GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Θεσσαλονίκη αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Συμφωνώντας με την δήλωση του μεγάλου αγωνιστή και συμπατριώτη μου Μανώλη Γλέζου ό...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Συμφωνώντας με την δήλωση του μεγάλου αγωνιστή και συμπατριώτη μου Μανώλη Γλέζου ότι «Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940» θέλω να επισημάνω ότι σήμερα λόγω της ημέρας ο λαός σε όλη την Ελλάδα βρήκε την ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα ουσίας σε όλους αυτούς που με ...δόλο (ορισμένων εξ αυτών) αλλά και την ανικανότητα, τις παραλήψεις τις συγκαλύψεις και την ανοχή (των υπολοίπων) οδήγησαν την χώρα στον εξευτελισμό και στην...
υποτέλεια προδιαγράφοντας ένα τρομακτικό μέλλον για όλους μας αλλά κυρίως για τα παιδιά μας!
Οι πολιτικές ορτινάτζες της τελευταίας τριακονταετίας που μεθοδευμένα έφεραν τα πράγματα ως εδώ έχουν το απύθμενο θράσος να παρουσιάζονται τώρα ως "αθώες περιστερές" που μελοδραματικά μας υπόσχονται λύσεις αλλά και ως "γκάγκστερ" που δεν διστάζουν ευθέως να μας απειλούν και να μας εκβιάζουν!
Βιώσαμε όλοι στο πετσί μας τις προεκλογικές τους ψευτιές και μετά τις συνεχείς παλινδρομήσεις και αυτοαναιρέσεις των δηλώσεων και των υποσχέσεων τους.
κ. πρόεδρε της Δημοκρατίας!... σήμερα ο λαός από άκρου σ' άκρου σε όλη την Ελλάδα σας έστειλε ένα σαφές μήνυμα δηλ. ότι όλοι σας είστε ανεπιθύμητοι και συνένοχοι στην συνείδηση του!
Αν θέλετε λοιπόν να σώσετε την υστεροφημία σας, τον θεσμό που υπηρετείτε αλλά το κυριότερο να "ξεπλυθείτε" από τον χαρακτηρισμό "Προδότη" που σας βροντοφώναξε το οργισμένο πλήθος, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ εδώ και τώρα!

Υποσημείωση
Οι αναφορές του γνωστού κωλοτούμπα κ. Καρατζαφέρη που μίλησε για Αριστεριστές η λέξη "όχλος" που ακούστηκε από τους έντρομους κυβερνητικούς και τα παπαγαλάκια τους στα Μ.Μ.Ε όπως και η απόδοση των ευθυνών από κάποιους (για άλλη μια φορά) στο ΣΥΡΙΖΑ μόνο γελοίες μπορούν να χαρακτηριστούν μια και αν το συγκεκριμένο κόμμα είχε την οργανωτική υποδομή αλλά και την τόσο μεγάλη αποδοχή από το ανώνυμο πλήθος δεν θα ήταν 5ο κόμμα αλλά 1ο.

26 σχόλια

  1. Κύριε Υπουργέ Υγείας.

    Είναι δυνατόν αυτές τις μέρες που τα Ταμεία Υγείας έχουν χάσει ένα τεράστιο μέρος από τα αποθεματικά τους και με την σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Κυβέρνησης , να εξακολουθείτε να δέχεστε και εσείς αλλά και ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ, και προπαντός εκείνοι όλοι που αγανακτούν για την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης που συμμετέχετε, το γεγονός ότι το κέρδος των φαρμακοποιών να βρίσκετε στο 26/100 κατά αυτούς ή στο 36/100 όπως έχετε δηλώσει εσείς;
    Κύριε Υπουργέ.
    Αν αυτό το κέρδος δεν είναι μια αιμορραγία από το σώμα των πολλών με αποδέκτη το σώμα μιας οικονομικής ολιγαρχίας, τότε τι είναι;
    Και επί τέλους για να σταματήσει το παιχνίδι με τις καθυστερημένες ή όχι πληρωμές και επειδή είναι πλέον Εθνική υπόθεση το να εξοικονομούνται χρήματα ( ΑΕΡΑΣ ) σας προτείνω εφ’ όσον δεν είναι δυνατόν να εξευρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα το εξής.
    Να μετρηθεί τι οφείλουν στους φαρμακοποιούς τα Ταμεία, και το Κράτος, και να παρακρατηθεί από κάθε μισθό και σύνταξη αναλογικά, ΟΧΙ οριζόντια, ένα ποσό που στο σύνολο να είναι ίσο με τα οφειλόμενα προς αυτούς, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, 10/100.
    Κύριε Υπουργέ όταν μια ιδιωτική βιομηχανία δουλεύει με κέρδος 2/3/4/5/6/100, πρόσφατα έμαθα ότι μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, και με δική της παραγωγική βάση από τις καλύτερες στην χώρα μας εδώ και χρόνια δουλεύει με ποσοστό κέρδους κάτω από μισό τοις εκατό, πως είναι δυνατόν σε ιδιωτικά καταστήματα ( ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ) με εξασφαλισμένη πελατεία, και με την σύμφωνη γνώμη του Παραπαίοντος Οικονομικά Ελληνικού Κράτους και το οποίο Κράτος καταβάλει μέγα μέρος για την ενίσχυση των Ασφαλιστικών Ταμείων τα οποία Ταμεία είναι εξ ανάγκης οι πελάτες αυτών των καταστημάτων να έχουν ποσοστά κέρδους κατά τους ιδιοκτήτες τους 26/100 κατά εσάς 36/100;
    Και βέβαια στα κέρδη των Φαρμακείων να μην έχουμε υπολογίσει την δαπάνη για όλα εκείνα τα φάρμακα που ο κάθε ένας από εμάς παίζοντας το γιατρός αγοράζει από αυτούς, ή ακόμη από καλλυντικά, και από τόσα άλλα παραϊατρικά και μη.
    Κύριε Υπουργέ αυτό το καθεστώς πρέπει να αλλάξει το συντομότερο, αλλιώς να το πάρουμε απόφαση ότι οι, Μηχανικοί, Δικηγόροι, Γιατροί, και λοιποί διαχρονικά Ευγενείς της Ελληνικής Βουλής αμυνόμενοι συναδέλφων και εαυτών, και αφού με τα καλά τους και τα κακά τους μας έριξαν στο λάκκο με τα σκατά, θα μας δώσουν και μια πατητή για να μην ξαναβγούμε από εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940
    ==
    Συμφωνω και επαυξανω..
    Ευγε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 30 Οκτ 2011 3:26:00 μ.μ.

    ==
    Ρε γαμιδι γαμω το χριστο σου δεν ειπαμε να τσακιστεις να φυγεις απο δω??

    Γαμω την πουτανα την μαννα σου το πουστη το πατερα σου το σοι σου ολο μπινε..

    Τσακισου απο δω γαμω το χριστο σου........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλάδα είναι εξαναγκασμένη να διαλέξει μια από τις δυο επιλογές:

    · Ή να υποκύψει και να υποταχθεί στη Τρόικα αποδεχόμενη την ήττα της.
    · Ή να αρνηθεί τις προσταγές των αγορών και της Τρόικας αναστέλλοντας τη πληρωμή και ξεκινώντας ένα λογιστικό έλεγχο για να καταγγείλει το άνομο τμήμα του χρέους.

    Ο Γιώργος παραχωρεί την Ελλάδα στους AGGLOAMERIKANOYS και τους Έλληνες στους δουλεμπόρους των αγορών, θα αποφασιστεί ο απόλυτος εξευτελισμός των Ελλήνων!!! Τέτοια Δημοκρατία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΛΘΕ ΜΑΝΩΛΗ ΣΥΝΕΛΘΕ! Κάποτε σε ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο Αντρέας Παπανδρέου, τώρα σε χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ! ΣΥΝΕΛΘΕ ΜΑΝΩΛΗ ΣΥΝΕΛΘΕ!
    ΣΥΝΕΛΘΕ ΜΑΝΩΛΗ ΣΥΝΕΛΘΕ! Κάποτε σε ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο Αντρέας Παπανδρέου, τώρα σε χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ! ΣΥΝΕΛΘΕ ΜΑΝΩΛΗ ΣΥΝΕΛΘΕ!
    Και στο κάτω κάτω Μανώλη εσύ ζεις και να τα χιλιάσεις ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΟΙ ΗΡΩΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ τους ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, μανώλη…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΑΡΗΗΗΗ ;
    ΠΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δεκαοχτάστιχος του Γιωργάκη
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε στον κώλο να στον χώσει .
    To Δ.Ν.Τ. το έφερε φόρο για να σου βάλει
    και το βρακί σου έβγαλε στον κώλο στον φερμάρει .
    Αχ πονεμένε μου ραγιά τι σούμελε να πάθεις
    και για τον έρωτα πολλά τώρα εσύ να μάθεις .
    Αντίσταση δεν έφερες τον κώλο έχεις στήσει
    κι ο Κάρολος ο γέροντας στο στόμα σου θα χύσει .
    Πονάς φωνάζεις τραγουδάς μα τη μιλιά δε βγάζεις ,
    ευθυγραμμίζεις το κορμί με λεβεντιά τ’ αρπάζεις .
    Την ευκαιρία βρήκανε στο σπίτι σου να μπούνε
    και συ μοναχά λες ας πα να γαμηθούνε .
    Δεν το κατάλαβες καλά , στον κώλο σου τον έχεις
    τον Πασοκόπουτσο καλά και λες πως τον αντέχεις .
    Γιωργάκη μου καλέ γαμιά το έθνος μας ξεκάνεις ,
    να ξέρεις όμως μια στιγμή θα έρθει που θα πεθάνεις .
    Γιωργάκη επιβήτορα και του λαού ρουφιάνε ,
    στό στόχαστρο θα σ΄έχουνε και θα σε τουφεκάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ .
    Το μετανάστη έφερε
    στη χώρα του σκλαβάκι ,
    και εκείνος του την έπεσε
    τον έκανε πουστράκι .
    Ο μετανάστης έβγαλε
    την μακρουλή ψωλή του ,
    τον μαυρολάτρη πήδαγε
    μέχρι να βγει η ψυχή του .
    Εκείνος του την άρπαξε
    και συνεχώς βογγούσε ,
    στο στόμα του την έβαλε
    τσίχλα την εμασούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν έρχεται Γερμανός τουρίστας στην Ελλάδα μας να τον χρεώνετε
    1000 % επί πλέον της τιμής με απόδειξη φυσικά , σε ότι αγοράσει .
    Π . Χ : ΤΑΞΙ , ξενοδοχεία ,δωμάτια , ταβέρνες καφετέριες , μπαρ κ.λ.π.
    Για να τους τιμωρήσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος είπε...
    Γαμήστε κάθε Γερμανό και Γερμανίδα που βρίσκετε στην Ελλάδα μόνιμα η μη μόνιμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. .ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΣΕ ΑΝΕΧΕΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΙΣΜΟ 10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ..ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ 1000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.. ΚΡΕΜΑΛΕΣ -ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ..ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γαμήστε κάθε Γερμανό και Γερμανίδα που βρίσκετε στην Ελλάδα μόνιμα η μη μόνιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Γιώργος παραχωρεί την Ελλάδα στους AGGLOAMERIKANOYS και τους Έλληνες στους δουλεμπόρους των αγορών, θα αποφασιστεί ο απόλυτος εξευτελισμός των Ελλήνων από τους AGGLOAMERIKANOYS δήμιους. Ο Πρωθυπουργός που έφερε σε πέρας το έργο του, να καταστρέψει την Ελλάδα και να βγάλει το απύθμενο μίσος του προς τον ελληνικό λαό, περιχαρής πλέον, θα μπορεί να ονειρεύεται το μέλλον του ως ο άνθρωπος που υποδούλωσε την Ελλάδα.
    Ήδη πλέον παίρνουν θέση τα κοράκια πάνω από τη χώρα, για να ξεσκίσουν τις σάρκες του λαού.
    Το αποτέλεσμα του κουρέματος των ομολόγων των Ελληνικών τραπεζών θα είναι να σταματήσουν τελείως τα δάνεια προς τις επιχειρήσεις για πολλούς μήνες, με αποτέλεσμα το κλείσιμο των επιχειρήσεων και την οδήγηση στην ανεργία εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών. Ταυτόχρονα, το ελληνικό κράτος θα ξαναδανειστεί, για να κρατικοποιήσει τις τράπεζες, και θα χρεώσει τον ελληνικό λαό με δεκάδες δις ευρώ.
    Εδώ θα έχει σημασία να μας πουν οι υπουργοί της υποτέλειας και ο Πρωθυπουργός της εξαθλίωσης πού πήγαν τα 130 δις ευρώ εγγυήσεις στις τράπεζες. Θα πρέπει να εξηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης πώς γίνεται να χρεώνεις τη χώρα με 130 δις ευρώ για τη ρευστότητα και τη σταθερότητα των τραπεζών και ταυτόχρονα να κλέβεις τον μισθωτό και τον συνταξιούχο.
    Είναι γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός της φτώχειας εξαρχής είχε επιλέξει τον εξευτελισμό των Ελλήνων, τη διάλυση της χώρας και τον οικονομικό μαρασμό.
    Ταυτόχρονα στα ταμεία το κούρεμα θα επιφέρει μειώσεις των συντάξεων, αύξηση εισφορών και ουσιαστικά νέα επαχθέστερα εισπρακτικά μέτρα.
    Είναι απορίας άξιον πώς θα ψηφίσουν οι βουλευτές το νέο φορολογικό, τον προϋπολογισμό αλλά και τη νέα σύμβαση που θα παραδίδει τα κλειδιά στους ξένους κατακτητές. Είναι επιστημονικής διερευνήσεως θέμα πως δεν υπάρχει ένας βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τους 154 να έχει τσίπα.
    Καλά για τους βουλευτές του Σαμαρά τι να πω, αφού καταψηφίζουν επί της αρχής τα νομοσχέδια, μετά ψηφίζουν τη συντριπτική πλειονότητα των άρθρων, τέτοια κοροϊδία.
    Θα μου πείτε, μπορεί ο Παπανδρέου να ζητήσει να ψηφιστεί με 180, για να βάλει στον «κουβά» και τη Νέα Δημοκρατία.
    Η άποψή μου είναι ότι ο Παπανδρέου διάγει τις τελευταίες ημέρες του πρωθυπουργικού του βίου. Να μην πω ώρες, αλλά ημέρες. Αφού θα τελειώσει το καταστροφικό του έργο, θα παραδώσει στον επόμενο δοσίλογο…
    Θα μπορούσα να βάλω τίτλο σε αυτό το άρθρο «Γιώργο σήκω φύγε, δεν πάει άλλο». Όμως, πρέπει να απολογηθεί ο Γιώργος αλλά και όλο το κυβερνητικό σύστημα 15 χρόνια τώρα για την κατάσταση που βρισκόμαστε.
    Πουλάγανε αέρα, υποχρέωναν τα ταμεία να επενδύουν σε ελληνικά ομόλογα και τώρα ζητούν από τους γέροντες και την ψυχή τους.
    Είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι, εάν αποδεχθούμε και τον νέο βιασμό της χώρας από τον Πρωθυπουργό και τους αυλικούς του, είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είπε ότι οι Έλληνες είμαστε υπερήφανος λαός. Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Είμαστε υπερήφανος λαός και δεν τον ανεχόμαστε άλλο.
    Εάν επιτρέψουμε στα ανδρείκελα που κυβερνούν τη χώρα να συνεχίσουν να την καταστρέφουν, τότε πράγματι χρειαζόμαστε επιστημονική μελέτη.
    Φθάσαμε, η προκήρυξη εκλογών, το ύψιστο Δημοκρατικό δικαίωμα, η κορωνίδα της Δημοκρατίας, η αρχή και το τέλος του Δημοκρατικό πολιτεύματος, να χαρακτηρίζεται από τον Πρωθυπουργό και τους κηπουρούς του ως καταστροφικό!!! Η κορυφαία πράξη του Δημοκρατικού πολιτεύματος, το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, χαρακτηρίζεται από την κυβέρνηση καταστροφικό. Εάν αυτό δεν είναι φασιστική νοοτροπία, τότε τι είναι;
    Κλείνοντας να αναφέρω και ένα γεγονός που δείχνει το πόσο βαθιά «δημοκρατική» είναι η κυβέρνηση. Προχθές είχε αναρτηθεί στο ΟΑΚΑ από τους φιλάθλους του ΠΑΟ ένα πανό που έγραφε: «Πολιτικοί λαμόγια, Βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων». Η χωροφυλακή όχι μόνο απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας και να κατέβει το πανό, αλλά μετά το τέλος του αγώνα έψαχνε τα αυτοκίνητα των φιλάθλων για να βρει το πανό και συνέλαβε και τους κατόχους του!!! Τέτοια Δημοκρατία. Δεν ξέρω εάν έχει σημασία ότι ο Παπουτσής είναι βάζελος .... !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ψυχοπαθης ο ΓΑΠ;

    Καποιος τροφιμος ψυχιατρειου, ελεγε συνεχεια:
    "Δεν θελω να παθουν τιποτα οι δικοι μου, οι συγγενεις μου..."


    Το ελεγε γιατι ειχε απυθμενο ΜΙΣΟΣ για εκεινους, αλλα εκφραζοταν διαφορετικα....

    Η περιπτωση αυτη ειναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ με την περιπτωση του ΓΑΠ.

    Μηπως εχει κι αυτος ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΣΟΣ εναντιον μας;
    Τελικα αυτοι που κυβερνανε ειναι στην πλειοψηφια τους τρελλοι;!!!

    Βλεπε Χιτλερ, Μουσολινι, Σταλιν, Σανταμ, Κανταφι
    κλπ., κλπ.,

    Ενας ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ χρειαζεται να μας απαντησει αμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τσοβολα δωστα ΟΛΑ, δωσε χρημα στο λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτοί "την κάνανε" προκαταβολικά!!!
    Άφαντοι τελικά οι ψευτο-παλικαράδες της ΝΔ από την εθνική εορτή. Δεν ένιωσαν την ανάγκη να τιμήσουν την ημέρα και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια για να γλυτώσουν τις αποδοκιμασίες. Το παράδειγμα έδωσε ο "γιαλατζί" εθνικόφρων αρχηγός (γνωστός για την προδοτική στάση του στα εθνικά θέματα) και ακολούθησαν κατά πόδας τα πρωτοπαλίκαρα του.

    Λάμποντας δια της απουσίας τους μας έστειλαν το ξεκάθαρο μήνυμα του...
    πόσο λίγοι είναι στο να αντιμετωπίσουν την κρισιμότητα των στιγμών. Δεδομένης της δειλίας τους να παραστούν στην εθνική εορτή, σκεφθείτε πως θα αντιδρούσαν σε πραγματική κρίση που θα έπρεπε οι ίδιοι να διαχειρισθούν. Χειρότερα και από τον Πάκη με τα Δεκεμβριανά! Ανίκανοι και με την βούλα οι γαλάζιοι ψευτο-εθνοσωτήρες.

    Συγχαρητήρια στα παλικάρια της "φακής"! ...που...κιοτέψανε προκαταβολικά!!!
    ...κι ευχαριστούμε για τα διαπιστευτήριά σας...έτσι, για να μαθαίνουν και οι νεώτεροι τι σόι "λεβέντες" ηγούνται της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Ηγέτες που... φοβούνται τον ίσκιο τους! Εθνικόφρονες της πλάκας...Ρε άντε πρώτα να δείτε αν ερχόμαστε...και μετά κρυφτείτε...Κότες, ε κότες!

    Και θέλουν και να κυβερνήσουν...τρομάρα τους (κυριολεκτικά!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμήσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε τηλεφωνική επικοινωνία Παπούλια Παπανδρέου είπε ο Παπούλιας στον Παπανδρέου : Την δουλεία θα την φτάσουμε μέχρι το τέλος μαζί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άντε πνίξου βρε εσύ κι ο πατριώτης σου! Μεγάλος αγωνιοσατής που κατόρθωσε να "σωθεί;" μέσα στη λαίλαπα και τον βγάλανε σαν τον μεγαλύτερο ήρωα που τώρα ιδίως στα γεράματα συντροφιά με το άλλο λαμόγιο το Θοδωράκη δεν ξαίρουν τι λένε! Και οι δύο βγήκαν σώοι και αβλαβείς ενώ χιλιάδες αγωνιστές πραγματικοί αφήσανε τα κόκκαλά τους στους αγώνες του λαού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση ,σαν αγωνιστή . Αφού συμφωνεί με αυτά τα απαράδεκτα που έγιναν στη Θεσσαλονίκη , δικαίωμά του .
    Μπορεί να έγινε γνωστός επειδή κατέβασε στην ακρόπολη , την Γερμανική σημαία και να ύψωσε την Ελληνική μαζί με τον άλλον , αλλά από πρακτικής πλευράς δεν έδιωξε τους Γερμανούς αυτός , όπως και η χούντα δεν έπεσε από τη γενιά του πολυτεχνείου , αλλά από τη τραγωδία της Κύπρου. Μια νεανική τρέλα ήταν .
    Νομίζω ότι τις δύο εθνικές επετείους , πρέπει να τις αφιερώνουμε σαν ελάχιστο φόρο τιμής , σε αυτούς που θυσιάστηκαν , για να ζούμε ελεύθεροι . Η ισοπέδωση των πάντων θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για όλους μας .
    Με ξύλινα λόγια ευχολόγια και βρισιές δεν λύνονται προβλήματα.
    Αν στη σημερινή κατάσταση που μας έφερε το πολιτικό σύστημα , μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο κόμμα ή κάτι άλλο εναλλακτικό , που να μας βγάλει (τεκμηριωμένα) από τον βούρκο που βρισκόμαστε , να το αναρτήσει στο μπλοκ και να το μάθουμε και οι άλλοι . Το πολιτικό μας σύστημα έχει χρεοκοπήσει. Μην τρέφουμε αυταπάτες ότι θα μας χαρίσουν τα δάνεια . Και δυστυχώς την πληρώνει ο απλός κόσμος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πασοκ

    Ακομα και στενοι συνεργατες του Γιωργου φιλοι του υπηρετες του και μελλη της φρουρας του αποστασιοποιουνται απο την πολιτικη Γιωργου

    ενω η μονη σταθερη αξια ειναι ο δρ Κουτσουκος που συγκεντρωνει την επιλογη της νεας γενιας αλλα και το μενος των διεφθαρμενων παλιων

    Ο Παπουλιας δεν επρεπε να φυγει απο την θεση του ειπε ο δρ Κουτσουκος

    εκτος και αν κινδυνευε η ζωη του...

    ευθυνες εχουν οι υπουργοι αμυνας και προστασιας πολτη που δεν προβλεψαν...

    Το οτι δεν εγιναν επεισοδεια απο τους εκπαιδευτικους στο Συνταγμα και η Διαμαντοπουλου "την εβγαλε καθαρη" οπφειλεται στην εκει παρουσια και στηριξη του δρ Κουτσουκου του μελλοντος αυτου του τοπου!

    Οι εκδηλωσεις των ακροδεξιων δεν πρεπει να φοβιζουν

    εκλογες Σεμπρμβρη 2012 για να ηρεμησουν ολοι

    Η κυβερνηση να κανει ανασχηματισμο να διωξει τους ανικανουν εδω και τωρα

    Νικος Πασοκ

    30 Οκτ 2011 1:05:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ο κ. Παπανδρέου πρέπει, να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους ανίκανους, δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγιο οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφουγγοκωλάριοι!
    Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μια πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΤΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝΜ ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΘΑ ΒΛΕΡΠΑΤΕ ΤΙΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΟΥΛΙΑ

    ΤΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να δω τι θα λέτε όταν στο τέλος ο ΓΑΠ θα πετύχει εκεί που απέτυχε η ιστορία !

    Πολλοί λένε ότι ο ΓΑΠ είναι ανίκανος, άχρηστος, συμφεροντολόγος κλπ. Ακούγεται επίσης ότι δεν είναι σοσιαλιστής, ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σοσιαλιστική, ότι θα αποτύχει, ότι θίγονται τα σοσιαλιστικά τους αντανα κλα στικά κλπ.

    Η αλήθεια είναι ότι η επιτυχία του ΓΑΠ είναι απίστευτη και άφταστη.

    Είναι από τους πιο ικανούς πολιτικούς του κόσμου, και είναι πραγματικός διανοητής και ουσιαστικός ιδεολόγος, και δικαίως είναι Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Γιατί, εκεί που απέτυχαν πολιτικοί, ηγέτες, αγωνιστές, συνδικάτα, λαοί, υπερδυνάμεις, συστήματα και φιλόσοφοι, πέτυχε αυτός:

    Μέσα σε πολύ λίγα χρόνια θα έχει ολοκληρωθεί η σοσιαλιστική μετάβαση της Ελλάδας και θα είμαστε έτοιμοι για τον κομμουνισμό, αφού
    δεν θα υπάρχουν πια ιδιώτες και ελεύθερη οικονομία
    δεν θα υπάρχει πια καμια εθνική κυριαρχία
    και το ΚΚΕ θα είναι κόμμα εξουσίας!!

    Συγχαρητήρια Πρόεδρε!



    ο Κακαουνάκης εκ του Τάφου +
    σε περιμένουμε Πρόεδρε

    Φέρε και αυτό τον Παπούα τον Μητσοτάκη, το Επίτημο $$$$$ Πρόεδρος του πασοκ σου...επιτέλους
    Τον ψάχνει ο μπαμπά σου __________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ

    ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ , ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ

    ΜΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝΕ

    Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

    ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΟΛΑ … ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ …. ΚΡΙΜΑ

    ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ …. ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση