GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανηγυρική επιβεβαίωση του Press-gr (και) για την "επιστροφή" του Π. Δούκα στη ΝΔ...

Άλλη μια αποκάλυψη του Press-gr επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά σήμερα. Όπως έγραψε χθες (εδώ) ο έγκυρος Γιάννης Δαίδαλος ,  από την λεωφόρο Συ...

Άλλη μια αποκάλυψη του Press-gr επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά σήμερα. Όπως έγραψε χθες (εδώ) ο έγκυρος Γιάννης Δαίδαλος,  από την λεωφόρο Συγγρού χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες οι πρώην υπουργοί της ΝΔ (οι οποίοι είτε είχαν "κοπεί" από τα γαλάζια ψηφοδέλτια του 2009 είτε δεν βγήκαν βουλευτές) εν όψει ...
της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ Αντ. Σαμαρά το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Στην μια κατηγορία εντάσσονται αυτοί που δεν έλαβαν πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την ομιλία και είναι κυρίως οι Θ. Ρουσόπουλος, Γ. Βουλγαράκης, Μ. Λιάπης, Α. Παυλίδης. Στη δεύτερη κατηγορία εντάσσονται αυτοί που έλαβαν πρόσκληση. Και είναι ο Ευάγγελος Μπασιάκος (ο οποίος, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα πάει στη Θεσσαλονίκη) και ο Πέτρος Δούκας ο ο οποίος, αντίθετα, σκοπεύει να πάει και να παρακολουθήσει την ομιλία Σαμαρά.
Αυτή η εξέλιξη ερμηνεύεται και ως προσέγγιση των δύο πλευρών και προλείανση του εδάφους για συμμετοχή του Π. Δούκα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ όταν γίνουν εκλογές.
Σήμερα λοιπόν, έγινε σχετική ερώτηση στη Θεσσαλονίκη στον Αντ. Σαμαρά. Ρωτήθηκε συγκεκριμένα αν θα δεχόταν πίσω στη ΝΔ, ονομαστικά, τους Θ. Ρουσόπουλο, Π. Δούκα και Γ. Βουλγαράκη.
Ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε ότι για τους Θ. Ρουσόπουλο και Γ. Βουλγαράκη ισχύουν οι παλαιότερες δηλώσεις του για "συμπεριφορές που πλήγωσαν", εξαιρώντας όμως τον Π. Δούκα και αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι άνοιξε ο δρόμος της επιστροφής για τον πρώην υφυπουργό στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

2 σχόλια

  1. Μαλιστα οπως ειπε και ο ιδιος ο "μαριο παπαγιωτης" το 'δαιδαλος" ειναι πουστης αλλα "κρυφοπουστης"..

    Γιατι ντρεπεται ρε το παλιοσκυλο ??
    Δεν ντρεπεται που ειναι παλιοσκυλο της λητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και ντρεπεται που ειναι πουστης?? που οπως θαλεγε και το βλημα χατζηνικολαου δεν ειναι .."κολασιμο"??

    Πουστηδες στα κρεβατια σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Γιάννη Μιχελάκη

    Τελικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης αποδεικνύεται χαλκέντερος (για να μην πούμε κάτι πιο … λαϊκό) απέναντι στην διαπλοκή του Τύπου και τα γνωστά μεγαλοσυμφέροντα που επιμένουν ακόμα κι αυτές τις ώρες να ποδηγετούν τους πάντες και τα πάντα.

    Όχι μόνο επέτρεψε την ερώτηση του δημοσιογράφου Γ. Βλάχου που αφορούσε συγκεκριμένα μεγαλοσυμφέροντα, αλλά έσπασε και την καθιερωμένη και επιβεβλημένη λίστα υποβολής ερωτήσεων προς τους πολιτικούς αρχηγούς,
    η οποία συντασσόταν βάσει της …ισχύος του επιχειρηματία και όχι βάσει της αξιοπιστίας και της εμβέλειας του συγκεκριμένου ΜΜΕ.

    Όσο για τον γνωστόν παραλιακό ραδιοφωνικό σταθμό που επιτίθεται από το πρωί μέχρι το βράδυ στον Σαμαρά, γιατί διαμαρτύρεται ;
    Αφού από χθες δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για την παρουσία του Σαμαρά στην ΔΕΘ, λογικό δεν ήταν ο Γ. Μιχελάκης να σκεφθεί ότι δεν θα ήθελε να υποβάλλει σήμερα ερώτηση και γι αυτό δεν έδωσε ερώτηση στον απεσταλμένο του.

    Συγχαρητήρια και στον Γιώργο Μουρούτη,
    τον ακούραστο διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, για την άψογη διοργάνωση της συνέντευξης Τύπου.

    Συγχαρητήρια και στο δημοσιογράφο τού Ε.Τ για την άμεση απάντηση που έδωσε επισημαίνοντας τον αποκλεισμό της εφημερίδας από τη συνέντευξη τού Γ.Α.Π.

    Να το πω ;….
    Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΑΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αυτό που είδαμε προυποθέτει σκληρή δουλειά και όχι μόνο …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση