GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "τελεσίγραφο" του Eurogroup έφερε πίσω τον Παπανδρέου...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο Από το σύνολο των πληροφοριών που έχουμε μέχρι τώρα, προκύπτει ότι οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών (επ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Από το σύνολο των πληροφοριών που έχουμε μέχρι τώρα, προκύπτει ότι οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών (επιστροφή Παπανδρέου στην Αθήνα κλπ) οφείλεται στο περιεχόμενο της συνεδρίασης του Eurogroup στην Πολωνία.
Ο Ευ. Βενιζέλος έγινε δέκτης του δραματικού "τελεσιγράφου", ως προς την εφαρμογή των μέτρων, από τους άλλους υπουργούς της Ευρωζώνης, το οποίο...
 μετέφερε στον Γ. Παπανδρέου (και στη συνέχεια στον Αντ. Σαμαρά) κι έτσι δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις...

5 σχόλια

  1. ==================================
    οσο γραφεις ΑΝΟΗΣΙΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΠΑΛΒΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΛΟ
    Τ Ο Σ Ο ..ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
    είπαμε είσαι πασοκ και φαίνεσαι
    αλλα οι άλλοι δεν είμαστε
    πασοκ= ΒΛΑΚΕΣ.
    ===================================

    Έξαλλοι οι Ευρωπαίοι απαγόρευσαν στον αμερικανο ΓΑΠοτσιράκι
    το ταξιδάκι στις ΗΠΑ !!

    Σύμφωνα με ευρωπαίους αξιωματούχους, διάφοροι Υπουργοί Οικονομικών ήταν εξω φρενών με την πρόθεση του ΓΑΠ να λείπει στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα τη στιγμή που οι ίδιοι θα συνεδρίαζαν προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας.
    Έτσι του διαμήνυσαν ότι θα τα τινάξουν όλα στον αέρα αν τολμήσει και στείλει τον Βενιζέλο σε ένα από τα κρισιμότερα συμβούλια για την Ελλάδα και ο ίδιος συναντάται με αμερικανοεβραίους και τον Ερντογάν στις ΗΠΑ.

    Κατόπιν αυτών ο ΓΑΠ αποφάσισε να γυρίσει εσπευσμένα από τις ΗΠΑ όπου ήδη βρίσκονταν και να ακυρώσει την εμφάνισή του στη σύνοδο του ΟΗΕ, κάτι που αναμένεται να πυροδοτήσει πάλι τα σενάρια χρεοκοπίας κ.λπ.

    « Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου στην ευρωζώνη και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η χώρα, ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αποφάσισε να αναβάλλει την προγραμματισμένη επισκεψή του στις ΗΠΑ» αναφέρει η κυβερνητική ανακοίνωση .
    ==================================
    ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΓΑΖΕΣ
    ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΩΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ.

    * ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΥΣΕΙΣ
    ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΜΕ BETADINE* ORAL ANTISEPTIC
    ΚΑΙ ΤH ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΛΟΤΗΤΑΣ- ΑΜΥΓΛΑΩΝ-ΟΙΣΟΦΑΓΟΥ ΚΛΠ.
    ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ..ΜΕ ΧΕΞΑΛΕΝ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ ΞΟΖΑΛ..

    Ο ΚΥΝΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΜΑΣΣΙΑΛΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Να μην επιστρεψει ποτε η Τροικα στην Αθηνα ειπε πριν λιγο στην Μηλίωνη ο δρ Κουτσουκος


    Η Γερμανια μας χρωσταει 1,3 τρις
    να ζητησουμε τωρα επισημα τα λεφτα
    Κατω οι δουλικοι της Μερκελ

    Η Τουρκια να κατσει στα αυγα της
    Να προσεχουμε αν στην δυσκολη στιγμη το Ισραηλ θα βοηθησει ή μας θελει για "καψιμο" οπως εκναε το 1973 με τον Παπαδοπουλο!

    ΔΕν θα φτωχευσουμε ποτε

    Μιλτος Πασοκ

    17 Σεπ 2011 8:17:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑ...βλέπω βρέθηκε ένα ΑΡΧΙΔΑΚΙ για την σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια του Βενιζέλου,

    αλλά είναι ατροφικό
    και επαναλαμβάνεται....

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
    ΨΑΞΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ..ΕΠΕΙΓΟΝΝΝΝΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Logiko. Otan analambaneis kapoies ypoxrewseis kai den tis threis... Gia to anoigma... p.x. twn kleistwn epaggelmatwn o kyrios... A. Loverdos akoma... den 3erei... tipote.. To kleisto epaggelma twn farmakopoiwn akoma... to anoigei... o kyrios... A. Loverdos... Thn klhronomikothta twn kratikwn adeiwn leitoyrgias twn farmakeiwn kai tis mayres... paranomes agorapwlhsies kratikwn adeiwn, akoma... tis polema... h Kybernhsh me ton Prw8ypoyrgo kai ton kyrio... A. Loverdo... Logia... kai desmeyseis kyrie Papandreou, alla apo pra3eis... Kleista epaggelmata kai Eyrwph, den kollane... kyrioi... toy PA.SO.K..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ Ο ΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Α]ΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΚΤΙΣΑΝ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 2 ΔΙΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ 22 ΔΙΣ .Β ] ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΝΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ.ΤΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΦΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ,ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΔΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΟΤΑΨΕΙΡΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΤΟΨΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση