GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άντρας με γεννητικά όργανα 45 κιλών...

Από το  otherside.gr Εφιαλτικά είναι τα τελευταία τρία χρόνια για έναν άνδρα από το Las Vegas, ο οποίος εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας έχ...

Από το otherside.gr

Εφιαλτικά είναι τα τελευταία τρία χρόνια για έναν άνδρα από το Las Vegas, ο οποίος εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας έχει υποστεί ελεφαντίαση του οσχέου με αποτέλεσμα τα γεννητικά του όργανα να ζυγίζουν 45 κιλά.
Η ζωή του Wesley Warren Jr. έχει επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού είναι αναγκασμένος να κουβαλάει μαζί του ένα καφάσι για να...

στηρίζει τους όρχεις του όταν κάθεται, ενώ και οι φυσικές ανάγκες είναι γι' αυτόν πολύπλοκη διαδικασία. Μπορεί να αφοδεύσει μόνο σε μια συγκεκριμένη στάση, αποκλειστικά με τη χρήση κουβά, και δεν ελέγχει την ροή των ούρων του.
Ο άτυχος 45χρονος είναι άνεργος και κυκλοφορεί σε δημόσιους χώρους προκειμένου να μαζέψει χρήματα για μια δύσκολη επέμβαση που κοστίζει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια.
Το πιο περίεργο της υπόθεσης βέβαια, είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ασθένεια συναντάται σχεδόν αποκλειστικά σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας.

8 σχόλια

  1. Άσμα Νησιώτικον
    ( τραγουδιέται όπως, τη βράκα μου την κουρελού τη χιλιομπαλωμένη)

    Ζορίζετε η Δεξιά, κι έβγαλε τα τσιράκια
    τα STAGE της, τα κουκουέ, κι όλα τα Συριζάκια,
    βρε σεις μπακούρια κάντε τους, φάτε τους το τσερβέλο
    των πασοκσίδων όπου δει, ρίχτε τους και μπουγέλο
    ρίχτε τους και καμιά χωστή στα αχαμνά να δούνε
    με ποιον τα βάζουν το γιατρό να τρέχουνε να βρούνε,
    δεν ντρέπουνται δεν ντρέπουντε να λένε πως μειώσαν
    κάμποσα δις το χρέος μας και έτσι ξελασπώσαν
    Βρε κάντε με κυβέρνηση φωνάζει με τους άλλους
    τσ’ αριστερούς τσι Δεξιούς και με τσι παπαγάλους,
    θα σας σε δώσω και δουλειές, και θα σας διορίσω
    και χρέη και ματσακωνιές όλα θα σας τα σβήσω,
    κάντε τα όλα μπάχαλο, κι όπου σταθείτε λόγο
    να βγάνετε και του Πασόκ να κρίνετε το ρόλο,
    φωνάζετε πως εκλογές, θέλετε για να βρούμε
    διέξοδο στην κρίση μας, να ξαναγεννηθούμε,
    να ‘ρθω ‘γω στα πράματα να κυβερνήσω, Χάλι
    Μαντάρα, Σκόνη, Κουρνιαχτό για να τα κάμω πάλι.
    Με τις Υγείες μας!
    Με έντονο ύφος ο Πάγκαλος καυτηρίαζε μια απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Αλογοσκούφη, στην Ελληνική Βουλή επί Κυβερνήσεως Καραμανλή, καθώς ο Αλογοσκούφης με την απόφαση του αυτή, δηλαδή απόφαση της καλύτερης κυβέρνησης που είχαμε ποτέ σύμφωνα με ΔΕΞΙΟΥΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, χάριζε στα στελέχη των Ελληνικών τραπεζών που έλαβαν συνολικά 800.000.000 ευρώ, BONUS εκείνη τη χρονιά, ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, τον αναλογούντα φόρο περίπου 300.000.000 ευρώ, ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ που έπρεπε να πληρωθεί στην εφορία, έτσι τον έκανε ΜΗΔΕΝ, τον ΔΙΕΓΡΑΨΕ!
    Αυτήν την απόφαση του ανέμιζε στα μούτρα ο Πάγκαλος, νομίζω την εφημερίδα της Κυβερνήσεως που την περιείχε, πλην ο Κύριος Αλογοσκούφης κύταζε αλλού, όπως και ολόκληρη η ΔΕΞΙΑ.
    Τι έκαναν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ; Άλλοι κοιτούσαν το ταβάνι, άλλοι ψάχνανε στον χαρτοφύλακα τους, άλλοι φέρνανε το χέρι τους στο στόμα για να χασμουρηθούν, ένας έξυνε τη μύτη του, φοβερά πράγματα δηλαδή, τρόμαξε ο Αλογοσκούφης μέχρι που φοβήθηκε μην σηκωθούνε έτσι αγριεμένοι που ήταν και τον δείρουνε και έφυγε, έτσι ηρεμήσανε τα πράγματα αλλιώς Θε μου φύλαε, θα χυνότανε αίμα…..
    Υπόθεση.
    Υπάρχει έστω και ένας Έλληνας ή Ελληνίδα που να πιστεύει ότι αν, λέω αν, στην υποθετική περίπτωση που βρισκότανε ένας μάγος από την σημερινή Κυβέρνηση του Πασόκ και διέγραφε όλο το Ελληνικό χρέος, με την ρήτρα όμως ότι από εδώ και πέρα σαν χώρα δεν θα ξοδεύαμε ούτε δεκάρα τσακιστή παραπάνω από όσα κερδίζουμε, αλλά και κάθε χρόνο θα βάζαμε και κάτι στην άκρη σαν καλοί νοικοκύρηδες, η ΔΕΞΙΑ, η σημερινή ΔΕΞΙΑ για να μην φαίνετε αυτή, δεν θα έβγαζε και πάλι στους δρόμους τα τσιράκια της για να τα κάνουν μπάχαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τις αρρωστιες δεν παιζουμε . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ..OTΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρέπει να έρθει Ελλάδα για
    να καταλάβουν πολύ καλά , αυτοί
    που κυβερνάνε τι θα πάρουν στιs
    εκλογέs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κοινωνικό κράτος της πατρίδας του τι κάνει ??????
    Οποιος δεν έχει λεφτά , πρέπει να πεθαίνει!!!!
    Και στη χώρα μας τα πράγματα δεν είναι καλύτερα . Μόνο οι λαθρομετανάστες δικαιούνται δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη , ενω οι Ελληνες οχι αν δεν ειναι ασφαλισμένοι ή φραγκάτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KKE και Παπαρηγα δαγκωτο ΤΩΡΑ Κρεμαλες για ολα τα λαμογια ΚΑΙ αν δεν κανει και το ΚΚΕ τιποτε απο οσα λεει ΔΕΥΤΕΡΗ ευκαιρεια δεν θαχει ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκέψου και να σου ζητήσει να του
    κλ...εις τα..."Δίδυμα" δεν θα ξέρεις που να σημαδέψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση