GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"O έρωτας του ΠΑΣΟΚ..."

9 σχόλια

  1. ______________________________________

    TOΣΟ ΑΙΣΧΟΣ ...ΓΙΑΤΙ ;

    Ενώ με δύο προσαγωγές θα είχε λυθεί το θέμα.

    Μία στο λιμάνι σήμερα, στην Αποθήκη 3.
    και μία στη ΔΕΘ, στο Βελλίδειο χθές.
    ______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΓΙΩΤΗ

    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΑΖΩΝΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ

    Α ΣΙΧΤΙΡ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΛΕΟΣ

    ΚΟΨΤΟΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζαμπατζής ήσουν μια ζωή βρε μαλάκα.
    Τώρα απλά βρήκες και ομοίους σου. Την πρώτη φορα που κληθήκατε να πληρώσετε παλιόγυφτοι το παίζετε και αγανακτισμένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κύριος Φίλιος γράφει στα Political views:
    Greek Liberals - Φιλελεύθερη Συμμαχία. Δράση. I like the IMF in Greece. Σιχαίνομαι βαθύτατα τον ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΜΕ και το KKE. ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΘΕΛΩ να βγει εκτός νόμου το φασιστικό ΠΑΜΕ. ΘΕΛΩ να καταργηθεί το "άσυλο" των κοινών εγκληματιών στα πανεπιστήμιά μας και να φύγει από τον server του πολυτεχνίου το προπαγανδικό όργανο των τρομοκρατών, το Indymedia. ΘΕΛΩ να δουλεύουν οι συνδικαλιστές και να συνδικαλίζονται μετά την δουλειά τους. ΘΕΛΩ να ανοίξουν όλα τα επαγγέλματα. Ψηφίζω Μνημόνιο. - I love the Turkish calture and people and o bilieve in Greek-Turkish friendship.

    Πως ακριβώς εννοείς την αγάπη στην πατρίδα κύριε Φίλιο; Με το να προτείνεις στάση πληρωμών στο κράτος επειδή δεν απόλυσαν όλους του ΔΥ; Οι δημόσιοι υπάλληλοι χάνουν το μισό τους μισθό και πολλοί θα απολυθούν. Εγώ συμφωνώ ότι έτσι πρέπει να γίνει. Εσείς για ποιό λόγο προτείνετε στάση πληρωμών; Αυτά σας μάθαιναν στο MBA του Λέστερ; Πολύ υποκρισία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασχάλης Φίλιος12 Σεπ 2011, 12:14:00 π.μ.

    Επώνυμα και εντίμως αγαπητέ ανώνυμε, η αγάπη για την πατρίδα έκδηλώνεται με παλλούς τρόπους. Προσωπικά μη πληρώνοντας φόρους, αμύνομαι από την συμμορία των μαφιόζων που κυβερνούν μαζί με τους αλήτες συνδικαλιστές και τους αγαπημένους τους πλην άχρηστους δημόσιους υπαλλήλους.Πασχάλης Φίλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τι προτείνετε κε Φίλιο; Τι ακριβώς ονειρεύεστε ή πιστεύετε ότι θα συμβεί αν ακολουθήσουν όλοι το παράδειγμά σας; Ανώνυμα σας λέω ότι ντρέπομαι για εσάς. Ειλικρινά πιστεύω πως άνθρωποι με τη δική σας σκέψη είναι ένας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ. Η απειθαρχία και ασυδοσία που εκφράζετε είναι το μείζον πρόβλημα στην Ελλάδα. Είστε ακριβώς το ίδιο με τους άχρηστους δημοσίους υπαλλήλους που απειθαρχούν στους κανόνες του κράτους. Στεναχωριέμαι μόνο που αναγκαστικά ζω στην ίδια χώρα με εσάς. Δεν υπάρχει σωτηρία στη χώρα και απλά έυχομαι να έρθει η χρεοκοπία μία ώρα νωρίτερα ως κάθαρση στην χειρότερη κοινωνία της Ευρώπης.
    ΥΓ1. Στο Newcastle που έκανα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές μου μάθανε πάντως διαφορετικά πράγματα από ότι εσάς στο Λέστερ.
    ΥΓ2. Η κυβέρνηση είναι μία νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση όπως ήταν και η προηγούμενη όπως θα είναι και η επόμενη.
    ΥΓ3. Αν θέλετε να προσφέρετε στην πατρίδα όπως λέτε μιλήστε λιγότερο, μη γράφετε ανοησίες στο fb για πρόβατα και πηγαίνετε στην Αγγλία για να δείτε αν εκεί κάνουν στάση πληρωμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασχάλης Φίλιος12 Σεπ 2011, 2:06:00 π.μ.

    Αγαπητε ανώνυμε και πάλι επώνυμα: Μην ξεχάσεις αύριο να πας σην εφορία να τους πληρώσεις τους νέους φόρους σου! Δείξε την αγάπη σου στην πατρίδα όπως θέλουν να κάνεις, μην μιλάς και πλήρωσέ τους, αφού έτσι έμαθες στο Newcastle, δεν έμαθες ότι δεν μπορείς να μαζέψεις φόρους με την υπερφορολόγηση; Γνωρίζεις την καμπύλη του Λαφέρ ή έκανες τουρισμό στο Newcastle; Εγώ από το Lecester δεν τους δίνω φράγκο. Και πες με όπως θέλεις. Αμύνομαι από τους προδότες, εκλεγμένοι με εξαπάτηση είναι, ήξεραν και λέγανε ψέματα. Εγώ αυτό κάνω, εσύ μπορείς να τους επιδοτείς όσο θέλεις, δώσε και για μένα. Ανόητε.. Μπορείς να μου κάνεις και μήνυση για εξύβριση που σε λέω ανόητο, εσένα σε πληρώνω, αυτούς όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλιο είσαι απλά ένας δεξιός τζαμπατζής και το ξέρεις. Όλα τα άλλα είναι άλλοθι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση