GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκέτη παράνοια!‏...

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός Πρέπει οι Έλληνες να ευρισκόμαστε στον Παράδεισο και όχι στο πυρ το εξώτερο! Ή το λιγότερο σε καμιά εξωτική ...

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Πρέπει οι Έλληνες να ευρισκόμαστε στον Παράδεισο και όχι στο πυρ το εξώτερο! Ή το λιγότερο σε καμιά εξωτική παραλία και σε όχι σε ένα βούρκο με λύματα! Δεν εξηγούνται διαφορετικά τα όσα ζούμε αυτές τις ημέρες. Πας να ενημερωθείς διαβάζοντας τις ειδήσεις και βλέπεις για παράδειγμα την είδηση ότι σήμερα απεργούν οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί και οι σύλλογοι των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών. Η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι ότι, κάπως πρέπει να αντιδράσουν και αυτοί στην λαίλαπα των φορομπηχτικών και λοιπών μέτρων της κυβέρνησης. Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά που...
απεργούν. Συνεχίζεις την ενημέρωση με άλλες ειδήσεις και ξαφνικά σου έρχεται τρέλα; Γιατί; Αν διαβάσεις ότι, «σύμφωνα με τους ευρωπαίους τεχνοκράτες, που έρχονται κυρίως για να ενισχύσουν τη προσπάθεια συλλογής φόρων, όχι μόνο δεν υπάρχει κανένας φοροεισπρακτικός μηχανισμός στην Ελλάδα, αλλά οι εφοριακοί είτε τα ''παίρνουν'' είτε αδιαφορούν για τις εντολές των προϊσταμένων τους»(!!!!), τι παθαίνεις; Τρελαίνεσαι ή δεν τρελαίνεσαι;
Το ανωτέρω απόσπασμα είναι από δημοσίευμα της Βελγικής εφημερίδας ''Den Morgen'' και φέρεται ότι τις δηλώσεις αυτές τις έχει κάνει ο επικεφαλής της ομάδας δράσης της Κομισιόν για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ και οι συνεργάτες του. Μάλιστα η Βελγική εφημερίδα γράφει συγκεκριμένα ότι: «Έχουν μεγάλη διακριτική ευχέρεια οι εφοριακοί, στην άσκηση των καθηκόντων τους. Με άλλα λόγια, οι ίδιοι οι εφοριακοί είναι εκείνοι που, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, αποφασίζουν ποιος θα πληρώσει φόρους, κάτι που οδηγεί σε αυθαιρεσίες, πελατειακές σχέσεις και, εν τέλει, σε μια φοροδιαφυγή μεγάλης κλίμακας. Υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι στα υπουργεία, οι οποίοι, όμως, δεν είναι οι κατάλληλοι». Και η επόμενη σκέψη που κάνει κάποιος ποια είναι; Τώρα για ποιον απεργούν οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί και οι έχοντες τους καλύτερους μισθούς στο δημόσιο, υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών; Για το λαό, για την αδικία των μέτρων ή για την τσεπούλα τους και τελικά για όλα τα παράνομα εισοδήματα που χάνουν εκείνοι που τα χάνουν; Προφανώς κάποιους δεν τους καίει η τωρινή μείωση των νόμιμων αποδοχών…. Τα άλλα μην χάσουνε!!! Το δε κερασάκι στην τούρτα το βάζει η είδηση που λέει ότι «Εφοριακοί δίνουν ακριβείς οδηγίες σε όσους δεν θέλουν να πληρώσουν την έκτακτη εισφορά»… Και αν θέλει κάποιος να χάσει εντελώς το μυαλό του, διαβάζει και την είδηση ότι οι Τράπεζες καθυστερούν μέχρι και ένα χρόνο να δώσουν στοιχεία στο ΣΔΟΕ ανοίγοντας λογαριασμούς ατόμων ή εταιρειών που ελέγχονται για φοροδιαφυγή και άλλα σοβαρά αδικήματα!!!
Τώρα τι να σχολιάσει κανείς; Είναι κράτος αυτό; Είναι δημόσια διοίκηση; Έχουν άδικο οι ξένοι που μας μεταχειρίζονται σαν ιθαγενείς; Πως φθάσαμε σε αυτή την κατάντια; Τι σήψη υπάρχει στην κοινωνία μας; Και αντί να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, τις αδυναμίες μας και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ότι μπορούμε, οι περισσότεροι τον χαβά τους!! Οι μεν πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ έχουν το πρόβλημα του πως θα επανεκλεγούν. Οι δε της Νέας Δημοκρατίας το πότε θα γίνουν κυβέρνηση. Και για ποιο λόγο; Όχι για να διορθώσουν τα πράγματα, αλλά για να πουν στον ελληνικό λαό, μετά τις εκλογές, ότι όπως τα έκανε το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει τώρα τίποτα!! Γιατί αυτό θα πουν να είστε σίγουροι όλοι. Όμως θα έχουν αναλάβει την εξουσία του τόπου….
Και τώρα τι γίνεται; Έλα ντε! Το μεγάλο ερώτημα!!! Η κυβέρνηση με τις παλινωδίες της, την ανικανότητα της, την φαύλη νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ έχασε το κρίσιμο εκείνο χρονικό διάστημα που θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα. Γιατί αν είχε κυνηγήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την φοροδιαφυγή, την διαφθορά, την σπατάλη του δημοσίου χρήματος, από την πρώτη ημέρα σήμερα οι πολίτες θα έβγαζαν το καπέλο στον κύριο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του. Αν είχε αλλάξει τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και είχε θεσπίσει από την πρώτη στιγμή αυστηρότατες ποινές, θα βλέπαμε σήμερα ποιος εφοριακός, τελωνειακός και οποιοσδήποτε άλλος θα έκανε λευκή απεργία και αν θα έδινε χαρτιά για να μην πληρωθεί ένας φόρος, έστω και άδικος. Φαντάζεται ένας ιδιωτικός υπάλληλος να κάνει κάτι ανάλογο στην επιχείρηση που εργάζεται; Θα είχε απολυθεί πριν σκεφθεί να το κάνει όχι να προλάβει να το υλοποιήσει!!!! Και κάτι τελευταίο. Επειδή η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη και εύθραυστη ακόμη και για την συνοχή μας, και επειδή υπάρχει πολύς κόσμος που υποφέρει όσο δεν λέγεται, ας φροντίσει ο κύριος Πρωθυπουργός να μαζέψει την οικογένεια του. Ας μην δίνουν αφορμές τα αδέλφια του είτε με τις πολυτελείς διακοπές τους στην Μύκονο με γνωστούς επιχειρηματίες από το παρελθόν είτε με τα όσα ακούγονται για ενοικίαση ακινήτου που ανήκει στην πεθερά του άλλου αδελφού του από κρατική τράπεζα……. Δεν μπορούν, που δεν μπορούν να κυβερνήσουν, μην προκαλούν κιόλας!!!!!!

8 σχόλια

  1. Δεν είναι στα Υπουργεία οι κατάλληλοι υπάλληλοι;

    Μα η ίδια η κυβέρνηση απαξίωσε την Ανώτατη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης γιατί δεν θέλει κατάλληλους υπαλλήλους αλλά θέλει να έχει τη δυνατότητα να διορίζει ψηφοφόρους και ας μην έχουν τα προσόντα για τις διάφορες θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. * περίπου 3,500 ευρώ μηνιαίως παίρνουν οι κύριοι κατά μέσω όρο.
    * πελατειακές σχέσεις: οφείλει το Α φυσικό ή νομικό πρόσωπο στο Ελληνικό Δημόσιο και είναι να γίνει η δίκη σε 2 μήνες. Κατόπιν συνεννοήσεως Δ. και Δ. η κλήτευση επιδίδεται εκπρόθεσμα στον εναγόμενο, με αποτέλεσμα την αναβολή της δίκης! Οι περιπτώσεις δεν είναι πολλές και δεν θα σας κουράσω στο ψάξιμο ( και μην σας πουν για φόρτο εργασίας κλπ )

    n

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!
    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΟΫΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΪ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΔΗΜΗΤΡΑΔΕΣ...


    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ... ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑΙΟΣ!

    ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΙΑΒΙΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ Ή ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ...
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΧΑΜΕΛΑΙΟΝΤΕΣ -ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΜΩΣ- ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ...

    Ο ΤΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΜΥΑ
    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ...

    ΤΟΝ ΤΑΡΤΗ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΟΤΙ... "ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ,
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ. Αναστασιάδης: Αδικαιολόγητες σπατάλες στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που έγραψε ζημιές 500 εκ το α' εξάμηνο

    Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η Προς τον κ. Υπουργό: Οικονομικών

    Θέμα: Αδικαιολόγητες δαπάνες στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

    Σε μία εποχή που η βιωσιμότητα των Ελληνικών Τραπεζών στηρίζεται στον δανεισμό και στις στερήσεις των Ελλήνων Πολιτών , η διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που στο πρώτο εξάμηνο του 2011 έχει ζημίες 500 εκατομμύρια ευρώ περίπου, αντί να περιορίσει τις δαπάνες , συνεχίζει την έκδοση πολυτελών περιοδικών για να διαφημίσει τους Διευθυντές και τους Συμβούλους της , καθώς και φυλλάδια με τους όρους σύναψης πράξεων με την Τράπεζα, που μέχρι πριν λίγο καιρό δίδονταν σε μία απλή εκτύπωση Α4 στον πελάτη.

    Πέρα από αυτά η Διοίκηση της Τράπεζας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δείχνοντας ότι δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, χορήγησε μέσω Μ.Κ.Ο. , διεθνή συνέδρια που διοργάνωσε ο αδερφός του Πρωθυπουργού κ. Ανδρέας Παπανδρέου.

    Τελευταία «μεγαλόπνοη» απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας η μετεγκατάσταση του Καταστήματος της Β. Όλγας , από Β. Όλγας και Μπότσαρη σε κατάστημα στην Β. Όλγας και Αναλήψεως. Δηλαδή μερικές δεκάδες μέτρα ποιο κάτω.

    Επειδή οι συνθήκες της λειτουργίας και η δυσκολία του Τραπεζικού μας συστήματος είναι γνωστές .

    Επειδή οι πελάτες και οι συναλλαγές με τις Τράπεζες έχουν μειωθεί δραματικά.

    Επειδή το νέο Κατάστημα είναι πολύ κοντά στο προϋπάρχων και δεν καλύπτει στην ουσία καμμία ανάγκη.

    Επειδή στην περιοχή, σε μικρή απόσταση υπάρχουν άλλα τρία καταστήματα και καλύπτονται οι ανάγκες των καταθετών και της Τράπεζας.

    Επειδή η συγκεκριμένη Διοίκηση ανέλαβε την Τράπεζα το 2009 με κέρδη 160 εκ. ευρώ και «κατάφερε» μέσα σε ενάμιση χρόνο να έχει ζημίες 500 εκατ. Ευρώ.

    Επειδή ο Πρόεδρος των CDS δείχνει να ζει σε άλλο κόσμο.

    Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

    1. Ποιες οι δαπάνες για τα πολυτελή περιοδικά και τα φυλλάδια των όρων σύμβασης και με ποιο τρόπο ανατέθηκαν;
    2. Ποιοι λόγοι οδήγησαν στην μετεγκατάσταση του καταστήματος Β. Όλγας;
    3. Ποιοι έδωσαν την εντολή, ποιος ο αριθμός της απόφασης και ποιοι είχαν την επίβλεψη των έργων;
    4. Σε ποιο ύψος ανέρχεται το μηνιαίο μίσθωμα;
    5. Η μίσθωση έγινε με διαγωνισμό ή με ανάθεση;
    6. Σε ποιο ύψος ανέρχονται οι παρεμβάσεις και ο εξοπλισμός του εν λόγω καταστήματος;
    7. Είναι σε γνώση της Πολιτικής Ηγεσίας οι ενέργειες της Διοίκησης της Τράπεζας;

    Παρασκευή , 23η Σεπτεμβρίου 2011

    Ο Ερωτών Βουλευτής
    Σάββας Ι. Αναστασιάδης
    Νέα Δημοκρατία
    Βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EINAI MONΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙKΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ..
    ( http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%AC%CF%87%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1 )
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ.
    ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ .ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 4,5,6 € / ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ !
    ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ
    ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. ( ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΑΡΘΡΟ 1 ΤΗΣ ΕΣΔΑ ).
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 8 ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ -ΑΝ ΜΑΣΔ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ- ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Ή ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ;
    ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΣΔΑ ( ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ http://www.echr.coe.int/NR/rdonlyres/E4317264-DB27-42FE-873E-1ECCACABB045/0/GRE_CONV.pdf ) ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ " Άρθρo 3 Απαγόρευση τωv βασαvιστηρίωv Ουδείς επιτρέπεται vα υπoβληθή εις βασάvoυς oύτε εις πoιvάς ή μεταχείρισιv απαvθρώπoυς ή εξευτελιστικάς."
    ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ " Άρθρo 14 Απαγόρευση τωv διακρίσεωv
    Η χρήσις τωv αvαγvωριζoμέvωv εv τη παρoύση Συμβάσει δικαιωμάτωv και ελευθεριώv δέov vα εξασnαλισθή ασχέτως διακρίσεως φύλλoυ, φυλής, χρώματoς, γλώσσης, θρησκείας, πoλιτικώv ή άλλωv πεπoιθήσεωv, εθvικής ή κoιvωvικής πρoελεύσεως, συμμετoχής εις εθvικήv μειovότητα, περιoυσίας, γεvvήσεως ή άλλης καταστάσεως. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...

    Κρίμα Ρεεεε....που άλλαξε ο υπ.Οικονομικών.
    Ο Παπακωνσταντίνου είχε έτοιμη την λύση...

    Γ.Παπακωνσταντίνου :10/9/2008

    Η τεράστια Φοροδιαφυγή 200 μεγάλων ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ επιχειρήσεων θα μπορούσε να είναι η ΚΥΡΙΑ πηγή εσόδων (4 δις ) που χρειάζεται η Κυβέρνηση αντί να τσεκουρώνει τους μέσους και χαμηλά αμοιβόμενους πολίτες.

    -------------------- τους πηδάς
    ή τους πηδάς και τους καθαρίζεις τώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟΝ 7.12
    ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΑΡΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ Η ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΘΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
    ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΟΥΚΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΞΥΠΝΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. * για τον 7:12 : για πες μας περισσότερα, τι αντιδικία υπάρχει;
    * για τον 8:26 : όπως επίσης αυτή η "αναδρομικότητα" του νόμου που σε πετάει εκτός προϋπολογισμού, πρέπει να συζητηθεί. πχ αγοράζεις ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο 1800cc τώρα, με μια δεδομένη νομική βάση και έρχονται μετά από λίγα χρόνια και σου λένε: έχεις 1800cc αυτοκίνητο; ή έχεις υπερβεί τα 150 τ.μ ιδιοκτησίας ακινήτων;Και κατ΄αυτόν τον τρόπο σου ανατρέπουν όλους τους υπολογισμούς και σε βαπτίζουν πλούσιο και προνομιούχο με απώτερο σκοπό να στα πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση