GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ...

Από τον Γιώργο Κρανιώτη   amorgos1.blogspot.com Είναι να κλαις βλέποντας πόσες φορές προδίνεται καθημερινά ο άνθρωπος! Είναι να γελάς ακούγ...

Από τον Γιώργο Κρανιώτη
Είναι να κλαις βλέποντας πόσες φορές προδίνεται καθημερινά ο άνθρωπος!
Είναι να γελάς ακούγοντας τόσες βλακείες από τους ισχυρούς και πιο πολύ να γελάς επειδή πιστεύουν ότι όλος ο κόσμος τα χάφτει.
Είναι να κλαις για το πόσο εξελίξαμε τις επιστήμες! Προοδεύσαμε τόσο πολύ που η τεχνολογία αντί να υπηρετήσει τον άνθρωπο τον υποδούλωσε. Αυτή τη δουλεία ο άνθρωπος την είπε πρόοδο και πολιτισμό.
Είναι να γελάς όταν βλέπεις τους νεοανθρώπους, να...
έχουν αποδεχθεί πλήρως τα κελιά τους που τα ονομάζουν σπίτια.
Είναι να κλαις με την απάθειά τους , την αδράνειά τους και το μαζοχισμό τους.
Είναι να γελάς ακούγοντας κάποιους αγράμματους επιστήμονες, να ισχυρίζονται ότι για τη μόλυνση της ατμόσφαιρας και την υποτιθέμενη τρύπα του όζοντος φταίνε οι λακ που βάζουν οι γυναίκες στα μαλλιά τους και οι κλανιές των αγελάδων.
Είναι να κλαις γι αυτούς που τους πιστεύουν!
Είναι να γελάς με αυτά που προσπαθούν να  κάνουν οι εξουσιαστές της συντήρησης, όλων των ιδεολογιών, «αγωνιζόμενοι» μόνο για το ποιος θα εξουσιάσει καλύτερα τα πρόβατα.
Είναι να κλαις που οι περισσότεροι από μας είμαστε τα πρόβατά τους!!!!
Είναι να γελάς με την DISNEY VERSION του γλυκανάλατου life style όλων μας, που φτάνει στο σημείο να αγοράζουμε ακόμα και σαλάτες έτοιμες, γιατί δήθεν δε προλαβαίνουμε να κόψουμε τη ντομάτα!
Είναι να κλαις που ο άνθρωπος κατάντησε ζυμάρι, χαλβάς και κιμάς, έτοιμος να ξεχάσει ότι είναι άνθρωπος, στο βωμό μιας δήθεν προόδου και ευημερίας.
Είναι να γελάς όταν οι εξουσιαστές διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, ότι οι παρακολουθήσεις, οι χιλιάδες αστυνομικών στους δρόμους, οι κάμερες παντού, τα ΜΑΤ, τα δακρυγόνα, η φτώχεια που φέρνει το μνημόνιο και οι απολύσεις των εργαζομένων είναι για το καλό μας.
Είναι να κλαις που το συνταγματικά κατοχυρωμένο ιδανικό της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης βιάζεται καθημερινά με πρόσχημα την «ασφάλεια» μιας μικρής μερίδας ανασφαλών νοικοκυραίων.
Είναι να γελάς με κάποιες ξανθοψευτογκόμενες της εγκεφαλικής ανυπαρξίας που κουβαλάν στις σάρκες τους τα ανταποδωτήρια των επί χρήμασι επιβητόρων τους.
Είναι να κλαις γι αυτές τις καθώς πρέπει πόρνες που κατά την άποψή τους ο έρωτας δεν είναι συμπαντικός αλλά θέμα χρυσού και νυφικού!
Είναι να γελάς βλέποντας τη μαμά του κοριτσιού αυτού ευτυχισμένη που το παιδί της θα παντρευτεί τα λεφτά ενός πλούσιου, χοντρού και άσχημου γέρου.
Είναι να γελάς με τις αξίες, την ηθική και την ανοχή των νεοανθρώπων.
Είναι να κλαις γιατί πέθαναν και δε το ξέρουν.
Τι τα θες? Μια ζωή θα κλαις και θα γελάς για όλα αυτά που συμβαίνουν.
Μια ζωή θα κλαις και θα γελάς για όλα αυτά που σε έμαθαν οι τηλεοράσεις, δηλαδή να υπομένεις και να ανέχεσαι τον κάθε βιαστή σου με αποτέλεσμα να μην ζεις.
Μια ζωή θα κλαις και θα γελάς για σένα τον ίδιο, μέχρι τη μέρα που θα σηκωθείς από το λήθαργο και θα αντικρίσεις την αλήθεια.
Απλά στάσου σε ένα βραχάκι κοντά στη θάλασσα ένα πρωί και κοίτα τον ήλιο να ανατέλλει. Νιώσε πόσο μικρό είναι το μεγαλείο αυτού του ήλιου μπροστά στον τέλειο ήλιο που κρύβεις μέσα σου. Όταν νιώσεις κάτι τέτοιο τότε θα χεις ξυπνήσει. Τότε θα ‘χεις δυναμώσει. Τότε θα χεις αγριέψει. Τότε θα χεις διεκδικήσει τα δίκαια τα δικά σου και όλου του κόσμου.
Τότε και μόνο  τότε θα χεις νικήσει!
ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!  

1 σχόλιο

  1. ΝΑΙ.... "ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ"...

    Πόσα θέλει να μας τρελάνει ο Νίκος Παπανδρέου ;

    Ας πάει να βγάλει κανα ένσημο πρώτα και μετά να πετάει ότι του κατεβαίνει ! Όντως “εμπνευσμενο” αρθρο …αυτος ειναι ποιος εξυπνος απο τον μεγαλο του αδελφο….
    Έξυπνος, ουυυυ, φαίνεται από μακρυά.
    Έχει την φάτσα εκείνου του Παπανδρέου που κατέβαινε με το Λεβέντη.

    Τον προαλείφουν για διάδοχο…
    Ή αλλιώς, Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη… Αυτή η οικογένεια μας έχει στοιχειώσει. Παππούδες, μπαμπάδες, αδέρφια, μαμάδες φιλενάδες, προσεχώς εγγόνια.

    Κι όμως, εδώ και 2-3 χρόνια κάνει μπαμ ότι του χτίζουν προφίλ, ως συγγραφέα, ως σκεπτόμενου, ως πολιτικού άνδρα, κλπ. Τώρα που είναι στα ντάουν του ο ΓΑΠ, ήρθε η σειρά του. Μετά υπάρχει κι ο άλλος, ο Ανδρίκος. Και μετά υπάρχει και η κόρη. Αλλά αφού γλιτώσαμε τότε από την “διάδοχο” Μιμή, μπερεκέτι να λέμε !
    Ως τι μιλάει, ως αδελφός του Πρωθυπουργού ;
    Σπουδαίος θεσμικός ρόλος…αδελφός του πρωθυπουργού. Όλα τα αδελφία ηγετών τοποθετούνται καθημερινά…….!!

    Τι ρεζιλίκια είναι αυτά ρε ;
    ____________________________
    Θα υποδείξει ο αδελφός του Πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση τι πρέπει να κάνει ;
    Τι θράσος είναι αυτό ; Να τον μαζέψει αμέσως ο ΓΑΠ.
    Τα περί ΔΝΤ και επόδυνων μέτρων να τα έλεγε στον αδελφό του όταν δούλευε υπογείως με τον Στρος Καν και όταν ψήφιζε τα μνημόνια.
    Και ξεχνάει ότι η δυναστεία Παπανδρέου κυβερνάει, δεν τους εμπόδισε κανείς να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη στους δανειστές.

    Δε μας λέει καλύτερα ο Νικολάκης για τα cds, το ΤΤ και τον Αντρίκο ;

    Όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου, πρέπει «να πάρουμε το φάρμακο το πικρό για ένα διάστημα» για να εμπνεύσουμε εμπιστοσύνη στους διεθνείς συνομιλητές μας αφού εάν είχαμε «με το καλημέρα προτείνει μέτρα αναπτυξιακά δεν θα γινόμασταν πιστευτοί»...

    Μετά από 2 χρόνια το “καλημέρα” έχει παρέλθει προ πολλού και η ανάπτυξη ακόμα δε φαίνεται ούτε με το κυάλι…


    Η λιτότητα δεν είναι έργο ΠΑΣΟΚ. Βρέ καραγκιόζη που ήσουν όταν ο αδελφός σου μας έλεγε διεθνώς χώρα διεφθαρμένων και ο υπουργός οικονομικών τιτανικούς ;

    Ποιανού έργο είναι βρε ΣΤΟΚΟ μετά από τέτοιες συμπεριφορές ;
    Είδες ποτέ στη ζωή σου να βοηθάει κανένας ΤΙΤΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ;
    ..ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΟΥΣΤΑΡΙΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση