GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαίωσε το Press-gr και ο Βέλγος υπ. Οικονομικών για το μπάχαλο στο Eurogroup...

Ζήτησε και δημοσίως "να τεθεί υπό εποπτεία" η Ελλάδα... Δεν πέρασαν λίγες ώρες από την αποκάλυψη του Press-gr ότι η υπουργός Ο...

Ζήτησε και δημοσίως "να τεθεί υπό εποπτεία" η Ελλάδα...
Δεν πέρασαν λίγες ώρες από την αποκάλυψη του Press-gr ότι η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ και ο υπουργός Οικονομικών του Βελγίου Ντιντιέ Ρέιντερς. έκαναν την περισσότερη "φασαρία", κατά τη σύνοδο του Eurogroup στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, σε βάρος της χώρας μας και ο κ. Ρέιντερς το επιβεβαίωσε με δημόσιες δηλώσεις του.
Ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών εξέφρασε την εκτίμηση, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Belga, ότι η Ελλάδα μάλλον θα...
 χρειαστεί να τεθεί «υπό εποπτεία» επισημαίνοντας ότι η κρίση θα διαρκέσει «ένα με δύο χρόνια ακόμη».
«Κατευθυνόμαστε προς ένα ή δύο ακόμη χρόνια κρίσης χρέους», υποστήριξε. Όσον αφορά τη βοήθεια προς την Ελλάδα επεσήμανε ότι η χώρα «μάλλον θα χρειαστεί να τεθεί υπό εποπτεία με κάποιο τρόπο», κρίνοντας ανεπαρκή τα μέτρα που έχει λάβει μέχρι τώρα η Αθήνα.
Συγκεκριμένα επικαλέστηκε τις καθυστερήσεις που έχουν σημειωθεί στις ιδιωτικοποιήσεις. «Δεν αφορά το επίπεδο ζωής των πολιτών. Και οι ίδιοι οι Έλληνες κατανοούν ότι ο δημόσιος τομέας τους είναι δυσανάλογα μεγάλος. Γιατί καθυστερούν τόσο;», διερωτήθηκε.
Διευκρίνισε ωστόσο ότι θα πρέπει να δοθεί χρόνος στην Ελλάδα για να επιτύχει έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, αφού, όπως εξήγησε, η πολύ αυστηρή λιτότητα εμπεριέχει τον κίνδυνο να εξαλείψει οποιαδήποτε πιθανότητα ανάπτυξης.

6 σχόλια

  1. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΥΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΟΙ ΦΡΙΤΣΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε λέει τίποτε το "να τεθεί υπό εποπτεία" η Ελλάδα... για το απλούστατο λόγο ότι όλη η διαφθορά των διαπλεκόμενων τσομπαναραίων .. προσέξτε στο (1+30"), και συνταγματολογικών παραγόντων στη βουλή, είναι υποδεέστερη της διαπλοκής των τοπικών παραγόντων στη Σκύρο ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ και ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΝ σβώλου από τις κουτσουλιές των κατσικιών , σε σημείο που Κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ) και αντιπολίτευση (ΝΔ) υποχρεώθηκαν από τους Σκυριανούς ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣστην από κοινού στήριξη δημάρχου σε σημείο ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ τις κατ΄ εξαίρεση, περιφράξεις με πρωτοβουλία προτροπής τις δημαρχιακής επιτροπής του Δημάρχου, σε καμένα δημόσια δάση να τις σταματήσει.
    Με λίγα λόγια αν η Σκύρος ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ".. τεθεί υπό εποπτεία" κάτι που υπάρχει ως αίτημα στο ΣΕΕΔΔ θα λυθεί ΚΑΙ ό ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ της διαφθοράς ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΕΔΑ, και κατ΄ επέκταση ΟΧΙ ΜΟΝΟ σ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ,, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΠΙΟΡΚΕΙΑ, το θέμα ΕΙΝΑΙ μη ηδονιστούν και οι τις Ε.Ε. κι αρχίσουν και διαφθείρονται μαθαίνοντας το ΠΩΣ με ΠΕΛΈΚΙΑ συμβόλαια αποκτάει κανείς δικαιώματα χορτονομής που το δικαίωμά τους φτάνει μέχρι και την κυριαρχία επί του εδάφους, ΟΠΟΤΕ ούτε με υποθήκες ΘΑ χρειάζεται να ασχοληθούν, με τα κόπρανα και μόνο δέκα κατσικιών επιδοτούμενων ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. μπορούν να αποκτήσουν νησιά σαν τη Σκυροπούλα του Αιγαίου και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά τα άλλα εμείς αντιστεκόμαστε και απαναστατούμε κάτω από τη σκιά του Σαμαρά και την ουρά της Παπαρήγα! Τέτοιοι είμαστε έτσι σκεφτόμαστε έτσι ανεργούμε τρομάρα μας!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και για το ρεμάλι ΙΜΜ
    και για τα υπόλιπα τσογλανια του πασοκ.

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ.

    και μην τυχόν τολμήσει κανάνα μπάστραδο να πει καμία κλανιά......
    ------------------------------------


    γιατι το ακούσαμε και αυτό,
    από τουε ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ________________________________
    Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φέρεται να δήλωσε , σχολιάζοντας τον λόγο του Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ :
    ¨ΤΟ ΜΟΥΝI… ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ¨ .
    Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο ακούστηκε στην διάρκεια εκπομπής του ¨ALTER¨ …

    Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: Το Μουνί της μάνας του !

    Μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά πριν από λίγο, ο παρουσιαστής του ALTER έβγαλε στον αέρα τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ του Κιλκίς
    Θεόδωρο Παραστατίδη........................
    να σχολιάσει το λόγο του Σαμαρά.

    Και τότε ακούσαμε έκπληκτοι μια φωνή να λέει: «Το MOY NI.. της μάνας του…» και αμέσως διακόπηκε η σύνδεση !
    Ο αθυρόστομος βουλευτής βγήκε στον αέρα πιο πριν απ’ ότι υπολόγιζε και νόμιζε πως δεν ακούγεται ( ; ) .

    Ο παρουσιαστής των ειδήσεων είπε αργότερα ότι είχαν… μπλέξει οι γραμμές !



    +

    Τσαουσέσκου ετοιμάσου να φιλεψεις Έλληνες Σοσιαληστές κωλάνθρωπους
    κυριολεκτικα.
    +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασυλία έχει ο βουλευτής, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ, αλλά και σιγά την υπεράσπιση τις μνήμης τις μάνας, ποιος νοιάζεται γι αυτή? ΕΔΩ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΔΕΣ τα κάλλη τους μοστράρουν κι αυτές για μια θέση ασυλίας στη Βουλή!

    Κι όμως μας τις σερβίρουν και τις ψηφίζουμε από τον πολιτικό αυνανισμό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To μπάχαλο είναι και θα παραμείνει γιά πάντα, δεν χρειάζεται να μας το πεί ο βέλγος ή η κυρία αυστριακή που σίγουρα θα έχει περάσει ευχάριστες διακοπές στην Ελλάδα με πάρτυ και ούζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση