GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τιμωρείστε τη ΝΔ: Βάλτε την να κυβερνήσει!

Του Θανάση Νικολαΐδη Ο κόσμος χάνεται , η Ελλάδα πεθαίνει και της ρίχνουν, φευγαλέα, ματιές. Έσκυψαν για λίγο τρομαγμένοι πάνω της και...

Του Θανάση Νικολαΐδη

Ο κόσμος χάνεται
, η Ελλάδα πεθαίνει και της ρίχνουν, φευγαλέα, ματιές. Έσκυψαν για λίγο τρομαγμένοι πάνω της και ξανά το κεφάλι ψηλά. Πολιτικοί, οπαδοί και αρχηγοί. Για το κόμμα και την…προκοπή του, για το αύριο μη μας λείψει η έδρα, για το χθες που δεν θέλουμε ν’ αλλάξει. Κι άρχισε παιχνίδι κομματικό και το βιολί-βιολάκι. Αντί να πέσουν πάνω της, για τον σφυγμό και την ανάσα της.
ΔΕΝ είναι και τόσο ελκυστικό να κυβερνάς. Κι αν έχεις απέναντι την υποκρισία εκείνων που (δήθεν) γουστάρουν να... πάρουν τη θέση σου, δεν το αντέχεις. Τα βροντάς, τα παρατάς και…ιδού η Ρόδος. Για την Ν.Δ. που «επείγετο» να παραδώσει την εξουσία, με τον κ. Καραμανλή να μετράει με αγωνία τις ώρες «εξουσίας» του.
ΕΙΔΑΝ τους πασόκους να τσιγαρίζονται στις καρέκλες και φόρεσαν τη μάσκα της υποκρισίας. Για να φανεί πως έκαναν το καθήκον τους (με τους «κουμπάρους», τα Βατοπέδια και τους Ζαχόπουλους), αλλά έπεσαν ηρωικά. Για να δώσουν κουράγιο στους οπαδούς, γαλβανισμένους με τις «αρχές» και την «ιδεολογία» της παράταξης. Άλλαξαν αρχηγό, σκόρπησαν τη μαγική σκόνη της λήθης τριγύρω και σκάνε μύτη κάποια ξεχασμένα(;) «καλά παιδιά». Για να ξανάβρουν τον ρυθμό τους οι μασέλες, που ακόμα μασουλάνε κάτι απ’ τα προηγούμενα.
ΚΑΙ του ΠΑΣΟΚ τα παλικάρια επιμένουν. Με τα βαρίδια στην πλάτη και κάποια «αστέρια» του, ατιμώρητα, να μασουλάνε ακόμα τα κλεμμένα, ωστόσο, δεν σκέπτονται να παραδώσουν. Άλλοι στη θέση τους θα τα’ χαν βροντήξει, διακόπτοντας την υπέρτατη ηδονή της εξουσίας. Αυτοί το παίζουν αναστενάρηδες, λοξοκοιτώντας μη τους σπρώξει ο «εχθρός».
Η Ελλάδα ξεψυχάει κι αυτοί…κομματίζονται. Κι αν έχουν κάποιο άλλοθι τα δυο (λεγόμενα) μεγάλα κόμματα, εκείνο που δεν κατανοούμε είναι του κ. Τσίπρα η πρεμούρα. Τυχαία και αναπάντεχα, από εσωκομματικές διεργασίες της…πολυπληθούς παράταξης, με το θράσος (και τα λειψά ελληνικά του) «ηυξήθη μέγας». Δρομολόγησε την ύπαρξή του ανάμεσα σε «μεγάλους», ρίχνει τις ατάκες του από βήμα που δεν το’ χε ονειρευτεί κι εμείς τυραννιόμαστε να βγάλουμε άκρη. Ποιος είναι και πώς μας προέκυψε, ποιους και πόσους εκπροσωπεί, πού το πάει και τι θέλει. Πέρα απ’ τη μονομέρεια των επιθέσεων του, που το αντιπασοκικό του πάθος τις καθιστά ασυναρτησίες.
ΝΑ ξεχάσουν τις καταβολές και τα κόμματά τους, να εγκύψουν στην Ελλάδα που ανασαίνει βαριά και δεν μας κόφτει ποιος θα κρατάει το τιμόνι (με τα αγκάθια), σε δάπεδο με αναμμένα κάρβουνα.

25 σχόλια

  1. Ωραία και ο βλάκας που ήθελε επίμονα εκλογές για να γίνει πρωθυπουργός και να σώσει την χώρα με του κόσμου τα ψέματα άν και ήξερε τί θα συναντήσει
    ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ
    ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΕΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ
    ΠΟΛΟΥΤΙΣΜΟ 200.000 ΥΠΕΡΑΛΗΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.

    ΑΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΛΛΑ 200.000 ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.

    ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΙ
    ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ
    ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ

    ΜΕ 70% ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΛΗΓΜΕΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη και τα γέρικα πράσινα κομματόσκυλα έχουν βαλθεί να επιβεβαιώσουν το Σαμαρά.
    Θυμάσαι παππούλη που πέρυσι σας έλεγε ότι "θά έλθει η μέρα που το Πασόκ θα μας ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ" να κυβερνήσουμε";
    Αν μη τί άλλο, φύγετε τώρα με το καλό μπας και δούμε άσπρη μέρα ...κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς θα τη δείτε ρε "αρπαγμένοι";
    Θα μείνετε με τη γλώσσα απ' έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε φασίστες ακόμη δεν χορτάσατε θέλετε και άλλα ...γιατί δεν ακολουθείτε το παράδειγμα του Κωστάκη που τα ξεκοκαλίζει αμίλητος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φασίστας είσαι και φαίνεσαι ρέ όπως ο καθυστερημένος αρχηγός σου, άκου είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
    Ποιός βγάζει ρέ τα ΜΑΤ στον δρόμο να χτυπάνε αδιάκριτα τον κόσμο;;
    Αυτός που έλεγε σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλακας εισαι και μαλιστα φαινεσε ηλιθιε, ξερεις εσυ για ποιον το λεω μακακα.
    Να παει τωρα σε εκλογες να τους φυγει ο πατος που μας το παιζουν σωτηρες. Τραβα τους Γιωργο σε εκλογες και μετα τα λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τημωρειστε τη ΝΔ. Βαλτε την να κυβερνήσει .. Absolutely .. Sliberalion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νικολαΐδη,

    πρίν τιμωρήσουμε τη ΝΔ να κυβερνήσει, δεν θα ηταν πρέπον να τιμωρήσουμε και μερικούς δικούς μας;

    1. Εκείνος ο Σημίτης τί λές;
    του χρειάζεται ισόβια στη φυλακή για τα εγκλήματα που κατα της χώρας διέπραξε;

    2. Οι υπουργοί του Σημίτη που σήμερα είναι πρωτοκλασάτοι δεν πρέπει να πληρώσουν για τις ατιμίες που διέπραξαν σε βαρος της χώρας ή,

    επειδή είναι συνταγματολόγοι, διαβάζουν το νόμο οπως γουστάρουν;

    3. Κατι ρετάλια υπουργοί της Καραμανλικής περιοδου, κατι "λοχαγοί" και "άνθρωποι της αγοράς" κατι εργολάβοι της ρεμούλας που έφαγαν το σκασμό απο τα Ολυμπικακά του Σημίτη και του Καραμανλή,

    αυτοί ποτε θα πληρώσουν μια δεκάρα τσακιστή στην εφορία;

    Αφήνω απ έξω τον Καραμανλή γιατί τετοιο μοσχάρι που ηταν τον ρουφιάνεβαν οι "δικοί" του.

    καλά να πάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοροιδεύετε τον Καραμανλή τουλάχιστον εκείνος είχε έναν Σαρκοζί, έναν Πούτιν και έναν Μπαρόζο που έτρεχαν συνέχεια απο πίσω του.
    Ο μαλάκας σας ποιόν έχει? Τους κερδοσκόπους που ανεβάζουν τα σπρέντ στα ύψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ στο πνεύμα των γραφομένων σου, φίλε 11:31π.μ.", άλλά κόψε κάτι για τις ποινές. Δεν θα μας μείνει πολιτικός ούτε για δείγμα.
    Φιλικα
    Θ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ΣΑΡΚΟΖΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΘΤΙΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΡΟΖΟ ΡΕ ? ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ.. sliberalion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΟΥΦΤΟ ΤΑΝΑΣΗ.......ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ,

    Μήπως πρέπει να τα μαζεύετε;
    Του Μάκη Κουρή
    ___________________________________
    (α ρε άκαρε... έγινες και αντιΠΑΣΟΚ τώρα... ποιος θα το φανταζόταν πριν μερικά χρόνια).....................

    Έχει άραγε νόημα, κύριε Παπανδρέου, να παραμένετε ακόμη; Από τη στιγμή που η αποστολή εξετελέσθη κατά γράμμα. Βουλιάξατε τον τόπο και μας πνίξατε όλους. Τίποτε όρθιο δεν έμεινε. Να υπήρχε κάτι το θετικό, θα έλεγες χαλάλι όλα...

    Χωρίς επιστροφή είναι η πορεία. Κάθε μέρα και χειρότερα πάμε. Η ζωή κατεβαίνει σκαλί σκαλί. Όλα έχουν δυσκολέψει. Κόβεις από παντού. Για να κερδίζεις μέρες. Αλλά φως, ελπίδα δεν φαίνεται πουθενά. Η ύφεση αφαιρεί οξυγόνο, φέρνει λουκέτα, στραγγαλίζει την αγορά. Τώρα μόλις το πήραν χαμπάρι οι υπουργοί. Ίσως και ο πρωθυπουργός. Κάτι που όποιος περπατούσε στους δρόμους το έβλεπε μήνες τώρα. Πιανόταν η καρδιά του. Αλλά βλέπεις αποφασίζουν από τα γραφεία.

    Στα δύο χρόνια που κυβερνάτε, κύριε Παπανδρέου, μια μέρα δεν υπήρξε να πεις δόξα σοι ο Θεός... Κόβετε, κόβετε και τίποτε δεν άλλαξε προς το καλύτερο. Έστω να ανακοπεί κάπως ο κατήφορος. Απʼ ό,τι υποσχεθήκατε, κύριε Παπανδρέου, το εντελώς αντίθετο προέκυψε... Και να ʼταν μόνο αυτό;

    Ο κύριος Σόιμπλε αλλά και ο αγαπητός μας κύριος Γιούνκερ δεν παραλείπουν ούτε λεπτό να μας θυμίζουν ότι η εθνική κυριαρχία μας έχει δραστικά περιοριστεί... Και με τα δεσμά που μας βάζουν όλο και περισσότερο περιορίζεται.

    Παραλάβατε χώρα και θα παραδώσετε προτεκτοράτο, κύριε πρωθυπουργέ. Για την ιστορία, σας θυμίζουμε εκείνο που είχε πει ο Τάσσος Παπαδόπουλος, απορρίπτοντας το Σχέδιο Ανάν, που εσείς ήσασταν υπέρ του. Παρέλαβα κράτος, δεν θα παραδώσω κοινότητα... Αναπόφευκτη η σύγκριση... Καταλυτικά τα συμπεράσματα.

    Οι μέρες, οι μήνες που έρχονται, όλα τα μηνύματα συγκλίνουν ότι θα είναι ακόμη πιο μαύρες...

    Μήπως, κύριε Παπανδρέου, θα ήταν καλύτερα για σας να μας αποχαιρετήσετε και να πάτε στο καλό; Και μην ανησυχείτε για μας... Θα τραβήξουμε μόνοι μας το κουπί. Και να ʼστε σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Πιο καλά από σας... Γιατί ξέρουμε να δουλεύουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα απολύσει Δημοσίους Υπαλλήλους το ΠΑΣΟΚ
    ή θα το φορτώσει αυτό στην ΝΔ ;;;;

    Πίσω από όλη αυτή την θεατρική παράσταση με την διαφωνία κυβέρνησης και τρόϊκας, παίζεται ένα σοβαρό για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα θέμα. Αυτό δεν είναι νέα φορολόγηση ή εργασιακές σχέσεις κ.λ.π..
    Αυτά είναι θέματα που τα καταναλώνει το ΠΑΣΟΚ για πρωϊνό.
    Εκτιμούμε πως είναι η ίδια η βάση της νομιμοποίησης του πολιτικού συστήματος.
    Δηλαδή οι σχέσεις του με τηνκρατικοδίατη εκλογική πελατεία του. Με άλλα λόγια, περιορισμός του Δημόσιου Τομέα και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

    Τα πράγματα όμως, τόσο με την τρόϊκα, όσο κυρίως με την πραγματικότητα έφτασαν σε οριακό σημείο.
    Το ΠΑΣΟΚ έχει μπροστά του τρεις επιλογές:…

    Α) Να περιορίσει τον Δημόσιο Τομέα και να προχωρήσει σε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
    Ξέρει όμως ότι κάτι τέτοιο, αν το επιχειρήσει μόνο του, χωρίς τουλάχιστον την συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας (λέτε γι’ αυτό να παίζεται πολύ συναίνεση τώρα τελευταία;) ή την συγκυβέρνηση μαζί της και με άλλα εξαπτέρυγα, θα το έριχνε αμέσως από την εξουσία και ίσως
    το εξαφάνιζε και από τον πολιτικό χάρτη.

    Β) Να φορτώσει το πρόβλημα αυτό στην ΝΔ, κάτι που σημαίνει πως θα πάει οπωσδήποτε σε εκλογές (λέτε γι’ αυτό ο Αντώνης Σαμαράς με σημερινή συνέντευξή του να προβλέπει σύντομα εκλογές;).
    Η λύση αυτή όμως αφενός θα απομακρύνει το ΠΑΣΟΚ από την εξουσία, αφετέρου θα σβήσει οριστικά από τον πολιτικό χάρτη την οικογένεια Παπανδρέου.

    Γ) Να επιχειρήσει να απολύσει μόνο υπαλλήλους των άλλων κομμάτων (κυρίως της ΝΔ) και να κρατήσει τους δικούς του.
    Αυτή όντως θα ήταν μια καλή για το ΠΑΣΟΚ λύση, όμως τότε, όχι μόνο συναίνεση δεν θα έχει από την ΝΔ, αλλά ίσως προκαλέσει εξέγερση της κοινωνίας και εμφύλια σύρραξη.
    - Δεν νομίζουμε ότι θα τολμούσε ποτέ την τρίτη λύση.

    Επομένως οι επιλογές που έχει είναι οι δύο πρώτες. Είτε συγκυβέρνηση ή έστω συναίνεση της ΝΔ, είτε εκλογές.
    Η λύση είναι στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά.

    Δεν μπορεί όμως να είναι τόσο αφελείς εκεί στην ΝΔ, ώστε να μην αντιλαμβάνονται ότι τυχόν συγκυβέρνηση ή συναίνεση πάνω σ’ αυτό το θέμα, θα κατέστρεφε την ΝΔ, καθόσον ολόκληρο το πολιτικό κόστος θα το φόρτωνε η ισχυρή προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ πάνω στην ΝΔ, χωρίς η τελευταία να καταλάβει τι της συνέβη!!!

    hassapis-peter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ.. ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ..

    1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ... ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ..

    2. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ? ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.. Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΤΖΑΦΕΡΗ ..?
    ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΞΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΛΑΣΜΕΝΟ ΘΑ Σ ΕΧΕΙ..
    3. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ..

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΑΚΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΡΑ.. (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ..) SLIBERALION

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕ 11.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Ο ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΔΕΘ...-Κι όμως…απο ΠΕΡΥΣΙ..είναι πολλοίιιιιιιιιιιι….περισσότεροι ……..
    χοχοχοχο..
    Εσεις νομιζετε οτι τον προσβαλετε…
    αυτος γουσταρει..
    Γιατι ετσι νιωθει σημαντικος αυτο ειναι το στυλ διακιβερνησης που προωθει.
    Έτσι νιωθει ΗΓΕΤΗΣ το ΖΑΒΟ...


    11.000 αστυνομικοί στην ΔΕΘ.
    Aπίστευτο κι όμως αληθινό…
    - Αναγνωρίζοντας την αγάπη του λαού σε αυτήν πού αναφέρετε σε κάθε ομιλία του στην βουλή θέλει τώρα
    να προστατευθεί από αυτήν ?

    Απο 3500 εγιναν 4500 και τωρα 11000. που λετε να σταματησει αριθμητικα η “φυλαξη” του Γαπ ;!
    Αντι για λογο θα κανει επιδειξη των νεων μεσων καταστολης… αλλωστε τι να πει ;
    Ουτε ο κανταφι δεν ειχε τοση φυλαξη στο εσωτερικο…

    Μόνο που ο ΓΑΠ, δεν θα πάει στο εσωτερικό…
    Στο “εξωτερικό” θα βρίσκεται, όταν ανέβει στην Θεσσαλονίκη μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εν και δέκα χιλιούμπες σε άτομα πρός φύλαξιν του …ατόμου ;
    Ααααα λίγα τα βρίσκω
    άλλωστε δεν έχετε υπολογίσει ότι αυτός ο άνθρωπος αυτόοοοος(ώπα γειά σου Σακελλαρίου το σ με Μ)
    πολεμάει ενάντια στην ανεργία
    κι εσείς του την λέτε ;

    ου να μου χαθείτε … υπηρέτες της … χλιδανεργίας

    ου
    γω μανάμ’ είμι μαζί σ’ λιεβέντη μ’
    σι πιστηρίζω
    φου και φου να σι κάνουνι σ’λάρ’σα θα φτάαααϊσςς
    μέσω αλια-άκμωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδια αφηστε τις σαχλαμαρες περι εκλογων γιατι ετσι και τσιμπισει ο ΓΑΠ και διαλυσει την βουλη φωτιες στα μπαζακια του Σαμαρα, ή ακουτε τις μπαρουφες του Μιχελακη που ζητα εκλογες, τριχες κατσαρες γιατι μεσα τους παρακαλουν να αντεξει η Κυβερνηση. Για οποιον δεν πιστευει ας βαλει κοριο στην Σγκρου να ακουσει τι λενε πισω απο τις πορτες. Βεβαια εγω προσωπικα πιστευω οτι δεν μας σωζει τιποτα αφου εχουμε να κανουμε με τυπους Ελληνες οπως ενα μεγαλο δεγμα εδω μεσα που βριζει ο ενας τον αλλο χυδαια. Ολη η Ελλαδα παιδια ετσι ειναι πως θα αλλαξει?? ποτε και αιωνια μας η μνημη. Μακαρι δηλαδη να διαλυθει μπας και μετα φτιαχτει κατι καλο και υγειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στενός συνεργάτης της Διαμαντοπούλου με ΜΚΟ
    -Τι απαντάει;

    Φωτιές άναψε στην κυβέρνηση νέο δημοσίευμα που φέρει τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου της Άννας Διαμαντοπούλου να έχει ΜΚΟ που υπέγραψε μνημόνια συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής και πολλούς Δήμους.

    Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο στενός συνεργάτης και νυν διευθυντής του Πολιτικού Γραφείού της Υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνος Μπάστας, έχει δημιουργήσει ΜΚΟ (την ΚΕΑΕΠ-πρώην ΙΝΠΑ) ,η οποία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Δημιουργία θέσεων απασχόλησης-κοινωφελής εργασία, κατάφερε να υπογράψει μνημόνια συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειάρχης είναι ο Γιάννης Σγουρός με τον συνδιασμό του οποίου ήταν και υποψήφιος) και με αρκετούς δήμους του λεκανοπεδίου, ώστε να καθορίσει τους διορισμούς εκατοντάδων ανέργων.

    Το Νewsit επικοινώνησε με τον κύριο Μπάστα ο οποίος μας είπε πως δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο στις δραστηριότητες της ΜΚΟ που ίδρυσε το 1997 και πως σε κάθε περίπτωση ο ίδιος παραιτήθηκε από το καταστατικό της εταιρείας τον Μάρτιο του 2011 ενώ το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται σε δραστηριότητα της εταιρείας τον Ιούνιο του 2011,
    3 μήνες μετά την παραίτησή του...

    ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ..ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΟΛΕ ! ΠΑ$$ΟΚ...ΟΛΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !

    ΑΘΛΙΟ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ
    ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΙ*******ΓΟΙ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΔΗΜΑΡΑΣ
    "ΨΑΛΙΔΙΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ 3,1% !!!

    H αθλιότητα με τη δημοσκόπηση της Kapa Research στο Βήμα της Κυριακής δεν είχε θύμα μόνο την πραγματική διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ την οποία "ψαλίδισαν" στο 0,6%, αλλά και τα μικρότερα κόμματα της κεντροαριστεράς.
    Παρά τα ανεβασμένα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ λόγω...
    της σκληρής αντιπολίτευσης που ασκεί, στο γκάλοπ του Βήματος τον εμφανίζουν να μπαίνει οριακά στη Βουλή με 3,1% !
    Το ίδιο και με τους Οικολόγους, τους οποίους έχουν εκτός Βουλής όπως και τα κόμματα του Δημαρά και του Κουβέλη που εμφανίζονται να βολοδέρνουν στο 1%-2%!

    Καλοστημένο και ύπουλο πολιτικό παιχνίδι...

    ΔΩΡΑΚΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
    ΨΥΧΑΡΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΝΕΑ ΠΤΩΣΗ..
    Μετά τη μαϊμουδιά με το γκάλοπ,
    μάθαμε ότι από το απόγευμα στον ΔΟΛ πανηγυρίζουν για το δώρο που πήρε ο νέος διευθυντής.
    Καπελάκι κλασικό και αρκετά ακριβό.
    Για να...ξεκινήσει με το δεξί και για έχει να λέει ότι ήρθε πρώτος παρά την πτώση σε σχέση
    με την προηγούμενη Κυριακή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς τον κύριο 12:38:00 μ.μ.
    Με ξένα κείμενα τη βγάζεις ρε μαλάκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ta kleista epaggelmata pote 8a anoi3oyn..? Pote 8a katargh8ei to xoyntiko kai paralogo dikaiwma ths klhronomikhs metabibashs kratikwn adeiwn? Pote 8a papsoyn oi paranomes kai antisyntagmatikes agorapwlhsies kratikwn adeiwn? Ws pote 8a yparxoyn syntexnies? Giati oi farmakopoioi, oi ta3itzhdes kai oi forthgatzhdes na apolambanoyn ta pio panw paraloga kai adika pronomia? Pws 8a alla3ei h eikona ths agoras an den fygoyn oi isxyres syntexnies?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΝΕΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΙ 'ΕΛΛΗΝΕΣ' ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙ Α ΣΕ ΟΛΑ ΠΧ. ΟΠΩΣ ΜΕΓΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΟΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ .......
    ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ping pong ,ping pong ma8ete mpalitsa re

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση