GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δείχνει το (αυριανό) γκάλοπ της MRB....

5,1% μπροστά η ΝΔ αλλά χωρίς αυτοδυναμία Για τις δημοσκοπήσει ς (τις πρώτες μετά τις διακοπές) που θα δουν αύριο Κυριακή το φως της δημοσιό...

5,1% μπροστά η ΝΔ αλλά χωρίς αυτοδυναμία

Για τις δημοσκοπήσεις (τις πρώτες μετά τις διακοπές) που θα δουν αύριο Κυριακή το φως της δημοσιότητας, οι πληροφορίες λένε ότι η MRB δίνει τη ΝΔ μπροστά με ποσοστό (χωρίς αναγωγές) περί το 23,7% και το ΠΑΣΟΚ περί το 18,6%. Δηλαδή έχει προβάδισμα περί τις 5,1 μονάδες.
 Αυτό σημαίνει ότι με τις αναγωγές η ΝΔ κινείται...
λίγο πάνω από το 30% ενώ το ΠΑΣΟΚ πιο κάτω και ότι αν γίνονταν τώρα εκλογές, δεν θα σχηματιζόταν αυτοδύναμη κυβέρνηση...
Ο Τρυποκάρυδος

8 σχόλια

  1. Σιγά μην έβγαζε η MRB και αυτοδυναμία. Ακόμη και 15 μονάδες να είναι η διαφορά, πάλι κάτι θα σκαρφιστούν για να πουν ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι άτρωτη. το θέμα δεν είναι ότι η ΝΔ είναι μπροστά με 5 μονάδες 2 χρόνια μετά τις τελευταίες εκλογές. Το θέμα είναι ότι με αυτά που έκανε η κυβλερνηση σ'αυτά τα δύο χρόνια, η ΝΔ έπρεπε να είναι μπροστά 40 μονάδες. Για σκεφτείτε το ανάποδα. Σκεφτείτε να είε κάνει οΚαραμανλής την περίοδο 2007-3009 όσα έκανεο αΓΑΠούλης την περίοδο 2009-2011. Όχι με 10, αλλά με 110 μονάδες θα είχε νικήσει ο αΓΑΠούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η MRB του Μαύρου είναι υπέρ του ΠΑΣΟΚ;
    Είσαι βλάκας ή το παίζεις; Η εταιρία που τροφοδοτούσε τον Καραμανλή με δημοσκοπήσεις για τα πάντα είναι υπέρ του ΓΑΠ. Πόση μαλακία μπορεί να χωρέσει ακόμα το διαδίκτυο ρε πούστη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι βλάκας, εξ ου και γράφω με το όνομά μου, ώστε να μην παρασύρονται όσοι με διαβάζουν. Να γνωρίζουν τη βλακεία μου και να μη δίνουν σημασία εξαντλούμενοι σε ύβρεις. Όσο για τις δημοσκοπικές εταιρείες, δεν υπάρχουν πράσινες και γαλάζιες. Υπάρχουν εταιρείς που σου δίνουν τη δημοσκόπηση που θέλεις αναλόγως της τιμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να ξέρετε τι διαβάζετε η ΝΔ δεν παίρνει ούτε 0,1% παραπάνω από την ρποηγούμενη δημοσκόπηση. Το ΠΑΣΟΚ χάνει γιατί πέφτει δραματικά η συσπείρωση του.
    http://www.mrb.gr/Mrb/media/TRENDS_JUN_2011_%CE%95%CE%9A%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%A3%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3 Σεπτέμβρη με μια ευχή…
    .
    .
    .
    κατάρες..........
    .
    .
    .
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ...ΠΑssΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρατήστε τους εκεί τους Πρασινογάλαζους...κοντά στο 20%.
    Ίσα ίσα θα φτάσουνε κι οι δυο μαζί
    το 40%!!!
    Σήμερα,αυτό είναι κοντά στο να γίνει.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ευχή.
    Με τις...αναγωγές στο χέρι θα τους
    αφήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Σωτήριος Καλαμίτσης
    Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί το τι πιστεύει ο Λαός για το σύνολο του πολιτικού συστήματος (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ κα).
    Ο Λαός έχει σιχαθεί την λανθασμένη νοοτροπία που έχει όλος ο πολιτικός κόσμος.
    Περίμενε τότε εσύ να έρθει ο Αντωνάκης ο Σφουγγαράκης, που είναι βουλευτής από το 1974 μέχρι σήμερα με ένα κενό μερικών χρόνων, να κυβερνήσει με διαφορετική νοοτροπία από αυτή που έχουν τόσα χρονιά όλοι οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες.

    'Good Night, and Good Luck'
    Edward R. Murrow

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση