GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΡΤ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ SITE ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ BBC!..

Από το  anergoidimosiografoi.blogspot.com Αυτό μόνο στην ΕΡΤ θα μπορουσε να συμβεί , πουθενά αλλού! Να προκηρύξουν διαγωνισμό για τον ανασ...

Από το anergoidimosiografoi.blogspot.com

Αυτό μόνο στην ΕΡΤ θα μπορουσε να συμβεί
, πουθενά αλλού! Να προκηρύξουν διαγωνισμό για τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας τους και να δώσουν πρώτο βραβείο σε μια υποψηφιότητα η οποία όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία (κλικ) είναι ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ της ιστοσελίδας του Βρετανικού BBC.
Αλλά τι περιμένει κανείς απο την κρατική τηλεόραση της βόλεψης και του κομματικού ρουσφετιού.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συνοδοιπόρους του διαδικτύου για την αναπαραγωγή του θέματος, ακόμα και εκείνους που...
εντελώς τυχαία "ξέχασαν" να αναφέρουν απο που πήραν το θεματάκι. ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ αδέλφια!
Ανακοινώθηκαν οι νικητές ανάμεσα στις ογδόντα (80) υποψηφιότητες που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το Σχεδιασμό του κεντρικού διαδικτυακού τόπου της ΕΡΤ Α.Ε (www.ert.gr), σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα της Επιτροπής αξιολόγησης της ΕΡΤ.Τα μέλη της Επιτροπής που συστάθηκε για την αξιολόγηση των έργων που υποβλήθηκαν στο Διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, συνεδρίασαν την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011, στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολυμέσων στην Αγία Παρασκευή και αφού ολοκλήρωσαν την εξέταση και αξιολόγηση των συμμετοχών ως προς τις τυπικές προαπαιτούμενες προδιαγραφές, την τεχνική αρτιότητα, την εικαστική προσέγγιση καθώς τη δυνατότητα εφαρμογής του συνόλου ή μέρους των δημιουργικών προτάσεων στον κεντρικό ιστότοπο της ΕΡΤ, αποφάσισαν να απονείμουν τα τρία βραβεία ως ακολούθως:
1. Το πρώτο βραβείο απονέμεται στον κ. Γεώργιο Καλοκαίρη, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό ποσό ύψους 5.000 (πέντε χιλιάδες) ευρώ.
2. Το δεύτερο βραβείο απονέμεται στον κ. Δημήτριο Σερέτη, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό ποσό ύψους 3.000 (τρεις χιλιάδες) ευρώ.
3. Το τρίτο βραβείο στην κυρία Σταματίνα Νερούτσου, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό ποσό ύψους 1.000 (χίλια) ευρώ.
Επίσης, η ΕΡΤ προσφέρει στους νικητές του Διαγωνισμού, τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης, για διάστημα έξι μηνών, στα τμήματα Γραφιστικής της εταιρείας. Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ (www.ert.gr).
Μέλη της επιτροπής:
Ιλιάδου Ιφιγένεια – Web Designer (Διεύθυνση Πολυμέσων ΕΡΤ Α.Ε)
Καλεσάκη Αρετή- Υπεύθυνη Χορηγιών & Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΕΡΤ Α.Ε
Πολίτης Τέρρυ- Graphic Designer- Art Director (Tμήμα Προβολής Γ.Δ Τηλεόρασης ΕΡΤ Α.Ε

3 σχόλια

  1. ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΟΙΧΙΣΕ..... ? ΕΙΠΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κολιτος του κολιτου ω κολιτε ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΑΜΕ..ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση