GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι στην 6η δόση...

Του Τάκη Μίχα Αυτές τις ημέρες συντελέσθηκε ένα πραγματικό έγκλημα το οποίο οποιοσδήποτε άνθρωπος με έστω και ελάχιστα ψήγματα κοινωνικής...

Του Τάκη Μίχα

Αυτές τις ημέρες συντελέσθηκε ένα πραγματικό έγκλημα το οποίο οποιοσδήποτε άνθρωπος με έστω και ελάχιστα ψήγματα κοινωνικής ευαισθησίας θα πρέπει να καταδικάσει: Οι ισχυροί της Ευρώπης εξάντλησαν κάθε μέσο πίεσης και εκβιασμού προκειμένου να εξαναγκάσουν το εργαζόμενο της Σλοβακίας που παίρνει 300 ευρώ τον μήνα να χρηματοδοτήσει το φαγοπότι του Έλληνα «εργαζομένου» στον ΟΣΕ που παίρνει 3000 ευρώ τον μήνα!
Αυτή την στιγμή μια χώρα όπως η Σλοβακία, που κατέβαλε κάθε ανθρώπινη θυσία προκειμένου να...
ικανοποιήσει τα κριτήρια του Μάαστριχτ για την ένταξη στην ευρωζώνη, καλείται να χρηματοδοτήσει τις σπατάλες ενός κράτους όπως η Ελλάδα που εξαπάτησε με τον πιο αισχρό τρόπο τους εταίρους της δίνοντας πλαστά στοιχεία για τα ελλείμματα της προκειμένου να μπει στην ευρωζώνη!
Αυτή την στιγμή μια χώρα με κατά κεφαλή ΑΕΠ 32.000 ευρώ όπως η Ελλάδα προσπαθεί να βάλει με κάθε τρόπο τα χέρια της βαθειά στην τσέπη ακόμα και της Σλοβακίας της οποίας το κατά κεφαλή ΑΕΠ είναι 21.000 ευρώ -για να συνεχίσει να συντηρεί ένα επίπεδο ζωής που δεν έχει καμιά σχέση με την παραγωγικότητα και ανταγωνιστικότητά της!
Αυτή την στιγμή ο Σλοβάκος εργαζόμενος του οποίου ο μέσος μισθός είναι 700 ευρώ αναγκάζεται να τα «σκάσει» στον Ρωμιό του οποίου ο μέσος μισθός είναι 1.700 ευρώ!
Αυτή την στιγμή μια χώρα όπως η Ελλάδα που έκανε ό,τι μπορούσε να διώξει κάθε ξένη επένδυση (θυμόσαστε την Pirelli;) απαιτεί οικονομική ενίσχυση από την Σλοβακία που έκανε κάθε θυσία για να γίνει χώρα που αποτελεί μαγνήτη για τις ξένες επενδύσεις: Η Samsung φτιάχνει τις τηλεοράσεις στα βουνά Tatra, η VW κατασκευάζει εκεί το μοντέλο Touareg, η Porshe το Cayenne και η Audi το Q7. Η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία έχει επενδύσει στην Zilina και η Peugeot έχει εργοστάσιο στην Trnava.
Το 2009 λόγω της κρίσης το ΑΕΠ μειώθηκε στην Σλοβακία με περίπου 5%. Αντί να τρέχει να εκλιπαρεί για δανεικά ή να ανεβάσει τους φόρους η κυβέρνηση της Μπρατισλάβας έκανε δραστική περικοπή δαπανών και μείωση των φόρων, μέτρα που έπληξαν τον δημόσιο τομέα ακόμα και τα νοσοκομεία και τα σχολεία. Όμως το πρώτο τρίμηνο του 2011 η οικονομία της αναπτύχθηκε κατά 4% ενώ το 2013 αναμένεται να πληρεί ξανά τα κριτήρια του Μάαστριχτ.
Στην Ελλάδα αντίθετα παρά τον πακτωλό χρημάτων από το εξωτερικό και την αύξηση των φόρων το δημόσιο εξακολουθεί να ρημάζει την κοινωνία με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα να αυξάνονται τα κρατικά ελλείμματα!
Είναι εκπληκτικό ότι μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δεν βρέθηκε κανένα «αγανακτισμένο» κόμμα ή κίνημα από αυτά που καθημερινά γεμίζουν τα ΜΜΕ με κραυγές περί «κοινωνικής ευαισθησίας» και «κοινωνικής αδικίας» να διαμαρτυρηθεί για αυτή την αδικία που αντιπροσωπεύει η μεταφορά εκατομμυρίων ευρώ από ένα από τους φτωχότερους και πιο σκληρά εργαζόμενους λαούς της ευρωζώνης στην χώρα που σύμφωνα με όλους τους δείκτες είναι η πιο διεφθαρμένη της Ευρώπης.
Το χειρότερο με την όλη κατάσταση είναι ότι δημιουργούνται ορισμένα στερεότυπα για τους Έλληνες που μπορεί μεν να μην έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα αλλά θα συνοδεύουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Όπως το ανέκδοτο που κυκλοφορεί για τους Έλληνες στη Σλοβακία: «Για 500 ευρώ μπορείς να υιοθετήσεις έναν Έλληνα. Θα ξυπνάει αργά το πρωί, θα πίνει καφέδες, θα τρώει μεσημεριανό, θα κοιμάται το μεσημέρι- κι έτσι εσύ θα μπορείς να εργαστείς»!
Αν λοιπόν μας έχει απομείνει έστω και ελάχιστη ντροπή και κοινωνική ευαισθησία θα πρέπει σταματήσουμε να ξεζουμίζουμε μια φτωχή χώρα όπως η Σλοβακία, να αρνηθούμε την 6η δόση και να μεταβούμε στο βιοτικό επίπεδο το οποίο προσδιορίζεται από την παραγωγικότητα, ανταγωνιστικότητα και φερεγγυότητα της χώρας μας. Όπως ακριβώς έχει συμβεί με δεκάδες πιο φτωχές από την Ελλάδα χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

39 σχόλια

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ..ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ Η ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΤΕΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 2000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ..(ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΟΥΑΝ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ …………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Να πάνε στην πατρίδα τους την Βουλγαρία να κάνουν τις μαγκιές τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκάσε και πλήρωνε το σκατό του μετανάστη γιατί άμα δεν το πληρώσεις το σκατό που τρως , θα σου κατάσχουν το μισθό και την περιουσία σου , και έχεις πολύ σκατό να φας , ακόμα δεν έφαγες τίποτα , λίγο γεύση μόνο πήρες .
    Σκάσε λοιπόν και πλήρωνε ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κουραδόμαχίες …………
    Επειδή με το σκατό δεν βάλατε μυαλό , φάτε την κουράδα με το κιλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έξω από το δημόσιο οι βούλγαροι , οι βουλγάρες , οι ρουμάνοι , οι Ρουμάνες , αλβανοί αλβανίδες και τα άλλα αποβράσματα που μας ήρθαν απ έξω παράνομα τους Έλληνόποίησαν παράνομα και τους διόρισαν παράνομα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έξω από το δημόσιο οι πουτάνες και οι πούστηδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το σκατό του μετανάστη , το κυρίως γεύμα σου .
    Του μετανάστη το σκατό στο πιάτο σου ευωδιαστό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλοι εσείς που είστε υπέρ των μεταναστών ,
    ξέρουμε πλέον ότι εξυπηρετήστε σεξουαλικά από αυτούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην ψάχνετε φθηνή σεξουαλική ικανοποίηση στους μετανάστες ,
    οτι πλήρωσης παίρνεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν πειράζει που σου κόβουν τον μισθό ,
    Θα πληρώσουν του μετανάστη το σκατό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ
    Πωλούνται αποξηραμένα σκατά μεταναστών ,
    για μαυρόλιγούρηδες σε τιμές έκπληξη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    Να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλοι εσείς που είστε υπέρ των μεταναστών ,
    ξέρουμε πλέον ότι εξυπηρετήστε σεξουαλικά από αυτούς .

    Μιλάς εκ πείρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    Να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. POPOPOPO! MA TI MALAKAS EISAI ESY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. OYRE TINI TOYTOYS MI TO SKATO T´MITANAST?
    KOYMPLI§IKOS, XAMENOYS H MALAKAS?
    DEN BRISKITI KANENS XRISTIANOS NA TON GAMIS GIA NA HSYXASOUMI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κοιτα ποσοι σου την πεσανε μολις εγραψες πεντε αληθειες. Κοιτα επισης μολις αρχισες να γραφεις κατι ουσιαστικο και χρησιμο για οσους διαθετουν μυαλο, πως αμεσως ξεπεταχτηκε ο πραγματικος Ελληνας και σχολιαζει του κοσμου τις μαλακιες ασχετες με το θεμα. Δεν φταει κανεις αλλα αυτοι οι βλακες οι κουτοφραγκοι που δινουν τα λεφτα τους για να κανουν πασαρελλα στις τηλεορασεις οι Φωτοπουλοι, οι μπαλασοπουλοι και καθε ειδους πολιτικοι μαιντανοι, καθηγηταδες, καραγκιοζιδες δημοσιογραφοι και ενας ολοκληρος συρφετος προσπαθοντας με νυχια και δοντια να διατηρησουν αυτα που παρανομα απεκτησαν σε βαρος των Ελληνων εργαζομενων για τους οποιους ταχα μου υπερασπιζονται οι ψετοαριστεροι της Παπαρηγας και του Τσιπρα την ιδια στιγμοι που απολυουν τους εργαζομενους τους 'η τους πληρωνουν κατω απο την συμβαση. Πεινα να πεσει ξεφτυλες για να στρωσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. προς τον αρθρογράφο:
    έχεις απόλυτο δίκαιο και προσθέτω με λύπη και παράπονο, ότι μέχρι πριν από 15 - 20 χρόνια πολλοί λαοί άκουγαν το όνομα Έλληνας και Ελλάδα και κοίταζαν προς τα ψηλά για να μας δουν ενώ τώρα μας ψάχνουν στον καιάδα.
    Και επειδή το όνομα μας είναι η τιμή μας, πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που το εξευτέλισαν.
    Ο πολίτης κοιτάει το θεσμό του κράτους του, σαν να κοιτάει τον πατέρα του και διδάσκεται από αυτό και πρέπει να φοβάται να μην τυχόν κάνει τίποτα που θα το προσβάλει.
    Οι κύριοι που θέσαμε ως εκπροσώπους, αντί να το τιμήσουν το καταρράκωσαν στην συνείδηση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σήκω Ανδρέα για να δεις το κω λοπαίδι σου
    της… καταστροφής.
    -------------------------------
    Πριν από 30 χρόνια, 18 του Οκτώβρη 1981, η Ελλάδα πανηγύριζε την Αλλαγή. Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέλυε την… επάρατη Δεξιά και με 48% πανηγύριζε τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή σελίδας στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας.

    Πόσες ελπίδες είχε εναποθέσει ο ελληνικός λαός σ’ εκείνους τους πολιτικούς νέας γενιάς, στο Λαλιώτη, τον Ακη, το Σημίτη, τον Χαραλαμπόπουλο, τον Αλευρά, τον Κου λούρη,
    τον Απ. Κακλαμάνη και τόσους άλλους.

    Πόσες απογοητεύσει λίγα χρόνια αργότερα, όταν η σημαία της Αλλαγής έγινε κουρελόπανο και όταν –για να συνδεθούμε με τα σημερινά- το ελληνικό χρέος είχε πολλαπλασιαστεί αφού ο… large Ανδρέας μοίραζε αφειδώς χρήμα.

    Αυτά, όμως είναι ιστορία, στο παρόν τώρα.

    30 χρόνια μετά το ΠΑΣΟΚ είναι στην εξουσία και… γιορτάζει τα 30χρονα της πρώτης εκείνης νίκης. Πώς τα γιορτάζει;

    Με το γιό του Ανδρέα να έχει διαλύσει τη χώρα και τον κόσμο να φωνάζει «Σήκω Ανδρέα για να δεις το παιδί της… καταστροφής».

    Τριάντα χρόνια μετά έχουμε μια πλήρη αντιστροφή. Τότε ο κόσμος ήλπιζε στον ανατέλλων ήλιο, περίμενε το καλύτερο για τη ζωή του. Κι ακόμη δεν είχε αλλοτριωθεί με τις θεσούλες που μοίραζε αργότερα ο Ανδρέας στο Δημόσιο, ούτε με τα θαλασσοδάνεια και τις επιδοτήσεις.

    Στην εποχή μας ο κόσμος δεν περιμένει το καλύτερο, το χειρότερο περιμένει. Ο γιος του Ανδρέα, σε αντίθεση με τον πατέρα του, προσφέρει στον ελληνικό λαό το απόλυτο πιάτο καταστροφής. Σε δύο ημέρες καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν ένα νόμο ο οποίος, πέραν όλων των άλλων, έχει και το άρθρο 37. Την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων για τις οποίες κάποιοι έχουν δώσει αίμα. Πόσο περήφανος θα ήταν ο Ανδρέας για το γιο του.

    Τι τραγική ειρωνεία. Ο “Γιωργάκης” έμεινε Γιωργάκης από τότε, από τη δεκαετία του 1980. Και γιορτάζει τα γενέθλια της μεγάλης νίκης του κόμματος που κληρονόμησε από τον πατέρα του, σβήνοντας κεράκια με τη διαπλοκή. Κάνοντας ραντεβού με τους εκδότες ικετεύοντάς να στηρίξουν μια πολιτική που διαλύει κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.

    Φυσικά οι παραπαίοντες επίτροποι του συστήματος δεν θα του πουν όχι. Τους συμφέρει η πολιτική που συνθλίβει τα εργασιακά δικαιώματα.

    18 Οκτώβρη του 1981: τα Κάρμινα Μπουράνα έσκιζαν τον ουρανό και τα τραγούδια του Λοίζου, του Ανδρεόπουλου, του Μαρκόπουλου έκαναν τον κόσμο να ανατριχιάζει. Εκείνη την ημέρα μπήκαν τα θεμέλια του μεταπολιτευτικού εκτρώματος της Ελλάδας. Μιας χώρας πνιγμένης στα σκάνδαλα, στη διαπλοκή, στα ρουσφέτια, στα πράσινα εργατικά συνδικάτα, στο «Τσοβόλα δώσε τα όλα», στη δημιουργία πολιτικών αστέρων όπως ο Ακης, ο Σημίτης και οι λοιποί.

    18 Οκτώβρη του 2011, οι συνθέτες έχουν απαγορεύσει να παίζονται τα τραγούδια τους στις συνάξεις του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιωργάκης, που τη δεκαετία του ’80 δεν θα τον γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας αν δεν ήταν ο Ανδρέας (έκφραση του Κατσιφάρα), είναι πρωθυπουργός μιας χώρας υπό χρεοκοπία. Και δεν έχει ούτε μια στάλα ταλέντου να κληρονομήσει από τον πατέρα του. Δημαγωγός ο Ανδρέας αλλά είχε κότσια. Ο γιος ούτε δημαγωγός είναι, ούτε ρήτορας και δεν έχει και κότσια.

    Τραγική ειρωνεία. Μια χώρα που στήθηκε έτσι όπως στήθηκε από τον Ανδρέα, καταρρέει στα χέρια του γιου. Όχι ότι ήταν μια καλά δομημένη και αξιόλογη χώρα, όχι ότι δεν χρειαζόταν αλλαγές.
    Αλλά, εδώ μιλάμε για τον “Εξολοθρευτή 1″.

    Μελαγχολικά γενέθλια για τον προσωρινό ένοικο του Μαξίμου.

    1981 Carmina Burana
    ~ 2011 Σώσον Κύριε τον λαόν Σου
    ΠΑ/SS/OK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑ
    "...ενός κράτους όπως η Ελλάδα που εξαπάτησε με τον πιο αισχρό τρόπο τους εταίρους της δίνοντας πλαστά στοιχεία για τα ελλείμματα της προκειμένου να μπει στην ευρωζώνη!"

    ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ .
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ
    "ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ (ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ"
    ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η EUROSTAT ΕΙΧΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ή ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΩΠΑΙΝΑΝ...
    ΕΛΕΩ ΠΑΝΤΑ GOLDMAN SACHS...
    ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ...
    ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
    ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΩΝ ROTHSCHILD
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΙΣΗΣ ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΕΙΡΑΛ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ " ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ " KYΡIOY JEFFREY PAPANDREOU ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτή την στιγμή μια χώρα όπως η Ελλάδα που έκανε ό,τι μπορούσε να διώξει κάθε ξένη επένδυση (θυμόσαστε την Pirelli;)
    ==
    ΟΧΙ η Ελλαδα πασοκοσκυλαιικο καθικι..

    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια καθαρμα το εκανε...
    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια γαμημενε τα εκανε αυτα...

    μπασταρδο πουλημενο καθικι..

    Εχομε και την STEYER PESINE NISSAN αθλιο γκαιμπελοσκυλο..

    ΟΛΟΙ αυτοι φυγανε εξ αιτιας (η απο την) της αληστοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Συμφωνω .ΟΧΙ στην 6η δοση ..
    Θα τα φαει η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια και αυτα ..
    Θα τα μοιρασει σε Μ.Κ.Ο με προεδρο τη μαμα του ανεκδιιγητου φιογκου του ηλιθιου βλακογιοργο μαργκαρετ καθικι....
    Και μετα θα γινει η μοιρασια γουρουνι καθαρματα, τομαρι ζαγαρι ξεφτιλισμενε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτή την στιγμή μια χώρα όπως η Ελλάδα που έκανε ό,τι μπορούσε να διώξει κάθε ξένη επένδυση (θυμόσαστε την Pirelli;)
    ==
    ΟΧΙ η Ελλαδα πασοκοσκυλαιικο καθικι..

    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια καθαρμα το εκανε...
    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια γαμημενε τα εκανε αυτα...

    μπασταρδο πουλημενο καθικι..

    Εχομε και την STEYER PESINE NISSAN αθλιο γκαιμπελοσκυλο..

    ΟΛΟΙ αυτοι φυγανε εξ αιτιας (η απο την) της αληστοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Συμφωνω .ΟΧΙ στην 6η δοση ..
    Θα τα φαει η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια και αυτα ..
    Θα τα μοιρασει σε Μ.Κ.Ο με προεδρο τη μαμα του ανεκδιιγητου φιογκου του ηλιθιου βλακογιοργο μαργκαρετ καθικι....
    Και μετα θα γινει η μοιρασια γουρουνι καθαρματα, τομαρι ζαγαρι ξεφτιλισμενε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αντιπαρερχομενος τα σχολια διαφορων ψυχασθενων που συχναζουν σ' αυτο το blog, θελω να παρατηρησω πως ο αρθρογραφος Μιχας ή ειναι πληρωμενος ή τρελλος. Τον εχει πιασει η συμπονια για την Σλοβενια και δεν τον ενδιαφερει οτι καταστρεφεται η πατριδα μας, για την οποια ονειρευεται ενα "ηθικο" μελλον, αναλογο μ' εκεινο των χωρων της Ασιας και της Αφρικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ////////////////////////////////

    Ο Καραμανλής ζήτησε συναίνεση,
    ο Γιώργος εκλογές

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 13/02/2009

    Στριμωγμένος σε όλα τα επίπεδα φάνηκε χθες στη Βουλή ο Κ. Καραμανλής.

    Και στην απέλπιδα προσπάθειά του να ξεφύγει από τα αδιέξοδα, τόσο της οικονομίας όσο και του εσωκομματικού λαβύρινθου, ζήτησε, αλλά δεν έλαβε τη συναίνεση της αντιπολίτευσης.

    Συναίνεση την οποία ζήτησε μετ' επιτάσεως τέσσερις φορές, προκειμένου, όπως ερμηνευόταν από την αντιπολίτευση, να πετάξει τις ευθύνες για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών από πάνω του και εφ' όσον τις προκηρύξει, να τις αποδώσει κυρίως στο ΠΑΣΟΚ.

    Διότι ο πρωθυπουργός δεν τις απέκλεισε, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου επανέλαβε και στο Κοινοβούλιο το αίτημα
    «εκλογές μέχρι ή με τις ευρωεκλογές και συναινετική απόφαση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2010».

    Περιορίστηκε να πει «εμάς δεν μας απασχολεί η εκλογολογία.
    Εκείνο που μας απασχολεί,
    ειδικά αυτή την ώρα, δεν είναι οι εκλογές»...

    /////////////////////////////////

    ΕΕ...ΤΩΡΑ !
    κανένα εύκαιρο σκυλοτσογλάνι πασοκ
    να γαυγίσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το ηλιθιο βλακογιοργο ειμαι σιγουρος εχει τα προς ζην για γενεες.. Αν και οπως λενε οσα επαιρνε τα εδινε στην μαμα του και εκεινη του εδινε ενα δεκαρικο να παει στα Γκουντυ΄ς καθε Σαββατοκυριακο..
    Αφ οτου διοριστηκε βουλευτης υπουργος μετα κατοπιν εκβιασμου της μαργκαρετ τσαντ που ειναι και μαμα του οπως λεει και αυτο το ιδιο ηλιθιο..εκλεβε κατι λεφτα απο το μισθο του και πηγαινε δυο φορες και τρεις φορες στα Γκουντυ΄ς..
    Αστο να πηγαινει ,ελεγε η μαμα του που το πηρε χαμπαρι ..μηπως ξυπνησει το χαμενο κιολας..

    Παρ ολα αυτα λεφτα πρεπει να εχει γιατι εχει εξασφαλισει συνταξη ασε που τωρα κανει και τον πορδηπουργο το αχρηστο βλητο..

    Ομως το "καιει" το αεροπλανο..
    Το πρωθυπουργικο αεροπλανο που το συνηθισε ρε το ηλιθιο σκατοπραμμα και τωρα του κακοφαινεται να το χασει..
    Τον ειδατε απο την μερα που τον διορισανε πορδηπουργο να ξαναπαει με ποδηλατο??
    Αφου εχει το αεροπλανο που τουχει γαμησει τα ραμματα !! Και που δεν εχει παει ρε το ρεζιλι των σκυλιων..
    Γιαυτο σημερα στην συναντηση με τα αφεντικα του (μπομπολαδες,λαμπρακισταν,και λοιπες συμμοριες) εβαλε τα κλαμματα .. Γιατι δεν θελει να χασει το πρωθυπουργικο αεροπλανο..
    Τιποτα αλλο δεν το νοιαζει αυτο το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο..

    λεφτα ειπαμε εχει.. και αν δεν εχει αυτο το ιδιο εχει η μαμα του και θα το ταιζει μεχρι να ψοφησει..
    ακομα και στην φυλακη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ..ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ Η ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΤΕΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 2000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ..(ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΟΥΑΝ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΛΟΙ κανετε ΛΑΘΟΣ !

    Ο τροπος να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ειναι ο ιδιος που χρησιμοποιησαμε και για να φυγει η Τουρκια.....


    Δεν βγηκαμε στους δρομους.....
    δεν καναμε απεργιες.....
    δεν πεταξαμε γιαουρτια.....
    δεν μαλακιστηκαμε στο ραδιοφωνο......
    δεν γραψαμε - τοιχοκολλησαμε ανακοινωσεις....
    αλλα
    ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ

    Μονο ετσι θα φυγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. [για άτομα που πάσχουν απο "alzheimer's disease"
    και που τον θέλουν να βγει να ξανα-μιλήσει]


    ΟΤΑΝ O Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
    ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ


    Ο πρωθυπουργός σήμερα στην βουλή άφησε αιχμές κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι:

    «δεν μπορεί οι πολιτικές δυνάμεις να διαφωνούμε σε όλα».
    Δεν μπορεί να υπάρχει άρνηση σε όλα. Δεν είναι στάση ευθύνης το «όχι σε όλα».
    «Το τονίζω, δεν χωρά στις κρίσιμες αυτές περιστάσεις το όχι σε όλα».

    «Δεν είναι πολιτική ευθύνης
    η απόπειρα έντασης, η σκόπιμη απόπειρα ισοπέδωσης των πάντων».

    Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα προκύψουν στο προσεχές μέλλον
    και υπογράμμισε ότι

    «εάν δεν συμπράξουμε όλοι σε κοινούς στόχους, οι επιπτώσεις από την παγκόσμια
    οικονομική θύελλα θα είναι δυσμενέστερες

    και αυτό δεν θα σταματήσω να το επαναλαμβάνω».

    «Τόσο οι επόμενοι μήνες, οι δύσκολοι μήνες που έρχονται,
    όσο και το αύριο του τόπου μας,

    εξαρτώνται από την υπευθυνότητα όλων μας, πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων»,
    κατέληξε ο πρωθυπουργός.
    www.Kathimerini.gr

    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κύριε Μίχα,
    πρέπει να γνωρίζετε ότι μισθοί σαν αυτούς στους οποίους αναφέρεστε είναι ελάχιστοι στη Δημόσια Διοίκηση.
    Οι περισσ΄΄οτεροι υπάλληλοι και συνταξιούχοι παίρνουν μισθούς πάρα πολύ χαμηλότερους.
    Έχετε κάθε δικαίωμα να λυπάστε τοον λαό της Σλοβακίας (ίσως όσο δεν κάνετε το ίδιο και με τον λαό της Ελλάδας, τον οποίο θεωρούν οι "φίλοι" μας τον πιο άχρηστο και τεμπέλη λαό (προφανώς το ίδιο θεωρείτε και εσείς).
    Εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσετε να αγαπήσετε και να ενδιαφερθείτε και για τον λαό μας (που άρχισε εδώ και καιρό να ψάχνει τα σκουπίδια και που τα παιδιά του αν και με πτυχία βρίσκονται άνεργα και χωρίς καμμιά ελπίδα για το αύριο, και να προβληματιστείτε και με τους πολιτικούς μας που μπήκαν φτωχοί και έγιναν εκατομμυριούχοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ας την βαλουν στον κ... τους την 6η δόση και να πα να γαμ.... αυτοι αι το ευρω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση