GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H ΓΕΝΟΠ δεν θα κόβει το ρεύμα αν δεν πληρώνεται το χαράτσι...

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιβολή ειδικού τέλους στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, με τη ΓΕΝΟΠ να προειδοποιεί ότι δεν ...

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιβολή ειδικού τέλους στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, με τη ΓΕΝΟΠ να προειδοποιεί ότι δεν θα επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί η ΔΕΗ ως φοροεισπρακτικός μηχανισμός
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ν. Φωτόπουλος ζήτησε από την κυβέρνηση να διαβεβαιώσει ότι δεν θα...
 κόβεται το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώσει το ειδικό τέλος.
Διαφορετικά, επισήμανε, «θα εμποδίσουμε την έκδοση αυτών των λογαριασμών και δεν θα υλοποιούμε τις διακοπές ρεύματος για όσους καταναλωτές δεν πληρώσουν το τέλος».
«Βάζουν τη ΔΕΗ απέναντι στον ελληνικό λαό», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ.

20 σχόλια

  1. Και αμα δεν "κόβεται το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώσει το ειδικό τέλος";

    Θα γλιτώνει το χαράτσι;

    Α ρε Φωτόπουλε χειρότερος κι απο τον ΠΑΣΚΕ εφοριακών κατάντησες.

    Ολοι στο δούλεμα αλλά εχει ο καιρός γυρίσματα.

    Καποια μέρα θα αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτοπουλε μαλλον Σκοταδοπουλος επρεπε να λεγεσαι.Εσυ εισαι ο μεγαλυτερος εκβιαστης της κοινωνιας και του κρατους και σε επιασε τωρα ο πονος για τον Ελληνικο λαο?Ντροπη κοπροσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 11:35

    Αν δεν κόβεται το ρεύμα θα μπορεί ο φορολογούμενος να πληρώσει το χαράτσι την στιγμή που θα μαζέψει τα λεφτά, γιατί δεν θα εξαναγκαστει να δανειστεί προκειμένου να μπορούν τα παιδιά του να έχουν φώς στο διάβασμά τους.

    Μπράβο στον Φωτόπουλο! Με αυτή τη στάση του μας έγινε πολύ συμπαθής.

    Ο Φωτόπουλος σε αντίθεση με την κυβέρνηση δείχνει ότι σκέφτεται τον πολίτη και λόγω αυτής της στάσης του συγχωρέσαμε όλα τα προηγούμενα αμαρτήματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ρεφενέ του Βαγγέλα... φόρτωσε την οικονομία στον κόκορα [Ε... ΟΧΙ και ρεφενέ φόρους ρε Βαγγέλα!!! Έλεος πια...]

    Αυτός ο συμπαθέστατος "γίγαντας" του συνταγματικού δικαίου, γνωστός και από τις συνταγματικές αναθεωρήσεις και τους σχετικούς νόμους ατιμωρησίας και ξεχαρβαλώματος της ισονομίας και ισηγορίας των ελλήνων πολιτών, ανέλαβε και τα οικονομικά του κράτους.

    ΔΕΝ θα προχωρήσω σε περαιτέρω αναλύσεις, κουράστηκα να επαναλαμβάνομαι, αλλά κάποιες σκέψεις τίμιε αναγνώστη μας για το νέο χαράτσι ή το "ρεφενέ του Βαγγέλα"

    "Φόρος, λοιπόν για δύο χρόνια σε όλα τα ακίνητα από 0,5 λεπτά έως 10 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, από το πρώτο τετραγωνικό. Θα τον πληρώσουμε φέτος εφάπαξ μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ και του χρόνου σε δόσεις. Πιστεύουν ότι θα πληρωθεί κατά μέσο όρο ένα ποσό γύρω στα 4 ευρώ/τ.μ. ώστε να βρεθούν τα 2 δισ. ή και παραπάνω για να κλείσει η μαύρη τρύπα του 2011."

    Βέβαια η παρέμβαση που έκανε στην σημερινή "Συνέντευξη Τύπου" είναι για γέλια και για κλάματα:

    Απίστευτη η δήλωσή του "μας λείπουν σχετικά μικρά ποσά για να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα του 2011". (βλέπε video - από 08:40 και μετά)
    Τί μας είπε κοντολογίς ο Βαγγέλας;

    "Να κάνουμε ένα ρεφενέ ρε παιδιά να πληρώσουμε τον λογαριασμό"!!!

    ΔΕΝ είναι σαν τον τρακαδόρο που σε πάει να σε κεράσει σε ταβέρνα και δεν έχει χρήματα (δήθεν) πάνω του και σε ρωτάει (συνωμοτικά μην σε ακούσουν οι άλλοι):

    "Μήπως έχεις πάνω σου ψιλά για τον λογαριασμό;"

    ΔΕΝ ξέρω που τα έμαθε αυτά τα "οικονομικά του ρεφενέ", αλλά παλιά ο δάσκαλός μας μας παρέπεμπε να "φορτώσουμε στον κόκκορα αυτά τα γράμματα"...

    Βέβαια, όπως έχω ξαναγράψει, στο υπουργείο οικονομικών εκτελούν δύο μόνο πράξεις της πρακτικής αριθμητικής (ΜΗΝ νομίζετε ότι χρησιμοποιούν λογιστές και ανώτερα μαθηματικά) πρόσθεση και αφαίρεση κάνουν. Προσθέτουν φόρους και αφαιρούν εισοδήματα. Ο Βαγγέλας έκανε την υπέρβαση για δικαιότερη κατανομή:

    Χρησιμοποίησε την διαίρεση για να του βγει ο ρεφενές για να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα του 2011!!!

    Τώρα θα μου πεις τι θα γίνει με το μπάχαλο των "ιδιοκτητών - ενοικιαστών" και τι συμψηφισμούς θα μηχανευτούν οι πρώτοι για να πληρώσουν οι δεύτεροι, είναι κάτι που θα μας απασχολήσει στην εφαρμογή του ληστρικού "ρεφενέ" (ΔΕΝ είναι νέος φόρος... ρεφενέ είναι).

    Πόσοι κάτοχοι λογαριασμού θα πληρώσουν;

    Έχει ξαναγίνει αυτό με την ληστρική ΕΡΤ έως και τα πηγάδια των αγροτών πλήρωναν, ακόμη και τα νεκροταφεία... έβλεπαν δεν έβλεπαν τηλεόραση.

    ΕΔΩ πρέπει να θυμηθούμε την αείμνηστη Μελίνα που είχε αρνηθεί να πληρώνει το χαράτσι (ως βουλευτής της αντιπολίτευσης - Μετά έβλεπε και αυτή ειδήσεις από το υπουργείο της).

    Πάντως καλού κακού πρέπει να το δούμε νομικά το θέμα αυτή τη φορά. Οι άνθρωποι του GAP έχουν παραφρονήσει!!!

    Ε... ΟΧΙ και ρεφενέ φόρους ρε Βαγγέλα!!! Έλεος πια...

    Νάσος

    ΥΣ: Ορθοπεταλιές...

    stoxasmos-politikh.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυβέρνηση φαίνεται ότι είναι κλαμπ πλουσίων που δεν αντιλαμβάνεται οτι ο κόσμος στενάζει και δεν έχει να πληρώσει τα χρέη του.
    Δεν έχει αντιληφθεί τις καθημερινές αυτοκτονίες των Ελλήνων, ή και αν τις έχει αντιληφθεί φαίνεται ότι δεν δίνει γι αυτές τσακιστή δεκάρα.
    Με την συμπεριφορά της αυτή μας λέει να κόψουμε τον λαιμό μας να βρούμε τα χρήματα που δεν έχουμε για να της τα δώσουμε για να μας πει έπειτα ότι μας έσωσε.
    ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!
    ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
    ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στον Βενιζέλο!
    Απαιτείται μεγάλη επιστημονική ικανότητα για να μπορέσει κάποιος να φορτώσει στις πλάτες του κοσμάκη που βογγάει, άδικα χαράτσια και μάλιστα εφάπαξ (αν τα καταφέρουν και ζήσουν μέχρι του χρόνου θα τους τα φορτώσουν σε δόσεις).
    Καλά που τον έχουμε Υπουργό Οικονομικών και βάζει μια φωνή στον ΓΑΠ και αίρει τις αδικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aπολυστε τον εδω και τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ..ΑΛΛΟΙ....! ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ..
    ΣΑΣ ΛΕΜΕ
    EEEΕ..ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ & ΦΙΛΟΙ ΛΑγΟΣ-ΚΟΡΗ-ΔΝΤ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ
    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΓΕΛΟΙΟΙ..ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ & ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ
    ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2 ΝΕΟΙ ΚΑΙ 2 ΑΛΟΔΑΠΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ 6 ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ 4 ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ...ΤΩΡΑ ΚΑΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.
    "ΝΤΟΥ" ΣΤΟΝ ΨΟΡΟΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΑΝΕΣ, ΑΛΛΑ "ΞΟΥ" ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι λες ρε αλητοσυνδικαλιστή που έρποντας και γλείφοντας άρπαξες την καρέκλα που κάθεσαι και σε πληρώνουμε χρυσό; δεν πας να πάρεις τα μπαξίσια σου από την διοίκηση της ΔΕΗ για να δωροδοκήσεις με διακοπούλες τους λιγούρηδες δεητζήδες που σε ψηφίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Πόρνη των Εθνών.

    Εδώ και τώρα να απαιτήσουμε ως Ελλάδα με προσφυγές σε όλα τα Διεθνή Φόρα να μας επιστραφεί το Κατοχικό Δάνειο, αλλά και να καταβληθούν οι Πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα από την Πόρνη των Εθνών Γερμανία, από την Βαβυλώνα της Αποκαλύψεως που διέφθειρε και διαφθείρει Κράτη και Κυβερνήσεις, και όχι μόνο αυτό, αλλά και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
    Από αυτήν που κρύβει, προστατεύει και αμνηστεύει τους ανά την Υφήλιο διαφθορείς οικονομικούς πράκτορες της, και που στήριξε την δική της οικονομική ευμάρεια και ισχύ , στην διαφθορά που αυτή δημιούργησε διεθνώς.
    Από αυτήν που αιματοκύλησε δυο φορές ολόκληρο τον κόσμο τον περασμένο αιώνα. Από αυτήν που έχει ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς ο Μιλιταρισμός και ο άρρωστος εθνικισμός είναι στο αίμα της, αλλά αυτή την φορά όχι με κανόνια, καθώς αυτά τα αντικατέστησε και επιτυχώς μάλιστα με την Υπηρεσία Επιστημονικής Διαφθοράς Ξένων Ηγετών και Αξιωματούχων, αλλά με την Οικονομία, τις καταλήψεις Ξένων Εθνικών Εταιριών, και μεγάλων Εθνικών Οικονομικών Συμφερόντων, και δια μέσω αυτών, των Εθνών.
    Από αυτήν που αιματοκύλησε και διέλυσε την Γιουγκοσλαβία επειδή κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που αυτή η Πόρνη προκάλεσε, οι Γιουγκοσλάβοι αντάρτες αντιστάθηκαν σθεναρά, ηρωικά, στα στρατεύματα της.
    Από αυτήν που τώρα θέλει και το έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό να καταλάβει Οικονομικώς και την Ελλάδα μας, και θα το ολοκληρώσει αν της επιτρέψουμε τις επενδύσεις που θέλει να κάνει εδώ, και οι οποίες θα είναι επενδύσεις Κατοχής.
    Με κανένα τρόπο δεν πρέπει να δεχτούμε οι όποιες επενδύσεις να είναι αμιγώς με Γερμανικά κεφάλαια αλλά αυτά να είναι η μειοψηφία σε ένα σύνολο που και οι δορυφόροι της πρέπει να απέχουν.
    Και αυτήν την Οικονομική και μέσω αυτής Εθνική κατάληψη της Ελλάδας μας, η Πόρνη των Εθνών Γερμανία, η Βαβυλώνα της Αποκαλύψεως, την χρωστά στον εαυτό της από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που αυτή προκάλεσε και η Μάχη της Κρήτης την καθυστέρησε στην κατάληψη του Στάλινγκραντ, την κατάληψη ουσιαστικά της Σοβιετικής Ένωσης.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φωτοπουλε εισαι παλληκαρι
    κοψε το ρευμα στη βουλη,στο καστρι,στη ραφηνα...
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. όταν όμως ήταν για τις αμοιβές σας το κόβατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε ο Φωτόπουλος ξαναχτυπάει.
    Κάνει πως δεν καταλαβαίνει το λαμόγιο, που υποστήριξε τον απατεώνα-εκβιαστή Ρίζο Ρίζο, ότι, αρνούμενος να κάνει τη δουλειά του, (ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το χαράτσι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ) διαπράττει πειθαρχικό αδίκημα.
    Ευκαιρία είναι να τον στείλουν στο σπίτι του,ώστε να πληρώνουμε ένα αλήτη λιγότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρέη Δημόσιου προς τη ΔΕΗ:

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 46,63 ΕΚ.
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ 9,41 ΕΚ.
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 7,10 ΕΚ.
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 14,50 ΕΚ.
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 4,41 ΕΚ.
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 1ΕΚ.
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΗ 2,30 ΕΚ.
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3,80 ΕΚ.
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2,2 ΕΚ.
    ΣΥΝΟΛΟ ΧΡΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ 135 ΕΚ.

    Σε όσους πήραν την απόφαση του νέου έκτακτου φόρου και την είσπραξη του την συνδυάζουν με την διακοπή ρεύματος εάν και εφόσον ο καταναλωτής δεν πληρώσει άραγε σκέφτηκαν ότι 2,5 εκατομμύρια συνάνθρωποί μας σα να είναι μπάζα και σκουπίδια είναι σπρωγμένοι και πεταμένοι στο περιθώριο και τα αζήτητα της ζωής εξαιτίας αυτών των πολιτικών;
    Σκέφτηκαν ότι από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα οι διακοπές ρεύματος σε δεκάδες χιλιάδες φτωχά νοικοκυριά εξαιτίας των πολιτικών τους έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο;
    Αυτοί άραγε θα μπορούσαν να ζήσουν μια ώρα (όχι μια μέρα) χωρίς ρεύμα στο σπίτι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΕΣ ΟΙ ΚΟΥΣΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο Νίκο. Είσαι παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ 4:51

    Συμφωνούμε μαζί σου φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πηγαίντε όλοι στο Παρακαταθηκών και Δανείων και πληρώστε ΜΟΝΟ το ποσό που αντιστοιχεί στη ΔΕΗ. ΜΟΝΟ αυτό. Κανένα χαράτσι.
    Έτσι, ούτε ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ θα μας πούν ούτε όμως και ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση