GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Mε μεγάλη ευσυνειδησία..."

2 σχόλια

  1. Κυρία Κεζά αποφασείστε αν θέλετε να ζείτε σε Βαλκανική ή Ευρωπαϊκή χώρα. Αισιοδοξώ πως οι τροχονόμοι και οι δημ. αστυνομικοί θα κόβουν στο μέλλον πολλαπλάσιες των σημερινών κλήσεις σε όλους τους ασυνείδητους συμπολίτες μας.
    Ελπίζω επίσης ο κόσμος να αρχίζει να αντιδρά με κοινωνικό αυτοματισμό και να καταγγέλει στην οικονομική αστυνομία (11012) όλους τους Ελληναράδες ελ. επαγγελματίες που δεν κόβουν αποδείξεις στερώντας από το κράτος έσοδα τα οποία αναζητώνται από τους άχρηστους κυβερνώντες στις τσέπες των περισσοτέρων.
    Ακόμα και το πλέον ευνομούμενο κράτος θα ήταν αδύνατο να έχει τόσους υπαλλήλους για να ελέγχει καθημερινά τα πάντα. Εξάλλου επαφίεται και στον κάθε πολίτη να ελέγχει την ορθή εφαρμογή της κείμενης Νομοθεσίας και να αφυπνίζει το κράτος με τις ενέργειές του. Αλλιώς ο καθένας μας θα ήθελε ένα αστυνομικό έξω από το σπίτι και το γραφείο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωτογραφία έχει περάσει από φότοσοπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση