GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΝΤ: Το τέλος της 21ης Ιουλίου...

Από το  sofokleous10.gr Το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδας θα πρέπει να αναθεωρηθεί, καθώς η κατάσταση της οικονομίας είναι χει...

Από το sofokleous10.gr


Το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδας θα πρέπει να αναθεωρηθεί, καθώς η κατάσταση της οικονομίας είναι χειρότερη από την αναμενόμενη και ο ρυθμός προώθησης των μεταρρυθμίσεων είναι αργός, είπε ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Αντόνιο Μπόρχες.
Η εκτίμηση ότι το ύψος του πακέτου θα είναι 109 δισ. ευρώ, που συμφωνήθηκε τον περασμένο Ιούλιο, ήταν βασισμένη σε υποθέσεις που...
έκτοτε έχουν μεταβληθεί. Το ΔΝΤ δεν πιστεύει ότι οι ιδιώτες πιστωτές θα πρέπει, απαραίτητα, να αναλάβουν μεγαλύτερες ζημίες (σ.σ. από το 21% που προβλέπει το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων), διευκρίνισε.
Ο κ. Μπόρχες είπε ακόμα, σύμφωνα με το Associated Press, ότι δεν υπάρχει βιασύνη για την απόφαση εκταμίευσης της επόμενης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχει κάποια μεγάλη λήξη ομολόγων μέχρι τον Δεκέμβριο.
Το ΔΝΤ θα μπορούσε να βοηθήσει τον μηχανισμό ευρωδιάσωσης EFSF για τη στήριξη της αγοράς κρατικών ομολόγων σε Ιταλία και Ισπανία, προσέθεσε. Σε έκθεση του Ταμείου, που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, το ΔΝΤ προτείνει στις χώρες της Ευρωζώνης να χρησιμοποιήσουν τα «εργαλεία κατά της κρίσης» για να εγγυηθούν τις εκδόσεις ομολόγων από τις υπερχρεωμένες χώρες.
Ακόμα, θα πρέπει να δεσμευθούν να καλύψουν την ΕΚΤ από πιθανές ζημίες που μπορεί να έχει η ευρωτράπεζα από την αγορά ομολόγων στη δευτερογενή αγορά. Σε συνέντευξή του στο Reuters, είπε ότι ο ΔΝΤ θα «συμμετάσχει σίγουρα» στο δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας, αν η χώρα δείξει ότι είναι πρόθυμη να επιλύσει τα προβλήματα με το χρέος της, συμπλήρωσε.
«Εάν υπάρξει δεύτερο πρόγραμμα για την Ελλάδα, πράγμα το οποίο περιμένουμε, νομίζω ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει οπωσδήποτε, με τον όρο ότι θα παραμείνουμε πεπεισμένοι ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και ότι θα μπορέσουν να εφαρμοστούν οι σωστές πολιτικές, ότι το χρέος μπορεί να γίνει βιώσιμο», δήλωσε.
Εκτιμά ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα θα έχουν θετική κατάληξη, υποστηρίζοντας ότι το νέο ελληνικό πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα και στην φερεγγυότητα. Ακόμα, είπε ότι η Ευρώπη θα χρειαστεί κεφάλαια ύψους 100 έως 200 δισ. ευρώ για την κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών, προκειμένου ο κλάδος να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών.
O αξιωματούχος του ΔΝΤ πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα θα πρέπει να εφαρμοστεί σε όλη την Ευρώπη και όχι σε ορισμένες μόνο χώρες.«Μιλάμε για ένα ποσό μεταξύ 100 και 200 δισ. ευρώ, το οποίο κατά τη γνώμη μας είναι πολύ, πολύ μικρό σε σχέση με το μέγεθος των ευρωπαϊκών χρηματαγορών και σε σχέση με τον όγκο του νέου, ενισχυμένου EFSF», σημείωσε.

10 σχόλια

  1. Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια δεν ειναι κυβερνηση με την σωστη εννοια του ορου..
    Ειναι (λιαν επιεικως) μια κυβερνηση ανδρεικελων..
    Μια κατοχικη κυβερνηση..

    Απο την στιγμη που μπορει μια τριμελης ομαδα ξενων να ερχεται οποτε της γουσταρει εδω να κανει ελεγχο ,να επιβαλλει ορους ,να οριζει αυτο το αλλο το παραλο και η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ να φερει ΟΥΤΕ ΤΗΝ παραμικροτερη αντιρρηση δεν μπορουμε να μιλαμε για κυβερνηση της Ελλαδος....

    Αυτο ειναι τοσο σαφες και τοσο εμφανες..
    Δεν καταλαβαινω λοιπον τι παριστανουν οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια οταν ..κοκορευονται..

    Και ενταξει το ηλιθιο βλακογιοργο ενταξει,δεν εχουμε την απαιτηση να καταλαβαινει τετοια απλα πραγματα.. ΟΧΙ δεν πιστευουμε οτι υο ηλιθιο διανοητικα αναπηρο παιντι της τσαντ ο διαβοητος βλακογιοργο ειναι σε θεση να αντιληφθει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πρωθυπουργος , η στη καλυτερη περιπτωση ειναι δοτος πρωθυπουργος τυπου μακαριτη Τσολακογλου (αν και η συγκριση ειναι ατυχης,ο Τσολακογλου ειχε περισσοτερη ΕΥΘΙΞΙΑ απο αυτο το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο)..

    Η απορια μου ειναι για τα αλλα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Ρε τομαρια,ρε ζαγαρια ,ρε πουλημενα κορμια τι παριστανετε τωρα??
    Ρε ξεφτιλισμενοι, αφου απλα εκτελειτε τις εντολες εκεινου του ξερακιανου Ολλανδου της "τροικα" και των αλλων δυο ,τι σκατα παριστανετε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυο χρονια μετα την αποφραδα μερα 04-10-2009,και τον διορισμο απο διαφορες συμμοριες (εγχωριες και διεθνεις) του ηλιθιο βλακογιοργο πρωθυπουργο και την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια στην εξουσια φτασαμε σε σημειο μηδεν..

    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια καταξεσκισε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που βρηκε ..
    Καταξεσκισε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που εισεπραξε απο τον διπλασιασμο της τιμης των καυσιμων,τσιγαρων,ποτων κλπ
    Καταξεσκισε τα λεφτα απο την αυξηση 23 και 13% του ΦΠΑ ..
    Καταξεσκισε τα λεφτα απο τα κομμενα δωρα αδεεις, επιδοματα κλπ ..

    Καταξεσκισε επισης 100 δις ευρω δανειο απο το ΔοΝηΤη..

    Και βγαινει και λεει οτι στα μεσα Οκτωβρη τα ταμεια θα ειναι αδεια!!
    Οτι στα μεσα Οκτωβρη "δεν θα υπαρχει σαλιο" !!
    Οποτε αν δεν παρουμε την .."αλλη" δοση του δανειου ,δεν εχουμε να πληρωσουμε μισθους ,συνταξεις κλπ!!!

    Το φανταζεστε?? Ζητανε δανεικα οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και βγαινουν και διαλαλουνε οτι δεν εχουμε "μία"!!!

    Αλλα δεν φτανει μονον αυτο..
    Η .."τροικα" ΔΝΤ κλπ σπαει πλακα με αυτα τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και λεει "δεν δινουμε τωρα την .."δοση"!!

    Και βγαινει το ελεεινο "κ.τουρκογλου" (κατ ευφημισμο βενιζελ) και ..διαψευεδει τον ιδιο του τον εαυτο και τη αλητοσυμμορια της οποιας ειναι .."αντιπροεδρος"!!!

    Λεει:
    "Προφανως και υπαρχουν λεφτα μεχρι τα μεσα Νοεμβριου κλπ"..
    Το ειδατε?? .."Προφανως" λεει το κητος!!
    Απο που ομως προκυπτει το .."προφανως" ρε α-κωλο κητος??
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ το ΠΡΟΦΑΝΩΣ αλητες?????

    Προφανως ενεργουνε βασει σχεδιου αυτοι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Προφανως με καθοδηγητες το ΔοΝηΤη και τις αλλες συμμοριες εγχωριες και ξενες ..
    Προφανως αυτες που μας φορτωσαν πρωθυπουργο ενα διανοητικα αναπηρο βλακογιοργο και μια αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια εξουσια..

    Προφανως .. Προφανεστατα..

    Τι λετε και υμεις φιλοι μου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας πολιτικός αρχηγός, θα είχε μαζέψει καιρό τώρα, τους αρχηγούς του Νότου (όχι απαραίτητα γεωγραφικά ) και θα είχε κάνει συμφωνίες που ήδη θα έτρεχαν,
    Ένωση, μέσα στην Ένωση!
    Κύριοι, θα σας αγοράζω αυτό και εκείνο και εσείς θα μου αγοράζετε αυτό και εκείνο. Κύριοι, θα παραγάγω τόσους τόνους Α γεωργικού προϊόντος, μόνο εγώ και εσείς τόσους τόνους Β και Γ προϊόντων και θα προωθούνται κατ αποκλειστικότητα στην Ε.Ε ή από τους 100 τόνους πχ που χρειαζόμαστε θα παραγάγω εγώ τους 30, η Ισπανία τους 20, η Πορτογαλία ....
    Η τιμή του συσκευασμένου ελαιολάδου θα είναι τόσο για όλους...
    Από την Ισπανία θα εισαγάγω το 40% των αυτοκινήτων μου, από την Ιταλία το 45%.... και μόνο.
    Η Ιρλανδία θα μου στέλνει 100,000 τουρίστες ετησίως, στην Ισπανία θα στέλνει 50,000, ...
    ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ. ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ! ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζητείτε πολιτικός αρχηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προτείνω οι ανίκανοι με μάστερ στο ψέμμα να πάρουν τον πούλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ….
    ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…..
    Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ Η ΕΥΛΟΗΜΕΝΗ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…
    ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ…
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ…ΕΦΤΑΣΕ… ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ…

    ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΥΓ.ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ…ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ…

    ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ..ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΜΩΣ…
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Το μπάχαλο που ζει σήμερα η Ελλάδα είναι έργο δικό μας! Δικά μας είναι τα... σκατά(!) που αυτοί τώρα προσπαθούν να καθαρίσουν, αλλά τελειωμό δεν έχουν".
    Αυτό ήταν έτοιμος να πεί, αν αποφάσιζε να μιλήσει, με τη γνωστή του... "υπευθυνότητα" ο... καταλληλότερος!
    Μέχρι τώρα δεν το έκανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιαούρτωσαν φοιτητές τον Καστανίδη. Βίντεο......

    Χθες το βράδυ, ομάδα περίπου 100 φοιτητών εισχώρησαν στο σινεμά "Ολύμπιον" της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας "Μεσάνυχτα στο Παρίσι", στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

    Φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό, φοιτητές πέταξαν γιαούρτια στον βουλευτή του Πασόκ, Χάρη Καστανίδη, που συνοδευόταν από τη σύζυγο του και φίλους, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν με τον κόσμο να χειροκροτεί. Την ώρα που οι φοιτητές βγήκαν έξω από τον κινηματογράφο, μια διμοιρία των ΜΑΤ έκανε την εμφάνισή της .

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χ. Καστανίδης, μετα το τέλος της ταινίας, πήγε σε Αστυνομικό Τμήμα.

    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 10/09/2011 09:50:00 πμ
    ------------------------------------------------
    Γιαούρτωμα από φοιτητές στον Καστανίδη
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη epanastatidic την 8 Οκτ 2011
    -----------------------------------------------
    Οι φοιτητές παρεμβαίνουν σε σινεμά, στον υπουργό εσωτερικών
    και ο κόσμος επιδοκιμάζει και χειροκροτεί.
    Περισσότερα θα βρείτε στο edopolytexneio.gr

    66 θετικές, 3 αρνητικές ψήφοι

    - χίλια μπράβο στα παιδιά αλλά και στον κόσμο που έκανε το αυτόνόητο: συμπαραστάθηκε.

    - Κακό ψόφο στους φασιστοπασόκους.

    - ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ 1981 ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ -ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΟΥΣΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ..
    ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ μετά Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΕΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ

    - ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΕ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΧΩΣΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    - Αντί να ζητάς τον Λόγο Καστανιδη, να πάτε σε εκλογές να σας μαυρίσουν οι Πολίτες και να σας διώξουν;
    Δεν ακούς τι φωνάζουν οι απλοί θεατές;
    Φύγε!!!!
    Τόσο καθαρά το λένε.

    - ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΙΝΗΤΟΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

    - απορία: αυτός ο Καστανίδης γιατί έχει μονίμως ένα δυσκοίλιο ύφος ; γαμάει ποτέ του ;
    όποτε βγαίνει στην τηλεόραση τα μούτρα του είναι ξυνισμένα λες και οι δημοσιογράφοι του ζητάνε δανεικά και όχι δηλώσεις.

    - εδω οι δημοκράταροι του ΠΑΣΟΚ που παρέδωσαν την Εθνική κυριαρχία στο 4ο ράιχ,,

    - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ

    Ποια ταινία έβλεπε ο Καστανίδιος ;
    - Aπο οτι είδα στο Ολύμπιον παίζει Γούντυ Άλλεν, Μεσάνυχτα στο Παρίσι.
    ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ .........

    - Δεν υπάρχει αυτοκριτική για αυτούς ούτε συγχώρεση ούτε επιλογή για να πάνε σπίτι τους...
    Θα τους βόλευε ,αλλά στην εσχάτη προδοσία
    μια είναι η τιμωρία.

    Αλλωστε είναι αμετανόητοι...Ο Καστανίδης αντί να βάλει την ουρά στα σκέλια πέρασε και στην αντεπίθεση..!!!

    Μπράβο παιδιά, περήφανα και αδούλωτα νειάτα της Ελλάδας. Να γίνετε ο φόβος του κάθε Υπουργού. Να μήν τολμούν να βγούν πουθενά.
    Ισως κάποια στιγμή ξυπνήσει η Σοσιοαλιστική τους συνείδηση, κάνουν την αυτοκριτική τους και πάνε στο σπίτι τουν να σώσουν ότι σώζεται.

    Και πότε πότε να θυμάστε και τον Κάρολο Παπούλια, θλιβερό και αξιολύπητο ανθρωπάκι των 280.000 ετήσιο εισόδημα, πού νομίζει ότι είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
    Ανόητε Παπούλια η Δημοκρατία καταλύθηκε.
    Η είσαι βλάκας ή συμμέτοχος.

    χίλια μπράβο στα παιδιά αλλά και στον κόσμο που έκανε το αυτόνόητο: συμπαραστάθηκε.
    ------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψ Ω Μ Ι
    Π Α Ι Δ Ε Ι Α
    Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73 !



    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑssΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση