GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nα χτίσουμε και λίγη ανάπτυξη;...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Συμπληρώνονται αύριο το Σάββατο 37 χρόνια από την ημέρα που το 1974 ιδρύθηκε ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Συμπληρώνονται αύριο το Σάββατο 37 χρόνια από την ημέρα που το 1974 ιδρύθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ. Για όσους έζησαν αυτά τα χρόνια είτε από την μεριά του πολιτικού αντίπαλου, είτε από την μεριά του φίλου και του ψηφοφόρου του ΠΑΣΟΚ, τα χρόνια αυτά ήταν αν μη τι άλλο εξαιρετικά ενδιαφέροντα.
Η Ελλάδα μόλις έβγαινε από την 7χρονη δικτατορία μέσα από μία Εθνική Καταστροφή, αλλά με μία Οικονομία (που όσο και αν δε αρέσει σε πολλούς) ισχυρή και διαρκώς αναπτυσσόμενη με υψηλούς ρυθμούς. Αυτό δεν το λέει ο άσημος και ταπεινός Δευκαλίων, αλλά τα τότε στοιχεία των υπηρεσιών του Υπουργείου Συντονισμού. Για όσους μελετούν την οικονομική ιστορία αυτού του τόπου ένα είναι σίγουρο. Αυτοί ακριβώς οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης ήταν η κυριότερη αιτία που η πτώση της δικτατορίας δεν μετεξελίχτηκε, παρά την ατιμωρησία των συνεργατών της δικτατορίας, είτε σε εμφύλιο πόλεμο, είτε σε...
σφοδρή κοινωνικοπολιτική σύγκρουση. Αντίθετα έφερε στην εξουσία μέσα από ελεύθερες και αδιάβλητες εκλογές ένα συντηρητικό κέντρο-δεξιό κόμμα την ΝΔ.
Και αυτοί ακριβώς οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης επέτρεψαν σε αυτό το συντηρητικό κεντροδεξιό κόμμα, την ΝΔ, να λύσει χωρίς εσωτερικούς κραδασμούς και διασπάσεις τα προβλήματα που οι πολιτικοί της πρόγονοι δημιούργησαν και κληρονόμησαν στην πολιτική σκηνή του τόπου. Να λύσει μίας δια παντός το πρόβλημα του πολιτεύματος (Βασιλεία ή Δημοκρατία) μέσω ελεύθερου και αδιάβλητου δημοψηφίσματος και να νομιμοποιήσει την κομμουνιστική αριστερά, την οποία είχαν θέσει εκτός νόμου φίλο-βασιλικές συντηρητικές κυβερνήσεις.
Ήταν επίσης οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης αυτοί που επέβαλαν το 1981 την ειρηνική εναλλαγή στην εξουσία των δύο θανάσιμων πολιτικών αντιπάλων. Της Κεντροαριστεράς στην εξουσία και της συντηρητικής κεντροδεξιάς στην αντιπολίτευση. Ακολούθησαν πολλά γεγονότα που θα γραφούν στην ιστορία της χώρας και την δεκαετία του 1980 και την δεκαετία του 1990. Όμως παρά τις φραστικές οξύτητες τα πολιτικά πάθη και αντιπαραθέσεις, τελείωναν πάντα μέσα σε κλίμα ειρηνικής συνύπαρξης και πολιτικού πολιτισμού. Και αν ειπώθηκε και καμιά κουβέντα παραπάνω «άνθρωποι είμαστε, νεύρα υπάρχουν, δεν χάθηκε και ο κόσμος».
Η εξήγηση για όλα αυτά; Μα το είπαμε, οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης. Η οικονομία έτρεχε με 1000 και οι επιχειρήσεις ανθούσαν, οι καταθέσεις της μεσαίας τάξης στις τράπεζες αποκτούσαν σχετικά γρήγορα πολλά μηδενικά και στα λαϊκά προάστια εμφανίζονταν οικοδομικός οργασμός με πρόβλημα παρκαρίσματος στα στενοσόκακα. Ακόμα και το ΚΚΕ έπαψε μα μιλάει για «λαϊκή επανάσταση» και πρόβαλε πλέον αστικό-δημοκρατικά αιτήματα. Ποιος λοιπόν είχε καιρό και διάθεση για τα προ-εμφυλιοπολεμικά πολιτικά πρότυπα.
Το πρώτο ρήγμα στην κοινωνία της αφθονίας και της οικονομικής ευμάρειας φάνηκε το 1999-2001. Παγκοσμίως το σύστημα είχε φθάσει στον κολοφώνα του. Η παγκόσμια χρηματιστηριακή φούσκα είχε σκάσει και προκαλούσε προβλήματα στις κοινωνίες. Στην πατρίδα μας, με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, το πάρτι του Χρηματιστηρίου τελείωνε με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπινα θύματα και τραγωδίες. Η μεγαλύτερα ιστορικά αναδιανομή πλούτου από τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη προς την οικονομική ολιγαρχία και τις ανώτερες εισοδηματικά τάξεις, συντελέστηκε τότε. Το έγκλημα-σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Ποτέ δεν διερευνήθηκε και ποτέ δεν τιμωρήθηκε κανένας. Τη κατάσταση σε παγκόσμιο άρα και στο εγχώριο επίπεδο την έσωσαν τότε δύο πράγματα. Τα σχεδόν μηδενικά επιτόκια που επέβαλε στην παγκόσμια οικονομία η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (FED) και ο περίφημος διοικητής της, ο πολύς Άλαν Γκρίνσπαν και οι πόλεμοι των ΗΠΑ στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.
Όμως όπως λέει ο Κ. Μάρξ «οι δομές που παράγουν πλούτο, είναι ακριβώς οι ίδιες που δημιουργούν τις κρίσεις». Έτσι και στην περίπτωση μας.
Τα φθηνά επιτόκια και ο εύκολος δανεισμός προκάλεσαν τον υπερδανεισμό και κατόπιν το σκάσιμο της φούσκας των στεγαστικών δανείων, τις χρεοκοπίες των εμπορικών τραπεζών, την κατάρρευση της Lehman Brothers και σήμερα την κρίση χρέους που ταλανίζει τις δυτικές οικονομίες.
Οι πόλεμοι των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή προκάλεσαν τα μεγάλα ελλείμματα στις ΗΠΑ και τον περιορισμό των κοινωνικών προγραμμάτων, άρα και της οικονομικής δύναμης της μεσαίας τάξης.
Αν τα συνδυάσεις όλα τα προαναφερόμενα, τότε αμέσως βλέπεις τον βρικόλακα της ύφεσης ζωντανό μπροστά στα μάτια σου.
Aύριο λοιπόν που θα μαζευτούν για να εορτάσουν τα 37 γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, όλοι αυτοί οι ζώντες αλλά και νεότεροι θιασώτες του τρίτου δρόμου προς τον σοσιαλισμό (μεταξύ τους έχουν παρεισφρήσει και μερικοί οπαδοί του Μάνου του Ανδριανόπουλου αλλά και αρκετοί «αναθεωρητές» του ΚΚΕ εσωτ., που βαρέθηκαν να σπάνε τα ποδάρια τους σε ατελέσφορες πορείες στους δρόμους της Αθήνας και αποφάσισαν να βάλουν νερό στο κρασί τους και να περάσουν από την πλευρά της εξουσίας) ας βρουν το θάρρος να πουν στον μεγάλο αρχηγό τους.
Ε!!! Σύντροφε Πρόεδρε, μαζί με την οικοδόμηση του Σοσιαλισμού να χτίσουμε και λίγη Ανάπτυξη;

13 σχόλια

  1. ΟΠΩΣ..
    Φοιτητές χωρίς πανεπιστήμια
    και …μαθητές χωρίς βιβλία !

    Κατάντιααααααααα,
    ρε Σκρόφαααααα & ΥπερΗΛΙΘΙΕ :

    Δεν έχουν τυπώσει ακόμη τα σχολικά βιβλία !
    Όσα έχουν εκτυπωθεί μέχρι τώρα είναι από περσινό χαρτί που περίσσεψε.

    - Εγκύκλιος του υπουργείο συμβουλεύει τους δασκάλους να δίνουν φωτοτυπίες
    - Ακόμα δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση για την προμήθεια του χαρτιού
    - Στο γυμνάσιο από τα 178 βιβλία έχουν εκτυπωθεί μόνο 5!

    Μεγάλο αποδεικνύεται το πρόβλημα με την έλλειψη των βιβλίων όσο πλησιάζουμε στην έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς.

    Αλλεπάλληλες ήταν, μέχρι και απόψε, οι συσκέψεις στο υπουργείο Παιδείας, καθώς δεν έχουν τυπωθεί αρκετοί τίτλοι βιβλίων και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να ζητηθούν ευθύνες από όσους είχαν αναλάβει να διεκπεραιώσουν το έργο αυτό.

    Το υπουργείο παιδείας με εγκύκλιό του που έστειλε απόψε στα σχολεία - σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες - διευκρινίζει ότι οι εκπαιδευτικοί που μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «ψηφιακό σχολείο», μπορούν να παίρνουν και να αξιοποιούν το υλικό που υπάρχει με τον καλύτερο τρόπο (φωτοτυπίες) για τους μαθητές τους, ενώ θα διανεμηθούν και DVD στους μαθητές με τη σχολική ύλη.

    Τα βιβλία που είναι έτοιμα και θα διανεμηθούν, έχουν τυπωθεί με όσο χαρτί είχε περισσέψει από τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από τους 183 τίτλους για το δημοτικό σχολείο, έτοιμοι είναι οι 15, για το γυμνάσιο από τους 178 τίτλους είναι έτοιμοι μόνον οι 5, για το λύκειο από τους 207 τίτλους στις αποθήκες βρίσκονται οι 13, ενώ για την τεχνική εκπαίδευση από τους 419 τίτλους έτοιμοι είναι μόλις οι 26.

    Τέλος, φαίνεται ότι υπάρχει κι άλλο πρόβλημα με τα σχολικά βιβλία καθώς το ελεγκτικό συνέδριο δεν υπέγραψε ακόμη τη σύμβαση για την προμήθεια του χαρτιού, ενώ σημειώνεται ότι για τα 45 εκατομμύρια τεύχη των 1200 τίτλων σχολικών βιβλίων απαιτούνται 15.000 τόνοι χαρτί, με το συνολικό κόστος να υπολογίζεται στα 26 εκατομμύρια ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti na ta kanun ta biblia,apo tin stigmi pou oi apergies, ke oi katalipsis ton mathiton ke daskalon diadehonte i mia tin alli?

    ellas to megalio sou


    APODIMOS ELLIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΡΑΦΑ ΕΓΩ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ) ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥΣ ΜΗΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΟ. ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΔΥΣΤΙΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σωπααααααααααα ρε μεγάλε
    Που τρελλαινόσουν με τα ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ
    ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ
    ΓΑΠ..ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΣ ΚΑΘΕ 3 ΜΗΝΕΣ
    ΔΝΤ. ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ..ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ
    21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΧΕΖΟΝΤΑΣ
    ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπούμαι αγαπητοί φίλοι αλλά είμαι υποχρεωμένος να το πώ:
    Η Εθνική χρεωκοπία - (και επίσημα πλέον) - είναι ο μόνος τρόπος εκριζώματος του καρκινώματος που αποκαλείται “ΠΑ.ΣΟ.Κ.”
    Το οποίο 37 χρόνια τώρα κατατρώγει τις σάρκες του Εθνους σε κάθε επίπεδο.

    Σήμερα καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι μας τις στρατιές των “πρασινοφρουρών” και των πάσης φύσεως “λαμόγιων” που κατακρεούργησαν το κράτος στα χρόνια της απόλυτης δόξας τους.
    Ελεος πια.
    Επειδή γνωρίζω ότι η παραπάνω θέση προκαλεί αντιδράσεις...
    (ναι, κι εγώ φοβάμαι τις συνέπειες όπως ο καθένας)
    θυμίζω ότι ο αγρότης πριν σπείρει τη νέα παραγωγή καίει στο χωράφι του τις παλιές ρίζες.

    Θυμίζω επίσης ότι όταν στο σπίτι τα “θέμελα” σαπίσουν δεν κάνεις επιχρίσματα ή τσιμεντενέσεις αλλά το κατεδαφίζεις και το ξαναχτίζεις απ’ την αρχή.

    Φτάσαμε στο σημείο “μηδέν”.
    Η τώρα θα πάρουμε την απόφαση για ριζική και εκ βάθρων ανατροπή ή σβήσαμε πλέον ως Εθνος.
    Και θα γίνουμε εμείς καί τά παιδιά μας γιουσουφάκια ανατολής
    καί Δύσης…..


    Το μνημόνιο ήταν σκάρτο από την αρχή. Οι συνέπειες εφαρμογής του εγκληματικές.

    Οι ευθύνες της κυβέρνησης τεράστιες.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ πρέπει να αποδοθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, 5 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα παρακαλούσα τον αρθρογράφο αν είναι δυνατόν καλέ κύριε να είναι ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΕΙΒΑΔΙΑ Η ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΡΙΘΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΑΚΑΛΏ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΕΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΑΣΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΑ 100ΕΥΡΑ ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΧΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΝΟΥΝΟΥΝΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
    Κόλλησε το echo!!!φτού.... μεγάλο αντίλαλο έχουμε, πονεσαν τα μυαλα μας και τα αυτιά μας.

    "Μα πανω από όλα είμαι σοσιαληστης" ληστης ληστης ληστης ληστης ληστης ληστης ληστης ληστης ληστής ληστής ρε το άτιμο το μηχάνημα κολλάει συνέχεια....εκεί που δεν πρέπει λες και είναι βαλτό.
    "Εγώ δεν το βάζω στα πόδια" το βαζω στα ποδια το βαζω στα ποδια το βαζω στα ποδια το βαζω στα ποδια το βαζω στα ποδια εεεε...δεν υποφέρεται το παλιομηχάνημα όλο κολλάει ουτε ενα σχόλιο δεν μπορω να γράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ

    Με πορδές δεν βάφονται αυγά.

    Οκαταρ παρά οκαταρ μπογιά όπως λένε και οι γείτονες.

    Με τσιμπιες και με φιλιά δεν πληρώνεται κανένας.

    Αλλα ο Γιωργαρος ξέρει μερικοί θα κανουν πως δουλευουν και οι αλλοι θα κανουν πως τους πληρωνουν και όλοι μαζι θα δουλευομαστε.
    Ειναι μια απασχόληση και αυτή κατι σαν την παραμυθα της πράσινης ανάπτυξης.
    Ο Γιωργος μας να είναι καλά ο λεβέντης μας να ταξιδεύει ετσι γενικά να κάνει διακοπές ποδήλατο και κανο. Τι στο διάολο 10000000 μαλάκες δεν μπορούμε να θρέψουμε ένα ρεμπεσκε; ντροπή μας.
    Εκείνη την ώρα σκεφτεται και οραματίζεται το μέλλον της Ελλάδας σχεδιαζει αυτοσχεδιαζει παίζει με κουιζ λύνει σταυρόλεξα όλα στην συσσκευασια του ενός τα εχουμε και εμεις συνεχίζουμε να τον κατακρίνουμε τόσο αχαριστος λαός είμαστε. Δεν τον καταλαβαινουμε ρε παιδι μου και αυτός ο "ευφυεστατος άνθρωπος" δεν μπορεί να καταλάβει εμας. Υπάρχει πρόβλημα σοβαρό.
    Αχ κυριε Αναγνώστου ωπα συγνωμη Γιώργαρε ουτε να απομονωθείς δεν μπορείς να ηρεμησεις απο τον ετήσιο υπνο σου δεν σε αφήνουμε.
    Αντε μετα να σκεφθείς πως θα εφαρμόσεις την πράσινη ανάπτυξη γινεται δεν γινεται.
    Γιαυτό σου λεω Γιωργαρε παρτο το ποδηλατο και καντηνα για άλλες πολιτείες παντου υπάρχουν μαλάκες σαν την λερναία Υδρα είναι ενα κεφάλι κόβεις δεκα βγαίνουν θα βρείς εσυ ξέρεις. Θα βολευτείς γενικώς αλλωστε δεν ζητάς και πολλά δεκα μηνες να ταξιδευεις και 2 να κανεις διακοπές αλλα να πληρώνουν άλλοι....αλοίμονο αν δεν μπορουν να το κανουν για σενα μια τοσο φωτεινη προσωπικότητα, κοροιδα θα πιαστουν αν δεν το κάνουν. Παικτης για μεταγραφή είσαι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΙΧΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΜΑΣΤΟΥΡΟΒΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KTHMATOLOGIO AE!!!
    EΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!!!

    Κλεφτες και απατεωνες…να λογοδοτησουν τωρα!ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΑΝ ΚΟΣΜΟ!~!
    1.Αρβανιτης ΠΡΟΕΔΡΟΣ (διπλοθεσιτης κουμπαρος υφηπουργου)
    2.Καρτελια(αποφοιτος λυκειου παιρνει 6000 ευρω μισθο)
    3.ελισαβετ γκολφινοπουλου(διοριστηκε την επομενη των εκλογων-ο αντρας της ειναι αναδοχος στο κτηματολογιο)
    4.καλημερης-ο βαρωνος του κτηματολογιου
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΈΧΝΑ ΤΗΝ...

    ΕΔΩ που τα φτάσανε....
    ΜΟΝΟ .....ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ +

    Μορφή φυσικού φαινομένου λαμβάνουν οι καταιγιστικές εξελίξεις στην Οικονομία , μετά και την έκθεση κόλαφο της επιτροπής Προϋπολογισμού της Βουλής, αλλά και τα αποτελέσματα για τη δραματική πορεία των εισηγμένων εταιρειών.

    Πληροφορίες του kentrinews αναφέρουν ότι στη σύσκεψη των 2,5 ωρών που είχε με την.....τρόικα
    (η 3η σε 24 ώρες) σήκωσε τα χέρια ψηλά λέγοντας ότι δεν μπορεί να αντέξει βάρος πρόσθετων μέτρων 5,5 δις ευρώ που θέλουν ο Τόμσεν και η παρέα του !

    Είναι πλέον αργά . Ας το σκεφτόταν όταν παρελάμβανε τη βόμβα από τα χέρια του Παπακωνσταντίνου…
    o ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ

    Που χαντακώθηκε για να σώσει έστω
    και για λίγο, τις διακοπές στα νησιά.. του ΗΛΙΘΙΟΥ.
    ____________________________________
    Καθάρισε η μπουγάδα και έμεινε ο Βενιζέλος
    με την μπατάνα στο κεφάλι, ουτέ τα ρούχα δεν πρόλαβε να απλώσει.
    Τωρα αρχίζει το πανηγυρι "θα ειμαστε μια ευχάριστη ατμοσφαιρα" και στην μέση ο ΓΑΠ να μας αναλύει πόσο Κοπρίτες διεφθαρμένοι είμαστε και οτι ο Τιτανικος βουλιαξε και αυτός σαν καλός καπετανιος λαμογιο θα την κανει πρωτος για να αποφύγει και τον ....συνωστισμό.

    Ψόφησε η ρημάδα η αγελάδα τις κανανε τα μασταρια λάστιχα δεν βγάζουν ουτε ιδρώτα πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση