GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται το σήριαλ με τον Αλεξο-κέραυνο κ. Αγοραστό...

Τις αλεξικέραυνες κεραίες του προς αποφυγήν του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δημ. Αλεξόπολου , έχει φαίνεται ενεργοποιήσει και σκοπε...

Τις αλεξικέραυνες κεραίες του προς αποφυγήν του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δημ. Αλεξόπολου, έχει φαίνεται ενεργοποιήσει και σκοπεύει να εξακολουθήσει να το κάνει, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της ομάδας της πλειοψηφίας, πριν από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Δημ. Αλεξόπουλος δεν κλήθηκε να συμμετάσχει σε αυτή. Ενώ οι λοιποί περιφερειακοί σύμβουλοι ήταν μέσα και συνεδρίαζαν ο ίδιος καθόταν απέξω και περιφερόταν.
Κατά πληροφορίες μάλιστα, το "έκανε θέμα" ο...
Θ. Αγγελής (ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των... δυσφορούντων επειδή δεν αξιοποιήθηκε όπως θα επιθυμούσε), λέγοντας, τέλος πάντων, ότι από τη στιγμή ου ο Δ. Αλεξόπουλος, ουσιαστικά "ορίστηκε" ως αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, δεν μπορεί να μην συμμετέχει στις συνεδριάσεις της ομάδας.
Μάλιστα και κάποιοι σύμβουλοι εκ Μαγνησίας μπαίνοντας στην κουβέντα εξέφρασαν έναν προβληματισμό για το θέμα.
Ωστόσο ο κ. Αγοραστός παρέμεινε αμετακίνητος στη θέση του, ότι από τη στιγμή που του ζήτησε για τους γνωστούς λόγους να παραιτηθεί- για τον ίδιο λόγο δεν έχει θέση στην ομάδα.
Στην ημερήσια διάταξη ωστόσο, είχε δύο θέματα στα οποία αναφερόταν ως εισηγητής ο Δημ. Αλεξόπουλος -προφανώς ενέπιπταν στα καθήκοντα που του απέμειναν μετά την...αποψίλωση των λοιπών από τον Κ. Αγοραστό- ωστόσο εντέλει δεν τις έκανε γιατί... είχε καλυφθεί από τους προλαλήσαντες!
Εφημ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, σελ. 3, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

1 σχόλιο

  1. Μπράβο στον Αγοραστό ,πολύ σωστός,πρέπει να παρετηθεί ο Αλεξόπουλος που έδειξε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον θεσμό και είναι βαρίδιο για την μαγνησία, να φύγει άμεσα ο Αλεξόπουλος είναι επικίνδυνα άχριστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση