GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Lady Gaga: μυστηριώδης ασθένεια...

Από το  myvernews.blogspot.com Τι κρύβεται πίσω από τις περούκες και το περίεργο μακιγιάζ; Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Star», ο συγγρ...

Από το myvernews.blogspot.com
Τι κρύβεται πίσω από τις περούκες και το περίεργο μακιγιάζ;
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Star», ο συγγραφέας του βιβλίου Ιαν Χάλπρεριν, ερευνητής-δημοσιογράφος, υπονοεί ότι η Lady Gaga που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε «χτυπήματα» στο
Youtube και στο Twitter, έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
Επιπλέον δηλώνει πως...
μετατρέπεται σε καρικατούρα του εαυτού της.
«Οι συνεργάτες της σε μια τουρνέ μου είπαν πως μετά βίας έφαγε κάτι όσο καιρό διήρκησε, γιατί η έννοια της ήταν να χωράει στα κουστούμια της» υποστηρίζει.
«Είναι άρρωστη και έχει εμμονή με το βάρος της. 
Ένας φίλος της μου είπε ότι κάθεται με τις ώρες και κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη, αναλύοντας και επικρίνοντας το σώμα της. 
Είναι μια πολύ ανθυγιεινή εμμονή».
Ο Ιαν Χάλπεριν αναφέρει επίσης ότι η 25χρονη Νεοϋορκέζα κάνει χρήση ναρκωτικών υποστηρίζοντας πως άρχισε από πολύ μικρή να κάνει χρήση.
«Από την ηρωίνη στην κοκαΐνη και το έκσταση, οι φίλοι της λένε πως έχει δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά που υπάρχουν».

Ο συγγραφέας του βιβλίου ισχυρίζεται ακόμα πως η αλλόκοτη αμφίεση και το βαρύ μεϊκαπ της Gaga δεν γίνονται μόνο για το θέαμα, αλλά τη βοηθούν να κρύβει την ασθένειά της.

Όπως δημοσιεύουν «Τα Νέα», τον Ιούνιο του 2010 η αμερικανίδα σταρ είχε αποκαλύψει πως διαγνώστηκε «οριακά θετική» αλλά «ασυμπτωματική» για συστηματικό ερυθηματώδη λύκο, μια αυτοάνοση ασθένεια κατά την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα κύτταρα και στους ιστούς του σώματος.
Όπως εξηγεί ο ερευνητής-δημοσιογράφος, «Ένας από τους λόγους που φοράει περούκες και βαρύ μεϊκαπ είναι επειδή χάνει τα μαλλιά της και είναι γεμάτη με μεγάλες, κόκκινες κηλίδες λόγω της συγκεκριμένης ασθένειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση