GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αγωνιστές του έπους του 1940, κοιτάζοντάς μας από εκεί ψηλά, πρέπει να δακρύζουν...

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης Ακούω εμβρόντητος από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως ότι, η καθιερωμένη πολιτική και στρατιωτική παρέλαση για τον ε...

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης
Ακούω εμβρόντητος από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως ότι, η καθιερωμένη πολιτική και στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ματαιώθηκε, εξ αιτίας καταλήψεως του χώρου της παρελάσεως από κάποιους διαμαρτυρομένους πολίτες!!
Και αναλογίζομαι: Ξεπέσαμε τόσο πολύ ως λαός, ως Έλληνες;
Ποιά σχέση μπορεί να έχει ο εορτασμός μίας κορυφαίας Εθνικής εορτής, η απότιση φόρου τιμής προς τους ήρωες και...
τους αγώνες τους, ο οφειλόμενος σεβασμός προς την ιστορία, η γονυκλισία προς τους νεκρούς, η λιτανεία της πεμπτουσίας του Ελληνισμού, οι θυσίες των Ελλήνων, με τις διαμαρτυρίες που απευθύνονται πρός την ανερμάτιστη εφαρμοζόμενη πολιτική των διεφθαρμένων, ψευδολόγων, αναξιόπιστων, κακόπιστων και κακών πολιτικών.
Ο συμβολισμός της παρελάσεως ιερός και απαραβίαστος, τείνει να μετατραπεί επικίνδυνα εις οχλοκρατούμενη εκδήλωση αμαυρώνοντας την ιερότητα της ημέρας.
Υπάρχουν άλλες χιλιάδες ώρες και ημέρες να διαμαρτυρηθούν οι αγανακτισμένοι πολίτες. Δεν είναι σωστό να αμαυρώσουν μία Επέτειο Εθνικής ανατάσεως, φρονηματισμού, μνήμης και περισυλλογής. Λυπηρότατο και απαράδεκτο το γεγονός.
Την ώρα αυτή οι αγωνιστές του Έπους του 1940, κοιτάζοντάς μας από εκεί ψηλά, πρέπει να δακρύζουν και να κύπτουν το κεφάλι ντροπιασμένοι από τα χάλια μας.
Εξευτελισμός, κατάπτωση, ανηθικότητα, βεβήλωση, αμαύρωση, χυδαιότητα…..
Εδώ μας οδήγησαν οι πολιτικάντηδες οι οποίοι δια των κομμάτων τους κατέλαβαν το κράτος.
Βαγγελίστρα μου προστάτευσέ μας.

24 σχόλια

  1. ΘΑΥΜΑ !
    Ο δανειστής του σιδερένιου ξύπνησε απ' την αφασία και θυμήθηκε το Σύνταγμα !!

    Αντιγράφω απ' την ανακοίνωση του δανειστή:

    «Όσα συνέβησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη αποτελούν ευκαιρία να σταθούμε λίγο και να συλλογιστούμε: Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο; Αγωνιστές είναι όσοι προσβάλλουν; Δίκιο έχει όποιος φωνάζει περισσότερο; Είναι δημοκράτες όσοι αντιμετωπίζουν το δημόσιο χώρο ως ιδιοκτησία τους; Και πώς μετριέται η πλειοψηφία; Με τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ή με

    τις εκλογές που, με βάση το Σύνταγμα, γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια;

    ±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±
    Σαν πολύ αργά δεν το θυμηθήκατε το Σύνταγμα κ. δανειστά;

    Όλο το 2009 που ακούγατε τον ΓΑΠ να λέει ότι δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας το 2010 για να εκβιάσει εκλογές, ήσασταν σε αφασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμάνννννννννν ΠΙΑ !

    ο παλιολαός ο Ελληνικός φταίει..
    το ΞΕΡΟΥΜΕ..
    το ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ !

    ΗΜΑΡΤΟΝ, και δεν θα το ξανακάνουμε.
    Απο τώρα....ταπεινά δούλοι σας... χιχιχιχι
    ____________________________________________
    Πρωτοφανείς αποδοκιμασίες των ΠΑΣΟΚων σ'όλη την Ελλάδα... όπου τόλμησαν να εμφανιστούν
    Πρωτοφανείς εικόνες με τους πολίτες να πετούν αυγά στις εξέδρες των επισήμων, να διώχνουν τους πολιτικούς και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ...

    Στον Πύργο, ο κόσμος από νωρίς το πρωί φώναζε συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος. Η αστυνομία συγκράτησε τους πιο θερμόαιμους που προσπάθησαν να πλησιάσουν την εξέδρα των επισήμων, ενώ οι αποδοκιμασίες κορυφώθηκαν όταν έκανε την εμφάνισή του, ο περιφερειάρχης κ.Κατσιφάρας. Μετά τη μαθητική παρέλαση, δάσκαλοι και καθηγητές που βρίσκονταν στην ουρά, ξεκίνησαν πορεία με μαύρα περιβραχιόνια!

    Επεισόδια σημειώθηκαν στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ρόδου από ομάδες αγανακτισμένων πολιτών, οι οποίοι διέσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και κινήθηκαν εναντίον της εξέδρας των επισήμων, όπου βρισκόταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Κώστας Σκανδαλίδης, οι βουλευτές κ.Δημ.Κρεμαστινός του ΠΑΣΟΚ, και Μίκα Ιατρίδη της ΝΔ, και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Η παρέλαση διεκόπη και οι επίσημοι αποχώρησαν με την προστασία της αστυνομίας και μετέβησαν στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

    Τα επεισόδια έντονα γιουχαρίσματα ξεκίνησαν την ώρα που οι πολιτικοί κατέθεταν στεφάνι. Ο κόσμος όταν άκουγε το όνομά τους από τα μεγάφωνα, φώναζε: ''Προδότες, κλέφτες, απατεώνες,, η Τρόικα είναι χούντα''!

    Ίδια ατμόσφαιρα και στην Πάτρα!
    Πολίτες φώναζαν συνθήματα και ξέσπασαν στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Σπηλιώπουλο. Με την παρέμβαση της αστυνομίας δεν είχαμε χειρότερα, όμως οι συγκεντρωμένοι απειλούν ότι δεν θα αφήσουν να πραγματοποιηθεί η παρέλαση, αν δεν φύγουν οι πολιτικοί.

    Στη Σύρο η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά, παρά τη ματαίωση που είχε ζητήσει, ο αρμόδιος περιφερειάρχης κ.Πουσσαίος.
    Στην εξέδρα των επισήμων, ανέβηκε ο μοναδικός εν ζωή αντιστασιακός του νησιού κ.Βαμβακάρης μαζί με μικρά παιδιά. Παρέλασαν κανονικά πρόσκοποι, σωματεία και μαθητές. Ο κόσμος κρατούσε πανό διαμαρτυρίας, αλλά δεν σημειώθηκαν επεισόδια.

    Στο Μεσολόγγι...
    Στη Χίο. Στο Βόλο. Στη Λάρισα. Στη Λαμία.Στη....
    Στο..
    Στη..
    Στο Ηράκλειο, έδιωξαν τους επισήμους από την εξέδρα και στη συνέχεια ξεκλινησε κανονικά η παρέλαση ενώ στη Ν. Αλικαρνασσό οι μαθητές δεν χαιρέτησαν τους επισήμους και στο τέλος ο κόσμος πέταξε αυγά στην εξέδρα των επισήμων.
    και..και...ΚΑΙ...
    Π Α Ν Τ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    Α Λ Η Τ Ε Σ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ
    ΔΗΜΟΣΙΟΙ(πουτά νες) - ΚΑΦΡΟΙ.

    _____________________
    α.:...και ΠΟΥΣΤ΄Ε αλήτες
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Να ποιοι τα φαγανε και κανενας δεν τους συλλαμβανει

    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ? ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ???

    Ετοιμαζονται παρανομα να ξανα-αποσπαστουν στον ΣΕΓΑΣ οι γνωστοι επι 15ετια γυμναστες των δημοσιων σχολειων για να παρουν τριπλο μισθο - ενω πολλοι γυμναστες ειναι αδιοριστοι - για το παρανομο φαγοποτι του Μαραθωνιου και της Ολυμπιαδας Λονδινου!!


    ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

    ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ (ΝΤΟΠΙΝΚ ΚΛΠ…)

    ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ , ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    Οι βιλλες στο Ντραφι και Μακρακωνμη Λαμιας ειναι η αποδειξη.

    ΤΑ TΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

    Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς
    τηλ. 2109344726
    2109359302

    ΟΛΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

    Οι παρανομα αποσπασμενοι:

    ΧΑΛΒΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    ΣΙΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΒΟΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΖΗΜΕΝΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ
    ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ) ΧΟΔΡΟΚΟΥΘΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ)
    ΠΑΥΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ)
    ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΠΙΤΙ 200 Τ.Μ. ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’


    ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

    ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.

    ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!

    Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ

    ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΑΓΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ
    ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.
    ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.

    Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΕΓΑΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ …

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΟΙΣΘΟΥΣ
    Ένα αθλητικό σκάνδαλο διαρκείας… ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Εγώ ένα πράγμα ξέρω τον τελευταίο χρόνο.

    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ?
    ΚΑΛΥΠΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?

    ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ.

    Ο ΣΕΓΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ
    ΑΘΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έκανες στον πόλεμο Παπούλια;...

    ( φωτό. Θάλλασα μπάνιο, Μιμή-Έλλη
    γυμνόστηθες, Παπούλιας-Λιάνης και οι συνπασοκ αυτό ).
    ---------------------------------

    Στις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρηση του σήμερα ο Κάρολος Παπούλιας απο την παρέλαση, είπε με δάκρυα στα μάτια ότι κακώς τον χαρακτηρίζουν "προδότη", γιατί αυτός πολέμησε για την Ελλάδα το 1940, σε ηλικία 15 ετών.

    Φαίνεται πως ο Πρόεδρος δεν...

    θυμάται καλά την ηλικία του, καθώς σύμφωνα με το Wikipedia, ο Παπούλιας γεννήθηκε το 1929, και το 1940 ήταν 11 ετών.

    Τώρα αν ήταν αντάρτης στα 11 του χρόνια, είναι άλλο θέμα!

    To σίγουρο όμως είναι ότι ο Παπούλιας έδωσε με επιτυχία άλλες ενδιαφέρουσες μάχες, όπως η συμβολή του στο να βγει ο Παπανδρέου από τη δύσκολη θέση για το «κωλόσπιτο» της Εκάλης.

    Σύμφωνα με την φορολογική δήλωση του Ανδρέα Παπανδρέου ο Τζορτζ Χάλαγκ-οικογενειακός φίλος- και ο Κάρολος Παπούλιας ήταν από εκείνους από τους οποίους ο Παπανδρέου δανείστηκε για να χτισθεί η βίλα του πάθους του με τη Μιμή.

    Για το αν πολέμησε η όχι ο Παπούλιας θα μπορούσε να μας δώσει τα φώτα ο Μανώλης Γλέζος ή όλοι εκείνοι οι ήρωες πολέμου που ζουν ακόμη και παρελαύνουν με περηφάνια τις αναμνήσεις τους, λαμβάνοντας μια πετσοκομμένη σύνταξη από το παρακράτος που ο Παπούλιας, ο Τσοχατζόπουλος, ο Τσουκάτος, ο Σημίτης, ο Γιωργάκης ο φίλος του Λούβαρη και του Ντόρη Μαργέλου με τη βίλα στη Πάρο, δημιούργησαν 37 χρόνια τώρα.

    Καλά θα κάνει ο σιωπηλός Παπούλιας να μην προκαλεί με τις δηλώσεις τους σ αυτή τη τραγική συγκυρία.

    Το θέαμα του Ανώτατου Άρχοντα της Εκκλησίας να σουλατσάρει στο Κατάρ με τον Λαυρεντιάδη, της διεφθαρμένης Proton Bank και του Παπούλια που αποκαλεί μειοψηφία τους πολίτες που βλέπουν τα παιδιά τους να λιποθυμούν στα σχολεία είναι η απόδειξη του ξεπεσμού της ψευδεπίγραφης Δημοκρατίας μας.

    Επαναλαμβάνουμε ότι ο Παπούλιας λαμβάνει ως αποζημίωση 350 ευρώ το χρόνο, 1000 ευρώ τη μέρα, ενώ ο Ιερώνυμος ασχολείται με το real estate του παγκαριού.

    Ζήτω η Δημοκρατία…

    kourdistoportocali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ 2 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ηλίθιε.....

    το καταλάβαμε όλοι
    οτι εισαι ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ 500 Ο ΡΑΦΗΝΑΤΟΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΑΙ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ 10.31 ;


    ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΥΛΟΣ
    ΜΟΥΣΧΑΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κουραδόλάτρη, ΠΟΥΤΣΑ σε ταΐζουν ,
    με το μισθό σου την μανά σου θα γαμάω ,
    Την πούτσα μου θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την ΨΩΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    να σε λένε μπεσαλή και της μαμάς σου το μουνί .
    Φάε τα ΑΡΧΙΔΙΑ μου τα δυο
    και όλοι σε θα λένε,
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΙ?.
    Φάε εσύ τώρα πούτσα ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΚΑΙ
    ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ , ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ,
    και να πείς ευχαριστώ , ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΛΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ...

    "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ"
    Σε διαφορετικό κλίμα από χθές.
    Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

    "Τα μέτρα της κυβέρνησης έχουν γονατίσει το λαό και είναι οι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις" είπε σε απολογητικό ύφος πριν από λίγο στο δελτίο του Mega ο Jordan Χασαπόπουλος.

    Mετά...
    την χθεσινή γκάφα με το Δημαρά προσέχει και την τελευταία του λέξη...το ΣΚΥΛΙ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην αναρωτιέσαι καθόλου, ξεπέσαμε πολύ και οι αγωνιστές του 40 αν μας βλέπουν εχουν αρχίσει να δακρύζουν εδω και χρόνια. Σιγουρα θα χαιρονταν για την ματαιωση της παρέλασης αφού οι "επισημοι" ειναι αυτοι που τους πρόδωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τον ανώνυμο των 10.01 μ.μ.
    Βρε φασιστόμουτρο στις 28-10-40 κηρυχτηκε ο Ελληνοιταλικός πόλεμος.Δεν υπήρχε εθνική αντίσταση.Η εθνική αντίσταση δημιουργήθηκε μετά την εισβολή των Γερμανών.Ρώτησε τους καταδότες της οικογένειας,που σίγουρα ήσαν συνεργάτες του κατακτητή να σου ξεδιαλύνουν τις χρονολογίες.
    Από τα γραφόμενά σου φαίνεσαι πόσο βλαμμένο και ανιστόρητο ζώο είσαι.
    Είστε γελοίοικαι δεν σέβετε τίποτα γιατί δεν νοιώθετε τίποτα για αυτή τη χώρα.Στόχος σας είναι να καταλύσετε καθε έννοια έθνους και πατρίδας και να γυρίσουμε στις μαύρες μέρες πραγματικά της χούντας για να το οικονομήσουν κάποιοι σαν τον αρχηγό σας τον μεγαλοεργολάβο.Αντε στο διάολο κολόπαιδα αγράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τον ανώνυμο των 10.01 μ.μ.
    Βρε φασιστόμουτρο στις 28-10-40 κηρυχτηκε ο Ελληνοιταλικός πόλεμος.Δεν υπήρχε εθνική αντίσταση.Η εθνική αντίσταση δημιουργήθηκε μετά την εισβολή των Γερμανών.Ρώτησε τους καταδότες της οικογένειας,που σίγουρα ήσαν συνεργάτες του κατακτητή να σου ξεδιαλύνουν τις χρονολογίες.
    Από τα γραφόμενά σου φαίνεσαι πόσο βλαμμένο και ανιστόρητο ζώο είσαι.
    Είστε γελοίοικαι δεν σέβετε τίποτα γιατί δεν νοιώθετε τίποτα για αυτή τη χώρα.Στόχος σας είναι να καταλύσετε καθε έννοια έθνους και πατρίδας και να γυρίσουμε στις μαύρες μέρες πραγματικά της χούντας για να το οικονομήσουν κάποιοι σαν τον αρχηγό σας τον μεγαλοεργολάβο.Αντε στο διάολο κολόπαιδα αγράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τον ανώνυμο των 10.01 μ.μ.
    Βρε φασιστόμουτρο στις 28-10-40 κηρυχτηκε ο Ελληνοιταλικός πόλεμος.Δεν υπήρχε εθνική αντίσταση.Η εθνική αντίσταση δημιουργήθηκε μετά την εισβολή των Γερμανών.Ρώτησε τους καταδότες της οικογένειας,που σίγουρα ήσαν συνεργάτες του κατακτητή να σου ξεδιαλύνουν τις χρονολογίες.
    Από τα γραφόμενά σου φαίνεσαι πόσο βλαμμένο και ανιστόρητο ζώο είσαι.
    Είστε γελοίοικαι δεν σέβετε τίποτα γιατί δεν νοιώθετε τίποτα για αυτή τη χώρα.Στόχος σας είναι να καταλύσετε καθε έννοια έθνους και πατρίδας και να γυρίσουμε στις μαύρες μέρες πραγματικά της χούντας για να το οικονομήσουν κάποιοι σαν τον αρχηγό σας τον μεγαλοεργολάβο.Αντε στο διάολο κολόπαιδα αγράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι παππούδες μας που απελευθέρωσαν την πατρίδα μας, μας κοιτάνε από ψηλά και είναι υπερήφανοι για εμάς γιατί είμαστε οι άξιοι απόγονοι τους. Πήραμε τη σκυτάλη και δεν πρόκειται να την αφήσουμε. Όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι εκτός χρόνου και τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 29 Οκτ 2011 11:58:00 μ.μ.

    ==
    Φασινα,οι Γερμανοι εισεβαλλαν την 6 Απριλιου 1941 και μεχρι το Μαιο ειχαν υποδουλωσει ολη την Ελλαδα.
    Ο παπουλιας γεννηθεις το 1929 ηταν τοτε 11,5 χρονων.
    Οι Γερμανοι εφυγαν το καλοκαιρι του 1944.
    ΤΟΤΕ ο παπουλιας ηταν 15 χρονων.

    Αχρηστε ο παππουλιας εκανε .."αντισταση" απο τα 11 μεχρι τα 14 χρονια του??

    Ουστ βρωμυλε ανιστορητε τενεκε.
    Και ξαναδιαβασε τι ειπε αυτο το σουργελο.
    Πολεμησε σε ηλικια 15 ετων τους Γερμανους!! λεχριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΗΣ!!! ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΟΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΙ ΠΡΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πρωί άκουσα έναν Καθηγητή, Φωτισμένο μυαλό να βρίσκει τον παπούλια λιγοστό για αυτούς τους καιρούς, τον Πρόεδρο αλλά με Π κεφαλαίο. Πρόεδρος με αξιοπρέπεια ήταν μώμων ο κ. Στεφανόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έπρεπε ήδη να είχαν βγει τα τανκς, να είχαν συλλάβει τους πολιτικούς που πρόδωσαν την πατρίδα και να τους είχαν εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες,μέσα σε μία νύχτα.
    Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για να περνάει την ώρα του ο Έλληνας και να έχει μια αμυδρή ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει. Άν δεν πέσουνε κορμιά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Και υπάρχουν δύο επιλογές, ή να πέσουμε πολεμώντας ή να πέσουμε πεινώντας. Και επειδή οι Έλληνες "πιαστηκαν" στον ύπνο, απο την προδοσία του Jeffry, θα πεινάσουμε κύριοι. Η πείνα που υπέστη ο Ελληνικός λαός απο την κατοχή των Γερμανών το 1941, θα μοιάζει με παιδικό πάρτι μπροστά στην πείνα που θα υποστούν οι επόμενες γενιές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ίσως είναι σκόπιμο να θυμήσουμε προς πάσα κατεύθυνση τις παραγράφους 3 και 4 του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματος που λέει:
    " 3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΖΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΜΑΦΙΟΖΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΣΥ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΚΟΛΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΙ ΤΩΡΑ.....ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΜΑΟ ΘΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΑΡΗ ;
    ΠΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 40 ΕΧΟΥΝ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΑΤΡΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Ευαγγελιστριώτης,στην ανάρτηση
    τελειώνει με Βαγγελίστρα μου.
    Ορίστε,τιμά το όνομα του.
    Ας κάνω το ίδιο.
    Πότε θα δούμε Ανάσταση?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση