπίστη

Στην Ελλάδα όπως μας είπε ο Τσαρούχης πριν από χρόνια, είσαι ό,τι δηλώσεις. Γιατί λοιπόν να μην δηλώσει και ο κ. Σαμαράς ότι θα γίνει πρωθυπουργός της χώρας, ότι έχει λύσεις για τα προβλήματα και ότι θα επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο; Ο σκεπτικισμός μου για τις δυνατότητες των κυβερνήσεων Παπανδρέου είναι δεδομένος. Όταν όμως ερχόμαστε στην περίπτωση Σαμαρά, δηλαδή στην σημερινή ΝΔ που αποτελεί μείγμα Πολιτικής Άνοιξης και Δικτύου 21, ο σκεπτικισμός δίνει την θέση του στην βεβαιότητα. Ο άνθρωπος δεν έχει αίσθηση του μέτρου και των δυνατοτήτων του και για αυτό αν γίνει πρωθυπουργός ( τίποτε δεν είναι απίθανο στην χώρα μας όπως απεδείχθη μετά το 2004) μπορεί να γίνει επικίνδυνος.
Η ομιλία του στην Θεσσαλονίκη παρέχει πλείστες...
αποδείξεις αμετροέπειας και επικινδυνότητας με γαρνίρισμα εθνικιστικής γραφικότητας. Αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά θα μπορούσαμε να ευθυμήσουμε με πολλές αναφορές του. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να τον πάρουμε στα σοβαρά και αυτό από μόνο του λέει πολλά για την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Ας αφήσουμε το πομπώδες ύφος, την ασύστολη ξεπατικοτούρα των συνθημάτων του Ομπάμα ( Οι Έλληνες μπορούμε), την λεκτική μαγκιά, τον Καζαντζίδη, το κλάμα του πλουσιόπαιδου για τον «ανθρωπάκο που δεν τα φέρνει βόλτα» την χαμηλού δημοσιογραφικού περιεχομένου ρηχή και μονίμως σε πρώτο επίπεδο περιγραφικότητα, το «μπαλκόνι» την ώρα που ο τόπος χρειάζεται προσγείωση στο συγκεκριμένο, σοβαρότητα και ανάλυση των προβλημάτων ώστε να υπάρξουν λύσεις αντί υποσχέσεων. Ας περιοριστούμε σε αυτά που συγκροτούν την βάση της πολιτικής του. Σταχυολογώ, λοιπόν, από την ομιλία του αλλά και από τις πρακτικές και τις εύγλωττες σιωπές της ΝΔ το τελευταίο διάστημα:
1) Παρότι « δεν θέλει να αναφέρεται στο παρελθόν», ως αντίδωρο στην παρασχεθείσα στήριξη από τον Καραμανλή αθωώνει την καταστροφική πενταετία. «Μικρή σημασία έχει τι έγινε πριν δύο η πέντε χρόνια», ο κόσμος εξ’ άλλου ξεχνά, θα πρόσθετε αν μπορούσε. Επίσης « η κυβέρνηση Καραμανλή παρέδωσε τα spreads στις 130 μονάδες». Άρα την μεγάλη ευθύνη για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό, μας λέει αντιστρέφοντας την πραγματικότητα, έχει ο Παπανδρέου που καθυστέρησε. Πράγματι καθυστέρησε αλλά ο εκτροχιασμός είχε ήδη επέλθει. Με αναλύσεις καφενείου δεν αλλάζει η οδυνηρή για τον τόπο πραγματικότητα και οι ανεξίτηλες ευθύνες της ΝΔ. Ευτυχώς για τον τόπο, όπως δήλωσε « ο Καραμανλής με την μεγάλη εμπειρία του, τόσα χρόνια πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ» θα είναι δίπλα του. Μπορούμε να είμαστε ήσυχοι.
2) Θέλοντας να παραστήσει τον υπεύθυνο πολιτικό άνδρα μας διευκρινίζει «ότι λεφτά δεν υπάρχουν». Και αμέσως μετά σε κάθε του παράγραφο πετάει φύρδην μύγδην υποσχέσεις που απαιτούν λεφτά με την σέσουλα. Ακόμα χειρότερα, αραδιάζει ωραίες εικόνες από μια εικονική πραγματικότητα που θα προκύψει με μαγικό τρόπο επειδή ο Σαμαράς το θέλει και οι Έλληνες μπορούμε. Για το πώς, κουβέντα. Για το ότι η χώρα είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας για το τι θα πρέπει να γίνει τις επόμενες ημέρες, κουβέντα. Παρακάμπτοντας αυτό το μικρό πρόβλημα, αν ο Σαμαράς έρθει στα πράγματα η πρωτογενής παραγωγή θα επιστρέψει , το ίδιο και η μεταποιητική βιομηχανία, θα αναστηθεί η οικοδομή, θα αποκατασταθούν οι χαμηλές συντάξεις, ο αγρότης θα γίνει επιχειρηματίας, συγκινημένος ο εφοπλιστής θα γίνει ευεργέτης, ο τουρισμός θα γίνει δωδεκάμηνος, η ενέργεια φτηνή, οι άνθρωποι κι πάλι ευτυχείς. Τα λόγια είναι δωρεάν, ακόμα και περιττά όπως θα του έλεγε η σύντροφος του Καζαντζίδη. Ο λογαριασμός όμως είναι ακριβός και για την ταμπακιέρα ο Σαμαράς δεν είχε να μας πει μια ιδέα. Γιατί το ότι η χώρα χρειάζεται ανάπτυξη δεν είναι πρωτότυπη σύλληψη. Πώς θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης αν δεν πάρουμε την έκτη δόση και το δάνειο των 109 δις είναι πρόβλημα για άλλους λύτες, όχι για τον κ. Σαμαρά.
3) Το χειρότερο από όλα είναι ότι παίζει με τον πόνο των ανθρώπων, κερδοσκοπεί πάνω στην απελπισία τους, πιστεύει ότι δεν θα διαβάσουν πίσω από τις γραμμές και ότι με την διγλωσσία του θα κλείσει το μάτι προς κάθε κατεύθυνση και θα έχει και τον πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο. Θα επαναδιαπραγματευθεί, λοιπόν, το μνημόνιο όταν ξέρει ότι αυτό δεν γίνεται. Δεν είναι υπέρ των κινημάτων «δεν πληρώνω» αλλά τους κλείνει το μάτι γιατί καταλαβαίνει ότι «δεν μπορούν να πληρώσουν.» Δεν συμφωνεί με το τέλος στα ακίνητα αλλά δεν μας λέει που θα βρεί το ισοδύναμο για να μην χρεοκοπήσουμε. Δεν είναι δική του δουλειά, είπε στην συνέντευξη. Απλώς έχει «διαφορετική φιλοσοφία και διαφορετική άποψη για την άσκηση πολιτικής» που συμπυκνώνεται στο τετριμμένο και ελάχιστα πειστικό στους απαιτητικούς δανειστές μας ότι θα « μειώσει τις δαπάνες του κράτους κόβοντας το περιττό λίπος». Και ενώ θέλει να κόψει το «περιττό» λίπος την ίδια στιγμή κλίνει το μάτι στους δημόσιους υπαλλήλους λέγοντας ότι η δική του «εργασιακή εφεδρεία» είναι τριετής και δεν προβλέπει απολύσεις. Μιλάει για μείωση φόρων –το αν αυτό είναι εφικτό στην φάση που βρισκόμαστε δεν φαίνεται να τον απασχολεί- και επί της ουσίας κάνει ότι και οι ομογάλακτοι του Ρεπουμπλικάνοι στις ΗΠΑ δηλαδή προστατεύει τα συμφέροντα των πλούσιων και των εργοδοτών. Παντού στον κόσμο οι δεξιοί στο όνομα της καταπολέμησης της ανεργίας ζητούν λιγότερους φόρους και μικρότερες εργοδοτικές εισφορές.
4) Λέει «ναι» στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις- που δεν τις προσδιορίζει- και στην πράξη κάνει ότι μπορεί για να υπονομεύσει και αυτές τις λίγες που έβαλε εμπρός η κυβέρνηση. Γενικά, λοιπόν, είναι υπέρ του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων, υπέρ των ανοιχτών πανεπιστημίων και υπέρ της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και των προνομίων διαφόρων συντεχνιών. Αυτά όμως πρέπει να γίνουν «αναίμακτα», με την θέληση τους, γιατί αλλιώς «το κράτος λειτουργεί διχαστικά». «Βάζουν στο στόχαστρο» οδύρεται «πότε την μια κοινωνική ομάδα, πότε την άλλη. Πότε τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους συμβολαιογράφους, πότε τους καθηγητές, τους εστιάτορες, πότε τους φορτηγατζήδες, τους ταξιτζήδες ,τους δημόσιους υπάλληλους και τους στρατιωτικούς. Εξοντώνουν όλη την μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους». Το πιάσατε το υπονοούμενο; Αφήστε τι λέω γενικά και αόριστα. Όποιος νοικοκυραίος τυγχάνει παραπονούμενος και δεν θέλει να αλλάξει τίποτε στον χώρο του ας απευθύνεται στον κ. Γιάννη Μανώλη, στον κ. Θύμιο Λυμπερόπουλο, στον κ. Λουράντο, τον κ. Πατούλη, στους γαλάζιους πρυτάνεις που αναβάλλουν τις εξετάσεις ώστε να καταληφθούν τα ΑΕΙ, σε όλους τους υπόλοιπους δικούς μας που μαζί με το βαθύ ΠΑΣΟΚ ( το οποίο όπως καταλαβαίνετε είμαι υποχρεωμένος για τα μάτια να καταγγέλλω) και την αλλού για αλλού Αριστερά αγωνίζονται υπέρ βωμών και συντεχνιών. Οι Έλληνες (νοικοκυραίοι) μπορούμε (να φοροδιαφεύγουμε με την ΝΔ).
5) Δεν μπορούσε βέβαια να λείπει η πατριδοκαπηλία και οι νέες μεγάλες ιδέες από τις οποίες έχει ταλαιπωρηθεί η χώρα. « Η ΑΟΖ, είναι το νέο όραμα» του κ. Σαμαρά και πρέπει στα καλά καθούμενα να γίνει και το δικό μας όραμα. Πάντα η δεξιά όταν έβλεπε ότι επιδεινώνεται η εσωτερική κατάσταση άνοιγε μέτωπα στα λεγόμενα εθνικά θέματα διοχετεύοντας εκεί την οργή του κόσμου, παραγνωρίζοντας συσχετισμούς και οδηγώντας κατά κανόνα σε εθνικές τραγωδίες. Έχω ασκήσει αυστηρή κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου. Προς τιμήν του, όμως, δεν αναζήτησε διέξοδο στον εθνικισμό και την επικίνδυνη φυγή προς τα εμπρός ερήμην της πραγματικότητας. Είναι εν προκειμένω χαρακτηριστικός ο τρόπος που σκέφτεται ο κ. Σαμαράς. Θαυμάζει την μικρή Κύπρο γιατί «στρίμωξε» την Τουρκία και έχει τώρα συμμάχους τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, θα το δούμε. Ο ΟΗΕ ζήτησε ήδη συμμετοχή των Τουρκοκυπρίων στην αξιοποίηση του όποιου ενεργειακού πλούτου και οι Τούρκοι απαντούν με ένα προκλητικό αντιπερισπασμό. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζει ο κ. Σαμαράς. Όμως με αυτά και με τούτα του διαφεύγει το βασικό: ότι η επίλυση του Κυπριακού με δίκαιη λύση στην βάση μιας διζωνικής και δικοινοτικής Ομοσπονδίας είναι πλέον εκτός συζήτησης. Θα μου πείτε ότι όλοι οι εθνικιστές, μαζί και ο Σαμαράς ουδέποτε πίστεψαν σε αυτήν την πολιτική. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν πρέπει να βρεθούν σε θέση να εφαρμόσουν την πολιτική τους. Γιατί τότε οι κίνδυνοι για το Έθνος θα γιγαντωθούν. Οι εθνικιστές συνήθως καταστρέφουν τα έθνη τους.
6) Η κυβέρνηση Σαμαρά θα σημάνει επιστροφή στην παράδοση και την «ελληνικότητα» που κατά τον κ. Σαμαρά τελεί υπό διωγμό. Ανακάλυψε- ενώ δεν είναι έτσι- ότι έχουν εκδιωχθεί από τα σχολικά βιβλία Έλληνες στοχαστές που ο κ Σαμαράς θεωρεί ότι μόνο αυτοί προστατεύουν «την εθνική ιδιοπροσωπεία και την εθνική παράδοση αυτού του τόπου» ( Που να ήξερε ότι ο Παλαμάς έγραψε « Γιούχα και πάλι γιούχα στις πατρίδες»). Κάθε φορά που αρχίζει μια συζήτηση για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, την ελληνικότητα, έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Μια από τις κατακτήσεις της μεταπολίτευσης που την υπονομεύουν ευθέως σήμερα η ακροδεξιά και η λαϊκή δεξιά είναι ότι αφήσαμε πίσω μας τον διχασμό σε εθνικόφρονες και μη, γίναμε περισσότερο ανεκτικοί, αφήσαμε όλοι χώρο στον άλλο αναγνωρίσαμε την προσφορά στο τόπο δημιουργών που υπηρέτησαν διαφορετικές κοσμοθεωρίες. Αυτή η ποικιλία και όχι η μονόχρωμη αντίληψη του κ. Σαμαρά συγκροτεί την παράδοση μας που αποτελεί ένα στοιχείο του πολιτισμού μας μαζί με την νεωτερικότητα που ανατρέπει παραδόσεις μέχρι να γίνει και η ίδια παράδοση. Μέσα από αυτήν την αδιάκοπη κίνηση προχωράει ο τόπος και ο πολιτισμός. Αλλιώς θα είχαμε μια μαρμαρωμένη παράδοση, ένα άβλαβο εικόνισμα να το προσκυνάμε στο όνομα της ελληνικότητας. « Αυτό θα το τελειώσω» μας πουλάει τσαμπουκά ο κ. Σαμαράς. «Και το περιεχόμενο των διδακτικών βιβλίων- όλων των βιβλίων- θα αναθεωρηθεί από επιτροπές που θα λειτουργήσουν υπό την εποπτεία της Ακαδημίας Αθηνών». Του ιδρύματος δηλαδή που προσκύνησε την Χούντα- θεωρώντας προφανώς ότι η ελευθερία δεν αποτελεί στοιχείο της παράδοσης μας- και παρά τα κάποια βήματα που έγιναν έκτοτε παραμένει στυλοβάτης του συντηρητισμού στην χώρα μας.
7) Το πόσο αμετανόητος είναι και γι’ αυτό πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει μας το ομολόγησε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς σε μια αποστροφή του λόγου του. Σε μια από τις έμμονες ιδέες που τον κατατρύχουν για να αποδείξει πόσο πατριώτης είναι ( σε αντίθεση με όλους εμάς τους κρυπτοδιεθνιστές) είπε απευθυνόμενος στον Παπανδρέου : « Ο κ. Παπανδρέου σήμερα λόγω της κρίσης ανακάλυψε ότι το εθνικό συμφέρον προηγείται του κομματικού. Εγώ το ανακάλυψα πριν πολλά – πολλά χρόνια. Και το πλήρωσα για πολλά – πολλά χρόνια.» Τι εννοεί ο εθνομάρτυρας; Τον ατυχή χειρισμό της υπόθεσης του ονόματος της FYROM (Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας) που οδήγησε στην γνωστή κατάληξη, να ζητάμε σήμερα ματαίως σύνθετη ονομασία, που μπορούσαμε να την έχουμε με το πακέτο Πινέιρο αν ο Ανδρέας Παπανδρέου ο Σαμαράς και ο Έβερτ δεν είχαν ξεσηκώσει εθνικιστικό παραλήρημα. Αυτό πλήρωσε και καμιά σχέση δεν είχε η πληρωμή με το εθνικό συμφέρον που – όπως απεδείχθη με την αλλαγή πολιτικής- ήταν στον αντίποδα της δικής του στάσης. Δεν κατάλαβε τίποτε, δεν έμαθε τίποτε, δηλώνει έτοιμος να επαναλάβει τα ίδια λάθη. Οι Έλληνες ( κεντροαριστεροί και φιλελεύθεροι) μπορούμε ( να του κλείσουμε τον δρόμο).

24 σχόλια

  1. Χα! ο σαμαρας ειναι λιγος,ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΛΙΓΟΣ για ενα τοσο μεγαλο κομμα οπως η Νεα Δημοκρατις(του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το βλακογιοργο)..

    Στα θετικα του ειναι η διαγραφη της θεοδωρας κουβελα μητσοτακη..
    Επρεπε να διαγραψει και καμποσους αλλους ακομα και μετα να παραιτηθει και να κινησει διαδικασιες για εκλογη νεου προεδρου της Νεας Δημοκρατις(του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο)..

    Αδελφε σαμαρα δινε του!! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ της Ν.Δ..

    Υ.Γ Ηθελα να σημειωσω οτι αυτος ο κεφαλικος φορος 2% που επεβαλλε παρανομα και αντισυνταγματικα η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια σχετιζεται με τις .."αποδειξεις"!!
    Η αλητοσυμμορια επεβαλλε τις .."αποδειξεις" ,να τους κανουμε εμεις τον υπηρετη αυτωνων των μπασταρδων δηλαδη, και νομιζε οτι ετσι θα τα "κονομησει"!
    Ποιος Ελληνας θα καθισει τωρα να μαζευει αποδειξεις σου λενε οι αλιτηριοι μπασταρδοι!!
    Οποτε εχοντας μειωσει το αφορολογητο στο μισο θα τους ταραξουμε μετα στη φορολογια..

    Ελα ομως που π.χ ο λογιστης μου μου βρηκε 5000 ευρω αποδειξεις!! και εκει που καθε χρονο πληρωνα την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια (αλλα και πριν την Νεα Δημοκρατια του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο) περιπου 1400-1500 ευρω τωρα θα παρω επιστροφη!!!!
    Οποτε η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια επεβαλλε τον κεφαλικο φορο για να μου τα παρει πισω!!

    Μιλαμε για αλητες!! για υποκοσμο!! Για συμμορια αλα ΝΤΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ..

    Θανατος. ΚΡΕΜΑΛΕΣ στους πουστηδες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POUSTIS EINAI O PATERAS SOU POU TON GAMAEI O PASOKSIS O GEITONAS SOU, KAI H MANA SOU POUTANA THS NΔ TOU MALAKA TOU K. KARAMANLH POU DEN MPOREI NA STAUROSEI LEΞH XORIS NA THN EXEI GRAMENH STO XARTI. ES APO POU EISE RE KOLOMPINE GIATI APO TA GRAPTA SOU SAN TAMTAKOS AKOUGESE:

    NE POLOUS XERETISMOUS;
    O GAMIAS THS MANAS SOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ειναι αληθεια αυτο που λενε τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕξαπατησης οτι δηλαδη σημερα ειναι "ωρα μηδεν για την Ελλαδα" αν θα πεισει δηλαδη η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια την ..
    "τροικα" (την οποια βεβαιως βεβαιως αυτα σκυλια εφεραν εδω)..
    ΤΟΤΕ κανω μια ευχη!:

    Να μην δωσουν αλλο δανειο στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια. Ουτως η αλλως φτερα και πουπουλα θα το κανουν οι αλητες. Να! εξοδα για το ηλιθιο βλακογιοργο! απο τις 700 μερες που κυβερναει τις 650 τις εβγαγε εξω σε πολυτελεις σουιτες του εξωτερικου κουβαλωντας και το σκυλο "κ.μποτωνη" την σκυλα "κ.μπεθανη" και ενα σωρο αλλους παρατρεχαμενος με πανω απο 100.000 ευρω ημερησιως εξοδα..
    Δευτερον θα τα μοιρασουν σε ημετερες Μ.Κ.Ο και θα τα ξεσκισουν μετα..
    Και αμα παει να περισσεψει και τιποτα θα .."συστησουν" καινουργιες και θα τις επιδοτησουν με δεκαδες εκατ ευρω..
    Ακομα ΜΚΟ για την υστεροφημια του κανταφι ειναι ικανοι να κανουν αυτα τα σκυλια..

    Λοιπον κομμενο. Κανενα δανειο.
    Και τοτε καποιος δεκανεας "εστω" να ζητησει ταμειο..
    Που πηγαν ο διπλασιασμος της τιμης των καυσιμων,των ποτων των τσιγαρων,που πηγε το 23 και 13% ΦΠΑ που πηγαν τα κομμενα δωρα αδειες κλπ ..
    Και λοιπα..
    Αν οι εξηγησεις ειναι ανεπαρκεις (πραγμα βεβαιο) εκτελεσεη με συνοπτικες διαδικασιες..

    Χωρι οικτο και χωρις χρονοτριβη

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ σε ολα τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αστείος απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών που κατάφερε να μη μαζέψει ούτε 1000 ψήφους για να εκλεγεί, παρόλο που επί Σημίτη ήταν καθημερινά στα κανάλια ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ.
    Κακόμοιρε Νικολάκη, όση και χολή να βγάλεις προς οποιονδήποτε πάντα κομπλεξικός loser θα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τιμόθεος Σημακαμπάνας20 Σεπ 2011, 1:25:00 μ.μ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ (ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ SIEMENS) ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΦΘΟΝΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ GAP ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 20 Σεπ 2011 1:17:00 μ.μ.

    ==
    Σε γαμω και κλανεις και παιδια δεν κανεις αθλιε ανορθογραφε αλβανε..

    Αλβανα δεν γαμαω ,εχω ιδιαιτερη περιποιηση για αυτα τα "πραμματα"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΜΠΙΣΤ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΕΟΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ.......ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ;ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ;;;;;;

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ....ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.......ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΩΗΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ! ! !

    1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00μ.μ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    Την 1η Οκτωβρίου 2011 ημέρα Σάββατο καί ώρα 19:00μ.μ δίνουμε ένα δυναμικό παρών όλοι οι πρώην Έφεδροι Καταδρομείς και Πεζοναύτες πού υπηρετήσαμε στις Ειδικές Δυνάμεις στην Πλατεία Συντάγματος.

    Καλούμε όλους τους πρώην έφεδρους Καταδρομείς καί Πεζοναύτες καθώς καί ....
    όσους εν ενεργεία Στελέχη πού υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις να δώσουν ένα δυναμικό παρών.

    ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

    ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ :

    Εμείς των Ειδικών Δυνάμεων την ημέρα πού απολυθήκαμε ΔΕΝ πεθάναμε ΟΥΤΕ εξαφανιστήκαμε. Είμαστε εδώ , ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΖΟΥΜΕ μέσα στην Κοινωνία. ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΑΚΟΥΜΕ , παρακολουθούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ καί είμαστε ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ με την κατάντια της Πατρίδας μας. Εμείς έχουμε ορκιστεί να φυλάττουμε Πίστη είς την Πατρίδα καί ο όρκος μας ισχύει μέχρι να πεθάνουμε. Εμείς λοιπόν οι Έλληνες Κομμάντος υπηρετήσαμε μια δύσκολη θητεία καί τον Μπερέ μας , τα Διακριτικά μας καί τα Σχολεία πού περάσαμε τα εξαγοράσαμε με ΙΔΡΩΤΑ καί ΑΙΜΑ. Όλα αυτά τα κάναμε για να κρατήσουμε τον Εχθρό, εκτός των τειχών καί τον Λαό μας να Ζεί με Ελευθερία καί Αξιοπρέπεια στη Πατρίδα του.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε Νόμιμα πλαίσια καθώς θα έχει δωθεί καταστατικό με τα Ονοματεπώνυμα των συμμετέχοντων στις Αστυνομικές Αρχές για να μην υπάρξουν έκτροπες καταστάσεις.

    Οι συμμετέχοντες πού θα λάβουν μέρος θα φορούν ομοιόμορφα μπλουζάκια μαύρου χρώματος. Στη μπροστινή καί πίσω όψη θα διακρίνονται τα Εμβλήματα " Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ " καί " ΘΑΡΣΗΝ ΧΡΗ " για όσους υπηρέτησαν ώς Καταδρομείς καί Πεζοναύτες αντίστοιχα. Επίσης στο πίσω μέρος θα αναγράφεται η ομάδα πού διοργάνωσε την εκδήλωση " ( Κ.Ε.Ε.Δ. ) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ".

    Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΙΣ 18:00 μ.μ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

    Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνούν με τον " Σύνδεσμο Απόστρατων Ειδικών Δυνάμεων " { http://www.facebook.com/profile.php?id=100001571063968 }.

    Με την ομάδα μας " ( Κ.Ε.Ε.Δ. ) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ " { http://www.facebook.com/groups/168714993153743/ }.

    Στο Site www.keed-hellas.net

    Με e-mail { keed.hellas@gmail.com }.


    ΥΓ : Εμείς είμασταν καί είμαστε Στρατιώτες εν εφεδρεία ,ΔΕΝ σπάμε πεζοδρόμια, ΔΕΝ καίμε περιουσιες, ΔΕΝ γκρεμίζουμε θεσμούς, ίσα-ίσα υπάρχουμε για να τα προστατεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Βενιζέλος προχθές ήταν καθαρή περίπτωση “επείγοντος ψυχιατρικού περιστατικού”.

    Υπάρχει ακόμα ο Στεφανής στο πασοκ ;
    __________________________________


    Δεστε τώρα, πώς ταιριάζουν οι στίχοι τού…Ρουβά !!!
    (Αίμα δάκρυα κι ιδρώτας)
    _________________________
    ”’Στρίμωξα τα δάκρυά μου
    μες στην πράσινη βαλίτσα
    μάζεψα και τον ιδρώτα
    με στυπόχαρτο”
    ………..
    ………..
    Κρίμα δεν κράτησε
    γρήγορα τέλειωσε
    γεια χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
    ........................
    Απαγορεύεται το ομιλείν.


    Ο πανικός του Βενιζέλου μπροστά στην εμφάνηση Σαμαρά διαψεύδει όλους τους δήθεν αναλυτές που με κόπο έβρισκαν ψεγάδια στην ομιλία Σαμαρά. Όσο και αν το παλέψατε παληκάρια ο Βενιζέλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την δουλειά σας, σας κατσάδιασε και είπε να αναλάβει μόνος του, αλλά…

    Η μάνα μου, μου είπε ότι τρόμαξε τόσο πολύ, που το πρωί περίμενε να δει τα τανκς στους δρόμους.

    Άκουγε λέει ερπύστριες όλο το βράδυ!
    Μάλλον τα σκουπιδιάρικα θα ήταν και μπερδεύτηκε.

    Είδατε πειθώ ο Μπένυ ;
    ΑΜΕΣΩΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ
    ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΟ ΦΥΧΟΠΑΘΗ'ΑΡΡΩΣΤΟ
    ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ
    ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ
    ΝΙΚΟ ΜΠΙΣΤΗ..ΥΠΟΡΓΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΕΞ !!!

    ΓΑΜΑΤΑ ΑΔΕΛΦΕ....
    ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    ΜΟΝΟ ΜΠΑ+ ..ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΤΟΠΟΣ , Η ΧΩΡΑ, ΝΟΣΕΙ ΒΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΕ "ΔΕΞΙΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. +
    +
    +
    +


    Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΕΝΥ ΧΙΛ
    Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΟΓΓΩΔΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ.

    ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ
    ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ
    ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΝΙΚΟ ΜΠΙΣΤΗ
    ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΟΩΝ ΧΟΙΡΩΝ.

    +
    +
    +
    ΜΕΓΑΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΟΥ ΛΕΩ...

    ΜΟΝΟ Ο ..ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΦΙΛΗ
    ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ....

    ΠΑΣΟΚ: ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ
    και ο Τζερόνυμο δεν πάει καλά...

    ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΜΕ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ...ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΘΗΤΕΥΣΑΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙΣ ΠΑΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά, ότι θέλετε κάντε.

    Βάλτε όσους φόρους θέλετε.

    Μειώστε το αφορολόγητο, διπλασιάστε το πετρέλαιο, ότι σας κατέβει στην κλάβα.

    Μόνο τα δημόσια κομματόσκυλα, τους φίλους φοροφυγάδες και τους κομματικούς κλέφτες του δημοσίου χρήματος μην πειράξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άλλο ένα προφητικό πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ: Είχαν προβλέψει ότι ο Πρωθυπουργός κρύβεται και κυκλοφορεί σαν "Αναγνώστου"!!

    Όλοι θα έχετε μάθει για τις νέες διακοπές Γιωργάκη. Αυτό που ενδεχομένως δεν μάθατε και είναι η απόλυτη ξεφτίλα, είναι ότι ο Πρωθυπουργός έκανε την κράτηση με άλλο όνομα, προκειμένου να κοροϊδέψει... τον εαυτόν του και τους χαχόλους που τον πιστεύουν. Όπως γράφει η «Ελευθεροτυπία» σήμερα, η κράτηση έγινε στο όνομα… Αναγνώστου στον ξενώνα της περιοχής.
    ____________________________________
    Να σας θυμίσω λοιπόν το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ, που είχαν προβλέψει ότι ο Πρωθυπουργός κρύβεται..

    σαν σήμερα πριν από ακριβώς 3 χρόνια έγραφαν:

    ΔΕΘ: ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ...

    Φυσικά ο Καραμανλής, όπως όλοι ξέρουν, ποτέ δεν κρύφτηκε και όπου πήγαινε, πήγαινε σαν Καραμανλής...

    και όχι σαν "Αναγνώστου" ..
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΛΗΣΕ Ο ΣΚΑΤΕΜΠΟΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαίρομαι,
    διότι ακόμα και ένας κομπλεξικός και με πολλές αγκυλώσεις αριστερός, μπορεί να ορθώσει έναν σοβαρό λόγο.
    Αναρωτιέται ο κύριος Μπίστης τι μπορεί να κάνει ο Σαμαράς για να αλλάξει την κατάσταση.
    Να σας απαντήσω εγώ: ΤΙΠΟΤΑ.
    Ούτε αυτός, ούτε δυστυχώς κάποιος άλλος. Το μεταπολιτευτικό μόρφωμα που κάθισε πάνω μας εδώ και 37 χρόνια, παίζοντας ένα κακόγουστο θέατρο, ξόφλησε.
    Μείνατε πίσω και τελειώσατε. Δεν υπάρχει διέξοδος για εσάς. Ο κόσμος θα ταρακουνηθεί, θα ταλαντευθεί, αλλά θα σας μουντζώσει και ουσιαστικά θα εξαφανιστείτε, όχι απαραίτητα με καλό τρόπο.
    Η κομματοκρατία σας, όπου ο ένας νομοθετεί και ο άλλος βρίζει, για να αλλάξουν απλώς θέσεις μετά από 4 χρόνια και να συνεχίσει η παράσταση, ίδια και απαράλλαχτη, τελείωσε. Η επόμενη μέρα δεν σας περιλαμβάνει.
    Δεν έχετε ιδεολογία, κανείς σας, δεν πιστεύετε σε τίποτα.
    Η Ελλάδα θα ζήσει, να είστε σίγουρος γι' αυτό. Η μεταπολίτευσή σας όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σσσσσσσσσσσσσς!!!

    Ο Μπίστης μίλησε...

    χαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    10% ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΣΟ ΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ.
    ΚΙ ΑΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 10%.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ,ΠΑΡΤΕ ΤΑ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ,
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.
    ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ.ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ.
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ,ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ,ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ,
    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ,ΘΑ
    ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.
    ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ.ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ ΠΟΥ "ΒΓΑΙΝΟΥΝ " ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Η ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ,

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ .

    ΡΕ ΣΕΙΣ , ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πασοκ μ.κ.ο. χρυσοφόρα
    η Χαρτομαντεία...... βλέπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι δεσμεύσεις Σαμαρά στη ΔΕΘ για εθνοκεντρική παιδεία και λαθρομετανάστευση.

    [Ελπίζουμε να δώσουν προσόχή σε αυτές τις δεσμεύσεις οι εκτός ΝΔ νοήμονες ψηφοφόροι.]

    Αντιγράφουμε από την ομιλία του Α. Σαμαρά στη ΔΕΘ:
    ΠΑΙΔΕΙΑ

    Φέτος έγινε τεράστιος θόρυβος για την αδυναμία του υπουργείου να έχει έτοιμα τα σχολικά βιβλία με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Απίστευτη προχειρότητα, που δεν δικαιολογείται, από τις οικονομικές περικοπές σε συνθήκες κρίσης.
    Όμως, το κύριο πρόβλημα με τα σχολικά βιβλία δεν είναι πότε δίνονται, αλλά το τι γράφουν.
    Ή τι παραλείπουν πολλές φορές…

    Η Ιστορία διδάσκεται στα παιδιά μας, χωρίς να καλλιεργεί ούτε την υπερηφάνεια για την Πατρίδα τους, ούτε την κριτική σκέψη.
    Σαν να διδάσκεται, όχι σε Ελληνόπουλα, αλλά σε… «μαθητευόμενους διεθνιστές» άλλων καιρών και άλλων καθεστώτων !
    Ακόμα, εξαφανίστηκαν ή υποβαθμίστηκαν από τα σχολικά βιβλία Έλληνες στοχαστές: Όπως ο Παπαδιαμάντης, ο Κωστής Παλαμάς, ο Βιζυινός, ο Παπαντωνίου, ο Θεοτοκάς, ολόκληρη η γενιά του τριάντα… Σαν ένα αόρατο χέρι να έσβησε κάθε αναφορά στην εθνική ίδιο-προσωπεία, στην εθνική παράδοση του τόπου αυτού. Σαν να μη θέλουμε τα παιδιά μας να νιώσουν την Ελληνικότητα και να γίνουν μέτοχοι της Πολιτιστικής μας παράδοσης. Τη στιγμή μάλιστα που όλοι οι άλλοι λαοί προχωρούν αντίστροφα: τη στιγμή που οι Βρετανοί ανακαλύπτουν τη «Βρετανικότητα» και οι Ισπανοί την «Ισπανικότητα»… Για να μη μιλήσουμε για Γερμανούς, Αυστριακούς, Δανούς, Σουηδούς και Ολλανδούς. Πάμε ανάποδα απ’ όλους τους άλλους…
    Αυτό θα το τελειώσω !
    Και το περιεχόμενο των διδακτικών βιβλίων – όλων των βιβλίων – θα αναθεωρηθεί από επιτροπές που θα λειτουργήσουν υπό την εποπτεία Ακαδημίας Αθηνών.

    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    Ακόμα η μεγάλη μεταρρύθμιση για την αντιμετώπιση της Εγκληματικότητας.
    Η λαθρομετανάστευση, ασφαλώς, έχει επιβαρύνει την ασφάλεια των πολιτών. Αλλά δεν είναι μόνο η λαθρο-μετανάστευση… Σε ό,τι αφορά στην λαθρομετανάστευση, θα καταργήσω αμέσως τον Νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια, το νόμο που καθιστά την Ελλάδα «μαγνήτη» για την είσοδο παράνομων μεταναστών, σε μια χώρα με αφύλακτα σύνορα.

    Και θα φέρω νόμο παρόμοιο με ό,τι ισχύει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που έχουν προβλήματα αντίστοιχα με τα δικά μας. Ακόμα θα διαπραγματευθώ με τους εταίρους μας κοινή ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για το μαζικό επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών που ήδη ζουν εδώ σε άθλιες συνθήκες.

    Η Συμφωνία Δουβλίνο-ΙΙ τους παγιδεύει στην Ελλάδα! Και η υπόλοιπη Ευρώπη, που υπέγραψε το Δουβλίνο-ΙΙ, για να γλιτώσει η ίδια από τα κύματα των λαθρομεταναστών – οφείλει να βοηθήσει την Ελλάδα, να τους επιστρέψει στις χώρες προέλευσής τους.

    http://citizengr.wordpress.com/2011/09/19/7287/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι αποφάσεις αναβάλλονται επειδή
    ο Βενιζέλος …ψάχνει τον Παπανδρέου

    ΟΥΑΟΥ !! μήπως τον απήγαγε ο ΦΥΡΕΡ!

    Όπως γράφουμε προηγουμένως δεν θα αποφασιστούν τα μέτρα στην σημερινή τηλεδιάσκεψη (που τραβάει από …χθες). Θα ακολουθήσουν νέες διαπραγματεύσεις εκ του σύνεγγυς όταν η Τρόικα θα έλθει στην Αθήνα.

    Στις 11 το πρωί αύριο θα συνεδριάσει το κυβερνητικό συμβούλιο και θα πάρει μια πρώτη δόση μέτρων, αλλά τα μεγάλα και σοβαρά θα αφεθούν για όταν έλθει η Τρόικα.

    Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι από ελληνικής πλευράς προβάλλεται η δικαιολογία πως πρέπει να «ποσοτικοποιηθούν» τα μέτρα που εξετάζονται , να ραφτεί δηλαδή καλά το κουστούμι που μας ετοιμάζουν.

    Ωστόσο είναι πλέον φανερό ότι ο Βενιζέλος δεν τολμάει να πάρει και να ανακοινώσει μόνος του τα μέτρα. Γι αυτό το τραβάει για να βάλει και τον Γ. Παπανδρέου, που έχει “εξαφανιστεί”, στο κάδρο.....


    Το κλίμα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ βαραίνει ΛΕΝΕ ! συνεχώς στο μεταξύ. Βουλευτές λένε «όχι σε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων» αλλά «ναι σε νέες περικοπές συντάξεων και μισθών».
    Έτσι οι περικοπές συντάξεων και οι απολύσεις έχουν γίνει αυτές τις ώρες κάτι σαν ζυγαριά. Όσο βαρύνει το ένα, ελαφραίνει το άλλο.

    ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΖΑΝΑΧ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…..
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΡΕ….

    Μπορεί να κάνει πως παίρνει μέτρα, χωρίς να τα εφαρμόζει. Έτσι θα φαίνεται ότι πέφτει χωρίς να πέφτει.
    Θα συνεχίσουν με την τρομοκρατία του πρεζάκια.

    Και θα φτάσουμε στο 2013 όπου τα πράγματα αλλάζουν. Αλλά τότε δε θα μας έχει μείνει κεραμμύδι.
    Η βενζίνη θα έχει πιο ακριβά από ένα σουβλάκι με γύρο.
    Οι ηλικιωμένοι θα έχουν ψοφήσει από το κρύο.
    Όλοι οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν με μπλοκάκια και χώρα θα έχει πρωτογενές πλεόνασμα


    Τελικά τι θα γίνει γείτονα Μπεγλίτη?
    ΘΑ σασ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
    Ή ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ?

    ..για τελειωμένους ..ΣΑΣ ΚΟΒΩ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση