GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίση και διαφωνίες στο Συνδικαλιστικό της ΝΔ για το θέμα της εφεδρείας...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/ Ετοιμοι να τα βροντήξουν και να φύγουν οι συνδικαλιστές της ΝΔ μετά όσα παρακολούθησαν (χθες) στη Σ...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/

Ετοιμοι να τα βροντήξουν και να φύγουν οι συνδικαλιστές της ΝΔ μετά όσα παρακολούθησαν (χθες) στη Συγγρού, μετά από μια μικρή συγκέντρωση στελεχών για την εργασιακή εφεδρεία. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ηγεσίας του....
Συνδικαλιστικού Μανώλη και Ταυρή, απαντήσεις δεν δόθηκαν, και φαίνεται ότι επεκράτησε η πλευρά των νεοφιλελεύθερων που όλες τις προηγούμενες μέρες επιτίθενται στους εργαζόμενους που αντιδρούν στην κυβερνητική επίθεση και στη συγκυβέρνηση που προσεκτικά προετοιμάζεται.
Με χαμηλή συμμετοχή συνδικαλιστών και εργαζομένων, με ειρωνικές κριτικές από τους παρευρισκόμενους και με τον Ν. Νικολόπουλο τομεάρχη εργασίας της ΝΔ να προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα και να καλύψει την ανυπαρξία θέσεων και προτάσεων και το κρυφτούλι της ΝΔ στα εργασιακά θέματα, η συγκέντρωση επιβεβαίωσε ότι έγινε για να ρίξει στάχτη στα μάτια των εργαζομένων και να σταματήσει τη γκρίνια των συνδικαλιστικών στελεχών και των εργαζομένων για τη στάση της ΝΔ.
Μετά τα χθεσινά, οι διεργασίες που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό για ανεξαρτητοποίηση και απόσχισης της ΔΑΚΕ, φαίνεται ότι θα περάσουν σε νέα φάση ταχύτατων εξελίξεων.
Οι ρητορείες της ΔΕΘ εξανεμίσθηκαν, οι μάσκες του λαϊκού φιλελευθερισμού έπεσαν, οι απολύσεις έρχονται.

9 σχόλια

  1. Μή σχίσουν κανένα καλσόν

    τα χρυσά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ..ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ..
    ΤΟ ΠΑ$$ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ... ΕΔΩ !

    Σύζυγος Α. Τσοχατζόπουλου: Αν και άπορη
    ξόδεψε 1,5 εκατ. ευρώ για πολυτελή ΙΧ.
    26/9/2011

    Χλιδή σε... τέσσερις τροχούς προκύπτει από την κοινή φορολογική δήλωση που κατέθεσαν για το 2010 ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος και η σύζυγός του, αφού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, η Βίκυ Σταμάτη φέρεται -ούτε λίγο ούτε πολύ- να δαπάνησε για την αγορά αυτοκινήτων 1,5 εκατ. ευρώ, παρότι δηλώνει... άπορη. Πρόκειται για στοιχεία που απορρέουν από την αρχική υποβληθείσα δήλωσή τους, καθώς κάθε φορολογούμενος διατηρεί το δικαίωμα υποβολής τροποποιητικών - συμπληρωματικών δηλώσεων στη συνέχεια.

    Μεταξύ των εκατομμυρίων Ελλήνων φορολογουμένων που έλαβαν τη... λυπητερή για να πληρώσουν την ειδική εισφορά αλληλεγγύης βρίσκεται και ο Α. Τσοχατζόπουλος.
    Σύμφωνα με το νέο εκκαθαριστικό σημείωμα που περιλαμβάνει και την έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα της περασμένης χρονιάς, καθώς και την εισφορά σε περιουσιακά στοιχεία (αυτοκίνητα, πισίνες και σκάφη αναψυχής),
    το πρώην ισχυρό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ,
    καλείται να καταβάλει 2.680 ευρώ.


    Είναι ενδεικτικό πως ο Α. Τσοχατζόπουλος δηλώνει εισόδημα 82.680 ευρώ -τη βουλευτική του σύνταξη δηλαδή- και τεκμαρτό εισόδημα 8.700 ευρώ, ενώ η σύζυγός του μηδενικό, όπως και την περσινή χρονιά. Η τελευταία φορά που η ίδια εμφανίζει αποδοχές είναι στο «πόθεν έσχες» του πρώην υπουργού το 2009, για το οικονομικό έτος 2008, όπου δηλώνει 15.330 ευρώ.

    Η Β. Σταμάτη δηλώνει πως κατέβαλε 1,5 εκατ. ευρώ για την «αγορά ή χρηματοδοτική μίσθωση αυτοκινήτων, δίτροχων κ.τ.λ. οχημάτων».
    Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό ενδιαφέρον στοιχείο στη δήλωση που έχουν στα χέρια τους οι φορολογικές αρχές.
    Η σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου αναφέρει, επίσης, πως έχει έσοδα 1 εκατ. ευρώ από τη διάθεση περιουσιακών στοιχείων, δηλαδή την πώληση ακινήτων. Παράλληλα, στον κωδικό 787, όπου καταγράφονται τα ποσά της ανάλωσης κεφαλαίου, δηλώνει 530.000 ευρώ. Οπως επισημαίνουν οι ειδικοί, η επίκληση από τον φορολογούμενο ανάλωσης κεφαλαίου που σχηματίστηκε τα περασμένα έτη αποτελεί την πιο εύκολη λύση για δικαιολογήσει κανείς τα τεκμήρια διαβίωσης ή κτήσης περιουσιακών στοιχείων.
    Με απλά λόγια, δίνεται η δυνατότητα να δικαιολογήσει την απόκλιση μεταξύ του εισοδήματος που προσδιορίστηκε τεκμαρτώς και του εισοδήματος που δήλωσε, με τον ισχυρισμό πως τα προηγούμενα έτη περίσσεψε ποσό χρημάτων που φορολογήθηκε ή απαλλάχθηκε νόμιμα από τον φόρο και το οποίο ξόδεψε το έτος της φορολογίας για να καλύψει τη διαφορά. Εν προκειμένω, το ποσό που αθροίζεται από τη διάθεση περιουσιακών στοιχείων και την ανάλωση κεφαλαίων δικαιολογεί την... αδικαιολόγητη υπέρογκη δαπάνη για την αγορά αυτοκινήτων 1,5 εκατ. από τη Β. Σταμάτη.


    Πηγή: RealNews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υποκριτη,πουστη σαμαρα.
    συμφωνεις σε ολα,ψηφιζεις τα 3/4,αντιπολιτευση δεν κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υποκριτη,πουστη σαμαρα.
    συμφωνεις σε ολα,ψηφιζεις τα 3/4,αντιπολιτευση δεν κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ενας ακομη φορος επι εποχης αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια:
    "αλληλεγγυη" =κεφαλικος φορος!!

    Σε τι στο διαολο χειροτερα θαμουν αν αντι να "κυβερναει" ενα διανοητικα αναπηρο βλακοβλημα το διαβοητο γιοργοβλακα η βλακογιοργο παιντι της μαργκαρετ τσαντ κυβερνουσε ο Σουλτανος??
    Ποια η διαφορα???

    Επι τουρκοκρατιας ο φορος ηταν 10% και ..καθαριζες!!
    Τωρα ειναι 23% ΦΠΑ ,2% κεφαλικος φορος,30% πανω απο τα 6000 ευρω εισοδημα,φορος στην κατοικια (την οποιαν ΑΓΟΡΑΣΕΣ πληρωνοντας και 30% φορο!!) ...

    Μηπως εχουν δικιο οσοι νοσταλγουν την τουρκοκρατια??

    Λεω μηπως..

    Υ.Γ
    Εγω οχι στην πραγματικοτητα αλλα θελω να εκτελεστουν τα παλιοσκυλα της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Ζηταω πολλα?? Ε??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τιποτα!! Καμμια κουβεντα!!
    Αμεση συλληψη και εκτελεση της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια!!

    Το ηλιθιο βλημα βλακογιοργο το θελω για παρτη μου..
    Και μερικα ακομα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Θα τα .."περιποιηθω" εγω..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η ΠΑΣΚΕ Η ΔΑΚΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.Η ΝΤΟΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΩΣΕ ΟΥΤΕ 2% ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΜΑΛΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τους πράσινους φίλους υπάρχουν και λεφτά και θέσεις ...$$$$$$$

    Για όλους τους άλλους τα πράγματα είναι διαφορετικά...
    Όλους εμάς μας εξαθλιώνουν, απολύουν, αποδυναμώνουν και οδηγούν σε απόγνωση.

    Όλοι όμως εμείς δεν έχουμε, όπως οι πράσινοι φίλοι, τρεις τουλάχιστον θέσεις και δεν τα τσεπώνουμε κανονικά και με τον νόμο.
    Ας πάμε όμως στο θέμα μας...

    Την κ. Ευαγγελία Κουτούπα – Ρεγκάκου ούτε την γνώριζα ούτε την είχα ακούσει.
    Την γνωρίζουν όμως άλλοι
    (αυτοί που πρέπει) και αυτό αρκεί.
    Η κ.Ευαγγελία Κουτούπα – Ρεγκάκου, βασικά είναι Καθηγήτρια του
    Τμήματος Νομικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

    Κατά σύμπτωση στο ίδιο τμήμα είναι καθηγητής και ο κ.Βενιζέλος...
    Τυχαίο..δεν νομίζω θα δείτε πιο κάτω γιατί..
    Παράλληλα η κ Κουτούπα – Ρεγκάκου εκτός από καθηγήτρια είναι και:

    - Αντιπρόεδρος της Επιστημονική Εταιρία Δικαίου Πολεοδομίας και Χωροταξίας (ΕΕΔιΠοΧ)
    - Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (Ε.Σ.Χ.Σ.Α.Α.) και
    - Διευθύντρια του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΚΔΕΟΔ).
    Με αυτή την τελευταία της ιδιότητα στην κ.Κουτούπα – Ρεγκάκου και σύμφωνα με σχετική απόφαση , ανατέθηκε σύμβαση έργου από τον κ. Βενιζέλο, ύψους 150.000 €



    Η φίλη των φίλων....
    Τα συμπεράσματα δικά σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση