GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών ωρυόταν κατά της Ελλάδας (και του Βενιζέλου) στο Eurogroup...

Ο υπουργός Οικονομικών δέχθηκε "επίθεση" σχεδόν από τους πάντες στην Πολωνία Από τον Στάθη Παλαιολόγο Η υπουργός Οικονομ...

Ο υπουργός Οικονομικών δέχθηκε "επίθεση" σχεδόν από τους πάντες στην Πολωνία
Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ ήταν αυτή που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας έκανε την περισσότερη "φασαρία", κατά τη σύνοδο του Eurogroup στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, σε βάρος της χώρας μας. Κάποιες στιγμές μάλιστα σήκωσε πολύ τους τόνους,  ωρυόταν κυριολεκτικά και μίλησε απαξιωτικά για την Ελλάδα αλλά άφησε προσωπικές αιχμές και για τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Σε πιο χαμηλούς τόνους αλλά στην ίδια λογική και στο γενικότερα βαρύ για την Ελλάδα κλίμα ήταν και ο υπουργός Οικονομικών του Βελγίου Ντιντιέ Ρέιντερς.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα ήταν τόσο βαρύ που ακόμη και ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ δεν...
 είχε πολλά περιθώρια να ασκήσει τις δικές του πιέσεις.
Προσερχόμενη άλλωστε στο Eurogroup, η Μαρία Φέκτερ είχε δείξει τις διαθέσεις της υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας λέγοντας μάλιστα ότι αυτή θα ήταν προτιμότερη λύση από μια υψηλού κόστους διάσωση.
“Το θέμα δεν είναι ακόμη επίκαιρο” δήλωσε η Φέκτερ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αυτό.  “Θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα το δικό μας δρόμο αλλά αν οδηγούμασταν σε μια κατάσταση που φαίνεται ότι είναι υψηλότερου κόστους από μια εναλλακτική λύση όπως η χρεοκοπία θα έπρεπε να εξετάσουμε και αυτό το ενδεχόμενο”

15 σχόλια

  1. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΣ ΤΟ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξαλλοι οι Ευρωπαίοι απαγόρευσαν στον αμερικανο ΓΑΠοτσιράκι
    το ταξιδάκι στις ΗΠΑ !!

    Σύμφωνα με ευρωπαίους αξιωματούχους, διάφοροι Υπουργοί Οικονομικών ήταν εξω φρενών με την πρόθεση του ΓΑΠ να λείπει στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα τη στιγμή που οι ίδιοι θα συνεδρίαζαν προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας.
    Έτσι του διαμήνυσαν ότι θα τα τινάξουν όλα στον αέρα αν τολμήσει και στείλει τον Βενιζέλο σε ένα από τα κρισιμότερα συμβούλια για την Ελλάδα και ο ίδιος συναντάται με αμερικανοεβραίους και τον Ερντογάν στις ΗΠΑ.

    Κατόπιν αυτών ο ΓΑΠ αποφάσισε να γυρίσει εσπευσμένα από τις ΗΠΑ όπου ήδη βρίσκονταν και να ακυρώσει την εμφάνισή του στη σύνοδο του ΟΗΕ, κάτι που αναμένεται να πυροδοτήσει πάλι τα σενάρια χρεοκοπίας κ.λπ.

    « Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου στην ευρωζώνη και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η χώρα, ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αποφάσισε να αναβάλλει την προγραμματισμένη επισκεψή του στις ΗΠΑ» αναφέρει η κυβερνητική ανακοίνωση .
    ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΓΑΖΕΣ
    ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΩΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ.

    * ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΥΣΕΙΣ
    ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΜΕ BETADINE* ORAL ANTISEPTIC
    ΚΑΙ ΤH ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΛΟΤΗΤΑΣ- ΑΜΥΓΛΑΩΝ-ΟΙΣΟΦΑΓΟΥ ΚΛΠ.
    ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ..ΜΕ ΧΕΞΑΛΕΝ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ ΞΟΖΑΛ..

    Ο ΚΥΝΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΜΑΣΣΙΑΛΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΕΙΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ .ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ.ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι η ωρα να φυγουμε απο την ευρωπαικη ενωση και το ευρω.Τελος οι πιεσεις δεν μας θελουν δεν τους θελουμε και ας φτωχευσουμε θα κοψουμε δραχμουλες και θα επιβιωσουμε.αντε με τους μαλακες που ολο μας σωζουν και το ΠΑΣΟΚ να παει να γ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι η ωρα να φυγουμε απο την ευρωπαικη ενωση και το ευρω.Τελος οι πιεσεις δεν μας θελουν δεν τους θελουμε και ας φτωχευσουμε θα κοψουμε δραχμουλες και θα επιβιωσουμε.αντε με τους μαλακες που ολο μας σωζουν και το ΠΑΣΟΚ να παει να γ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι η ωρα να φυγουμε απο την ευρωπαικη ενωση και το ευρω.Τελος οι πιεσεις δεν μας θελουν δεν τους θελουμε και ας φτωχευσουμε θα κοψουμε δραχμουλες και θα επιβιωσουμε.αντε με τους μαλακες που ολο μας σωζουν και το ΠΑΣΟΚ να παει να γ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαν το σκύλο που χάσαμε τρέχει ο χαζο-Γιώργης.
    Δεν ξέρει πιά ούτε και για ποιόν πρέπει να γαυγίζει. . .
    Κάτσε του λένε. . κάθεται
    Τρέξε του λένε. . τρέχει.

    "good boy George, goood boooyyy"

    ---Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΜΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΟΓΡΙΑ

    ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΟΧΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΗΔΕΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    Να μην επιστρεψει ποτε η Τροικα στην Αθηνα ειπε πριν λιγο στην Μηλίωνη ο δρ Κουτσουκος


    Η Γερμανια μας χρωσταει 1,3 τρις
    να ζητησουμε τωρα επισημα τα λεφτα
    Κατω οι δουλικοι της Μερκελ

    Η Τουρκια να κατσει στα αυγα της
    Να προσεχουμε αν στην δυσκολη στιγμη το Ισραηλ θα βοηθησει ή μας θελει για "καψιμο" οπως εκναε το 1973 με τον Παπαδοπουλο!

    ΔΕν θα φτωχευσουμε ποτε

    Μιλτος Πασοκ

    17 Σεπ 2011 8:17:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΑ...βλέπω βρέθηκε ένα ΑΡΧΙΔΑΚΙ για την σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια του Βενιζέλου,

    αλλά είναι ατροφικό
    και επαναλαμβάνεται....

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
    ΨΑΞΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Logiko. Otan analambaneis kapoies ypoxrewseis kai den tis threis... Gia to anoigma... p.x. twn kleistwn epaggelmatwn o kyrios... A. Loverdos akoma... den 3erei... tipote.. To kleisto epaggelma twn farmakopoiwn akoma... to anoigei... o kyrios... A. Loverdos... Thn klhronomikothta twn kratikwn adeiwn leitoyrgias twn farmakeiwn kai tis mayres... paranomes agorapwlhsies kratikwn adeiwn, akoma... tis polema... h Kybernhsh me ton Prw8ypoyrgo kai ton kyrio... A. Loverdo... Logia... kai desmeyseis kyrie Papandreou, alla apo pra3eis... Kleista epaggelmata kai Eyrwph, den kollane... kyrioi... toy PA.SO.K..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έκλασε στη Μηλιώνη ο δρ Κουτσούκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΝΔΟΙ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΕ ΤΟ ΡΑΙΧ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΟΝΕ ΦΕΡΜΑΝΑΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Α ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΣΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΝΕ ΚΑΤΑΠΙΕ Η ΕΝΩΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση