GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπεράσπeσeς...

24 σχόλια

  1. Ανδρεα επειδη σ`εχω σε εκτιμηση, μια συμβουλη, μην ασχολεισαι και πολυ με την πλεμπα τον μπλογκς γιατι οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοττες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντονομαριας.σωτη.λωρη,κυραντρεας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξενόδουλη,ονειροπαρμένη και στα εκατομμύρια βουτηγμένη η Ντοράκουλα η Μητσοτακό-γενημένη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντόρα :
    Ένα κόμμα πέφτει ,πέφτει το κοιτώ στα ποσοστά…
    Πως την έπαθα δεν ξέρω …

    ( Όταν παίρνω φόρα,φόρα κατηφόρα
    και ο δράκουλας ο ίδιος δεν με σταματά …)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα ρε Αντρέα ....δε σε παίρνει η Ντόρα στο κόμμα της γιατί δεν πουλάς ...Οπότε άσε το γλύψιμο στο Μητσοτακέικο ..Μία έφαγαν το Μητσοτάκη τα συμφέροντα , μία ήταν τίμιος πρωθυπουργός(όπως όλοι άλλωστε δεν αμφιβάλλει κανείς) .....ε έλεος !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΔΡΕΑ …TO AYΡIO ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙΑ ΜΕ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ.

    ΑΝΔΡΕΑ …ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ» ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ…ΑΝΟΙΧΤΟ…!!!

    Η ΝΤΟΡΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ KAI ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ... ΜΟΙΡΑΙΟ "ΤΕΛΟΣ" ΤΗΣ...!!!
    «ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...!


    MERIKOI ΜΥΑΛΟΧΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΔΡΑΚΟΥΛΟ -ΚΟΡΗ .
    ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αφου ξερετε τι ερχεται....
    μετα τη χρεωκοπια και την δραχμη,οποιος εχει πολλα φραγκα εξω θα ειναι βασιλιας.Αντι να χασκογελατε,χαχολοι,προσκυνηστε ΤΩΡΑ που εχει ακομα 1.5% για να βγαλετε και κατι.ο κυρ αντρεας ξερει τι κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "..Ανδρεα επειδη σ`εχω σε εκτιμηση.."
    ένας άλλος τρόπος έκφρασης ξεπεσμένων εκτιμήσεων.

    Κάποτε στο χωριό μου, μετά τη μεταπολίτευση, ένας λοχαγός έτρωγε σε λαικό εστιατόριο απένατι από τη λέσχη των στρατιωτικών, άλλοιι πελάτες σε διπλανό τραπέζι άρχισαν τις φιλοφρονήσεις με διάφορες προφάσεις. ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ κλτλ, όπότε ο δικός σου την ψιλιλαστικε κι αντέδρασε ..παιδιά μη περνάτε σαν τους ΑΛΛΟΥΣ, εννοώντας ότι ο ίδιος ήταν αντιχουντικός μισθωτός στην υπηρεσία του.

    Τώρα τι να πει κι άλλη εκδοχή του μαζί τα φάγαμε, που μάλιστα λέει κι από πάνω
    να τα φέρουν πίσω οι πολίτες.

    Αλλά και τ΄ άλλο " .. ίσως που είναι γυναίκα .. Σ΄ αυτό δεν έχω απάντηση" Τι απάντηση να δώσει, αφού το μυαλό του δεν έχει εξελιχθεί από τη ίδια αιτία που εξελίχθηκε ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως τα λές Ανδρέα επειδή είναι γυναίκα, οι Ελληνάρες σάν σκληροί άντρακλες παίρνουν ανάποδες στην ιδέα οτι μπορεί να τους κυβερνήσει μιά γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ANΔΡΕΑΣ Ο ΝΤΟΡΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ :
    ( "Εγώ επέλεξα ακόμη και την παραίτηση από την πολιτική, μιλώντας για καρχαρίες που είχαν πλέον κυριεύσει την δημόσια ζωή της χώρας και για την διαφθορά που είχε πλημμυρίσει σχεδόν τα πάντα.)"

    ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΜΙΛΑΓΕΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ.
    ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ ΦΩΚΙΕΣ (ΝΤΟΡΑ ,ΓΙΑΝΝΑ,ΦΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ )ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΠΑΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΙΖΑΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ...
    ( 200.000.000.ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΤΟ 2004,ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Η ΧΟΥΒΑΡΝΤΟΥ ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ LE SPOT KAI ΣTON ΣΕΡΙΑΤΟ, (κοινοπράκτη του Φλέσσα της CIVITAS επίσημης διαφημήστριας της SIEMENS...του συμμαθητη Μιζοφοράκου).
    11.200.000.000.ευρω περίπου κόστησαν οι χρυσοπληρωμένοι Ολυμπιακοι Αγώνες του 2004 που οργανωσαν ,υπο την " αιγίδα " τους οι σφουγγοκωλάριοι και το υπηρετικό προσωπικό των προαναφερωμένων θυλαστίκων.)

    ΑΝΔΡΕΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΦΑΥΛΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ ;

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΤΟΡΟ-ΚΟΠΡΟ-ΣΚΥΛΟ... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΔΡΕΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ENA.

    ΟΤΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ!!!

    ΑΝΔΡΕΑ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (και μηδέποτε ερευνηθέντα) ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΗΣΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ Η ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;
    (ενδεικτικά αναφέρονται SIEMENS, ΑΕGEAN, ΑΓΕΤ , ΟΜΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΛΗΣ , ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΝΗΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ , ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΒΑΤΟΠΕΔΙ , ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΛΟΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ EXPRESS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ.).
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗ ΔΙΕΛΕΥΚΑΘΕΝΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ (ενδεικτικά αναφέρονται ΚΥΡΙΑΚΟΣ ((μετά της πρων συζυγου Μαρεβας ), ΙΣΙΔΩΡΟΣ σύζυγος, ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ υπάλληλος,, ΒΟΥΛΓΑΡO-ΝΤΟΡΑΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ και λοιποί διαχρονικοί ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΕΣ, ΦΙΛΟΙ , ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΦΑΥΛΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυστυχώς η Ντόρα δεν προήλθε από παρθενογένεση, έχει αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος που την κυνηγάνε.

    Αυτή και οι κόρακες του νεοφιλελευθερισμού που την περιτριγυρίζουν και την γηροκομούν, μιλάνε λες και την γνώρισαν μόλις χθες…

    Λές και το σινάφι της Ντόρας, δεν έχει πλουτίσει από την εκμετάλλευση της πολιτικής , λές κι ο Κούλης δεν είχε σχέση με την Ζήμενς, ο «νόμιμος και ηθικός» Βουλγαράκης, με το Βατοπεδι και το C4 I, ο πατέρας της με το Αμερικανοεβραιικο σχέδιο Ανάν, ο ξεπουληματίας της Ολυμπιακής Χατζηδάκης με τον Βασιλάκη , …. λες και δεν υπήρξαν ποτέ…

    Βρε ΑΝΔΡΕΑ ποιός ασχολείται πιά , με το απολειφάδι του φαταούλα δράκουλα…
    Μόνον εσύ και εγώ από τελείως όμως διαφορετική σκοπιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσοι «ιδεολόγοι» τ’ αρπάζουν σιωπούν.
    Όσοι περιμένουν στην ουρά να φάνε χειροκροτούν!

    Αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους επαγγελματίες πολιτικούς.

    Η εξουσία είναι η μοναδική τους αγάπη.

    Είναι καιρός, οι πολίτες, να δείξουν στις επόμενες εκλογές την πόρτα σε πολλούς από τους επίδοξους μνηστήρες της συμμαχίας της Ντόρο-φαύλο-κρατίας και γνωστούς σφουγγοκωλάριους των πολιτικών τζακιών, ανοίγοντας το δρόμο στους στους ικανούς και όχι στους υποτακτικούς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΔΡΕΑ Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ,ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ,ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ KAI ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΑΠΟΒΛΗΤΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ( ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΛΕΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ).

    Ε-ΔΥ-ΣΕ ΤΟ ΔΗ-ΣΥ
    ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΜΥ-ΘΙ

    Φαίνεται ότι τελικά αυτό είναι και το τίμημα της αποστασίας.
    Η ενδογενής θνησιμότητα.


    Το ΔΗ.ΣΥ. θα μείνει στην ιστορία, ως το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε από ένα καπρίτσιο ενός κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου!

    Το στελεχικό δυναμικό του ΔΗ.ΣΥ και το υπηρετικό προσωπικό της αχρείας είναι παρηκμασμένο και απαξιωμένο..

    ΣΚΕΨΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΝΤΟΡΟ-ΓΛΕΙΦΤΗ, ΑΜΟΙΡΕ ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΣΕ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΤΟΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ Η ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Ανώνυμος είπε...

    Όπως τα λές Ανδρέα επειδή είναι γυναίκα, οι Ελληνάρες σάν σκληροί άντρακλες παίρνουν ανάποδες στην ιδέα οτι μπορεί να τους κυβερνήσει μιά γυναίκα.
    13 Σεπ 2011 8:39:00 π.μ. "

    Ε όχι και γυναίκα η Ντόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΗΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΛΑΣΠΗ (ΨΕΥΔΟΙ) ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ, ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΡΕ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παρατηρήστε όλα τα μηνύματα του παραπάνω χυδαίου που βρίζει την Ντόρα.
    Όλο μπούρδες, αερολογίες, λόγια του κώλου τα γνωστά όπως συνήθως ούτε μισό επιχείρημα. Ο ίδιος που βγαίνει κάθε φορά μόνιμα όταν γράψουν τίποτα για τον Μητσοτάκη ή την Ντόρα τα παίρνει χοντρά απο δύο τσέπες την μία απο τον γυαλάκια της Συγγρού την άλλη απο τον πανύβλακα της Ιπποκράτους τους δύο συμφοιτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΚΕΨΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ( των 1:22:00μ.μ) ΝΤΟΡΟ-ΓΛΕΙΦΤΗ, ΑΜΟΙΡΕ ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΣΕ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΤΟΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ Η ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

    Ο ΧΥΔΑΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ (μάλλον όπως εσύ )ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ (ΒΑΤΟΠΕΔΙ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ,SIEMENS ,ΝΗΕΣ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ , C4I ΚΤΛ.ΚΤΛ.ΚΤΛ

    ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ;;;

    ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MIZENS ;;;

    Η ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟ ;;;
    (αυτές μάλλον τις κατάθεσε στο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟ)

    ΡΕ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΤΣΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΑ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ,ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΦΙΛΕ 1.22.μμ ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΧΟΤΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ, ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ...

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΝΤΟΡΟ -ΓΛΥΦΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναί ρε Σαμαροπασοκογλύφτη αποδείξεις θέλω οτι πήρε μίζες απο τον Χριστοφοράκο, βρείτε μία και η Ντόρα θα πάει αμέσως σπίτι της.
    Οι Ολυμπιακοί αγώνες τί δουλειά έχουν με την Ντόρα; Το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε τότε μήπως και το χρηματιστήριο είναι έργο της Ντόρας; Το Βατοπέδι αποδείχθηκε τίποτα;
    Τράβα κάνε κανένα κρύο ντούζ να συνέλθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για τον οποιονδήποτε Βουλγαράκη άν αναμείχθηκε σε off-shore δέν σημαίνει οτι τον έβαλες η Ντόρα, τί πάει να πεί άνθρωπος της Ντόρας; Για τον Μειμαράκη τα ίδια λέγατε άνθρωπος της Ντόρας αλλά στο τέλος ψήφισε τον Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Πόρνη των Εθνών.

    Εδώ και τώρα να απαιτήσουμε ως Ελλάδα με προσφυγές σε όλα τα Διεθνή Φόρα να μας επιστραφεί το Κατοχικό Δάνειο, αλλά και να καταβληθούν οι Πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα από την Πόρνη των Εθνών Γερμανία, από την Βαβυλώνα της Αποκαλύψεως που διέφθειρε και διαφθείρει Κράτη και Κυβερνήσεις, και όχι μόνο αυτό, αλλά και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
    Από αυτήν που κρύβει, προστατεύει και αμνηστεύει τους ανά την Υφήλιο διαφθορείς οικονομικούς πράκτορες της, και που στήριξε την δική της οικονομική ευμάρεια και ισχύ , στην διαφθορά που αυτή δημιούργησε διεθνώς.
    Από αυτήν που αιματοκύλησε δυο φορές ολόκληρο τον κόσμο τον περασμένο αιώνα. Από αυτήν που έχει ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς ο Μιλιταρισμός και ο άρρωστος εθνικισμός είναι στο αίμα της, αλλά αυτή την φορά όχι με κανόνια, καθώς αυτά τα αντικατέστησε και επιτυχώς μάλιστα με την Υπηρεσία Επιστημονικής Διαφθοράς Ξένων Ηγετών και Αξιωματούχων, αλλά με την Οικονομία, τις καταλήψεις Ξένων Εθνικών Εταιριών, και μεγάλων Εθνικών Οικονομικών Συμφερόντων, και δια μέσω αυτών, των Εθνών.
    Από αυτήν που αιματοκύλησε και διέλυσε την Γιουγκοσλαβία επειδή κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που αυτή η Πόρνη προκάλεσε, οι Γιουγκοσλάβοι αντάρτες αντιστάθηκαν σθεναρά, ηρωικά, στα στρατεύματα της.
    Από αυτήν που τώρα θέλει και το έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό να καταλάβει Οικονομικώς και την Ελλάδα μας, και θα το ολοκληρώσει αν της επιτρέψουμε τις επενδύσεις που θέλει να κάνει εδώ, και οι οποίες θα είναι επενδύσεις Κατοχής.
    Με κανένα τρόπο δεν πρέπει να δεχτούμε οι όποιες επενδύσεις να είναι αμιγώς με Γερμανικά κεφάλαια αλλά αυτά να είναι η μειοψηφία σε ένα σύνολο που και οι δορυφόροι της πρέπει να απέχουν.
    Και αυτήν την Οικονομική και μέσω αυτής Εθνική κατάληψη της Ελλάδας μας, η Πόρνη των Εθνών Γερμανία, η Βαβυλώνα της Αποκαλύψεως, την χρωστά στον εαυτό της από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που αυτή προκάλεσε και η Μάχη της Κρήτης την καθυστέρησε στην κατάληψη του Στάλινγκραντ, την κατάληψη ουσιαστικά της Σοβιετικής Ένωσης.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σαμαροπασόκια
    Εσείς δέν μας είπατε τί θα ψηφίσετε άν γίνουν εκλογές ή τί ψηφίζατε στις προηγούμενες για να δούμε άν είναι καλύτεροι οι δικοί σας
    Πού να τολμήσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΞΕ-ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ; ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΊ ΘΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ Η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΝΔ; ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση