GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κ. Μερεντίτη στοχοποιεί ως υψηλόμισθους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ;;..

Γράφει ο ΔΗΜ. ΚΑΠΕΛΛΑΣ Η Κυρία που ως απλή υπάλληλος της Αγροτικής Τράπεζας ξαφνικά στα 47 της χρόνια εξελέγη βουλευτής, χωρίς καμία προϊ...

Γράφει ο ΔΗΜ. ΚΑΠΕΛΛΑΣ

Η Κυρία που ως απλή υπάλληλος της Αγροτικής Τράπεζας ξαφνικά στα 47 της χρόνια εξελέγη βουλευτής, χωρίς καμία προϊστορία, χωρίς κανέναν αγώνα, χωρίς πολιτικό λόγο (πόσο μάλλον σκέψη!) - ως αλεξιπτωτίστρια του εκσυγχρονισμού και εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την κουμπαριά της με τον Κώστα Σιμήτη,ξιφουλκεί κατά των εργαζόμενων στη ΔΕΗ σε ένα νέο της παραλήρημα.
Η κ. Μερεντίτη που πληρώνεται αδρά για να περιφέρεται στα καφενεία της Βουλής και να ευτελίζει ακόμα και συνάδελφους της που τόλμησαν να μιλήσουν για βουλευτικά προνόμια και που με...
τόσο “κόπο” κατέκτησε!!.
Η κ.βουλευτής δυστυχώς εκπροσωπεί τον Ελληνικό Λαό χωρίς να ξέρει τίποτα απολύτως! για τον καθημερινό του αγώνα. Δεν συγχωρεί η απόφοιτος Λυκείου τον μισθό των 1.500 ευρώ που παίρνει ένας εναερίτης στη ΔΕΗ με κίνδυνο της ζωής του, δεν μπορεί να διανοηθεί πως αμείβονται και ζούνε τις οικογένειές τους άνθρωποι που υπηρετούν τον Έλληνα πολίτη όλες τις ώρες, όλες τις ημέρες , με κρύο και βροχή παίζοντας καθημερινά με τον θάνατο.
Κάνει πως δεν γνωρίζει πως κάποιοι άνθρωποι στη ΔΕΗ φοράνε τις γαλότσες και μπαίνουν στα ορυχεία γεμίζοντας τα πνευμόνια τους με θάνατο και γνωρίζοντας πως ο μέσος όρος Ζωής σ αυτή την εργασία δεν ξεπερνά τα 60 - 65 έτη!!. Ψιλά γράμματα φυσικά για μια απόφοιτη Λυκείου που κάποιος την έκανε να πιστέψει οτι τάχα προσφέρει κατι στον Ελληνικό Λαό και είμαστε υποχρεωμένοι να την πληρώνουμε για να διατηρεί τον τίτλο που κάποτε πήρε "βοηθώντας" ανθρώπους που ζητούσαν μια θέση στον ήλιο. Που αυτοί, αδίκως βέβαια, μας την φόρεσαν στο σβέρκο για να το παίζει βαριά κι ασήκωτη και να κουνάει το δάχτυλο στους ανθρώπους του μεροκάματου.
Μπορούμε όμως να της υποσχεθούμε, ότι ο Λαός που την έστειλε εκεί, θα την στείλει πολύ γρήγορα στο σπίτι της. Και στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας εκεί όπου θα την ακολουθήσουν όσοι τούτη εδώ την περίοδο επιλέγουν να νομοθετούν "για το καλό μας".
Γιατί εξ άλλου δεν χρειάζεται να πληρώνεται πολλές χιλιάδες ευρώ, να έχει βουλευτικό αυτοκίνητο, κινητό, ασυλία, για να τα βάζει με τον απλό Λαό κ τον κόσμο της εργασίας αντι να τα βάλει με αυτούς που όλα τα προηγούμενα χρόνια κάνανε πάρτι στις πλάτες του!!!..και μάλιστα με ύφος χιλίων καρδιναλίων φερόμενη ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, την στιγμή που οι εργαζόμενοι υποφέρουν από πολιτικές επιλογές, που στηρίζει με πάθος!!...
Όταν θα ψάχνεις ακόμα και τον ψήφο σου, μην αναρωτηθείς το γιατί “κυρία” Μερεντίτη.. 

25 σχόλια

  1. ////////////////////////////////

    Ο Καραμανλής ζήτησε συναίνεση,
    ο Γιώργος εκλογές

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 13/02/2009

    Στριμωγμένος σε όλα τα επίπεδα φάνηκε χθες στη Βουλή ο Κ. Καραμανλής.

    Και στην απέλπιδα προσπάθειά του να ξεφύγει από τα αδιέξοδα, τόσο της οικονομίας όσο και του εσωκομματικού λαβύρινθου, ζήτησε, αλλά δεν έλαβε τη συναίνεση της αντιπολίτευσης.

    Συναίνεση την οποία ζήτησε μετ' επιτάσεως τέσσερις φορές, προκειμένου, όπως ερμηνευόταν από την αντιπολίτευση, να πετάξει τις ευθύνες για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών από πάνω του και εφ' όσον τις προκηρύξει, να τις αποδώσει κυρίως στο ΠΑΣΟΚ.

    Διότι ο πρωθυπουργός δεν τις απέκλεισε, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου επανέλαβε και στο Κοινοβούλιο το αίτημα
    «εκλογές μέχρι ή με τις ευρωεκλογές και συναινετική απόφαση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2010».

    Περιορίστηκε να πει «εμάς δεν μας απασχολεί η εκλογολογία.
    Εκείνο που μας απασχολεί,
    ειδικά αυτή την ώρα, δεν είναι οι εκλογές»...

    /////////////////////////////////

    ΕΕ...ΤΩΡΑ !
    κανένα εύκαιρο σκυλοτσογλάνι πασοκ
    να γαυγίσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την ελλαδα την καταντησανε μια αηδια απο ακρη εις ακρην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μου λες κυρά μου και μην μου πείτε αυτήν την κολολέξη που την πιπιλάτε καθημερινά ότι λαϊκίζω. Εσείς οι βολευτές θέλετε να έχετε έναν καλό μισθό για να μην εμπλέκεσθε σε ύποπτες συναλλαγές. Έτσι μας λέτε. Λες και δεν ξέρουμε ότι τα παίρνετε χοντρά από παντού. Τότε πως θέλετε εγώ ένας απλός υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. της πολεοδομίας, της Δ.Ε.Η.. του υπουργείου Συγκοινωνιών και άλλων υπηρεσιών που μου καταβαραθρώσατε τον μισθό να μην τα αρπάξω ??????? Θα τα ΑΡΠΑΞΩ όσο μπορώ και από όπου μπορώ. Και καλώ και τους υπολοίπους να κάνουν όσο μπορούν το ίδιο και με περισσότερη ένταση. Βέβαια εσάς δεν μπορεί κάποιος να σας πιάσει. Και αν σας πιάσει ( Μαντέλης, Τσοχατζόπουλος, Βουλγαράκης, Παυλίδης ) Σας κάνουν τα τρία δύο. ΕΥΓΕ σας !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χόρτασε η ψειρα και βγήκε στον γιακά.

    Αλλη μια επαναστατρια και υπερπατριωτισα με αιτία τα βουλευτικά προνόμια την άπλα και το εξαχίλιαρο λύγδωσε το αντερο.

    Τελειώνουν οι μερες ολων των τυχαρπαστων πράσινων ερπετών.

    Μην απορειτε για τις κοιλαρες τους για να σέρνονται τις έχουν.

    Αφου φαγανε κλέψανε σκασανε τωρα μας κανουν και νουθεσίες οι κοπριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ - ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ - ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ - ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήκω Ανδρέα για να δεις το κωλοπαίδι σου
    της… καταστροφής.
    -------------------------------
    Πριν από 30 χρόνια, 18 του Οκτώβρη 1981, η Ελλάδα πανηγύριζε την Αλλαγή. Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέλυε την… επάρατη Δεξιά και με 48% πανηγύριζε τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή σελίδας στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας.

    Πόσες ελπίδες είχε εναποθέσει ο ελληνικός λαός σ’ εκείνους τους πολιτικούς νέας γενιάς, στο Λαλιώτη, τον Ακη, το Σημίτη, τον Χαραλαμπόπουλο, τον Αλευρά, τον Κου λούρη,
    τον Απ. Κακλαμάνη και τόσους άλλους.

    Πόσες απογοητεύσει λίγα χρόνια αργότερα, όταν η σημαία της Αλλαγής έγινε κουρελόπανο και όταν –για να συνδεθούμε με τα σημερινά- το ελληνικό χρέος είχε πολλαπλασιαστεί αφού ο… large Ανδρέας μοίραζε αφειδώς χρήμα.

    Αυτά, όμως είναι ιστορία, στο παρόν τώρα.

    30 χρόνια μετά το ΠΑΣΟΚ είναι στην εξουσία και… γιορτάζει τα 30χρονα της πρώτης εκείνης νίκης. Πώς τα γιορτάζει;

    Με το γιό του Ανδρέα να έχει διαλύσει τη χώρα και τον κόσμο να φωνάζει «Σήκω Ανδρέα για να δεις το παιδί της… καταστροφής».

    Τριάντα χρόνια μετά έχουμε μια πλήρη αντιστροφή. Τότε ο κόσμος ήλπιζε στον ανατέλλων ήλιο, περίμενε το καλύτερο για τη ζωή του. Κι ακόμη δεν είχε αλλοτριωθεί με τις θεσούλες που μοίραζε αργότερα ο Ανδρέας στο Δημόσιο, ούτε με τα θαλασσοδάνεια και τις επιδοτήσεις.

    Στην εποχή μας ο κόσμος δεν περιμένει το καλύτερο, το χειρότερο περιμένει. Ο γιος του Ανδρέα, σε αντίθεση με τον πατέρα του, προσφέρει στον ελληνικό λαό το απόλυτο πιάτο καταστροφής. Σε δύο ημέρες καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν ένα νόμο ο οποίος, πέραν όλων των άλλων, έχει και το άρθρο 37. Την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων για τις οποίες κάποιοι έχουν δώσει αίμα. Πόσο περήφανος θα ήταν ο Ανδρέας για το γιο του.

    Τι τραγική ειρωνεία. Ο “Γιωργάκης” έμεινε Γιωργάκης από τότε, από τη δεκαετία του 1980. Και γιορτάζει τα γενέθλια της μεγάλης νίκης του κόμματος που κληρονόμησε από τον πατέρα του, σβήνοντας κεράκια με τη διαπλοκή. Κάνοντας ραντεβού με τους εκδότες ικετεύοντάς να στηρίξουν μια πολιτική που διαλύει κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.

    Φυσικά οι παραπαίοντες επίτροποι του συστήματος δεν θα του πουν όχι. Τους συμφέρει η πολιτική που συνθλίβει τα εργασιακά δικαιώματα.

    18 Οκτώβρη του 1981: τα Κάρμινα Μπουράνα έσκιζαν τον ουρανό και τα τραγούδια του Λοίζου, του Ανδρεόπουλου, του Μαρκόπουλου έκαναν τον κόσμο να ανατριχιάζει. Εκείνη την ημέρα μπήκαν τα θεμέλια του μεταπολιτευτικού εκτρώματος της Ελλάδας. Μιας χώρας πνιγμένης στα σκάνδαλα, στη διαπλοκή, στα ρουσφέτια, στα πράσινα εργατικά συνδικάτα, στο «Τσοβόλα δώσε τα όλα», στη δημιουργία πολιτικών αστέρων όπως ο Ακης, ο Σημίτης και οι λοιποί.

    18 Οκτώβρη του 2011, οι συνθέτες έχουν απαγορεύσει να παίζονται τα τραγούδια τους στις συνάξεις του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιωργάκης, που τη δεκαετία του ’80 δεν θα τον γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας αν δεν ήταν ο Ανδρέας (έκφραση του Κατσιφάρα), είναι πρωθυπουργός μιας χώρας υπό χρεοκοπία. Και δεν έχει ούτε μια στάλα ταλέντου να κληρονομήσει από τον πατέρα του. Δημαγωγός ο Ανδρέας αλλά είχε κότσια. Ο γιος ούτε δημαγωγός είναι, ούτε ρήτορας και δεν έχει και κότσια.

    Τραγική ειρωνεία. Μια χώρα που στήθηκε έτσι όπως στήθηκε από τον Ανδρέα, καταρρέει στα χέρια του γιου. Όχι ότι ήταν μια καλά δομημένη και αξιόλογη χώρα, όχι ότι δεν χρειαζόταν αλλαγές.
    Αλλά, εδώ μιλάμε για τον “Εξολοθρευτή 1″.

    Μελαγχολικά γενέθλια για τον προσωρινό ένοικο του Μαξίμου.

    1981 Carmina Burana.Σοσιαλισμός!
    ~ 2011
    Σώσον Κύριε τον λαόν Σου
    ΠΑ/SS/OK ΧΟΥΝΤΑ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ηλιθιο βλακογιοργο ειμαι σιγουρος εχει τα προς ζην για γενεες.. Αν και οπως λενε οσα επαιρνε τα εδινε στην μαμα του και εκεινη του εδινε ενα δεκαρικο να παει στα Γκουντυ΄ς καθε Σαββατοκυριακο..
    Αφ οτου διοριστηκε βουλευτης υπουργος μετα κατοπιν εκβιασμου της μαργκαρετ τσαντ που ειναι και μαμα του οπως λεει και αυτο το ιδιο ηλιθιο..εκλεβε κατι λεφτα απο το μισθο του και πηγαινε δυο φορες και τρεις φορες στα Γκουντυ΄ς..
    Αστο να πηγαινει ,ελεγε η μαμα του που το πηρε χαμπαρι ..μηπως ξυπνησει το χαμενο κιολας..

    Παρ ολα αυτα λεφτα πρεπει να εχει γιατι εχει εξασφαλισει συνταξη ασε που τωρα κανει και τον πορδηπουργο το αχρηστο βλητο..

    Ομως το "καιει" το αεροπλανο..
    Το πρωθυπουργικο αεροπλανο που το συνηθισε ρε το ηλιθιο σκατοπραμμα και τωρα του κακοφαινεται να το χασει..
    Τον ειδατε απο την μερα που τον διορισανε πορδηπουργο να ξαναπαει με ποδηλατο??
    Αφου εχει το αεροπλανο που τουχει γαμησει τα ραμματα !! Και που δεν εχει παει ρε το ρεζιλι των σκυλιων..
    Γιαυτο σημερα στην συναντηση με τα αφεντικα του (μπομπολαδες,λαμπρακισταν,και λοιπες συμμοριες) εβαλε τα κλαμματα .. Γιατι δεν θελει να χασει το πρωθυπουργικο αεροπλανο..
    Τιποτα αλλο δεν το νοιαζει αυτο το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο..

    λεφτα ειπαμε εχει.. και αν δεν εχει αυτο το ιδιο εχει η μαμα του και θα το ταιζει μεχρι να ψοφησει..
    ακομα και στην φυλακη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι να πει κανεις κριμα και παλι κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καργιόλααααααααα του πασοκ
    απολαυσε

    αν....αν.. αντέξετε και το διαβάσετε........
    θα ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ακόμα ένα
    "Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο" της ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ.
    _______________________________________
    Πέτρος Ευθυμίου: Τι ζητάμε απ' τη ΝΔ ;
    Να συναινέσει στη χρεοκοπία!!!!!!!!!!!!

    http://www.zonews.gr/fotos
    Συνέντευξη Πέτρου Ευθυμίου στην εφημερίδα «ΑΠΟΨΗ» και στον δημοσιογράφο Βασίλη Μούρτη

    «Να συναινέσουμε στη χρεοκοπία ;»

    Το ΠΑΣΟΚ αρνείται τη συναίνεση σε ζητήματα όπως η οικονομία και η τρομοκρατία.
    Δεν φοβάστε ότι η στάση σας θα μετρήσει αρνητικά στο εκλογικό σώμα ;

    Η κυβέρνηση ανακάλυψε τη συναίνεση, όταν χρεοκόπησαν ορατά οι πολιτικές της σε όλα τα μεγάλα θέματα της ελληνικής κοινωνίας. Μιλά για συναίνεση επιδιώκοντας τη συνενοχή. Γιατί λέει το εκπληκτικό «συναίνεση είναι να συμφωνείτε και να στηρίζετε τις μονοκομματικές μου επιλογές». Άρα, είναι λάθος όταν όλα τα μεγάλα ζητήματα επιβαρύνονται, να εγκλωβίσουμε τις λύσεις που ζητάει ο ελληνικός λαός στον επικοινωνιακό αντιπερισπασμό της ΝΔ, που ανακάλυψε τη συναίνεση ως μετωνυμία του κομματικού της συμφέροντος.

    Με κάθε ευκαιρία ζητάτε εκλογές, αίτημα στο οποίο η κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται. Η απομάκρυνση του χρόνου των εκλογών δεν αποδυναμώνει το διατυπούμενο αίτημα, ακυρώνοντας, παράλληλα και την όποια δυναμική του ΠΑΣΟΚ;

    Το απλό ερώτημα, κ. Μούρτη, είναι αν υπάρχει διάσταση μεταξύ της βούλησης του ελληνικού λαού για την πορεία της χώρας και των επιλογών της κυβέρνησης της ΝΔ. Οι μείζονες κυβερνητικές επιλογές βρίσκονται σε πλήρη διάσταση με τη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Βάσει του Συντάγματός μας, όταν ο λαός διαφωνεί και απορρίπτει τις επιλογές της κυβέρνησης που στο παρελθόν είχε επιλέξει, τότε καλείται πάλι να προσδιορίσει την πορεία που θέλει για τη χώρα. Αυτό είναι το νόημα της προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία.

    Συμφωνείτε με τη θέση για κρατικοποίηση των Τραπεζών; Θα επιστρέψουμε στον κρατισμό;

    Η οικονομική κρίση απέδειξε ότι το νεοφιλελεύθερο όραμα της ιδιωτικοποίησης όλων των δημόσιων αγαθών και της κυριαρχίας της αγοράς πάνω στην κοινωνία και τους πολιτικούς θεσμούς, οδήγησε τον πλανήτη σε καταστάσεις πιο επίφοβες και από την κρίση του 1929. Η κρίση αυτή δικαιώνει τη θέση ότι επιβάλλεται να υπάρχουν πάντα ρυθμίσεις, κανόνες και έλεγχοι στη λειτουργία των αγορών, τόσο παγκόσμια όσο και σε κάθε κράτος. Ειδικότερα στην Ελλάδα, πιστεύω, ότι ο ΟΤΕ και η ΔΕΗ πρέπει να είναι πάντα εταιρείες υπό δημόσιο έλεγχο, όπως επίσης ενεργός ρόλος του Δημοσίου πρέπει να υπάρχει σε τομείς στρατηγικού ενδιαφέροντος, όπως είναι η Ολυμπιακή, τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛ.ΠΕ) και η αμυντική βιομηχανία. Όχι μόνο δεν πρέπει να διστάσουμε σε κρατικοποίηση τραπεζών, για όσο διάστημα είναι αναγκαίο ώστε να εξυγιανθούν και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας, αλλά πιστεύω ότι ειδικότερα η Εθνική Τράπεζα πρέπει να επανέλθει στο δημόσιο έλεγχο. Κι αυτό είναι αναγκαίο για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.
    http://www.petrosefthymiou.gr/main.asp

    τώρα..EEE......TI ;

    - ΠΩΣ ; ΑΛΗΤΕΣ ; ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ; ΜΑΦΙΟΖΟΙ ;
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ; ΚΩ ΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ; ΡΕΜΑΛΙΑ

    ΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    κρετινομαλάααααααααακωωωωωωωωω ;;


    - απάντηση. ΠΑΣΟΚΟΙ με το γνωστό
    DNA !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι να πει κανεις, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.
    Μου γίνατε και κοινωνικά ευαίσθητοι, αλλά πιό ευαίσθητο έχετε τον κώλο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ..ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ Η ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΤΕΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 2000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ..(ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΟΥΑΝ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΗΤΖΗΣ.

    ΣΟΥΛΑ ΣΟΥΛΑ ΣΕ ΓΑΜ....ΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ..... ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τραγική ειρωνεία. Μια χώρα που στήθηκε έτσι όπως στήθηκε από τον Ανδρέα, καταρρέει στα χέρια του γιου. Όχι ότι ήταν μια καλά δομημένη και αξιόλογη χώρα, όχι ότι δεν χρειαζόταν αλλαγές.
    Αλλά, εδώ μιλάμε για τον “Εξολοθρευτή 1″.

    Μελαγχολικά γενέθλια για τον προσωρινό ένοικο του Μαξίμου.

    1981 Carmina Burana.Σοσιαλισμός!
    ~ 2011
    Σώσον Κύριε τον λαόν Σου
    ΠΑ/SS/OK ΧΟΥΝΤΑ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O ανδρέας σας πείραξε πουλάκια μου;
    Ο Χοντρός σύζυγος της χειρούργου νηπιαγωγού, που την έπαιζε 5 έτη δεν σας πείραξε;
    Μετά σου λέει έξυπνος λαός οι Έλληνες. Παπάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΓΩΝΤΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ......
    ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΩΡΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ !!!

    ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αντε να φυγει αυτο το κομμα να ησυχασουμε αει στο διαολο πια ολο προβληματα δημιουργει ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αυτή δεν είναι που έχει βρει καταφύγιο στον ΣΚΑΙ και ότι και να πει ο σταθμός (οι γνωστοί.... Αρης κλπ) εκθιάζει την πολιτική!! σκέψη της; αυτή δεν είναι που είπε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προσαρμοστεί και να αλλάξει ιδεολογία; να τη χαίρεστε Πασόκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν πειράζει που σου κόβουν τον μισθό ,
    Θα πληρώσουν του μετανάστη το σκατό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αφου πρώτα κόψει τα δικά της προνόμια η αγράμματη,μετά Ας πάει να ζητήσει να κοπούν προνόμια εργαζομένων...

    ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ____________________ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ,
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΑΚΟΥΤΕ ;

    "The small country has become little more than an EU protectorate"
    "Spiegel".

    Κορυφαίος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Reuters: "Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει την ελληνική, αλλά να μην είναι με το μέρος των Ελλήνων για να υπάρξει ευρεία παρέμβαση στα
    εσωτερικά της Ελλάδας, ώστε να προωθηθούν όλα όσα ζητούν οι δανειστές. Πρέπει να παρουσιαστεί προσεκτικά, ας το ονομάσουμε τεχνική βοήθεια... ή κάπως αλλιώς. Δεν μπορούμε να τους ποδοπατήσουμε. Θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση. Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό"

    Αν υπάρχει συναίνεση, που όλα δείχνουν ότι υπάρχει, της κατοχικής κυβέρνησης στα εφιαλτικά σχέδια των φασιστοαρχιτοκογλύφων εταίρων μας, άμεσα πρέπει στο όνομα της Πατρίδας και της Ελευθερίας να εξεγερθούν οι Έλληνες…
    Περιττό να περιμένουμε τα ειδικά δικαστήρια και τις κρεμάλες, τώρα να «μπουκάρουμε» στα σπίτια τους, στα γραφεία τους, στα υπουργεία τους και να τους πνίξουμε με τα ίδια μας τα χέρια…

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    http://harryklynn.blogspot.com/2011/10/blog-post_1685.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα ασχολειστε με τα ρεταλια του πασοκ . Ακομα και οι χαχολοι που τους ψηφησαν εχουν ξυπνησει πια. Αλλα τοχουν καταλαβει οι περισσοτεροι οτι ψηφο δεν ξαναβλεπουν και γιαυτο βγαζουν τη χολή τους σε δικαιους και αδικους ισοπεδωνοντας τα όλα, όπως αλλωστε εκαναν ανεκαθεν οι αλητες, οι ασχετοι , αυτοι που κατεστρεψαν τον Τοπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το ψάρι "βρομούσε" πάντοτε από το "κεφάλι"...

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση