GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

A. Διαμαντοπούλου: "Μπορεί και να βγούμε από το ευρώ"...

Από το  volospress.blogspot.com Για πρώτη φορά υπουργός της κυβέρνησης δηλώνει ανοιχτά ότι μπορεί να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Όπως παρα...

Από το volospress.blogspot.com
Για πρώτη φορά υπουργός της κυβέρνησης δηλώνει ανοιχτά ότι μπορεί να βγει η Ελλάδα από το ευρώ.
Όπως παραδέχτηκε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος «στην περίπτωση αδυναμίας λήψης αποφάσεων και εσωτερικού χάους, όλα τα...
σενάρια είναι ανοιχτά, ακόμα και η έξοδος από την ευρωζώνη».
«Σταθερά θεωρώ ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές», είπε και τόνισε: «Εάν οδηγηθούμε σε εσωτερικό χάος και ο χρόνος φεύγει χωρίς ισορροπία, όλοι οι κίνδυνοι είναι ανοιχτοί, ακόμη και ο κίνδυνος ο επόμενος πρωθυπουργός να μην είναι πρωθυπουργός του ευρώ»!
Στο ίδιο κλίμα πάντως και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι η ΝΔ είναι αυτή που επιθυμεί την επιστροφή στην δραχμή. 

15 σχόλια

  1. αμην και ποτε δεν εχω ευρω στην τσεπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    η Μερκελ τα εχει χασει


    Μετα το αρθρο του δρ κουτσουκου στο πρεσσ εχασε τις χθεσινες εκλογες
    Οι Ελληνες της Γερμανιας την μαυρισαν

    Τη μια δεν μας θελει στο ευρω
    την αλλη μας θελει
    Μετα το αρθρο του δρ ολα αλλαξαν και μεσα στο Πασοκ

    Ζωη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AKOYGETAI
    OTI O DR KOYTSOYKOS EXEI STEILEI YPOMNHMA STHN ANNA DIAMANTOPOYLOY
    NA AFHSEI NA ZGSOYN TA PEIRAMATIKKA TVN AEI POY KANOYN EPISTHMONIKO ERGO

    H ANNA AS MAZECEI TOYS SYMBOYLOYS KAI PARATREXAMENOYS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά θα πω το ίδιο που είπα και σε άλλη περίπτωση: Η Πολιτική και Δημοσιογραφική Αντιπολίτευση στην Ελλάδα είναι Αχρεία!

    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ !!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Μόνο και μόνο που λέει τη λέξη “δραχμή”, η κα Διαμαντοπούλου τρομοκρατεί τους πολίτες και προκαλεί τεράστια ζημιά στην εθνική μας οικονομία. Δεν είδε η κα Διαμαντοπούλου ότι τα spread έφτασαν σήμερα στις 1.730 μονάδες; Ούτε άκουσε τις δηλώσεις του κ. Ρομπάι, ο οποίος απέκλεισε την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ;

    Αναγνωρίζοντας ευθέως την προοπτική αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές –όποτε κι αν γίνουν– προσπαθεί να ξορκίσει τις κάλπες, καταφεύγοντας στην έσχατη κινδυνολογία. Συνεχίζοντας τα εκβιαστικά διλήμματα, για χρεοκοπία και στάση πληρωμών, που εγκαινίασαν ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Πάγκαλος και η κα Δαμανάκη, η κα Διαμαντοπούλου επανέρχεται σήμερα στα καταστροφικά σενάρια επιστροφής στη δραχμή.

    Πρόκειται για ανεύθυνα και επικίνδυνα παιχνίδια μιας κυβέρνησης που βάζει πάνω απ’ όλα το κομματικό της συμφέρον».


    - Αυτη δεν είναι που ειχε βλεψεις ακομη και για πρωθυπουργια; τωρα καταλαβε οτι αλλο η ευροβουλη και αλλο η Ελλαδα. Κόντυνε λιγο η *&%$ να μην την χαρακτηρισω.

    - Αυτή πέρυσι δεν κατάργησε τον ΟΕΔΒ και φέτος που δεν της βγήκαν τα βιβλία τον αναβάθμισε ;
    Τι μας τσαμπουνάει τώρα..... Ανικανότητα δική της είναι η όλη ιστορία.

    - Βάλε έναν διαδραστικό πίνακα να παίζει καραγκιόζη στα παιδιά,και έληξε το θέμα Αλογομούρα.

    Άλλωστε έχεις μεγάλη εμπειρία για δολοπλοκίες (και ότι άλλο) πίσω από τον μπερντέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κυρία που λόγω προσόντων και εμπειριών βεβαίωσ βεβαίωσ στα 25 έγινε Νομάρχης και μετά από λίγο πρόεδρος του ΕΟΜΕΧ όταν πρωτοβγήκαν τα Ευρωπαικά προγράμματα λυμαίνονταν το χώρο…
    Η εταιρεία της Τάπαιρνε
    όλα σχεδόν…

    ΚΑΙ ΠΙΟ ”ΦΡΕΣΚΑ” ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ..
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ !

    ΤΑ Κ.Ε.Κ ‘ΕΡΓΟΝ’ΚΑΙ ‘ΙΝΤΕRGRATION’ ΠHΡAN TA ΠΡΟΓΓΡAMATA ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
    ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ -ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΗΝ ”ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ”
    [αλλο φρουτο αυτη]....
    ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ..
    [ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑ..]

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ- ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ. ΑΠΡΙΛΗΣ 2011 —.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν ζορίζουν τα πράγματα,
    βγαίνουν όλα τα φερέφωνα και αρχίζουν την ιστορία με τη δραχμή.
    Μια η Μαρία του Πολυτεχνείου,
    μία η Αννούλα του χιονιά,
    μία ο κάθε λιμοκοντόρος που το παίζει υπουργός,
    και με σκοπό να συνεχίσουν να μας εκβιάζουν για να γίνουμε όλοι ραγιάδες.

    Αραγε δε βαρέθηκαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλάει κι αυτή που δεν έχει τσίπα πάνω της.Έχει αφήσει 120.000 παιδιά χωρίς βιβλία στην έναρξη της σχολικής χρονιάς και το μόνο που βγήκε να πει είναι συγνώμη αντί της παραίτησης της.

    ΤΣΙΠΑ, ΤΣΙΠΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΩΡΕ,ΤΣΙΠΑ.

    Ας δώσουμε λοιπόν σ΄αυτά τα παιδιά τη λέξη συγνώμη να τη διαβάζουν μέχρι να τυπωθούν τα βιβλία κι από κάτω το όνομα της "εργατικής" υπουργού με την διευκρίνηση ότι εργάζεται στη λέσχη Μπιλντεμπεργκ.Εκεί τα "δίνει" όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί.Θεωρεί τον εαυτό της τελείως απαραίτητη στη σημερινή συγκυρία για τον σωσμό της πατρίδας απ΄την καταστροφή. Είναι έτοιμη να της δώσει τη χαριστική βολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πρεπει να ναι λεσβια με παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρωτόγνωρη και απαράδεκτη η κατάσταση στα σχολεία, με τα βιβλία-Οι γονείς θα πληρώσουν τις φωτοτυπίες!!

    Για πρωτόγνωρη και απαράδεκτη κατάσταση στα σχολεία κάνουν λόγο οι δάσκαλοι, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι τα έξοδα της εκτύπωσης φωτοτυπιών και DVD θα κληθούν να πληρώσουν οι ήδη υπερχρεωμένες και υποχρηματοδοτημένες σχολικές επιτροπές και οι γονείς.

    Σύμφωνα με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, υπάρχουν κέντρα διανομής βιβλίων που δεν έχουν κανένα βιβλίο και άλλα κέντρα που έχουν ελάχιστους από τους 126 τίτλους βιβλίων, για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Το ΔΣ της ΔΟΕ καλεί:

    1) Τα ΔΣ των συλλόγων να ενημερώσουν άμεσα τους συλλόγους διδασκόντων, να μην καλύψουν το πρόβλημα, να αρνηθούν κατηγορηματικά να ζητήσουν χρήματα από τους γονείς ή από κάθε λογής ιδιώτες-χορηγούς, και να προγραμματίσουν μαζί με τους συλλόγους εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ) και με τους συλλόγους γονέων, κοινές συνελεύσεις ενημέρωσης και απόφασης αγώνα, ώστε να μπλοκάρουν τη διάθεση χρημάτων από τις σχολικές επιτροπές γι' αυτό το λόγο.

    2) Τους συλλόγους εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να απαιτούν την άμεση απόδοση των χρημάτων των λειτουργικών δαπανών στις σχολικές επιτροπές από τις Δημοτικές Επιτροπές Παιδείας (ΔΕΠ) και την άμεση κατανομή τους στα σχολεία.

    3) Εκπαιδευτικούς και γονείς να συσπειρωθούν και να παλέψουν μαζί για την υπεράσπιση και διεύρυνση της δωρεάν δημόσιας εκπαίδευσης και της δωρεάν παροχής βιβλίων σε όλα τα παιδιά.

    Παρέμβαση εισαγγελέα

    Την παρέμβαση του οικονομικού Εισαγγελέα προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» σχετικά με διαγωνισμό του Δημοσίου για την προμήθεια χαρτιού για την έκδοση σχολικών βιβλίων.

    Ο εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να διακριβωθεί η βασιμότητα των στοιχείων της εφημερίδας, σύμφωνα με την οποία προκλήθηκε ζημιά του δημοσίου άνω του 1,5 εκατομμυρίων ευρώ από υπερτιμολόγηση κατά 38%, στην προμήθεια χαρτιού.

    Με την εισαγγελική εντολή ζητείται από τον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών, που θα αναλάβει την έρευνα, να εξετάσει αν τίθεται θέμα υπερκοστολόγησης υλικών και την διαδικασία που ακολουθήθηκε για την προμήθεια των τετραδίων που χρησιμοποιήθηκαν για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η ανοητη,κομπλεξικη πολιτικη σας,δεξιοι και πασοκοι(πλεονασμος) κατεστρεψε τη χωρα για εκατο χρονια.
    ποσους θα σωσει η πρεσβεια?
    οι υπολοιποι θα πληρωσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να βγουμε απο το ευρω.
    να ξεφορτωθουμε την αγραμματη ευρωλιγουρα που την ειδε και ελιτ.
    αχρηστοι προδοτες θα πληρωσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Τη νύχτα της Πέμπτης 1/9/2011, ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και της Τρόϊκας, για τα επιπλέον μέτρα που μας είχε ζητηθεί να λάβουμε για περιστολή του ελλείμματος.
    Η Τρόϊκα ενθουσιάστηκε από τη λήψη επαρκών πρόσθετων μέτρων που είχαν ως αποτέλεσμα τον μηδενισμό του ελλείμματος και την ολοκλήρωση των αποκρατικοποιήσεων, και εσπευσμένα αποχώρησε ικανοποιημένη.
    Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Τρόϊκα με τον κ. Πρωθυπουργό, ρωτήθηκε ο κ. Παπανδρέου σε τί αποδίδει την επιτυχία των ενεργειών της Κυβέρνησής του, και ο Πρωθυπουργός απάντησε:
    «Στην εξοικονόμηση ενέργειας. Ποτέ δεν σταθήκαμε όρθιοι όταν μπορούσαμε να καθίσουμε και ποτέ δεν καθίσαμε όταν μπορούσαμε να ξαπλώσουμε»!!!!!!!!!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα είναι φανερό εδώ και χρόνια ότι υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων,
    (βλέπε Καρατζαφερ) χρησιμοποιούντε ως ΛΑΓΟΙ !!!

    Προχθές ο Καρατζαφερ έκανε δήλωση ότι ο Βενιζέλος δεν προετιμάζεται σε περίπτωση πού φύγουμε ή μας διώξουν από το Ευρώ !!!!

    Χθές η Νύμφη τών ΒΙΛΔΕΡΒΕΡΓΩΝ η πιστή ακόλουθος τών συνομοτών της οικονομικής σκλαβιάς, έριξε την ΚΛΑΝΙΑ της περί δραχμής !!

    Πάντως οι οδηγείες για την ηλιθιοποίηση της Ελληνικής νεολαίας παίρνει διαστάσεις κατεπίγοντος !!!

    Ετσι στήν ψύχρα τα παιδιά στερούνται βιβλίων γιατι κάποιοι θέλουν μίζες από το χαρτί !!!

    Με ένα σπάρο δύο τρυγόνια, και μίζες για τήν υπουργίνα και εκτέλεση των διαταγών της ΒΙΛΔΕΡΒΕΡΓ για τήν επυτάχυνση της στραβομάρας της νεολαίας ωστε να καταστεί ανεργη, φτωχή και άβουλη !

    Ρε σείς μήπως ακούσατε κανένα σχόλιο επ' αυτού από τον "Πατριωτη" Καρατζαφερ ή Α.Γεωργιάδογλου;;;;;;;


    ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
    -ΤΖΕΦΡΥ.
    ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ -ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση