GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Tώρα τον χειροκροτούν..."

8 σχόλια

  1. ΠΟ ΤΙΣ ΒΡΗΚΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΩΛΑΘΡΕΣ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το ΚΚΕ εννοεί αυτό που λέει για
    οργανωμένη άρνηση πληρωμής των χαρατσιών και δεν είναι απλά μια τουφεκιά στον αέρα,θα πάρει 20% και πάνω στις εκλογές και θα το αξίζει απόλυτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας πτωχεύουν και μας αφαιρούν και την εθνική κυριαρχία και ακόμα οι δημοσιογράφοι της κυβέρνησης μεταδίδουν ότι "Πρέπει να επιβληθούν νέοι φόροι για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις"! Συγκλονιστικές δηλώσεις από τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ που μπορούν να περιγραφούν μόνο από την λέξη "σαδισμός"! Ενώ η κυβέρνηση κάθε ημέρα επιβάλλει και ένα νέο φόρο στο εξαντλημένο σώμα των Ελλήνων πολιτών, έρχεται η γερμναική κυβέρνηση και μας ... πτωχεύει!

    Η νέα δήλωση ανήκει στον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος δήλωσε ότι "Για να διασωθεί το ευρώ πρέπει να πτωχεύσει η Ελλάδα, έστω με ελεγχόμενη χρεοκοπίας"!

    Και ο Γ.Παπανδρέου, Ε.Βενιζέλος κλπ, σήμερα "σφυρίζαν αδιάφορα" στη ΔΕΘ για την δήλωση αυτή, κάνοντας ότι δεν την έχουν ακούσει!

    «Προκειμένου να σταθεροποιηθεί το ευρώ, δεν πρέπει να υπάρχει πλέον ακόμη και βραχυπρόθεσμα καμία απαγόρευση σκέψεων», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ρέσλερ σε άρθρο που φιλοξενεί η εφημερίδα «Die Welt» στην έκδοση της Δευτέρας.

    Ο κ. Ρέσλερ συμπεριλαμβάνει στις ενδεχόμενες ενέργειες «εν ανάγκη και μία συντεταγμένη πτώχευση της Ελλάδας, εάν υπάρχουν τα απαραίτητα προς τούτο εργαλεία».

    Ζητεί μάλιστα να καταστεί εφικτή η συντεταγμένη πτώχευση. Στόχος της ελληνικής πτώχευσης είναι «να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα του πληττόμενου κράτους, ενδεχομένως και μέσω της περιοδικής περιστολής κυριαρχικών δικαιωμάτων», γράφει ο κ. Ρέσλερ.

    Σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό, στη διαδικασία αυτή κατά τον υπουργό θα πρέπει να υπάρχει και «ουσιαστική συμμετοχή» των ιδιωτών πιστωτών, η οποία απέτυχε όμως αφού έφτασε μόλις το 75%.

    Ο Ρέσλερ ασκεί κριτική στις χώρες που βρίσκονται σε κρίση χρέους για ανεπαρκείς προσπάθειες εξυγίανσης, που υποσκάπτουν την εμπιστοσύνη των πολιτών και των αγορών στο κοινό νόμισμα, όπως λέει. «Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι εμείς συναρτούμε τη συμφωνηθείσα βοήθεια με τη δραστηριοποίηση της ίδιας της Ελλάδας για μεταρρυθμίσεις». Και μετά την πτωχεύουμε!

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ...ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΛΑ (ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ) ΣΤΟΥΣ....ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ , ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ Ν Ε Ο Γ Ο Υ Δ Ι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ______________________________________

    TOΣΟ ΑΙΣΧΟΣ ...ΓΙΑΤΙ ;

    Ενώ με δύο προσαγωγές θα είχε λυθεί το θέμα.

    Μία στο λιμάνι σήμερα, στην Αποθήκη 3.
    και μία στη ΔΕΘ, στο Βελλίδειο χθές.
    ______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλαμοκρούστες που είσαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλε, (σε σένα αναφέρομαι Παπαγιώτη) μας τα ΄χες κάνει ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ για να πιστούμε και να ψηφίσουμε Γιωργάκη. Ελπίζω να κοιμάσαι ήσυχος για την επιλογή σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε εσκιτζήδες, ρε αλήτες, τί σχέση έχει η ΔΕΗ με τα χαράτσια σας;

    Γιατί δεν στέλνετε το νέο χράτσι με κάποιο εκαθαριστικό, για να πληρώσουν τα υποζύγια στο Δημόσιο Ταμείο της πόλης τους?

    Αν δηλ. κάποιος που έχει άρωστο παιδί στο σπίτι και ζεί το δικό του δράμα και δεν έχει να πληρώσει το νέο χαράτσι, που η ανεπάρκειά σας το επέβαλε όπως το προηγούμενο και τόσα άλλα που θα ακολουθήσουν, θα του κόψετε το ρεύμα ρε κοπρόσκυλα του κερατά?

    Τί είστε ρε αλητάμπουρες? ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ή εισπρακτικός μηχανισμός του ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Jefry....ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΝΤΑ;...ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση