GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H καλύτερη διαφήμιση για τη σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1..!

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Κατά τη τρέχουσα περίοδο, ο ηλεκτρονικός, τηλεοπτικός και έντυπος Τύπος κατακλύζεται από διαφημιστικές καταχω...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Κατά τη τρέχουσα περίοδο, ο ηλεκτρονικός, τηλεοπτικός και έντυπος Τύπος κατακλύζεται από διαφημιστικές καταχωρήσεις για ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και τα παρακλάδια ξένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, τα οποία ευελπιστούν να μαγνητίσουν όσους δεν κατάφεραν να περάσουν σε κάποια σχολή ή στην σχολή προτίμησής τους. Είναι τέτοια τα χρηματικά ποσά που διακινούνται από αυτά τα ιδρύματα για την προβολή τους, που πολλές φορές οι διευθυντές των εφημερίδων δεν διστάζουν να αφιερώσουν πρωτοσέλιδα για να... αποκαλύψουν σκάνδαλα των ανταγωνιστών εκείνων που τους πληρώνουν (ή εκείνων που δεν τους έχουν προσλάβει για να διδάσκουν στα εκπαιδευτήριά τους την.. τέχνη της Δημοσιογραφίας).
Νομίζω, όμως, πως...
δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα θετικής διαφήμισης απ᾽ αυτό που κάνει αυτόβουλα ο κ. Παναγιώτης Παπαχατζής, ο οποίος εργάζεται στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, στη Μονάδα Πολιτικού και Επικοινωνιακού Σχεδιασμού, με ειδικότητα στα social media. Στο προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί ο κ. Παπαχατζής στο facebook (βλ.π. σχετ. φωτό), μπορεί κάποιος εύκολα να διαπιστώσει ότι η αξιοκρατική επιλογή του έγινε βάσει του βιογραφικού του, το οποίο περιορίζεται μόνο στην αποφοίτηση από τη σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1.
Κι αναρωτιέμαι, γιατί δεν έχει βγάλει το κανάλι του ΑΝΤ1 σχετικό διαφημιστικό σποτ για να το τονίσει: "Και ο Παναγιώτης Παπαχατζής έβγαλε τη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Σπούδασε σήμερα με μας, για να ᾽σαι αύριο σύμβουλος του Πρωθυπουργού!"

8 σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΠΙ ΜΙΑΝ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑΝ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΓΕΝΕΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΗ ΠΑΙΡΝΩΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΨΩΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ.ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΦΘΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΩΝ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π.ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΥΤΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ ,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΝΑΡΟΣ ΠΛΗΝ ΟΛΙΓΟΝ ΚΟΥΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ.ΓΕΩ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέταγαν μπουκάλια στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στη Θεσσαλονίκη.

    Καλές οι δημόσιες σχέσεις με την κυβέρνηση, αλλά όταν είσαι «διάσημος» και βγαίνεις στις εκπομπές σου «βασιλικότερος του Βασιλέως», τότε πρέπει να περιμένεις και τις αντιδράσεις του κόσμου.

    Δεν μπορούσε να περπατήσει στην πλατεία Αριστοτέλους από τα μπουκαλάκια που.....του πέταγαν,
    ο μεγαλοδημοσιογράφος του MEGA Ιορδάνης Χασαπόπουλος, όταν τον αναγνώρισαν.

    Το γουχάρισμα δε, πήγε σύννεφο.
    Για να βλέπουν και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, τι τραβάνε εξαιτίας τους, οι απλοί ρεπόρτερς των 3 και 60, που βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους, με τον κόσμο που διαμαρτύρεται.

    planet-greece

    - ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΜΑΛΑΚΑΣ !!!

    - ΕΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΑΚΙ
    Ο "ΜΕΓΚΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ

    Ε.. ΡΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ "ΧΑΡΑΤΣΙ" ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ...

    ΕΚΤΕΘΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
    Αναγκασμένος να υπερασπιστεί το "χαράτσι" του Βενιζέλου και ο Χρυσοχοίδης.
    Το αποτέλεσμα ;

    Να μετράει χλαπάτσες από όλους τους δημοσιογράφους ενός καναλιού που πάντοτε ήταν πολύ φιλόξενο προς αυτόν.
    Αυτά παθαίνει όποιος...
    υπερασπίζεται τέτοιες πολιτικές. .


    "ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟXOΪΔΗ ΕΧΟΥΜΕ CHAMPIONS LEAGUE"!!!
    ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ.

    Τώρα κατάλαβε ο Χρυσοχοίδης ότι "αυτό το κράτος δεν μπορούμε να το συντηρήσουμε" ;
    Τώρα κατάλαβε ότι "πρέπει να μειωθεί το κράτος" ;
    Τον έκοψε η Τρέμη για να μην εκτίθεται περαιτέρω και για να διαφημίσει τον αγώνα του Ολυμπιακού.

    "Κύριε...Χρυσοχοίδη έχουμε Champions League, δεν έχουμε άλλο χρόνο".
    Και εξαφανίστηκε αμέσως από το πλάνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μαλακα Παπαγιωτη, δεν το ηξερα οτι για να γινεις δημοσιογραφος ή ειδικος στα social media χρειαζεσαι και διδακτρικο τιτλο. Ποσο κομπλεξικος εισαι....
    Αλλα ετσι μεγαλωσανε κι εσενα και τη μιση ελλαδα και εχουμε γεμισει αχρηστους με χαρτια. μαλακα ε μαλακα

    Ξεκολλα επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρα αυτός θα έκανε εκείνη τη γελοία παρουσίαση του ΓΑΠ στη ΔΕΘ που δεν διαβαζόταν με τίποτα. Τέτοιο επικοινωνιακό επίτευμα σίγουρα δεν θέλει κανένα πτύχίο. Απλά είναι επικίνδυνα άσχετος και αυτος. Να τον χαίρεστε εκεί στο ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πουτσες μπλε και πουτσες πρασινες!
    ΑΝΤΕΝΑ,ελα σε μενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν για να ακολουθήσουμε την λογική του ξεκολλημένου πιο πάνω, κομπλεξικοί είναι όσοι παλευουν να σπουδάσουν για να βρουν μια δουλεια με 600 ευρω ενω το γλυφτρακι παίρνει 2000-3000 χιλ (χωρια τα εξτρα) απλά και μονο γιατι έγινε ειδικος στα σοσιαλ μεντια (ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ)
    Μα τι αστερι... πως δεν μας τον εκλεψε η αμερικη να χρησιμοποιήσει τις γνωσεις του ?
    Βασικα ποιες είναι οι γνωσεις του?
    τις ειδε κανεις εφαρμοσμενες σε κατι τοοοοοσο πρωτοποριακο που είπε και ο γαπ "αντε ας τον προσλαβουμε και αυτον... απλα θα μπει σε εφεδρεια ένας αλλος στον δημοσιο τομεα"

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και εσύ ρε φιλάρα με πόση ευκολία λες οτι παίρνει δυο τρία χιλιάρικα έχεις στοιχεία;; με πολύ μεγάλη ευκολία μιλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση